NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 22:13

NRK - 23 feb. 21 kl. 09:54

Ny toppnotering på Oslo Børs

Rett etter åpning i dag tidlig var hovedindeksen på Oslo Børs oppe i 1011 poeng. Det er høyere enn børsen noen gang har stengt på tidligere, ifølge Dagens Næringsliv. Oljeprisen har steget med to dollar per fat siden stengetid i går ettermiddag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny toppnotering, Oslo, Børs
NRK - 08 feb. 21 kl. 14:16

Ny toppnotering for Bitcoin

Verdien på kryptovalutaen Bitcoin passerte mandag 43.000 dollar. Det er den høyeste verdien til nå.

NRK - 28 feb. 21 kl. 07:40

Ordfører kritiserer Oslo kommune

Ordfører i Molde, Torgeir Dahl, mener det går utover andre kommuner at Oslo nå har stigende smittetrend, skriver VG. – Da er det naturlig fra mitt perspektiv å spørre byrådet i Oslo om de ikke klarer å gjøre jobben sin skikkelig eller om innbyggerne ikke klarer å følge reglene, sier ordføreren til avisen. Ordfører i Oslo, Raymond Johansen kaller kritikken for «usmakelig».

NRK - 13 jan. 21 kl. 07:06

199 nye smittetilfeller i Oslo

199 personer har fått påvist koronasmitte i Oslo det siste døgnet. Det er 115 flere enn døgnet før. Smittetrykket er størst i bydel Stovner, viser tall fra Oslo kommune.

NRK - 14 jan. 21 kl. 11:40

Massevaksinasjon har startet i Oslo

Oslo har startet massevaksineringen av innbyggere som ikke bor på institusjon. Arne Svein Jul Bekken (85) fikk sin første dose med koronavaksine i bydel Bjerkes lokaler i Oslo, torsdag formiddag. Vaksinasjonen i Oslo startet på sykehjem i romjula..

NRK - 27 jan. 21 kl. 11:15

Flere har ukjent smittevei i Oslo

Av alle som fikk påvist koronasmitte i Oslo i forrige uke, hadde mer enn én av fem ukjent smittevei, viser en ny statusrapport fra Oslo kommune. I alt testet 678 Oslo-innbyggere positivt på covid-19 i uke tre. Av disse hadde 152 ukjent smittevei..

NRK - 27 jan. 21 kl. 11:15

Ukjent smittevei i Oslo

Av alle som fikk påvist koronasmitte i Oslo i forrige uke, hadde mer enn én av fem ukjent smittevei, viser en ny statusrapport fra Oslo kommune. I alt testet 678 Oslo-innbyggere positivt på covid-19 i uke tre. Av disse hadde 152 ukjent smittevei..

NRK - 04 feb. 21 kl. 13:15

I retten for koronalovbrudd

En mann i 30-årene må møte i Oslo tingrett torsdag neste uke. Dette fordi han ikke har vedtatt et forelegg på 20.000 kroner for brudd på forskriften om å forebygge koronasmitte.

Aftenposten - 04 feb. 21 kl. 19:01

Oslo AUF fikk nesten 1,5 millioner i støtte fra Oslo kommune på feil grunnlag

Kulturetaten i Oslo har utbetalt nær 1,5 millioner kroner i urettmessig støtte til Oslo AUF etter feil tolkning av en….

NRK - 16 feb. 21 kl. 23:28

Mistenkelig gjenstand på Oslo S

Politiet undersøker en sekk med en mistenkelig gjenstand ved Oslo S tirsdag kveld. Gjenstanden skal befinne seg ute, mellom hovedhallen og Østbanehallen. Oslo S er ikke evakuert og tog går som normalt.

VG - 24 feb. 21 kl. 14:40

Du kan trygt kjøre dieselbilen din til Oslo, Trygve!

Senterpartiet og Frp gjør alt de kan for å skremme folk med bensin- og dieselbilforbud i Oslo, og at folk flykter fra byen som følge av byrådets bilpolitikk. Men nei, Trygve Slagsvold Vedum, du må gjerne kjøre dieselbilen din til Oslo. Også til Oslo sentrum..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Kvinnen i 40-åra som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem til avtalt tid etter en skitur på Hardangervidda, er funnet i god behold, melder Sør-Øst politidistrikt. Hun hadde tatt seg inn på en hytte, og trengte ikke helsehjelp..

NRK - 45 minutter siden

Vil innføre fullføringsrett på VGS

Regjeringen vil innføre fullføringsrett i videregående skoler. Over 5000 elever mister retten til videregående opplæring årlig, fordi de ikke fullfører innen tre år. Kunnskapsminister Melby mener elever kan klare å fullføre om de blir gitt bedre tid..

NRK - 8 timer siden

Dømd for kyrkjebrann

Ein 28 år gammal mann er dømt til 4 år og 2 månadars fengsel for å ha tent på Dombås kyrkje, og for å ha prøvd å tenna på Sel kyrkje. Det melder GD. Mannen er frå Somalia.

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til fem år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare fem år..

NRK - 1 time siden

Se Debatten her

NRK - 1 time siden

Større leteaksjon på Haukeliseter

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Haukeliseter på Hardangervidda. De leter etter en kvinne i 40 årene fra Haugesund, som ble meldt savnet etter at hun ikke kom hjem fra skitur, som avtalt. Politiet har kalt ut frivillige og politihelikopter..

NRK - 1 time siden

Får kreve inn høyere eiendomsskatt

Rådmannens forslag om en økning i eiendomsskatten i Arendal er vedtatt. For mange innbyggere betyr det en doblet eiendomsskatt. 24 av bystyrets 39 medlemmer gikk inn for dette..

NRK - 1 time siden

Får 53.000 Pfizer-doser i uke 11

I uka fra 15. til 21. mars får Norge 53.

NRK - 1 time siden

«Oransje» nivå i Osloskolen

Oslo vil etablere et «oransje» nivå for barnehager og grunnskolen i byen. Målet er å begrense antallet nærkontakter for elevene. Årsaken er at byen ikke har tid til å vente på justeringer i den såkalte trafikklysmodellen, sier skolebyråden..

NRK - 1 time siden

Straffen satt ned fra 13 til 5 år

Islendingen som skjøt og drepte sin bror fikk fullt gjennomslag da han anket saken. Et knapt flertall i lagmannsretten mener det var et uaktsomt drap. Forsvarer klarte å overbevise retten om å sette ned straffen fra 13 års fengsel til bare 5 år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt