P4 > Nyheter

Saturday, 07 December, 05:24

P4 - 03 Dec 16 kl. 10:42

Ny svensk seier på Lillehammer

Calle Halfvarsson gjenskapte gårsdagen og vant også det andre rennet i helgens minitour på Lillehammer.
Landsmannen Marcus Hellner ble nummer to på dagens 10 kilometer intervallstart. Beste nordmann ble Finn Hågen Krogh på en fjerdeplass.
Halfvarsson er med to seire storfavoritt til å vinne minitouren som avsluttes i morgen med en klassisk 15 kilometer..
Les mer på P4


Les mer om:
Halfvarsson, Lillehammer, Marcus Hellner, Finn Hågen Krogh

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny svensk seier, Lillehammer
P4 - 22 Mar 18 kl. 21:16

Lillehammer til finale

Lillehammer er klare for finale i NM-sluttspillet, etter at de slo Sparta Sarpsborg 5-0 hjemme i Lillehammer i kveld. Med det endte det 4-0 sammenlagt i semifinalene. Storhamar eller Frisk-Asker venter i NM-finalen.

Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 20:57

Lillehammer best i ishockeyfesten mot Storhamar

Foran nesten "mætt fjøs " på hjemmebane tok Lillehammer sesongens første seier over erkerivalen Storhamar med 3–2 lørdag..

VG - 20 Mar 18 kl. 21:30

Lillehammer med ny seier og «nakketak» på Sparta

SARPSBORG/OSLO (VG) (Sparta-Lillehammer 3–5, 0-3 i kamper) Sparta våknet ikke før mot slutten av siste periode, og må nå vinne fire kamper på rad mot Lillehammer for å komme til sluttspillfinalen..

NRK - 01 Nov 18 kl. 22:22

Drapssikta flytta til institusjon

Den drapssikta 16-åringen er flytta frå Lillehammer sjukehus til ein barnevernsinstitusjon. Han blir framstilt for fengsling i Lillehammer tingrett fredag, men forsvararen seier han truleg ikkje kjem til å møte..

VG - 03 Oct 17 kl. 22:02

Sparta snudde hockeydrama til seier mot Lillehammer

(Sparta Sarpsborg – Lillehammer 3–2 e.o.) Sparta så slått ut tidlig i tredje periode, men snudde 0-2 til 3-2-seier..

P4 - 11 Sep 16 kl. 19:21

L.I.K og L.I.K åpnet med seier

Både Lørenskog og Lillehammer åpnet sesongen i toppdivisjonen i ishockey med seiere i kveld. Lørenskog vant hele 6-1 over Kongsvinger, mens Lillehammer tok med seg alle tre poengene fra Oslo etter å ha slått Manglerud Star 2-3..

VG - 28 Dec 17 kl. 21:52

Storhamar ledet gang på gang – men Lillehammer snudde kampen og vant

(Storhamar – Lillehammer 3-4, etter spilleforlengelse) Storhamar så ut til å cruise mot ny seier, men Lillehammer nektet å gi opp og seiret til slutt mot serielederen..

VG - 01 Dec 18 kl. 13:18

Røthes seier rørte kjæresten til tårer

LILLEHAMMER/OSLO (VG) Han kom seg ikke til OL og har slitt med sykdom, men på Lillehammer var Sjur Røthe (30) best av alle. Didrik Tønseth sikret dobbelt norsk..

VG - 10 Jan 19 kl. 21:20

Storhamar stoppet Oilers – ett poeng skiller topp-trioen i Get-ligaen

(Storhamar - Stavanger Oilers 4–0, Vålerenga - Lillehammer 5–2) Etter Storhamars 4-0-seier over serieleder Stavanger samtidig som Vålerenga slo Lillehammer 5-2 er det for alvor spenning i toppen av eliteserien i ishockey..

P4 - 05 Apr 17 kl. 05:56

Utreder nytt OL i Lillehammer

Lillehammer kommune undersøker nå muligheten for å søke om vinter-OL. Kommunen har betalt 300.000 kroner til et konsulentselskap for en 100 sider lang rapport som vurderer styrker og svakheter ved et OL på Lillehammer i 2026 eller 2030.

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Ericsson må betale millardbot

Svenske Ericsson må betale mer enn 9 milliarder kroner i bøter etter å ha inngått forlik med det amerikanske justisdepartementet i forbindelse med at de er etterforsket for korrupsjon. Det melder Sveriges Radio. Forholdene strekker seg til mange land, blant annet skal selskapet ha betalt 2,5 millioner kroner til den costarianske presidenten for å sikre seg en kontrakt i landet,.

P4 - 7 timer siden

Drapsforsøk med sparkesykkel

Et drapsforsøk med sparkesykkel skal opp for lagmanssretten neste uke. En 29 år gammel litauer er i Oslo tingrett dømt for drapsforsøk på en mann i begynnelsen av 40-årene i juli i fjor. Ifølge tiltalen ranet 29-åringen til seg fornærmedes sparkesykkel og slo han med den slik at han fikk livstruende skader, melder NTB.

P4 - 6 timer siden

UNE krever at 12-åring har inntekt

Utledningsnemda vil ikke la en alenemor få opphold i Norge fordi sønnen på 12 år ikke har inntekt. Mor og to barn har bodd i Norge i snart fire år. Brødrene er greske statsborgere, mens mor fortsatt har statsborgerskap fra Peru.

P4 - 6 timer siden

Taxi i grøfta etter at kunde dro i rattet

En taxi havnet i grøfta ved E18 i Bærum i kveld etter at passasjeren dro i rattet. Taxisjåføren mistet kontrollen og kjørte ut i grøfta forteller politiet. Passasjeren blir anmeldt.

P4 - 8 timer siden

Thunberg: - De hører oss, men handler ikke

-Vi kan ikke fortsette å skulke skolen, nå må politikerne høre på oss. Det sa Greta Thunberg da hun møtte pressen i kveld etter at hun kom frem til Madrid og FNs klimakonferanse Thunberg holdt pressekonferanse sammen med tre andre klimaaktivister og de etterlyste handling..

P4 - 8 timer siden

1730 personer har meldt seg til NAV

1730 personer har meldt seg til NAV med beskjed om at de kan være rammet av trygdeskandalen. Så langt har NAV funnet grunn til å gå inn i halvparten av de nye henvendelsene, skriver Aftenposten. Flere enn 2400 personer kan ha fått krav på feil grunnlag - så langt har NAV tilbakebetalt 3 millioner kroner ..

P4 - 7 timer siden

Trump ber høyesterett nekte innsyn i finansopplysninger

President Donald Trump og tre av hans barn ber høyesterett i Washington stanse utleveringen av finansopplysningene om dem. I USA er det lang tradisjon for at presidentkandidater offentligjør sine selvangivelser. Ifølge hans tidligere advokat skal Trump være redd for straffeskatt dersom opplysningene blir offentliggjort, melder NTB..

P4 - 7 timer siden

Bru vil bli Høyre-nestleder

Tine Bru ønsker å erstatte Bent Høie som 2. nestleder i Høyre. Det sier Høyre-profilen i et intervju med Aftenposten.

P4 - 7 timer siden

Kan bli flere pågripelser

Det kan bli flere pågripelser allerede i kveld eller natt, etter skytehendelsen i Trondheim i går kveld. Det sier politiet i Trøndelag til NTB. Så langt er to personer pågrepet og siktet for medvirknign til forsøk på drap.

P4 - 9 timer siden

15 personer drept i Irak

Minst femten personer er drept i et angrep mot demonstranter i Bagdad. Ukjente gjerningsmenn begynte å skyte mot demonstrantene, som hadde samlet seg på Khilaniplassen i byen melder NTB. Demonstrantene krever politiske refomer og slutt på korrupsjon..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt