P4 > Nyheter

Onsdag, 15 Juli, 20:34

P4 - 03 des. 16 kl. 10:42

Ny svensk seier på Lillehammer

Calle Halfvarsson gjenskapte gårsdagen og vant også det andre rennet i helgens minitour på Lillehammer.
Landsmannen Marcus Hellner ble nummer to på dagens 10 kilometer intervallstart. Beste nordmann ble Finn Hågen Krogh på en fjerdeplass.
Halfvarsson er med to seire storfavoritt til å vinne minitouren som avsluttes i morgen med en klassisk 15 kilometer..
Les mer på P4


Les mer om:
Halfvarsson, Lillehammer, Marcus Hellner, Finn Hågen Krogh

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny svensk seier, Lillehammer
Aftenposten - 07 des. 19 kl. 11:04

Riiber gikk inn enkel seier på Lillehammer

Jarl Magnus Riiber hoppet 143 meter og ledet med 30 sekunder før langrennsdelen på Lillehammer. Han gikk i ensom majestet til sin fjerde seier denne sesongen..

P4 - 22 mars 18 kl. 21:16

Lillehammer til finale

Lillehammer er klare for finale i NM-sluttspillet, etter at de slo Sparta Sarpsborg 5-0 hjemme i Lillehammer i kveld. Med det endte det 4-0 sammenlagt i semifinalene. Storhamar eller Frisk-Asker venter i NM-finalen.

P4 - 18 des. 19 kl. 21:43

GET Ligaen: Seier til Lillehammer

En kamp er spilt i Get-ligaen i Ishockey i kveld. Lillehammer tok i mot Narvik på hjemmebane, og vant kampen 7-3..

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 20:57

Lillehammer best i ishockeyfesten mot Storhamar

Foran nesten "mætt fjøs " på hjemmebane tok Lillehammer sesongens første seier over erkerivalen Storhamar med 3–2 lørdag..

VG - 20 mars 18 kl. 21:30

Lillehammer med ny seier og «nakketak» på Sparta

SARPSBORG/OSLO (VG) (Sparta-Lillehammer 3–5, 0-3 i kamper) Sparta våknet ikke før mot slutten av siste periode, og må nå vinne fire kamper på rad mot Lillehammer for å komme til sluttspillfinalen..

NRK - 01 nov. 18 kl. 22:22

Drapssikta flytta til institusjon

Den drapssikta 16-åringen er flytta frå Lillehammer sjukehus til ein barnevernsinstitusjon. Han blir framstilt for fengsling i Lillehammer tingrett fredag, men forsvararen seier han truleg ikkje kjem til å møte..

P4 - 10 mars 20 kl. 18:39

Stoch-seier på Lillehammer

Kamil Stoch vant kveldens verdenscuprenn i hopp på Lillehammer. Han vant foran Ziga Jelar og Timi Zajc. Robin Pedersen ble best av nordmennene på 10.

VG - 03 okt. 17 kl. 22:02

Sparta snudde hockeydrama til seier mot Lillehammer

(Sparta Sarpsborg – Lillehammer 3–2 e.o.) Sparta så slått ut tidlig i tredje periode, men snudde 0-2 til 3-2-seier..

P4 - 11 sep. 16 kl. 19:21

L.I.K og L.I.K åpnet med seier

Både Lørenskog og Lillehammer åpnet sesongen i toppdivisjonen i ishockey med seiere i kveld. Lørenskog vant hele 6-1 over Kongsvinger, mens Lillehammer tok med seg alle tre poengene fra Oslo etter å ha slått Manglerud Star 2-3..

VG - 28 des. 17 kl. 21:52

Storhamar ledet gang på gang – men Lillehammer snudde kampen og vant

(Storhamar – Lillehammer 3-4, etter spilleforlengelse) Storhamar så ut til å cruise mot ny seier, men Lillehammer nektet å gi opp og seiret til slutt mot serielederen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Dramatisk nedgang i fisketurisme

Det har vært en dramatisk nedgang i fisketurisme i Norge. I fjor fanget fritidsfiskere 2,5 milloner fisk, men tallet så langt er langt lavere, viser tall fra Fiskeridirektoratet. Stengte grenseoverganger gjør at mange av fisketuristene uteblir.

P4 - 15 minutter siden

Masseslagsmål i Tønsberg

En mann er satt i arresten etter et masseslagsmål i Tønsberg i kveld. Ifølge politiet var det et 30-årslag som gikk over styr. Men ingen skal være skadet.

P4 - 1 time siden

- Ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet

Mannen som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarpsborg i natt er ikke i stand til å svare på skyldspørsmålet. Det sier hans forsvarer Marius Otterstad til TV 2. Natt til i dag ble tre kvinner knivstukket på tre forskjellige steder av mannen.

P4 - 21 timer siden

Positive vaksinenyheter i USA

Testene av en koronavaksine i USA viser lovende resultater. Det sier smittevernekspert ved Det hvite hus, Anthony Fauci. De første testene av en av vaksinene som testes ut har gått slik forskerne hadde håpet, melder nyhetsbyrået AP.

P4 - 1 time siden

140 helsearbeidere døde i Iran

140 helsearbeidere har dødd av koronaviruset i Iran siden det første utbruddet i midten av mars. Iran er et av landene i Midtøsten som er hardest rammet av koronapandemien. Det opplyser myndighetene i landet..

P4 - 1 time siden

Syklist alvorlig skadd i Lofoten

En syklist er alvorlig skadd etter en ulykke i Vestvågøya i Lofoten i Nordland i kveld. Syklisten er fløyet til Universitetssykehuset i Nord-Norge for behandling..

P4 - 1 time siden

- Viktig for lønnsomheten at énmetersregelen vurderes

- Det er viktig for lønnsomheten til bedriftene at helsemyndighetene nå vuderer énmetersregelen i kulturlivet. Det sier administrerende direktør i Virke, Ivar Horneland Kristensen. I dag møtte kulturminister Abid Raja og helseminister Bent Høie representantene for kinoene og scenekultursektoren for å få innspill til praktisering av énmetereregelen..

P4 - 2 timer siden

Avhøres i kveld

Politiet vil forsøke å avhøre mannen, som er siktet for drap og drapsforsøk i Sarspsborg, i kveld. En kvinne i 50 årene døde da hun ble knivstukket av mannen natt til i dag, og to andre kvinner ble skadet. Hans forsvarer Marius Otterstad opplyste til P4-nyhetene tidligere i dag at han vil forsøke å snakke med sin klient før avhøret..

P4 - 1 time siden

Lange køer på Fløibanen

Det er lange køer for å ta Fløibanen i Bergen i ettermiddag. Daglig leder Anita Nybø sier de prøver å be folk om å holde en meters avstand i køen, men køen strekker seg nesten 100 meter nedover gaten. De ber folk være hjelpsomme og minner folk om at billetten kan utløses senere på dagen..

P4 - 2 timer siden

Stenger utesteder i Magaluf

Myndightene på ferieøya Mallorca stenger flere utesteder i Magaluf. På grunn av festbråk og mange turister som ikke følger smittevernreglene har myndighetene bestemt seg for å ta grep. Det betyr at butikker, barer og restauranter stenges, skriver Aftonbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt