NRK > Nyheter

Fredag, 05 Mars, 10:49

NRK - 16 okt. 20 kl. 08:56

Ny strategi for barnefattigdom

Med en ny strategi på 65 tiltakspunkter håper regjeringen å gi barn i familier med lav inntekt en bedre hverdag og hindre at fattigdom går i arv. Rundt 111.000 barn vokser i dag opp i familier med vedvarende lav inntekt i Norge..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny strategi, for, barnefattigdom
NRK - 12 okt. 20 kl. 18:47

WHO ut mot flokkimmunitet-strategi

Å la koronaviruset få herje fritt med mål om å oppnå flokkimmunitet er ein uetisk strategi, seier direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus i Verdas helseorganisasjon måndag. Ifylgje Tedros har denne strategien vorte føreslege av enkelte..

NRK - 19 okt. 20 kl. 21:53

Strategi for å beholde Skottland

Det konservative regjeringspartiet i Storbritannia legger en strategi for å hindre skotsk uavhengighet. De vil utsette eller unngå en ny folkeavstemning, melder Bloomberg. De frykter at Nasjonalistpartiet får flertall i Skottlands parlament neste år..

Dagbladet - 27 okt. 20 kl. 16:51

Nekter for ny strategi

Hele poenget med Norges strategi er å slå ned smitte lokalt. Mandag kunngjorde statsminister Erna Solberg nye nasjonale tiltak som også rammer områder uten særlig smittespredning..

Aftenposten - 14 feb. 21 kl. 12:20

Han viste hjertet i rettssaken. Det åpnet for en ny strategi.

MOSKVA (Aftenposten): Dramatiske protester har preget Russland. Nå har opposisjonen valgt en ny strategi..

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 09:00

Manchester United-stjernen hylles for kampen han kjemper utenfor banen

Marcus Rashford (23) vil utrydde barnefattigdom i Storbritannia..

Aftenposten - 11 nov. 20 kl. 08:19

– Vi startet i minus, sier hun om egen familie. Nå vil hun inn på Stortinget for å kjempe mot barnefattigdom

Zaineb Al-Samarai har kjent fattigdommen på kroppen, men jobber for noen av Norges rikeste. Nå kan hun danke ut kjente Ap-politikere og få fast plass på Tinget fra Oslo..

P4 - 16 okt. 20 kl. 10:42

- Alle barn i Norge skal ha like muligheter

Vi må gi alle barn like muligheter selv om de vokser opp i fattige familier. Det sier barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad. I dag la regejringen frem en strategi som skal sørge for at ALLE barn som lever i familier med dårlig råd skal kunne delta på lik linje med andre barn.

E24 - 20 okt. 20 kl. 20:16

Tross fiasko etter fiasko, har Equinor tviholdt på å lete olje på land. Blir det endring nå?

Analytiker lover å tatovere Maradona på magen dersom Equinor tjener penger i Argentina. Det ventes nå på at den nye konsernsjefen vil endre strategi..

Aftenposten - 20 okt. 20 kl. 20:30

Equinor får stryk for satsing på land også utenfor USA

Analytiker lover å tatovere Maradona på magen dersom Equinor tjener penger i Argentina. Det ventes nå på at den nye konsernsjefen vil endre strategi..

Dagbladet - 23 okt. 20 kl. 14:14

Skremt av svensk strategi

Den svenske legen og virologen Lena Einhorn ser med bekymring på coronasituasjonen i hjemlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stengjer byggjeplass etter korona

Byggjeplassen Kronstad oppveksttun er stengt då ein tilsett på har fått påvist korona. Byggjeplassen har mellom 60 og 70 tilsette. Alle som har vore der dei siste ti dagane, er bedde om å testa seg..

NRK - 5 minutter siden

2497 bøtelagde for mobilbruk

I alt 2497 personar vart bøtelagde for mobilbruk i januar og februar 2021, melder Ung i Trafikken. Det er ein reduksjon på 16 prosent samanlikna med same tid i fjor..

NRK - 10 minutter siden

Åpner opp for mer idrett og kultur

På grunn av lite smitte åpner Trondheim kommune opp for innendørs kultur- og idrett for voksne. Dermed er det mulig for blant annet korps og kor å ove, dersom avstandskravet om to meter opprettholdes. Det er kunn tillat med 20 deltakere..

NRK - 30 minutter siden

Anker dommen i Metallco-saken

Styreleder i Metallco Aluminium, Tord Linnerud, anker dommen han fikk i Gjøvik tingrett i januar, skriver Toten i dag. Styrelederen ble ilagt et forelegg på 120.000 kroner etter eksplosjonen.

NRK - 45 minutter siden

Nytt koronadødsfall i Helse Bergen

En person med covid-19 er død, melder Helse Bergen. Dødsfallet ble meldt i går, ifølge helseforetaket. Fire personer med covid-19 er innlagt på Haukeland universitetssjukehus.

NRK - 30 minutter siden

Værtrøbbel i VM

Storbakkerennet i ski-VM fredag står i fare. Det er meldt vindkast på langt over 20 meter i sekundet under rennet, og det kan komme over 35 centimenter snø i løpet av kvelden. Det er også sendt ut farevarsel i området, grunnet glatte veier..

NRK - 1 time siden

19 nye smittede i Bærum

Det siste døgnet har 19 personer testet positivt på covid-19 i Bærum, nesten en halvering fra dagen før, viser tall fra Bærum kommune sine hjemmesider. Torsdag strammet kommunen inn koronatiltakene..

NRK - 45 minutter siden

18 nye smittede i Bergen

I løpet av det siste døgnet har 18 personer fått påvist koronavirus i Bergen. Fem av disse er tilknyttet utbruddet på Rothaugen skole. Åtte tidligere prøver er stadfestet britiske mutanter, hvorav seks av dem er tilknyttet Rothaugen..

NRK - 45 minutter siden

Tsunamiåtvaring i Sør-Amerika

Fleire land i Sør-Amerika kan verte råka av ein tsunami på opp til éin meter etter jordskjelvet ved New Zealand torsdag. Det er særleg Ecuador og Colombia som står i fare for å verte råka, i fylgje U.S.

NRK - 45 minutter siden

Telia oppe og går igjen

Telia melder på Twitter at problema dei har hatt med tenestene sine no skal vere løyste..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt