NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 22:36

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:58

Ny statssekretær for samferdsle

Anders Tyvand er i statsråd i dag utnemnd til ny statssekretær for samferdsleminister Knut Arild Hareide. Tyvand har vore stortingsrepresentant for Vestfold, og er sentralstyremedlem i Kristeleg Folkeparti. Han erstattar Ingvild Ofte Arntsen (KrF)..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tyvand, Knut Arild Hareide, Vestfold, Kristeleg Folkeparti, Ingvild Ofte Arntsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny statssekretær, for, samferdsle
NRK - 30 okt. 20 kl. 12:13

Søreide mister ein statssekretær

Marianne Hagen har fått avskjed i nåde som statssekretær for utanriksminister Ine Eriksen Søreide, og blir heller ikkje erstatta av ein ny statssekretær. Der står Søreide igjen med to statssekretærar under seg: Audun Halvorsen og Marte Ziolkowski..

NRK - 30 okt. 20 kl. 11:58

Ny statssekretær for Hareide

Anders Tyvand er i statsråd i dag utnemnd til ny statssekretær for samferdsleminister Knut Arild Hareide. Tyvand har vore stortingsrepresentant for Vestfold, og er sentralstyremedlem i Kristeleg Folkeparti. Han erstattar Ingvild Ofte Arntsen (KrF)..

Aftenposten - 30 okt. 20 kl. 22:30

Minneord over Lene Løken: «Det mest begavede menneske jeg har jobbet med»

Les Toppen Bechs varme minneord over Lene Løken, som var statssekretær og filmdirektør..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 07:43

Trine Skei Grande mener hun ble sviktet av Erna Solberg i bompengesaken. Det bidro til at Venstre holdt på å forlate regjeringen.

Tre statssekretærer spilte en aktiv rolle på et skjebnesvangert møte. Uten deres innsats kunne Venstre ha røket ut av regjeringen på grunn av bompengestrid. Det skriver Trine Skei Grande i ny bok..

NRK - 05 nov. 20 kl. 20:00

Pennsylvania kan bli klart i dag

Statssekretær Kathy Boockvar i Pennsylvania sier til CNN at det er godt mulig at valgresultatet fra delstaten blir klart i løpet av dagen. hUN sier det er rundt 550.000 stemmer igjen å telle..

NRK - 06 nov. 20 kl. 10:46

Ny leder i norsk Unesco-kommisjon

Rebekka Borsch er ny leder i nasjonalkommisjon for Unesco. Hun er avdelingsdirektør i NHO og tidligere statssekretær i Kunnskapsdepartementet, melder NTB. Den nye kommisjonen har ti medlemmer med bakgrunn fra ulike fagmiljøer og sivil sektor..

VG - 17 nov. 20 kl. 03:14

Valgansvarlig i Georgia anklager partifeller for å utsette ham for press

Den republikanske statssekretæren i Georgia anklager partifellen Lindsey Graham for å ha foreslått at han kunne forkaste ulovlige stemmer i delstaten. Graham kaller påstandene for latterlige..

NRK - 18 nov. 20 kl. 00:03

Skal masse-teste helseansatte

Folkehelseinstituttet har fått i oppdrag av regjeringen å utrede utvidet testing av helseansatte uten symptomer. Det bekrefter statssekretær Frøydis Høyem i Helse- og omsorgsdepartementet overfor Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Biden offentligjør regjeringsroller

Joe Biden kunngjør nå hvem som får hvilke roller under hans regjering. Han vil nominere blant annet Antony Blinken til statssekretær, Jake Sullivan til nasjonal sikkerhetsrådgiver og tidligere utenriksminister John Kerry til klimarådgiver..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 30 minutter siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 45 minutter siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 45 minutter siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 9 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 1 time siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 1 time siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..

NRK - 1 time siden

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..

NRK - 1 time siden

WHO: Trenger 250 milliarder kroner

WHOs generalsekretær Tedros Ghebreyesus sier at det trengs 4,3 milliarder doller nå og 23,8 milliarder til neste år for å kjøpe og distribuere vaksiner mot covid-19. Han sier at det ikke er veldedighet, men den raskeste måten å få slutt på pandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt