NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 02:05

NRK - 11 Jan 19 kl. 05:32

Ny statsminister i Taiwan

Taiwans president Tsai Ing-wen gjør endringer i staben og utnevner Su Tseng-chang til ny statsminister..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tsai Ing, Su Tseng, Taiwan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny statsministeri , Taiwan
NRK - 02 Jan 19 kl. 09:04

Kina truer Taiwan med krig

Kinas president Xi Jinping sier en gjenforening mellom Taiwan og Folkerepublikken på det kinesiske fastlandet er «uunngåelig». Xi advarer mot å fremme uavhengighet for Taiwan og utelukker ikke bruk av militær makt..

NRK - 27 Oct 18 kl. 14:14

Stor Pride-parade på Taiwan

Tusenvis deltok på Gay Pride-paraden i Taipei, som gikk av stabelen like før flere viktige avstemninger om LGBT-rettigheter i Taiwan. Taiwan legaliserte homofilt ekteskap i mai 2017, men beslutningen er ennå ikke implementert..

NRK - 24 Nov 18 kl. 17:13

Nei til homoekteskap i Taiwan

Eit fleirtal stemte i dag nei til at det skal vere lov med likekjønna ekteskap i Taiwan, melder nyheitsbyrået AFP. I 2017 var Taiwan først i Asia med å opne for det, men eit fleirtal stemte imot dette i ei folkerøysting laurdag..

NRK - 02 Jan 19 kl. 05:14

Kina gir ikkje slepp på Taiwan

Kina har ikkje gitt opp å kunne nytte militærmakt for å sikre ei gjenforeining med Taiwan, seier president Xi Jinping i ein tale onsdag. Han insisterer på at Kina og Taiwan vil bli sameina..

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 16:09

Mange omkom i togavsporing på Taiwan

Minst 22 mennesker mistet livet på Taiwan etter at et passasjertog sporet av, opplyser myndighetene og jernbaneselskapet..

VG - 12 Jan 19 kl. 08:14

Mann bøtelagt for å ha sendt katt i posten i Taiwan

En 33 år gammel mann fra Taiwan har fått 16.000 kroner i bot etter at han sendte katten sin i posten fordi han ikke lenger ønsket å ha den..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 00:13

Mann fikk saftig bot for å ha sendt katt i posten i Taiwan

En 33 år gammel mann fra Taiwan har fått 16.000 kroner i bot etter at han sendte katten sin i posten fordi han ikke lenger ønsket å ha den..

NRK - 15 Sep 18 kl. 12:08

Kvinne omkom i tyfonen på Taiwan

På Taiwan har ei kvinne omkome etter ha blitt teken av kraftige bølger som følgje av tyfonen «Mangkhut». Tyfonen er det kraftigaste tropiske uvêret nokon stad i verda så langt i år..

Dagbladet - 08 Sep 18 kl. 04:35

USA kaller hjem diplomater fra land som dropper Taiwan for Kina

USA kaller hjem toppdiplomatene sine fra Den dominikanske republikk, El Salvador og Panama etter at landene nylig etablerte bånd med Kina og droppet Taiwan..

Aftenposten - 08 Sep 18 kl. 07:08

USA kaller hjem diplomater fra land som dropper Taiwan for Kina

USA kaller hjem toppdiplomatene sine fra Den dominikanske republikk, El Salvador og Panama etter at landene nylig etablerte bånd med Kina og droppet Taiwan..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Erklærer seg skyldig i hatkrim

Mannen som er dømt for bilangrepet i Charlottesville i 2017 der en kvinne ble drept, er ventet å erklære seg skyldig i en føderal tiltale om hatkriminalitet. I juli erklærte han seg ikke skyldig i 30 tilfeller av hatkriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Sier opp omstridt Aleris-avtale

Staten sier opp avtalen med Aleris om behandling av den kroniske øyesykdommen våt AMD. Bergens Tidende har avslørt at staten fra 2010 til 2018 har betalt 200 millioner kroner for behandlingen. Offentlige sykehus kunne gjort jobben for 33 millioner..

NRK - 1 time siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 1 time siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 3 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 4 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 4 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 5 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt