NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:32

NRK - 11 Jan 19 kl. 05:32

Ny statsminister i Taiwan

Taiwans president Tsai Ing-wen gjør endringer i staben og utnevner Su Tseng-chang til ny statsminister..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tsai Ing, Su Tseng, Taiwan

Dele artikeln

150 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny statsministeri , Taiwan
NRK - 02 Jan 19 kl. 09:04

Kina truer Taiwan med krig

Kinas president Xi Jinping sier en gjenforening mellom Taiwan og Folkerepublikken på det kinesiske fastlandet er «uunngåelig». Xi advarer mot å fremme uavhengighet for Taiwan og utelukker ikke bruk av militær makt..

NRK - 27 Oct 18 kl. 14:14

Stor Pride-parade på Taiwan

Tusenvis deltok på Gay Pride-paraden i Taipei, som gikk av stabelen like før flere viktige avstemninger om LGBT-rettigheter i Taiwan. Taiwan legaliserte homofilt ekteskap i mai 2017, men beslutningen er ennå ikke implementert..

NRK - 24 Nov 18 kl. 17:13

Nei til homoekteskap i Taiwan

Eit fleirtal stemte i dag nei til at det skal vere lov med likekjønna ekteskap i Taiwan, melder nyheitsbyrået AFP. I 2017 var Taiwan først i Asia med å opne for det, men eit fleirtal stemte imot dette i ei folkerøysting laurdag..

NRK - 02 Jan 19 kl. 05:14

Kina gir ikkje slepp på Taiwan

Kina har ikkje gitt opp å kunne nytte militærmakt for å sikre ei gjenforeining med Taiwan, seier president Xi Jinping i ein tale onsdag. Han insisterer på at Kina og Taiwan vil bli sameina..

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 16:09

Mange omkom i togavsporing på Taiwan

Minst 22 mennesker mistet livet på Taiwan etter at et passasjertog sporet av, opplyser myndighetene og jernbaneselskapet..

VG - 12 Jan 19 kl. 08:14

Mann bøtelagt for å ha sendt katt i posten i Taiwan

En 33 år gammel mann fra Taiwan har fått 16.000 kroner i bot etter at han sendte katten sin i posten fordi han ikke lenger ønsket å ha den..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 00:13

Mann fikk saftig bot for å ha sendt katt i posten i Taiwan

En 33 år gammel mann fra Taiwan har fått 16.000 kroner i bot etter at han sendte katten sin i posten fordi han ikke lenger ønsket å ha den..

NRK - 15 Sep 18 kl. 12:08

Kvinne omkom i tyfonen på Taiwan

På Taiwan har ei kvinne omkome etter ha blitt teken av kraftige bølger som følgje av tyfonen «Mangkhut». Tyfonen er det kraftigaste tropiske uvêret nokon stad i verda så langt i år..

Dagbladet - 08 Sep 18 kl. 04:35

USA kaller hjem diplomater fra land som dropper Taiwan for Kina

USA kaller hjem toppdiplomatene sine fra Den dominikanske republikk, El Salvador og Panama etter at landene nylig etablerte bånd med Kina og droppet Taiwan..

Aftenposten - 08 Sep 18 kl. 07:08

USA kaller hjem diplomater fra land som dropper Taiwan for Kina

USA kaller hjem toppdiplomatene sine fra Den dominikanske republikk, El Salvador og Panama etter at landene nylig etablerte bånd med Kina og droppet Taiwan..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 5 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 45 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt