NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:06

NRK - 29 Feb 20 kl. 09:51

Ny statsminister i Malaysia

Muhyiddin Yassin er utnevnt til ny statsminister i Malaysia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Yassin, Malaysia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny statsministeri , Malaysia
NRK - 29 Feb 20 kl. 18:12

Malaysia: Utnevnte ny statsminister

Malaysias konge utnevnte lørdag veteranpolitikeren Muhyiddin Yassin til statsminister, til tross for at Mahathir Mohamad mener han har flertall i parlamentet. Utnevnelsen skjedde etter en ukes politisk uro følgende Mahathirs avgang som statsminister..

NRK - 20 Mar 20 kl. 06:41

Malaysia setter inn hæren

Regjeringen i Malaysia setter fra søndag inn hæren for å hjelpe politiet med å håndheve restriksjonene som er innført på grunn av koronaviruset. Så langt er 900 smittet av korona i Malaysia..

VG - 19 Feb 20 kl. 12:06

Australias eks-statsminister om det forsvunne Malaysia-flyet: - Kapteinen tok med seg passasjerene i døden

Tony Abbott mener kapteinen på MH370 nesten helt sikkert begikk selvmord og styrtet flyet med vilje. - Skadelige spekulasjoner, mener tidligere luftfartssjef i Malaysia..

P4 - 19 Feb 20 kl. 12:20

Hevder kapteinen tok med seg passasjerer i døden

Australias tidligere statsminister Tony Abbott hevder kapteinen på Malaysia Arlines-flyet, som forsvant i 2014, tok med seg passasjerene i døden. Flyet med 239 personer skulle fra Kuala Lumpur til Beijing, mens forsvant sporløst. Det var Australia som koordinerte søket.

NRK - 24 Feb 20 kl. 07:25

Statsministeren i Malaysia går av

Statsministeren i Malaysia har levert eit avskjedsbrev til kongen, ifølge Al Jazeera. Han går av etter ein periode med uro i regjeringa..

NRK - 25 Jan 20 kl. 07:21

Tre mennesker smittet i Malaysia

Malaysia bekrefter at tre mennesker der er smittet av coronaviruset. Så langt er personer bekreftet smittet i Frankrike, Japan, Nepal, Singapore, Taiwan, Sør-Korea, Thailand, Vietnam og USA, i tillegg til Kina, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 11 Nov 19 kl. 08:23

Rettssak i Malaysia fortsetter

Malaysias øverste domstol har avgjort at rettssaken mot tidligere statsminister Najib Razak skal fortsette. Najib vil være den første til å avgi forklaring når rettssaken gjenopptas 3. desember.

P4 - 09 Dec 19 kl. 19:12

- En dyp tragedie

New Zealands statsminister Jacinda Ardern uttrykte sorg og medfølelse for de etterlatte og skadde etter vulkanutbruddet på øya White Island i natt. Fem personer er hittil bekreftet omkommet, mens åtte personer fra nasjoner som Australia, Kina, Malaysia, USA og England er fortsatt savnet etter hendelsen. I tillegg er 31 personer innlagt på sykehus..

P4 - 28 Nov 19 kl. 07:37

Nav har krevd for høy trygdeavgift

Nordmenn på jobboppdrag i Malaysia er blitt avkrevd for høy trygdeavgift av Nav. Det slår Høyesterett fast i en fersk dom. Til sammen er det snakk om 541 saker der nordmenn har jobbet i Malaysia i perioden 2012 til 2018 som kan være rammet av praksisen.

NRK - 19 Dec 19 kl. 00:24

Strid om ny statsminister i Irak

Det er uklart hvem som blir ny statsminister. Ingen av kandidatene får støtte av de mange som protesterer mot korrupsjon og arbeidsledighet. Innen fredag må presidenten utpeke en etterfølger til avtroppende statsminister Adel Abdel Mahdi..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

4978 tilfeller registrert i Danmark

4978 dansker har til nå fått påvist koronasmitte, en økning på 297 det siste døgnet. 187 av de smittede er døde. Danmark har nå testet 51.

NRK - 30 minutter siden

Avbryter dialog om fangeutveksling

Taliban bryter samtalene om fangeutveksling, som er en forutsetning for at de vil forhandle med regjeringen i Kabul om en fredsavtale. – Våre utsendinger vil ikke delta i resultatløse møter, sier en talsmann for Talibans politiske kontor i Qatar, Suhail Shaheen..

NRK - 30 minutter siden

Robert Kennedys datter funnet død

Maeve Kennedy McKean (40) er funnet død etter en kanoulykke i Maryland, mens den åtte år gamle sønnen hennes fortsatt er savnet. Maeve Kennedy McKeans mor er datter av tidligere justisminister Robert Kennedy, som ble drept i et attentat i 1968..

NRK - 45 minutter siden

Skjerpar straff i dopingsaka

Gulating lagmannsrett har oppretthalde fengselsstraffa på 8,5 år for ein mann som i fjor blei dømd i det som blir kalla Noregs største dopingsak..

NRK - 45 minutter siden

Siktet for drapsforsøk på 19-åring

En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To menn i 20- og 30-årene er allerede siktet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett tirsdag..

NRK - 1 time siden

Solberg informerer om videre tiltak

Tirsdag klokken 16 vil Erna Solberg informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre i dagene og ukene etter påske. I tillegg til statsministeren vil kunnskapsminister Guri Melby og helseminister Bent Høie delta på pressekonferansen..

NRK - 45 minutter siden

Truet med skyting på BI - tiltalt

En mann i 20-årene er tiltalt for truslene mot Handelshøyskolen BI i Oslo i september i fjor, melder NTB. Ifølge tiltalen kom mannen kort tid før 5. september med trusler på Snapchat om å skyte medstudenter ved Handelshøyskolen BI..

NRK - 45 minutter siden

Skal hjelpe konkurstruede bedrifter

– Det skal være lett å komme inn i ordningen, men vanskelig å misbruke den. Denne paken skal hjelpe bedrifter som står på randen av konkurs, sier finanskomiteens leder Mudassar Kapur om den nye krisepakken som lagt frem tirsdag formiddag..

NRK - 1 time siden

20 mrd. i månedlig kontantstøtte

Et bredt flertall på Stortinget har blitt enige om den fjerde økonomiske krisepakken. Den inneholder rundt 20 milliarder kroner i månedlig kontantstøtte til bedriftene og ble lagt frem tirsdag formiddag..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse om tiltakene

Statsminister Erna Solberg og flere ministre skal klokken 16 tirsdag holde en pressekonferanse om regjeringens videre tiltak for å håndtere koronapandemien i Norge..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt