P4 > Nyheter

Søndag, 01 November, 02:10

P4 - 28 sep. 20 kl. 13:13

Ny smitte ved sykehus

En ansatt ved Stavanger universitetssykehus fikk i helgen påvist koronaviruset.
Nå er to medarbeidere og fire pasienter satt i karantene som følge av dette. I tillegg til pårørende.
Den smittede jobber på barne- og ungdomsklinikken melder Stavanger Aftenblad..
Les mer på P4


Les mer om:
Stavanger, Stavanger Aftenblad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny smitte, ved, sykehus
NRK - 12 okt. 20 kl. 12:21

Smitte på røntgenavdeling

24 pasienter og sju ansatte er satt i karantene etter at en radiograf ved Drammen sykehus har fått påvist covid-19-smitte. Alle avtaler er på røntgenavdelingen er utsatt og Drammen sykehus får nå bistand fra Bærum Sykehus..

P4 - 26 sep. 20 kl. 21:35

Fem skoler berørt av smitte i Ullensaker

Ullensaker kommune betegner nå smittesituasjonen i kommunen som alvorlig. Elever og lærere ved totalt fem skoler og en barnahage er satt i karantene. I dag har kommunen fått bekreftet smitte hos ytterligere fire personer.

Klartale - 01 okt. 20 kl. 08:53

Seks av ti tror det blir mer smitte med korona

Flere nordmenn sier de har tillit til at folk følger råd og regler for å hindre smitte. Samtidig tror de fleste at det vil bli mer smitte med korona..

Aftenposten - 10 okt. 20 kl. 17:55

Derfor kan man smitte andre uten å være syk selv

Mange synes det høres rart ut. Hvordan kan man smitte andre når man selv ikke har symptomer? Her er ni spørsmål og svar om asymptomatisk smitte..

P4 - 10 okt. 20 kl. 18:20

Smitte flere steder på Romerike

Dert er registrert smitte i totalt sju kommuner på Romerike i dag. Til sammen er det 16 smittetilfeller i de sju kommunene. I tillegg til Nes, er det smitte i Lillestrøm, Enebakk, Lørenskog, Aurskog-Høland, Eidsvoll og Nannestad..

P4 - 10 okt. 20 kl. 22:41

Rekordmye smitte i Frankrike

Det er registrert rekordmye koronasmitte i Frankrike det siste døgnet. 26.896 personer har fått påvist smitte, aldri før har så mange testet positivt på ett døgn.

P4 - I førrgår: 09:46

19 ansatte i karantene ved Drammen sykehus

19 ansatte ved kirurgisk avdeling på Drammen sykehus er satt i karantene etter at en innlagt person har fått påvist koronasmitte. Sykehuset opplyser at det i en periode vil bli redusert drift ved avdelingen, i tillegg innføres det besøksforbud. Ni ansatte og tre pasienter ved ambulansetjenesten stasjon i Drammen er fra før av i karatene etter smitte hos en ansatt..

P4 - 29 sep. 20 kl. 16:53

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

NRK - 08 okt. 20 kl. 10:58

Smitte ved Årvoll skole

Det er påvist smitte ved Årvoll skole i Oslo. Foreldre til alle elever på 2. trinn ved skolen har fått beskjed om å hente barna sine så fort som mulig.

NRK - 10 timer siden

Smitte ved tre sykehus i Viken

Tre personer er smittet og 11 er i karantene etter koronasmitte ved Drammen, Blakstad og Ringerike sykehus. Smittesporing er i gang, og smittetilfellene vil ikke påvirke driften ved noen av de tre sykehusene, melder Vestre Viken helseforetak..

Fler nyheter fra P4

P4 - 12 timer siden

Sean Connery er død

.. Skuespiller Sean Connery er død, 90 år gammel. Det melder BBC.

P4 - Igår: 20:10

Svak oppgang på Oslo Børs

Oslo Børs avsluttet uken med en svak oppgang. Hovedindeksen steg med 0,22 prosent til 811,85 poeng. Men uken sett under ett har vært knallrød med en samlet ned gang på 5,48 prosent..

P4 - Igår: 19:09

56 i karantene på Haakonsvern

56 personer er satt i karantene etter at tre personer på Haakonsvern i Bergen har fått påvist covid-19. Det er to militært og en sivilt ansatt som er smittet, melder Forvarets forum. Smitten har kommet inn i sjøforsvarets hovedbase utenfra, og det er kontroll på smittesituasjonen..

P4 - Igår: 19:09

Slipper fravær ved sykdom

Elever i videregående skole slipper å få fravær på vitnemålet om de er borte fra skolen på grunn av sykdom. Det opplyser kunnskapsminister Gurli Melby. Regjeringen har bestemt seg for å forlenge unntaket i fraværsreglene - så elever som skal være hjemme av smittevernårsaker ikke skal føle seg presset til å gå på skolen.

P4 - Igår: 17:26

11 nye smittetilfeller i Setermoen

11 personer ved Setermoen leir er bekreftet smittet med covid-19 det siste døgnet. Det melder forsvarets forum. Det betyr at til sammen 16 personer er bekreftet smittet i militærleiren..

P4 - Igår: 17:05

Barn fikk i seg etsende væske

Det lille barnet som er innlagt på sykehus med betydelige skader i Bergen skal ha fått i seg etsende væske. Det melder Bergens Tidende som har fått opplyst at barnet har skader i halsregionen. Faren i 30-årene som er siktet for uaktsom skade, har sagt det hele skyldes et forferdelig uhell.

P4 - Igår: 17:05

- Må trygge arbeidsledige

LO er glade at regjeringen i dag har utvidet koronastøtten til reiselivs- og serveringsbransjen. Ordningen skal nå gjelde til februar neste år, og bedriftene kan også få mer i støtte enn det som har vært mulig til nå. Men LO mener det nå er på tide at regjeringen trygger de som er arbeidsledige og permitterte..

P4 - Igår: 17:07

70 reddet fra ruiner

Minst 70 personer har blitt reddet fra sammenraste bygninger etter det kraftige jorskjelvet i Tyrkia i dag. Det opplyser tyrkiske myndigheter til nyhetsbyrået Ap. Seks personer er bekreftet omkommet, og 257 er skadet.

P4 - Igår: 16:43

- Ta en prat med de unge

- Snakk med dem..

P4 - Igår: 16:12

NATO tilbyr hjelp etter jordskjelv

NATO står klare til å hjelpe Hellas og Tyrkia etter det kraftige jordskjelvet i dag. Det sier generalsekretær Jens Stoltenberg på twitter. Han skriver videre at hans tanker går til de berørte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt