P4 > Nyheter

Wednesday, 19 February, 10:38

P4 - 11 Nov 19 kl. 18:56

Ny skyteepisode i Malmø

En person er skadet etter en ny skyteepisode i Malmø i Sverige i kveld.
Skadeomfanget er ikke kjent, men svensk politi etterforsker saken som drapsforsøk, melder Aftonbladet.
Store politistyrker rykket ut etter flere meldinger om skyting, ingen er så langt pågrepet.
Lørdag kveld ble en 15 år gammel gutt skutt og drept i Malmø, mens en jenvaldrende gutt ble livstruende skadet i en skyteepisode på en pizzarestaurant. Ingen er pågpret for dette..
Les mer på P4


Les mer om:
Malmø, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny skyteepisodei , Malmø
Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 21:37

Tenåring døde etter skyteepisode i Malmö

En tenåring døde og en annen er påført livstruende skader etter en skyteepisode på en pizzarestaurant i Malmö lørdag kveld..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 18:51

Ny skyteepisode i Malmø

Alarmen har gått igjen i Malmø. Det meldes om skuddveksling på Eriksfält..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 18:51

Ny skyteepisode i Malmö

Alarmen har gått igjen i Malmö. Det meldes om skuddveksling på Eriksfält..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 20:54

Mann skadet i skyteepisode i Malmö

En mann er funnet med skuddskader i Malmö etter at politiet fikk melding om skyting mandag kveld..

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 14:24

Kvinne med baby død etter skyting i Malmö

En kvinne i 30-årene er død av skadene hun fikk i en skyteepisode i Malmö mandag. Kvinnen hadde et spedbarn i armen da hun ble skutt i hodet..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 18:51

Nytt drapsforsøk i Malmö. Gutt skadet etter ny skyteepisode.

Alarmen har gått igjen i Malmö. To personer er pågrepet, opplyser politiet..

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 14:24

Kvinne med baby i armene døde etter skyting i Malmö

En kvinne i 30-årene er død av skadene hun fikk i en skyteepisode i Malmö mandag. Kvinnen hadde et spedbarn i armen da hun ble skutt i hodet..

NRK - 02 Dec 19 kl. 20:58

Mann skadd i skyteepisode i Malmø

En mann er funnet med skuddskader i Malmø etter at politiet fikk melding om skyting mandag kveld. Mannen er kjørt til sykehus men det er ikke kjent hvilken tilstand han er i..

VG - 26 Aug 19 kl. 14:29

Kvinne med barn skutt og drept i Malmö

En kvinne i 30-årene er død etter en skyteepisode i Malmö mandag morgen..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 18:51

Politiet: Nytt drapsforsøk i Malmö. Gutt skadet etter ny skyteepisode.

Alarmen har gått igjen i Malmö. To personer er pågrepet, opplyser politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Får ikke bruke DNA-verktøy

Et norskutviklet DNA-verktøy som har avslørt flere forbrytere i Sverige, er ikke lov å bruke i Norge. I Sverige er i dag tillatt å gjøre søk i DNA-databaser på familiemedlemmer av en mulig gjerningsperson, melder NRK. Nylig ble en voldtektsmann i Sverige avslørt etter 24 år på grunn av metoden.

P4 - 45 minutter siden

-Ikke vår oppgave å avlaste fastleger

-Det er ikke vår oppgave å avlaste fastlegene. Det sier leder for Helsesykepleierne Ann Karin Swang. Høyres Sveinung Stensland mener helsesykepleierne kan avlaste fastlegene med å skrive fraværsattester for elever på videregående skole når de nærmer seg 10 prosent fravær i et fag.

P4 - 1 time siden

Mener Nav-dommer kan være riktige likevel

En tidligere høyesterettsdommer mener NAV-sakene kan være riktige likevel. I en EØS-rettslig analyse publisert på rett24, konkluderer Karl Arne Utgård med at få eller ingen er urettmessig dømt i trygdesaken. Påtalemyndigheten har så langt avdekket at 78 personer er feilaktig dømt i det som omtales som NAV-skandalen.

P4 - 1 time siden

Ny tilsynssak mot lege i Kristiansand

Fylkeslegen har åpnet enda en tilsynssak mot sykehuset i Kristiansand og legen som granskes der. Det melder NRK. Dermed er det åpnet sju pågående tilsynssaker mot mannen som i en årrekke har utført kompliserte ortopediske operasjoner uten godkjenning.

P4 - 2 timer siden

Tar til motmæle etter innvandringskritikk

Frp-toppene Sylvi Listhaug og Jon Helgheim går ut mot det de kaller en «skyve-under-teppet-mentalitet» om høy kriminalitet blant innvandrere. Det skriver VG. Nylig fikk de kritikk fra flere hold etter å ha lagt frem en rapport fra SSB som viser at unge, mannlige innvandrere har langt flere siktelser enn øvrig ungdom i Norge.

P4 - 1 time siden

Politiaksjon på Aker Brygge

Det pågår akkurat nå en politiaksjon på Aker Brygge i Oslo. Både brannvesen, politi og ambulanse er på stedet. Ifølge operasjonsleder Tor Gulbrandsen skal det være snakk om en person de ønsker å få i trygghet, han skal ikke være noen fare for omgivelsene..

P4 - 1 time siden

Sykehusledere vet ikke hvor mange sykepleiere de trenger

Norsk Sykepleierforbund provoseres av at sykehusledere ikke vet hvor mange sykepleiere de trenger. I fjor høst konkluderte Riksrevisjonens rapport med at lederne verken vet behovet nå eller om ti år. Så smarte og dyktige folk bør vite hva de trenger for å sikre vefokningen likeverdige helsetjenester sier Sykepleierforbundet til FriFagbevegelse gjengitt i Dagsavisen i dag..

P4 - 2 timer siden

Dømt for å ha truet med sexvideo

En 36 år gammel mann er dømt til fengsel i et halvt år for å ha filmet at han hadde sex med en 15 år yngre mann og truet med å spre filmene. Det går frem i en dom fra Agder tingrett. Mannen må også betale den fornærmede 20.

P4 - 2 timer siden

Svinebønder skal under lupen

600 svinebønder skal nå under lupen, i en ny lansomfatende tilsynskampanje fra Mattilsynet. I 2017-2018 fant tilsynet avvik hos 1550 av 189 svinebønder i Rogaland. Nå skal Mattilsynet finne ut om dyrevelferdsregelverket følges i alle typer grisebesetninger skriver Nationen.

P4 - 2 timer siden

-Helsesykepleiere bør avlaste fastlegene

La helsesykepleiere avlaste fastlegene når det kommer til å skrive ut fraværsattester på videregående skole. Det mener Høyres helsepolitiske talsmann Sveinung Stensland. Til NRK sier allmennlegeforeningen at hver fastlege får 1-2 slike henvendelser per dag, og de er frustrerte over at dette tar mye tid.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt