P4 > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 18:12

P4 - 11 nov. 19 kl. 18:56

Ny skyteepisode i Malmø

En person er skadet etter en ny skyteepisode i Malmø i Sverige i kveld.
Skadeomfanget er ikke kjent, men svensk politi etterforsker saken som drapsforsøk, melder Aftonbladet.
Store politistyrker rykket ut etter flere meldinger om skyting, ingen er så langt pågrepet.
Lørdag kveld ble en 15 år gammel gutt skutt og drept i Malmø, mens en jenvaldrende gutt ble livstruende skadet i en skyteepisode på en pizzarestaurant. Ingen er pågpret for dette..
Les mer på P4


Les mer om:
Malmø, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny skyteepisodei , Malmø
Aftenposten - 09 nov. 19 kl. 21:37

Tenåring døde etter skyteepisode i Malmö

En tenåring døde og en annen er påført livstruende skader etter en skyteepisode på en pizzarestaurant i Malmö lørdag kveld..

P4 - 11 nov. 19 kl. 22:22

To pågrepet etter skyting i Malmø

To personer er pågrepet etter skytingen i Malmø i Sverige i kveld. En gutt under 18 år ble skadet, men politiet opplyser til Expressen at skadene ikke er livstruende. hendelsen etterforskes som et drapsforsøk.

P4 - 12 nov. 19 kl. 10:43

To pågrepet i Malmø

Politiet i Malmø har pågrepet en 18-åring og en 17-åring etter en skyteepisode i Malmö i går kveld der en 16 år gammel gutt ble skadd. Politiet utelukker ikke at hendelsen kan ha sammenheng med den fatale skyteepisoden lørdag kveld. Da ble en 15-åring skutt og drept og en annen tenåring livstruende skadd etter at det ble skutt gjennom vinduet til en pizzarestaurant..

Aftenposten - 26 aug. 19 kl. 14:24

Kvinne med baby død etter skyting i Malmö

En kvinne i 30-årene er død av skadene hun fikk i en skyteepisode i Malmö mandag. Kvinnen hadde et spedbarn i armen da hun ble skutt i hodet..

VG - 26 aug. 19 kl. 14:29

Kvinne med barn skutt og drept i Malmö

En kvinne i 30-årene er død etter en skyteepisode i Malmö mandag morgen..

Aftenposten - 26 aug. 19 kl. 14:24

Kvinne med baby i armene døde etter skyting i Malmö

En kvinne i 30-årene er død av skadene hun fikk i en skyteepisode i Malmö mandag. Kvinnen hadde et spedbarn i armen da hun ble skutt i hodet..

VG - 26 aug. 19 kl. 14:29

Kvinne med barn skutt og drept på åpen gate i Malmö

En kvinne i 30-årene er død etter en skyteepisode i Malmö mandag morgen. Politiet har bilder av det som trolig er gjerningsmannen..

Dagbladet - 09 nov. 19 kl. 22:27

Tenåring døde etter skyting i Malmö

En tenåring døde og en annen er påført livstruende skader etter en skyteepisode på en pizzarestaurant i Malmö lørdag kveld..

VG - 10 nov. 19 kl. 01:02

Politiet jakter gjerningsperson etter at en tenåring ble drept i Malmö

En tenåring døde og en annen er påført livstruende skader etter en skyteepisode på en pizzarestaurant i Malmö lørdag kveld. Ingen er så langt pågrepet..

NRK - 11 nov. 19 kl. 18:43

Ny skyting i Malmö

Det skal ha vore ei ny skyteepisode i Malmö, melder Aftonbladet. Politiet er på plass med store ressursar, melder avisa. Ingen er meldt om å vere fysisk skada, og politiet har heller ikkje arrestert nokon..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

P4 - 30 minutter siden

80 elever 19 ansatte i karantene

80 elever og 19 ansatte ved Vik skole i Brønnøysund etter at en skoleansatt i går og en elev i dag har fått påvist koronasmitte. Kommunehelsetjenesten opplyser til Brønnøysunds Avis at de har igangsatt ny smittesproign. Skolen har besluttet å holde stengt til og fredag denne uken..

P4 - 15 minutter siden

Ung mann drept i København

En 20 år gammel mann er skutt og drept i en frisørsalong i København i Danmark. Vitner kort tid etter hendelsen sett folk løpe inn og ut av frisørsalongen. Ingen er hittil pågrepet, og politiet ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett eller hørt noe i forbindelse med skytingen..

P4 - 1 time siden

Mange opereres på sykehus med for få operasjoner

Flere hundre pasienter blir operert ved sykehus som opererer så få pasienter i året at de ikke oppfyller kvalitetskravene. I fjor ble rundt 370 pasienter operert for kreft i bryst og tykktarm ved slike sykehus, skriver Aftenposten. Ca.

P4 - 1 time siden

To ansatte ved Ahus smittet

To ansatte ved Ahus er smittet av koronaviruset. Det skriver Romerikes Blad. De smittede har ikke jobbet med pasienter smittet med viruset og de har heller ikke jobbet sammen, opplyser sykehuset til avisa.

P4 - 1 time siden

Bertheussen brøt karantenereglene flere ganger

Dokumenter fra etterforskningen viser at Laila Bertheussen brøt karantenebestemmelsene flere ganger. Blant annet ble et brev til hennes forsvarer John Christian Elden postet i Sverige samtidig som hun handlet i Strømstad. Aktor mener brudd på karanteneregler viser risikovilje skriver NRK.

P4 - 1 time siden

Alle landskamper uten publikum

I dag ble det bekreftet det mange har fryktet. Det blir ingen publikum på hjemmekamper for Norge i høst på grunn av koronasituasjonen. Det bekreftet Norges Fotballforbund i dag.

P4 - 1 time siden

Politiet vil følge utviklingen

Oslo Politidistrikt vil følge utviklingen etter at de nye smittevernreglene i Hovedstaden trådte i kraft klokken 12 i dag. I utgangspunktet vil de ikke gjennomføre egne smittevernkontroller, men skrive i en pressemelding i ettermiddag at åpenbare og gjentatte brudd på smittevernloven vil kunne bli anmeldt. I dag ble det innført påbud om munnbind i Oslo.

P4 - 2 timer siden

Sjåfør måtte skjæres ut etter arbeidsulykke

Mannen som var involvert i arbeidsulykken i en vindpark i Kvinesdal i går kveld, satt i en bil som ble blåst over ende i eksplosjonen under et sprengningsuhell. Han måtte skjæres ut av bilen før han ble sendt til sykehus. Politiet opplyser nå at mannen er skrevet ut av sykehuset i dag.

P4 - 2 timer siden

Jensen, Hagen og Tybring-Gjedde på Stortingslisten

Siv Jensen, Christian Tybring-Gjedde og Carl I. Hagen står på de tre øverste plassene på Frps liste til stortingsvalget neste år. Det viser forslaget til nominasjonskomiteen for Fremskrittspartiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt