NRK > Nyheter

Thursday, 15 November, 01:00

NRK - 06 Dec 17 kl. 17:45

Ny skogbrann i California

En ny skogbrann har brutt ut i California i USA. Dette er den tredje skogbrannen i delstaten på kort tid. To helikoptre og flere hundre brannkonstabler kjemper nå mot flammene i Sepulveda-passet nord for Santa Monica i Los Angeles..
Les mer på NRK


Les mer om:
California, USA, Sepulveda, Santa Monica, Los Angeles

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny skogbranni , California
NRK - 10 Oct 17 kl. 00:42

Ny skogbrann i Sør-California

Myndighetene i delstaten California opplyser at et halvt dusin hjem har blitt evakuert i en ny skogbrann i Sør-California. Brannen sprer seg raskt, ifølge nyhetsbyrået Ap..

P4 - 06 Dec 17 kl. 17:41

Ny skogbrann sør i California

En ny skogbrann har brutt øst i Los Angeles i delstaten California. Dette er den tredje brannen i California på kort tid. Rundt 27 000 mennesker er blitt evakuert, og brannvesenet advarer om at brannene sprer seg så raskt at de ikke klarer å stanse dem..

Dagbladet - 09 Nov 18 kl. 02:46

By utslettet av skogbrann i California

Byen Paradise er i praksis utradert og titusener er evakuert for å komme unna en skogbrann som sprer seg raskt i California..

Aftenposten - 09 Nov 18 kl. 06:20

By utslettet av skogbrann i California

Byen Paradise er i praksis utradert og titusener er evakuert for å komme unna en skogbrann som sprer seg raskt i California..

Dagbladet - 09 Nov 18 kl. 02:46

Titusener evakueres fra skogbrann i California

Titusener av innbyggere i California har fått ordre om å evakuere for å komme unna en skogbrann som sprer seg raskt i delstaten..

P4 - 09 Oct 17 kl. 20:30

Skogbrann i California

Rundt 20 000 personer er evakuert på grunn av en stor skogbrann nord i den amerikanske delstaten California. Flere bygg er ødelagt, og myndighetene har erklært unntakstilstand i flere områder, melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 05 Dec 17 kl. 23:59

Tusenvis av hjem evakuert som følge av skogbrann i California

Nærmere 8.000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har pisket opp en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene. .

Aftenposten - 28 Jul 18 kl. 20:13

Ny skogbrann i California driver tusenvis på flukt

Tusenvis av mennesker i California har flyktet fra en trolig påsatt skogbrann sørøst for Los Angeles. Samtidig raser de andre brannene i delstaten for fullt..

P4 - 10 Dec 17 kl. 23:20

Skogbrann truer flere byer

I California truer nå en skogbrann byene Santa Barbara og Carpintera. I natt ble ble det sendt ut evakueringsordre for enkelte deler av byen som ligger nær nasjonalskogen Los Padres. Amerikanske styresmakter sier at over 100 boliger har gått tapt i brannene som har rast over California den siste uken.

Klartale - 08 Aug 18 kl. 11:10

Verste skogbrann i historien

California har aldri opplevd en større skogbrann enn denne..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Meteorkrater funnet på Grønland

Danske forskere har funnet et 31 kilometer stort meteorkrater under innlandsisen nordvest på Grønland. Det kan være det største krater som noendinne er funnet. Danske forskere mener at krateret er dannet av en kilometer-stor jernmeteor..

NRK - 15 minutter siden

Brexit-krav om fiskeriavtale

Manglende avtaler om fiskekvoter blir et problem når Storbritannia forlater EU i mars. I skilsmisseavtalen står det at det innen 1. juli 2020 må være oppnådd enighet med EU-landeneom en fiskeavtale.

NRK - 15 minutter siden

Mann død etter skyting i Göteborg

En mann døde på sykehus etter at han ble skutt i Biskopsgården i Göteborg onsdag. Politiet ble tilkalt av naboer som hørte skudd. Ifølge SVT har politiet ingen mistenkte for det de betegnet som et drap..

NRK - 15 minutter siden

Svenskene får ny TV-lisens

I Sverige har riksdagen vedtatt at TV-lisensen skal erstattes av en Allmennkringkasteravgift som må betales av alle over 18 år med en skattbar inntekt. Avgiften blir på én prosent av nettoinntekten, begrenset oppad til 1300 kroner i året, melder SVT..

NRK - 30 minutter siden

Etterforsker dødsfall på Averøya

Politiet på Nordmøre arbeider fortsatt på stedet på Averøya der en mann ble funnet død i kveld etter en trusselsituasjon. Politiet er tilbakeholdne med opplysninger, men opplyser til NTB at de ikke leter etter en gjerningsperson..

NRK - 30 minutter siden

Marie Antoinettes smykker solgt

10 smykker fra den halshogde franske dronning Marie Antoinette er solgt på auksjon i Geneve. Det dyreste smykket gikk for over 300 millioner kroner..

NRK - 1 time siden

Sier han bestakk Mexicos president

Advokaten til nartotikabaronen Joaquín «El Chapo» Guzman hevder han er gjort til syndebukk, og at kartellet hans har bestukket to mexicanske presidenter med enorme summer. Dette kom fram i rettssaken mot lederen av Sinaloa-kartellet i New York..

NRK - 3 timer siden

Norske kongelige på 70-årsdag

Kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit var på plass i London da prins Charles onsdag feiret 70 år. Dronning Elizabeth er vertinne for mottakelsen og den store banketten for flere hundre gjester..

NRK - 2 timer siden

Sturgeon: Brexit-avtale dårlig nytt

Den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon sier til Reuters av avtalen mellom Storbritannia og EU er dårlig nytt for Skottland. Sturgeon spår at det vil bli vanskelig for statsminister Theresa May å få flertall for avtalen i parlamentet..

NRK - 2 timer siden

Trump la fram fengselsreform

President Donald Trump sier det er oppnådd enighet med demokratene om en fengselsreform.Den skal gjøre det lettere for tidligere straffede å skaffe seg jobb og utdanning. Samtidig lover Trump at farlige og voldelige lovbrytere skal tas hardere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt