NRK > Nyheter

Friday, 17 August, 10:53

NRK - 06 Dec 17 kl. 17:45

Ny skogbrann i California

En ny skogbrann har brutt ut i California i USA. Dette er den tredje skogbrannen i delstaten på kort tid. To helikoptre og flere hundre brannkonstabler kjemper nå mot flammene i Sepulveda-passet nord for Santa Monica i Los Angeles..
Les mer på NRK


Les mer om:
California, USA, Sepulveda, Santa Monica, Los Angeles

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny skogbranni , California
NRK - 10 Oct 17 kl. 00:42

Ny skogbrann i Sør-California

Myndighetene i delstaten California opplyser at et halvt dusin hjem har blitt evakuert i en ny skogbrann i Sør-California. Brannen sprer seg raskt, ifølge nyhetsbyrået Ap..

P4 - 06 Dec 17 kl. 17:41

Ny skogbrann sør i California

En ny skogbrann har brutt øst i Los Angeles i delstaten California. Dette er den tredje brannen i California på kort tid. Rundt 27 000 mennesker er blitt evakuert, og brannvesenet advarer om at brannene sprer seg så raskt at de ikke klarer å stanse dem..

P4 - 09 Oct 17 kl. 20:30

Skogbrann i California

Rundt 20 000 personer er evakuert på grunn av en stor skogbrann nord i den amerikanske delstaten California. Flere bygg er ødelagt, og myndighetene har erklært unntakstilstand i flere områder, melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 05 Dec 17 kl. 23:59

Tusenvis av hjem evakuert som følge av skogbrann i California

Nærmere 8.000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har pisket opp en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene. .

Aftenposten - 28 Jul 18 kl. 20:13

Ny skogbrann i California driver tusenvis på flukt

Tusenvis av mennesker i California har flyktet fra en trolig påsatt skogbrann sørøst for Los Angeles. Samtidig raser de andre brannene i delstaten for fullt..

P4 - 10 Dec 17 kl. 23:20

Skogbrann truer flere byer

I California truer nå en skogbrann byene Santa Barbara og Carpintera. I natt ble ble det sendt ut evakueringsordre for enkelte deler av byen som ligger nær nasjonalskogen Los Padres. Amerikanske styresmakter sier at over 100 boliger har gått tapt i brannene som har rast over California den siste uken.

Klartale - 08 Aug 18 kl. 11:10

Verste skogbrann i historien

California har aldri opplevd en større skogbrann enn denne..

Klartale - 11 Dec 17 kl. 12:00

Skogbrann sprer seg i California

Det brenner kraftig i California i USA. Skogbrannene kan spre seg, advarer brannvesenet..

VG - 28 Jul 18 kl. 18:13

Ny skogbrann i California driver tusenvis på flukt

Tusenvis av mennesker i California har flyktet fra en trolig påsatt skogbrann sørøst for Los Angeles. Samtidig raser de andre brannene i delstaten for fullt..

NRK - 07 Jul 18 kl. 19:36

Nye skogbranner i California

Flere hundre boliger har brent ned i California de siste dagene der flere skogbranner herjer. I en skogbrann på grensen mellom California og Oregon har en person mistet livet, ifølge NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra med norsk båt

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 10 minutter siden

Færre sauer drept av rovvilt

En foreløpig oversikt viser at 825 sauer ble drept av ulv, bjørn, gaupe, jerv og kongeørn fram til 1. august. I fjor på samme tid var 850 sauer tatt av rovvilt, og dermed har man hatt en svak nedgang, skiver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Krever ni års forvaring

20-åringen som knivstakk en jente 17 ganger, bør dømmes til ni års forvaring, med en minstetid på seks år, mener aktor i saken, statsadvokat Vibeke Gjøslien Martins. Hun la også ned påstand om at tiltalte ilegges kontaktforbud overfor fornærmede..

NRK - 45 minutter siden

Flytedokk kantra i Danmark

Ein flytedokk i Hirtshals i Danmark har gått rundt. Om bord var den norske fiskebåten Hardhaus, skriv Sysla. Båten frå Austevoll var inne for måling og klassearbeid.

NRK - 1 time siden

Alvorlig bussulykke i Tyskland

Flere personer er alvorlig skadd etter en bussulykke på motorveien A19 i Tyskland. Bussen med 60 personer om bord var på vei fra Stockholm til Berlin da den havnet utenfor veien 15 mil før bestemmelsesmålet, melder Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Benny Andersen er død

Dikter og forfatter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Andersen er i Danmark en elsket nasjonalpoet. I Norge er han mest kjent for sitt samarbeid med sangeren Povl Dissing..

NRK - 2 timer siden

Sjelden rotte dukket opp i Peru

En svært sjelden ganger som kalles bambusrotta, har dukket opp igjen i Machu Picchu-ruinene etter å ha vært borte i ti år. Nå er den til overmål fotografert..

NRK - 3 timer siden

Mangler 1200 lærerårsverk

Ved inngangen til det nye skoleåret mangler det fortsatt rundt 1.200 lærerårsverk for å oppfylle den nye lærernormen, ifølge Utdanningsdirektoratet, skriver VG..

NRK - 3 timer siden

Fly sklei av rullebanen

Et kinesisk fly sklei av rullebanen og mistet en motor og et hjul da det forsøkte å avbryte landingen på flyplassen i Manila på Filippinene. Det var kraftig regn og dårlig sikt. Fire personer ble lettere skadd..

NRK - 3 timer siden

Google-ansatte med sensur-protest

Flere hundre Google-ansatte har skrevet under et opprop mot selskapets planer om å lansere en sensurert utgave av søkemotoren på det kinesiske markedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt