NRK > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:57

NRK - 06 Dec 17 kl. 17:45

Ny skogbrann i California

En ny skogbrann har brutt ut i California i USA. Dette er den tredje skogbrannen i delstaten på kort tid. To helikoptre og flere hundre brannkonstabler kjemper nå mot flammene i Sepulveda-passet nord for Santa Monica i Los Angeles..
Les mer på NRK


Les mer om:
California, USA, Sepulveda, Santa Monica, Los Angeles

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny skogbranni , California
NRK - 10 Oct 17 kl. 00:42

Ny skogbrann i Sør-California

Myndighetene i delstaten California opplyser at et halvt dusin hjem har blitt evakuert i en ny skogbrann i Sør-California. Brannen sprer seg raskt, ifølge nyhetsbyrået Ap..

P4 - 06 Dec 17 kl. 17:41

Ny skogbrann sør i California

En ny skogbrann har brutt øst i Los Angeles i delstaten California. Dette er den tredje brannen i California på kort tid. Rundt 27 000 mennesker er blitt evakuert, og brannvesenet advarer om at brannene sprer seg så raskt at de ikke klarer å stanse dem..

P4 - 09 Oct 17 kl. 20:30

Skogbrann i California

Rundt 20 000 personer er evakuert på grunn av en stor skogbrann nord i den amerikanske delstaten California. Flere bygg er ødelagt, og myndighetene har erklært unntakstilstand i flere områder, melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 05 Dec 17 kl. 23:59

Tusenvis av hjem evakuert som følge av skogbrann i California

Nærmere 8.000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har pisket opp en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene. .

P4 - Igår: 23:20

Skogbrann truer flere byer

I California truer nå en skogbrann byene Santa Barbara og Carpintera. I natt ble ble det sendt ut evakueringsordre for enkelte deler av byen som ligger nær nasjonalskogen Los Padres. Amerikanske styresmakter sier at over 100 boliger har gått tapt i brannene som har rast over California den siste uken.

Klartale - Igår: 12:00

Skogbrann sprer seg i California

Det brenner kraftig i California i USA. Skogbrannene kan spre seg, advarer brannvesenet..

VG - 05 Dec 17 kl. 12:16

Tusenvis av hjem evakuert som følge av skogbrann i California

Nærmere 8.000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har pisket opp en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene..

NRK - 05 Dec 17 kl. 15:57

Stor skogbrann herjer i USA

8000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har ført til hurtig spredning av en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene. Brannen brøt ut mandag og spredte seg raskt i timene som fulgte..

Aftenposten - 09 Oct 17 kl. 21:25

1.500 bygninger ødelagt i skogbrann i California

Minst 1.500 boliger og forretningsbygg er ødelagt i skogbrannene som herjer nord i California, opplyser myndighetene i delstaten..

NRK - 09 Oct 17 kl. 21:28

Kraftig skogbrann i USA

Flere tusen skal være evakuert fra hjemmene sine nord i den amerikanske delstaten California. Guvernøren i California, Jerry Brown, har erklært unntakstilstand i områdene Napa, Sonama og Yuba, som følge av brannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Saktekøyring på Vestfoldbanen

Toga går med redusert fart mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Det er ikkje kjent kor tid feilen vil bli retta, seier Bane Nor..

NRK - 15 minutter siden

Gassforsyning snart tilbake

Gassleveringa til fleire europeiske land som vart brote etter ein eksplosjon ved eit anlegg i Austerrike i dag er snart ordna. Eksplosjonen førte til mellombels stopp i leveringa, men no er gassen igjen på veg til Italia, Tyskland og Ungarn..

NRK - 1 time siden

Vestfoldbanen er stengd

Det er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik grunna ein feil på sporet. Bane Nor seier at dei jobbar med å rette feilen, men veit ikkje kor lang tid dette vil ta..

NRK - 1 time siden

Ny valdshending på Furuset

Fleire tenåringar var involvert i ein slåstkamp på Furuset i Oslo, dagen etter at ein ung mann vart knivstukke der. Ein person blir sjekka av ambulanse og politiet undersøker kva som har skjedd..

NRK - 1 time siden

32 omkom i trafikkulykke i Kenya

Minst 32 menneske mista livet i ei trafikkulykke der 13 køyretøy var involvert i vestlege Kenya. Ulykka skjedde då ein lastebilsjåfør som flykta frå politiet miste kontrollen over køyretøyet og kolliderte med ein buss, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

753 dansarar ut mot trakassering

753 dansarar går i kveld ut i Aftenposten med eit opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. I november gjekk 590 kvinnelege skodespelarar ut i avisa med eit opprop om ukultur i sin bransje..

NRK - 2 timer siden

Solberg lanserte klimasamarbeid

Solberg lanserte klimasamarbeid.

NRK - 2 timer siden

Kina planlegg store flyktningleirar

Kina bur seg å masseflukt frå nabolandet Nord-Korea under ei eventuell konflikt. Det skriv avisa Financial Times. Fem store flyktningleirar er no under planlegging i Jiling-provinsen, nær grensa til Nord-Korea ifølge avisa..

NRK - 3 timer siden

Norge går inn i klimasamarbeid

Saman med Abu Dhabi, Kuwait og New Zealand skal Norge bli med i ei gruppe som skal lage ein «gullstandard» for korleis store fond kan bidra til å fremje klimavennlege investeringar. Det sa statsminister Erna Solberg på klimatoppmøtet i Paris i dag..

NRK - 3 timer siden

Kallar tilbake Anthon Berg-godteri

Godteriprodusenten Toms kallar tilbake fire Anthon Berg-produkt frå taxfreebutikkar i Norge på grunn av funn av oransje plastbitar. Mattilsynet ber kundar som har kjøpt produkta om å kaste dei..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt