NRK > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:11

NRK - 06 Dec 17 kl. 17:45

Ny skogbrann i California

En ny skogbrann har brutt ut i California i USA. Dette er den tredje skogbrannen i delstaten på kort tid. To helikoptre og flere hundre brannkonstabler kjemper nå mot flammene i Sepulveda-passet nord for Santa Monica i Los Angeles..
Les mer på NRK


Les mer om:
California, USA, Sepulveda, Santa Monica, Los Angeles

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny skogbranni , California
NRK - 10 Oct 17 kl. 00:42

Ny skogbrann i Sør-California

Myndighetene i delstaten California opplyser at et halvt dusin hjem har blitt evakuert i en ny skogbrann i Sør-California. Brannen sprer seg raskt, ifølge nyhetsbyrået Ap..

P4 - 06 Dec 17 kl. 17:41

Ny skogbrann sør i California

En ny skogbrann har brutt øst i Los Angeles i delstaten California. Dette er den tredje brannen i California på kort tid. Rundt 27 000 mennesker er blitt evakuert, og brannvesenet advarer om at brannene sprer seg så raskt at de ikke klarer å stanse dem..

P4 - 09 Oct 17 kl. 20:30

Skogbrann i California

Rundt 20 000 personer er evakuert på grunn av en stor skogbrann nord i den amerikanske delstaten California. Flere bygg er ødelagt, og myndighetene har erklært unntakstilstand i flere områder, melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 05 Dec 17 kl. 23:59

Tusenvis av hjem evakuert som følge av skogbrann i California

Nærmere 8.000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har pisket opp en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene. .

P4 - 10 Dec 17 kl. 23:20

Skogbrann truer flere byer

I California truer nå en skogbrann byene Santa Barbara og Carpintera. I natt ble ble det sendt ut evakueringsordre for enkelte deler av byen som ligger nær nasjonalskogen Los Padres. Amerikanske styresmakter sier at over 100 boliger har gått tapt i brannene som har rast over California den siste uken.

Klartale - 11 Dec 17 kl. 12:00

Skogbrann sprer seg i California

Det brenner kraftig i California i USA. Skogbrannene kan spre seg, advarer brannvesenet..

VG - 05 Dec 17 kl. 12:16

Tusenvis av hjem evakuert som følge av skogbrann i California

Nærmere 8.000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har pisket opp en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene..

P4 - 15 Dec 17 kl. 16:42

To døde i skogbrann i California

En brannmann døde i dag i California under arbeid med å slukke de voldsomme skogbrannene nord for Los Angeles. Han var brannens andre dødsoffer. En eldre kvinne døde i en bilulykke da hun prøvde å rømme fra flammene..

NRK - 15 Dec 17 kl. 16:13

To døde i skogbrann i California

En brannmann døde torsdag i California under arbeid med å slukke de voldsomme skogbrannene nord for Los Angeles. Han var brannens andre dødsoffer. En eldre kvinne døde i en bilulykke da hun prøvde å rømme fra flammene..

NRK - 05 Dec 17 kl. 15:57

Stor skogbrann herjer i USA

8000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har ført til hurtig spredning av en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene. Brannen brøt ut mandag og spredte seg raskt i timene som fulgte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark 10-8

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge, som nå har to seiere og tre tap hittil i OL, spiller ny kamp søndag kveld lokal tid..

NRK - 30 minutter siden

– Overgrepsdømte bør ha meldeplikt

Barnevoldsutvalget foreslår flere tiltak for å redusere gjentakelsesfaren for personer som er dømt for overgrep mot barn. Meldeplikt etter soning er ett av dem, skriver Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Danmark

De norske curlinggutta klinket til i tredje omgang, og slo Danmark 10-8 i OL. Dermed er det fortsatt mulighet for norsk semifinale. Norge spiller ny kamp søndag kveld lokal tid i Sør-Korea.

NRK - 30 minutter siden

Brann i buddhisttempel i Tibet

Et tempel i Tibet, som tibetanske buddhister anser som sitt aller helligste, begynte å brenne lørdag, opplyser statlige kinesiske medier. Brannen ble imidlertid raskt slukket, og det er ikke meldt om skadde, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Kvinne påkjørt i bergen

En kvinne er fraktet til Haukeland universitetssykehus etter å ha blitt påkjørt i Bergen natt til søndag. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet, som ikke mistenker ruskjøring..

NRK - 1 time siden

Trump tvitrer om våpenkontroll

I en Twitter-melding hevder president Donald Trump at heller ikke Demokratene ønsker å innføre våpenkontroll, ettersom de aldri gjorde det da de hadde sjansen. Debatten om våpenkontroll har blusset opp igjen etter skoleskytingen i Florida onsdag..

NRK - 2 timer siden

Én til sykehus etter ulykke

En person er kjørt i ambulanse til sykehus med uavklart skadefang etter en snøscooterulykke i Fyresdal i Telemark. Hendelsen skal ha skjedd ved 00.40-tiden, melder politiet..

NRK - 2 timer siden

Mener Tyrkia ikke brukte giftgass

Det hvite hus sier det er «ekstremt lite sannsynlig» at Tyrkia brukte giftgass mot en kurdisk enklave i Nord-Syria, melder nyhetsbyrået AP. Tyrkia avviser også anklagene..

NRK - 3 timer siden

Kilder: Assad og YPG allierer seg

Syriske myndigheter og USA-støttet, kurdisk milits skal samarbeide mot den tyrkiske offensiven mot et kurdiskkontrollert område i Nord-Syria, ifølge kilder. En samarbeidsavtale skal være meglet fram av Russland, skriver NTB..

NRK - 4 timer siden

Over 10.000 brøyteklager i Oslo

Siden årsskiftet har Oslo kommune fått inn over 10.000 klager på håndteringen av snøen, skriver Aftenposten. Bymiljøetaten påpeker at det aldri har vært flere maskiner eller folk i sving med brøyting og snørydding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt