NRK > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:18

NRK - 06 Dec 17 kl. 17:45

Ny skogbrann i California

En ny skogbrann har brutt ut i California i USA. Dette er den tredje skogbrannen i delstaten på kort tid. To helikoptre og flere hundre brannkonstabler kjemper nå mot flammene i Sepulveda-passet nord for Santa Monica i Los Angeles..
Les mer på NRK


Les mer om:
California, USA, Sepulveda, Santa Monica, Los Angeles

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny skogbranni , California
NRK - 10 Oct 17 kl. 00:42

Ny skogbrann i Sør-California

Myndighetene i delstaten California opplyser at et halvt dusin hjem har blitt evakuert i en ny skogbrann i Sør-California. Brannen sprer seg raskt, ifølge nyhetsbyrået Ap..

P4 - 06 Dec 17 kl. 17:41

Ny skogbrann sør i California

En ny skogbrann har brutt øst i Los Angeles i delstaten California. Dette er den tredje brannen i California på kort tid. Rundt 27 000 mennesker er blitt evakuert, og brannvesenet advarer om at brannene sprer seg så raskt at de ikke klarer å stanse dem..

P4 - 09 Oct 17 kl. 20:30

Skogbrann i California

Rundt 20 000 personer er evakuert på grunn av en stor skogbrann nord i den amerikanske delstaten California. Flere bygg er ødelagt, og myndighetene har erklært unntakstilstand i flere områder, melder nyhetsbyrået AP..

Aftenposten - 05 Dec 17 kl. 23:59

Tusenvis av hjem evakuert som følge av skogbrann i California

Nærmere 8.000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har pisket opp en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene. .

P4 - 10 Dec 17 kl. 23:20

Skogbrann truer flere byer

I California truer nå en skogbrann byene Santa Barbara og Carpintera. I natt ble ble det sendt ut evakueringsordre for enkelte deler av byen som ligger nær nasjonalskogen Los Padres. Amerikanske styresmakter sier at over 100 boliger har gått tapt i brannene som har rast over California den siste uken.

Klartale - 11 Dec 17 kl. 12:00

Skogbrann sprer seg i California

Det brenner kraftig i California i USA. Skogbrannene kan spre seg, advarer brannvesenet..

VG - 05 Dec 17 kl. 12:16

Tusenvis av hjem evakuert som følge av skogbrann i California

Nærmere 8.000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har pisket opp en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene..

P4 - 15 Dec 17 kl. 16:42

To døde i skogbrann i California

En brannmann døde i dag i California under arbeid med å slukke de voldsomme skogbrannene nord for Los Angeles. Han var brannens andre dødsoffer. En eldre kvinne døde i en bilulykke da hun prøvde å rømme fra flammene..

NRK - 15 Dec 17 kl. 16:13

To døde i skogbrann i California

En brannmann døde torsdag i California under arbeid med å slukke de voldsomme skogbrannene nord for Los Angeles. Han var brannens andre dødsoffer. En eldre kvinne døde i en bilulykke da hun prøvde å rømme fra flammene..

NRK - 05 Dec 17 kl. 15:57

Stor skogbrann herjer i USA

8000 boliger er evakuert etter at sterk vind i det sørlige California har ført til hurtig spredning av en kraftig skogbrann, opplyser delstatsmyndighetene. Brannen brøt ut mandag og spredte seg raskt i timene som fulgte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 May 18 kl. 13:00

Det er nå journaliststreik i NRK

1700 medlemmer av Norsk Journalistlag (NJ) i NRK er nå i streik fordi det er brudd i meklingen mellom NJ og arbeidsgiver Spekter/NRK. Det betyr at ingen NJ-medlemmer ansatt i NRK lager innhold for radio, tv eller nrk.no, så lenge streiken varer..

NRK - 15 May 18 kl. 12:09

-Uakseptabel svekkelse av beredskap

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å flytte 6 helikoptre til Rygge, og kun la 3 helikoptre stå igjen på Bardufoss.- Dette er en helt uakseptabel svekkelse av beredskapen, uttaler stortingsrepresentantene fra Arbeiderpartiet i Troms..

NRK - 15 May 18 kl. 12:37

Arbeidsulykke i Tvedestrand

Luftambulansen og nødetatene rykket ut etter at en mann havnet i klem i en arbeidsulykke i Tvedestrand. Personen skal være livstruende skadd. Arbeidsulykken skjedde på anleggsområdet til den nye E18 mellom Tvedestrand og Arendal, skriver Agderposten..

NRK - 15 May 18 kl. 12:38

Overfylte sykehus i Gaza

Røde Kors sier kapasiteten ved sentralsykehuset i Gaza er sprengt etter det som omtales som den dødeligste dagen siden 2014. Tirsdag er det varslet nye demonstrasjoner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:55

Det blir streik i NRK

Det er brudd i meklingen mellom Norsk Journalistlag og NRK/Spekter. 1700 medlemmer i Norsk Journalistlag går ut i streik fra 13:01 tirsdag..

NRK - 15 May 18 kl. 11:44

Vil styrke nødhjelpen til Jemen

Nødhjelpen til krigsherjede Jemen og Kongo foreslås økt i revidert nasjonalbudsjett. – De humanitære behovene globalt er økende, fastslår regjeringen i forslaget. Budsjettposten «nødhjelp og humanitær bistand» skal derfor økes med 116,2 millioner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

NRK - 15 May 18 kl. 11:33

2,5 millionar kroner til Vikersund

Vikersund hoppsenter får 2,5 millionar kroner i revidert statsbudsjett, melder Bygdeposten. Aldri før har eit idrettsanlegg fått driftsmidlar over statsbudsjettet..

NRK - 15 May 18 kl. 11:41

– Dommen vil bli anket

Forsvarer Aasmund Olav Sandland kommenterer dommen mot Angelica som døde 13 år gammel..

NRK - 15 May 18 kl. 11:42

Nye uroligheter i Gaza

Nye uroligheter i Gaza.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt