P4 > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 10:51

P4 - 26 des. 19 kl. 16:55

Ny seier til Carlsen

Magnus Carlsen har tatt nok en seier på den første dagen i VM i hurtigsjakk.
Han har nå vunnet to parti og har fått en remis.
Carlsen har 2,5 poeng etter tre runder og er på en delt fjerdeplass..
Les mer på P4


Les mer om:
Carlsen, VM

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny seier, til, Carlsen
P4 - 08 nov. 19 kl. 14:10

Carlsen melder seg ut av Sjakkforbundet

Magnus Carlsen har meldt seg ut av Norges Sjakkforbund. Det opplyser forbundet i en pressemelding. Carlsen har begrunnet utmeldelsen med at han er uenig i at årets kongress sa nei til å inngå en omstridt avtale med selskapet Kindred som ville sikret forbundet 50 millioner kroner.

P4 - 11 sep. 20 kl. 22:41

Remis mellom Carlsen og Kasparov

Magnus Carlsen spilte remis mot Garry Kasparov da de to i kveld møttes til duell for første gang på 16 år. NRKs sjakkekspert, Askild Bryn, sier Kasparov reddet remis etter at Carlsen spilte unøyaktig i flere trekk. Da de to sjakklegendene møttes i 2004 sjokkerte 13 år gamle Carlsen ved å klare remis mot russeren..

NRK - 04 juli 20 kl. 19:16

Carlsen vant Chess Masters

Magnus Carlsen stakk av med seieren i Chess Masters lørdag. Carlsen vant finalen i hurtigsjakkturneringen 2–0 sammenlagt etter 2,5-1,5 i lørdagens finalerunde mot Anish Giri. Seieren gjør at Carlsen mottar 426 340 kroner i premiepenger..

Aftenposten - 18 april 20 kl. 19:37

Full forvirring etter Carlsen-seier: – En trist slutt

Magnus Carlsen åpnet med seier mot amerikanske Hikaru Nakamura i sin nye online-turnering Magnus Carlsen Invitational..

NRK - 25 juli 20 kl. 20:30

Carlsen fortsatte seiersrekken

Magnus Carlsen tapte sitt første parti med hvite brikker, men snudde til seier mot ukrainske Ivantsjuk etter armageddon i Legends of Chess. Carlsen er fortsatt ubeseiret, men står ikke lenger med full pott da armageddon gir to poeng og ikke tre..

VG - 19 mai 20 kl. 20:34

Magnus Carlsen tok tre av fire poeng

Magnus Carlsen (29) tok tirsdag tre av fire mulige poeng i det som heter «Magnus Carlsen Chess Tour». Han var veldig nær å ta en fantastisk seier mot Hikaru Nakamura (32) i det siste partiet..

VG - 19 mai 20 kl. 20:34

Magnus Carlsen tok tre av fire poeng: – Han fikk kjørt seg godt

Magnus Carlsen (29) tok tirsdag tre av fire mulige poeng i det som heter «Magnus Carlsen Chess Tour». Han var veldig nær å ta en fantastisk seier mot Hikaru Nakamura (32) i det siste partiet..

Aftenposten - 14 juni 20 kl. 23:29

Sterk Carlsen-avslutning sørget for norsk seier i Clutch Chess International

Magnus Carlsen og Fabiano Caruana hadde fire poeng hver før den avgjørende finaledagen i Clutch Chess International. Der trakk Carlsen det lengste strået..

P4 - 20 des. 19 kl. 19:55

Carlsen: - Udugelig jury

Magnus Carlsen langer ut mot juryen på idrettsgallaen, som han kaller udugelig. Sjakkstjernen har beskrevet 2019 som sitt beste år noensinne. Men han er ikke nominert til årets navn, slik han var i fjor, etter det han mener var et middelmådig år.

VG - 20 okt. 19 kl. 22:03

Magnus Carlsen med 100 partier uten tap: – På vei mot å bli historiens fremste sjakkspiller

(Magnus Carlsen-Maksim Matlakov 1–0) For 100. gang på rad spilte Magnus Carlsen (28) et sjakkparti uten å tape. Det er tangering av «verdensrekorden» til kinesiske Ding Liren..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Flere hus i brann i Åndalsnes

Det brenner i flere hus i Åndalsnes. Så langt er det meldt at en person er skadd - uklart hvor alvorlig. En person er ikke gjort rede for.

P4 - 1 time siden

Smittenedgang i Oslo

Det har vært en nedgang i antall knye koronasmittede i Oslo siste døgn. 43 personer testet positivt, mot 52 døgnet før, melder Byrådet..

P4 - 1 time siden

Kan bli forsinkelser i togtrafikken utover dagen

Det kan bli store forsinkelser i togtrafikken utover dagen i dag. Det opplyser pressevakt i BaneNor, Dag Svinsås. En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret har ført til full stopp i togtrafikken.

P4 - 2 timer siden

Korona har ikke endret drikkevaner

Koronapandemien ser ikke ut til å ha endret nordmenns drikkevaner nevneverdig. Flere har uttrykt bekymring for at mange ville la seg friste av mer alkohol, blant annet fordi flere har vært mye mer hjemme enn vanlig. Men nye tall fra Statistisk sentralbyrå viser at det ikke har skjedd, forteller seniorrådgiver Elin Skretting-Lunde..

P4 - 1 time siden

Tror på vaksine om tre måneder

Espen Nakstad tror en vaksine vil være på plass om rundt tre måneder. Flere titall legemiddelselskaper verden over jobber akkurat nå på spreng med å utvikle en koronavaksine, og flere er i den siste fasen. Spørsmålet er når en vaksine blir godkjent til bruk.

P4 - 2 timer siden

Froventer mer smitte

Seks av ti forventer økt smitte i Norge. Det viser den nyeste undersøkelsen fra Norsk koronamonitor fra Opinion, der 64.000 nordmenn er spurt.

P4 - 3 timer siden

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

P4 - 3 timer siden

- Putin sto bak forgiftningen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj mener det må ha vært president Vladimir Putin som sto bak forgiftningen av ham. - Jeg har ingen annen forklaring på hva som skjedde, sier han til den tyske avisen Der Spiegel. Navalnyj ble ifølge tyske myndigheter utsatt for nervegiften novitsjok i august og ble fløyet til Tyskland for behandling..

P4 - 3 timer siden

Busstreiken er over

Busstreiken er over. Partene kom til enighet klokken sju i dag tidlig, bekrefter Yrkestrafikkforbundet..

P4 - 4 timer siden

- Kommunene må gjøre mer for de eldre isolerte

Røde Kors vil at kommunene skal legge bedre til rette for at eldre kan få besøk under koronapandemien. En ny undersøkelse Opinion har gjort for dem viser at 55 prosent av befolkningen er bekymret for at de eldre i familien er blitt mer ensomme som følge av koronasituasjonen. Rådgiver Anne Lise Flor mener kommunen må ta et større ansvar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt