P4 > Nyheter

Thursday, 20 February, 19:14

P4 - 26 Dec 19 kl. 16:55

Ny seier til Carlsen

Magnus Carlsen har tatt nok en seier på den første dagen i VM i hurtigsjakk.
Han har nå vunnet to parti og har fått en remis.
Carlsen har 2,5 poeng etter tre runder og er på en delt fjerdeplass..
Les mer på P4


Les mer om:
Carlsen, VM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny seier, til, Carlsen
Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 20:30

Carlsen i tetkampen etter ny seier

Magnus Carlsen klatrer på resultatlistene i sjakkturneringen på Isle of Man. Tirsdag slo spanske Aleksej Sjirov. Det var verdensmesterens andre strake seier..

Aftenposten - 27 Dec 19 kl. 13:52

Magnus Carlsen slo tilbake med viktig seier i VM: – Han er på krigsstien

Magnus Carlsen (29) står med én seier og to remis etter tre partier i hurtigsjakk-VM i Moskva fredag..

Aftenposten - 26 Dec 19 kl. 11:29

Carlsen brøt pinlig VM-statistikk med knusende seier

Magnus Carlsen fikk en god start i jakten på to nye mesterskapstitler. For første gang på fem år vant han et åpningsparti i hurtigsjakk-VM..

P4 - 26 Dec 19 kl. 13:34

Overlegen seier i første VM-kamp

Magnus Carlsen vant en overlegen seier i sin første kamp i VM i hurtig- og lynsjakk som startet i Moskva i dag. Sjakkspilleren skal forsvare VM-tittelen sin i lynsjakk. Dette skal være første gang på fem år at Carlsen vant et åpningsparti i hurtigsjakk-VM.

Aftenposten - 26 Dec 19 kl. 11:29

Uten seier på fem år: Ukjent 28-åring motstander når Carlsen forsøker å bryte pinlig VM-statistikk

Magnus Carlsen starter jakten på to VM-titler mot ukjente Azamat Utegalijev..

VG - 27 Dec 19 kl. 16:42

Magnus Carlsen tok sin første seier for dagen: – Jeg har mye å gå på

MOSKVA (VG) Magnus Carlsen (29) ligger bare et halvt poeng bak teten etter at åtte av 15 runder i VM i hurtigsjakk er unnagjort..

Aftenposten - 26 Nov 19 kl. 11:23

Carlsen sikret gjev seier. Nå kan han slå sin egen rekord.

Magnus Carlsen vant tirsdag Grand Chess Tour-turneringen i sjakk i India. Med tre partier igjen kan ikke den norske verdensmesteren innhentes av konkurrentene..

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 22:51

Carlsen-seier mot Aronian i maratonparti

Magnus Carlsen nedkjempet armeneren Levon Aronian og vant det første partiet i duellen om tredjeplassen i Grand Chess Tour-sluttspillet i London fredag..

Aftenposten - 14 Oct 19 kl. 20:44

Carlsen øyner utrolig rekord etter seier: – Selvsagt tenker jeg på det

Magnus Carlsen (28) innrømmer at han tenker på rekorden i antall langsjakkpartier uten tap. Mandag slo Surya Shektar Ganguly på Isle of Man..

Aftenposten - 19 Jan 20 kl. 16:46

Opptur for Carlsen – endte rekken uten seier

Brukte 30 trekk på å sikre sin første seier i storturnering i Nederland..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder. Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år.

P4 - 30 minutter siden

76 kinesere søkt om oppholdstillatelse

76 kinesere har søkt om utvidet oppholdstillatelse i Norge på grunn av utbruddet av koronaviruset i hjemlandet. 67 av disse har fått innvilget søknaden, mens de siste 9 fortsatt er til behandling, melder VG. Utenriksdepartementet opplyser at alle kinesiske statsborgere som ikke får reist hjem på grunn av kansellerte flyavganger og stengte flyplasser kan søke om utvidet opphold..

P4 - 1 time siden

Bekreftet omkommet på Svalbard

To tyske statsborgere er nå bekreftet omkommet i et snøskred på Fridtjofbreen på Svalbard i dag. De to ble tatt av skredet da de var på snøscootertur sammen med fem andre i regi av en russisk turoperatør, opplyser sysselmannen. Fridtjovbreen ligger ved den russiske gruvebyen Barentsburg..

P4 - 1 time siden

Sundby bryter Ski Tour

Martin Johnsrud Johnsrud bryter Ski Tour. Han har fått trøbbel med ryggen igjen, og kan derfor ikke fullføre touren, opplyser Norges Skiforbund. Sundby ble nummer 20 på dagens etappe over 34 kilometer fri teknikk, nesten to minutter bak vinneren Aleksandr Bolsjunov..

P4 - 1 time siden

Drapssiktede menn fengslet

De to mennene som er siktet etter at en 17 år gammel jente ble funnet død i en leilighet i Tromsø, er varetektsfengslet i en uke i full isolasjon. Ifølge siktelsen hensatte mennene 17-åringen i hjelpeløs tilstand, slik at hun senere døde. Begge mennene, som er i 20-årene, nekter straffskyld.

P4 - 2 timer siden

Stor redningsaksjon pågår

Lavinehunder, snøscootere og helikopter deltar i søket etter de to personene som ble meldt savnet på Svalbard i ettermiddag. I følge Dagbladet har de to blitt tatt av et skred og ligger under snøen, men dette er ikke bekreftet av Sysselmannen. Det er så dårlig vær i området at det skaper problemer for helikoptrene..

P4 - 2 timer siden

Flere katter smittet med salmonella

Flere katter på Østlandet er smittet med salmonella. Matilsynet opplyser at to katter på Ringerike er bekreftet smittet, mens flere dyreklinikker melder om et økende antall katter med symptomer på salmonella. Salmonella er en alvorlig sykdom som kan smitte til mennesker og andre dyr..

P4 - 2 timer siden

Ber flere studenter dra på utveksling

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim vil at det legges bedre til rette for at studenter skal dra på utveksling. Nye tall fra Kunnskapsdepartementet viser at 7680 studenter hadde et utvekslingsopphold i utlandet i fjor. 385 flere enn året før.

P4 - 2 timer siden

Rekordmange oppdrettslaks døde

52,8 millioner oppdrettslaks døde i fjor, og det er rekordmange. Det kommer fram i en ny rapport fra Veterinærinstituttet. De slår fast at helsetilstanden for oppdrettsfisk er alvorlig, men stabil.

P4 - 2 timer siden

Sender jetfly til Svalbard

Et jetfly med helsepersonell og nødvendig medisinsk ustyr er på vei til Longyearbyen på Svalbard etter at to personer i dag ble meldt savnet. De to var på tur med et russisk reiseselskap da de ble meldt savnet fra Fridtjovbreen, men det er ikke kjent om de har blitt tatt av et ras, eller hva som har skjedd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt