E24 > Økonomi

Søndag, 29 November, 02:03

E24 - 27 okt. 20 kl. 12:05

Ny rapport: – Haster å finne mer olje og gass på norsk sokkel

I år borer oljeselskapene halvparten så mange brønner for å finne mer olje og gass på norsk sokkel. Oljedirektoratet mener at det haster med nye funn..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny rapport, Hasterå , finne, mer, oljeog , gass, på norsk sokkel
Dagbladet - 08 nov. 20 kl. 14:38

Danmark-rapport: «Haster meget»

Norske helsemyndigheter frykter at spredning av coronavirus fra mink i Danmark kan ha konsekvenser for en framtidig coronavaksine. I helga måtte de lage en rapport om dette på under tre timer..

VG - 19 nov. 20 kl. 21:55

Mange helsestasjoner når ikke ut til unge gutter: – Det haster

Likestillingsombudet ber om at myndighetene gjør mer for å nå unge gutter som sliter psykisk, etter en kartlegging av helsestasjoner. – Sitter langt inne hos gutter å oppsøke hjelp, sier psykiatrisk sykepleier..

NRK - 27 okt. 20 kl. 10:16

Fortsatt store ressurser i havet

Det er fremdeles store ressurser i alle havområder, og det haster med leting, konkluderer Oljedirektoratets «Ressursrapport 2020 leting». – Uten nye funn kan olje- og gassproduksjonen falle raskt etter 2030, sier letedirektør Torger Stordal..

VG - 17 nov. 20 kl. 07:55

Norge slår alarm: Trenger 270 corona-milliarder

Norge leder det internasjonale samarbeidet som skal sørge for at hele verdens befolkning skal få tilgang til vaksiner, behandling og testutstyr. Nå haster det å få finansieringen på plass..

E24 - 17 nov. 20 kl. 10:33

E24-podden: Oljenæringens spåmann mener klimakuttene går for tregt

Energiomstillingen går for sakte og det haster med kraftfulle tiltak hvis vi skal nå klimamålene, konkluderer Equinors sjeføkonom..

E24 - 18 nov. 20 kl. 06:05

Koronakarantene: Haster med løsning for 45 Equinor-ansatte

Nå jobbes det med ordninger for at Equinor-ansatte i julekarantene på hotell skal få kompensert. Selv ønsker Equinor at oljearbeidere som rammes, kan ta fri i julen mot å jobbe ekstra senere..

Dagbladet - 18 nov. 20 kl. 10:09

- Det haster å snu utviklingen

De siste fire ukene vitner om en jevn stigning i antall coronamsittede i Oslo kommune..

VG - 19 nov. 20 kl. 18:00

Derfor haster det, Klaveness

Lise Klaveness (39) måtte hentes ut av fødselspermisjonen sin for å «redde» NFF i kaoset rundt landskampene i november. I 2020 gjenstår nå temaet «landslagssjef». NFF bør lene seg på kunnskapen og klokskapen hennes der også..

VG - 20 nov. 20 kl. 13:31

Hastemelding til Raja: – Står på kanten av stupet

Den økonomiske rammen for kompensasjonsordningen i kultursektoren vil «trolig øke fra 900 millioner til 1,1 milliarder», ifølge kulturminister Abid Raja (V). Nå haster det å få pengene ut, mener leder for bransjeorganisasjon..

Fler nyheter fra E24

E24 - 5 timer siden

Widerøe vil inn i netthandel: Skal tilby frakt landet over innen 24 timer

Widerøe sliter som resten av luftfarten med effektene av coronapandemien. Nå vil selskapet etablere seg i et nytt logistikksegment for å få nye inntekter og utnytte fly, biler og folk som selskapet allerede har..

E24 - 7 timer siden

1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs

Nær 1 av 5 bedrifter i service og handel frykter konkurs, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. Frykten er nær doblet siden oktober..

E24 - 7 timer siden

Mener selskapene snor seg unna streikebryteri under vekterstreiken

I en av norgeshistoriens lengste vekterstreiker blir det satt inn vektere på kjøpesentre som skal passe på at kunder overholder smittevernregler: – Tar over oppgaven til streikende vektere, sier hovedtillitsvalgt..

E24 - 10 timer siden

Kappløpet om vaksinene: Disse selskapene leder an

Pfizer, Moderna og Astra Zeneca er langt fremme i kappløpet om å levere den første coronavaksinen. Faktorer som pris og tilgjengelighet kan bli avgjørende for hvilke vaksiner som vinner kampen..

E24 - 12 timer siden

Obos-sjefens tabbe fikk ros i mediene: – Vi tapte 2–300 millioner

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i Obos har aldri vært redd for å gripe mulighetene som bød seg – eller for å lære av tabbene sine..

E24 - 14 timer siden

Hva er galt med valgfrihet for fondssparere?

Det er all mulig grunn til å se på honorarene for aktivt forvaltede fond. Men å si at de ikke gir merverdi, er egentlig en stor misforståelse..

E24 - 15 timer siden

Unge kvinner hardt rammet av coronaledighet: – Lever fra dag til dag

Den siste måneden har arbeidsledigheten snudd oppover for første gang siden ledighetstoppen i vår. Størst økning er det blant unge kvinner. For studenten som livnærer seg på kaféjobben, og mammaen som jobber på flyplassen, er det nå helt krise..

E24 - 18 timer siden

«Fattig student» hentet 3 millioner på rekordtid: – Jeg kan nesten ikke tro det

Influenser Karen Elene Thorsen, kjent for Instagram-kontoen «fattig.student» hentet 3 millioner kroner til sin nye mat-app på under en time. Pågangen ga rekord for finansieringsplattformen Folkeinvest..

E24 - 19 timer siden

– Petter er et fantastisk fint menneske

Han arvet en halv milliard kroner og skulle satse på eiendom, olje og mat. Nå slåss Smedvig-arving Petter Smedvig Hagland (40) mot konkurs og kollaps..

E24 - 20 timer siden

– Jeg har undertegnet en del taushetserklæringer

Norske Otto Tschudi (71) har vært med å ta Facebook på børs og lærte Clint Eastwood å stå på ski. Men det som får ham opp av sengen 01.30 hver «morgen», er å prøve å forstå hva fremtiden vil bringe..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt