P4 > Nyheter

Saturday, 14 December, 05:46

P4 - 19 Nov 19 kl. 23:48

Ny pågripelse etter overfall i Panama

Politiet har pågrepet den siste av åtte mistenkte gjerningsmenn etter ranet av seks nordmenn på seiltur i Panama.
Det bekrefter myndighetene i landet, skriver Aftenposten.
De seks nordmennene ble overfalt og ranet utenfor Panama tidligere denne måneden.
Båten ble angrepet mens den lå ankret opp for natta..
Les mer på P4


Les mer om:
Panama, Aftenposten

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny pågripelse, etter, overfalli , Panama
NRK - 19 Nov 19 kl. 19:22

Ny pågripelse i Panama

Politiet har pågrepet den siste av åtte mistenkte etter ranet av seks nordmenn på seiltur i Panama, bekrefter myndighetene i landet ifølge Aftenposten. Sju av de antatte ranerne ble pågrepet av politiet i forrige uke..

VG - 14 Nov 19 kl. 09:29

Seks nordmenn på seiltur overfalt og ranet i Panama

De seks var på seiltur da de i helgen skal ha blitt utsatt for et brutalt overfall og ran..

NRK - 14 Nov 19 kl. 13:18

Pirater fremstilles for fengsling

De seks personene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet nordmenn på seiltur i Panama, fremstilles for varetektsfengsling i Panama by i dag, etter det NRK kjenner til. Gjerningsmennene risikerer mellom 10 og 18 års fengsel, ifølge politiet..

Dagbladet - 14 Nov 19 kl. 20:50

- Fikk pistol mot hodet

Seks menn varetektsfengslet i Panama. Nordmennene som ble ranet på Panama skal ha blitt utsatt for grove trusler..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 21:01

Artister i dramatisk pågripelse: - Mistet en del av synet

Artistene Rafael og Paulo Domingos i rapgruppa «Snow Boyz» mener de ble utsatt for en voldsom og grunnløs pågripelse utenfor utested i Oslo..

NRK - 25 Sep 19 kl. 15:41

15 års forvaring for voldtekter

En 38 år gammel mann er dømt til 15 års fengsel med forvaring for en rekke overfall, voldtekter og voldtektsforsøk i Oslo. Mannen er i Oslo tingrett domfelt for overfall mot sju kvinner, hvor han har kvalt eller skal ha forsøkt å kvele kvinnene..

P4 - 18 Nov 19 kl. 05:32

Jakter siste gjerningsmann i Panama

Politiet i Panama har kontroll på sju av åtte gjerningsmenn etter overfallet mot de seks nordmennene på seiltur forrige uke. Seks av de mistenkte gjerningsmennene er varetektsfengslet, den sjuende, en mindreårig på 17 år, er foreløpig ikke pågrepet. Politiet mener å kjenne identiteten til den åttende, og sier til Aftenposten at Norge kan være sikre på at de skal ta den siste også..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 11:08

Nordmenn forlater Panama – klappjakt på siste raner

To kvinner som var om bord på den norske seilbåten, forlot lørdag Panama med politieskorte. Politiet har kontroll på syv av åtte gjerningsmenn..

NRK - 04 Aug 19 kl. 06:25

Beslagla flere tonn kokain

I en felles operasjon har Colombia og Panama beslaglagt over 4,5 tonn kokain med en anslått gateverdi på 150 millioner dollar fra en motorbåt på tur mot Mellom-Amerika, skriver NTB. Båten var på Det karibiske hav nært Panama da den ble stoppet..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 15:36

NRK: Mann dømt til 15 års forvaring for overfall og voldtekter av kvinner i Oslo

En 38 år gammel mann er dømt til 15 års forvaring for en rekke overfall, voldtekter og voldtektsforsøk i Oslo, melder NRK..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Tiltalt for forfølgelse av vindkraftarbeider

En mann i Trøndelag er tiltalt for å ha skremt og forfulgt vindkraftarbeider. Trønderenergi, som har ansvaret for vindkraft-utbyggingen på Frøya, har ifølge Adressa levert minst ni anmeldelser til politiet. Tiltaltes forsvarer sier at det er for tidlig å kommentere saken nå..

P4 - 5 timer siden

Mann påkjørt i Oslo

En mann skal være hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en drosje i Dronning Eufemias gate i Oslo. Det melder politiet på Twitter. Området er sperret for trafikk og politiet avhører vitner på stedet for å få oversikt over hva som har skjedd, skriver VG..

P4 - 6 timer siden

Steinras over E18

Det har gått et steinras over E18 ved Bommestad i Larvik og sørgående retning er stengt. Det melder politiet i Sør-Øst. Nødetatene er på vei til stedet, men det er ikke meldt om at noen skal være tatt av raset..

P4 - 8 timer siden

Bandidos-topp siktet for vold

Den tidligere Bandidos-toppen Lars Harnes er varetektsfengslet i fire uker, siktet for kroppsskade. Det skriver Dagbladet. Natt til onsdag skal Harnes og en annen mann ha utsatt en person for vold i Sandefjord.

P4 - 7 timer siden

Reagerer på Johnson-utspill

Skottlands førsteminister reagerer kraftig på at britenes statsminister Boris Johnson ikke vil la skottene holde en ny folkeavstemning om selvstendighet. Det skotske nasjonalistpartiet fikk solid oppslutning i gårsdagens valg og kan sende 48 representanter til Underhuset, noe som er 13 flere enn det de har hatt. Samtidig mistet det konservative partiet i Skottland flere av sine mandater..

P4 - 7 timer siden

19 drept etter bortføring i Nigeria

14 soldater og en politimann er drept etter å ha blitt bortført av jihadister i Nigeria. Det melder AFP. Krigere fra en gruppe som har sverget troskap til IS skal ha gått til angrep på en sikkerhetspost i landsbyen Mamuri, og fått overtaket da den sivile militsgruppen der gikk tom for ammunisjon.

P4 - 9 timer siden

Sykehjem sperret demente inne

Ansatte ved et sykehjem i Kristiansand skal ha sperret eldre mennesker med demens inne på et lite rom hvis de utagerte. Fylkesmannen i Agder oppdaget lovbruddet under et tilsyn, melder NRK. Rommet har ingen møbler og heller ingen ringesnor pasientene kunne bruke til å varsle de ansatte.

P4 - 9 timer siden

Rekordmange kvinner i Underhuset

Rekordmange av de nyvalgte medlemmene til det britiske Parlamentet er kvinner. Det viser en opptelling nyhetsbyrået Press Association har gjort. 220 av de 650 nyvalgte medlemmene er kvinner, mot 208 i den utgående forsamlingen.

P4 - 8 timer siden

Skyting i Sverige

Det har vært skyting flere steder i Sverige i kveld, melder svenske medier. To personer er skadet og sendt til sykehus i Västerås. I Sollentuna rykket politiet ut til melding om skyting og fant en mann med stikkskader da de kom til stedet.

P4 - 10 timer siden

Trump er ikke imot en lang riksrettssak

USAs President Donald Trump sier han ikke har noe imot at en riksrettssak mot ham i Senatet blir langvarig. Det skal ha vært en CIA-analytiker som først varslet om den nå mye omtalte telefonsamtalen Trump hadde med Ukrainas president i sommer. På en pressekonferanse i dag sa Trump at han håper varslerens identitet blir kjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt