P4 > Nyheter

Tirsdag, 14 Juli, 22:56

P4 - 19 nov. 19 kl. 23:48

Ny pågripelse etter overfall i Panama

Politiet har pågrepet den siste av åtte mistenkte gjerningsmenn etter ranet av seks nordmenn på seiltur i Panama.
Det bekrefter myndighetene i landet, skriver Aftenposten.
De seks nordmennene ble overfalt og ranet utenfor Panama tidligere denne måneden.
Båten ble angrepet mens den lå ankret opp for natta..
Les mer på P4


Les mer om:
Panama, Aftenposten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny pågripelse, etter, overfalli , Panama
NRK - 19 nov. 19 kl. 19:22

Ny pågripelse i Panama

Politiet har pågrepet den siste av åtte mistenkte etter ranet av seks nordmenn på seiltur i Panama, bekrefter myndighetene i landet ifølge Aftenposten. Sju av de antatte ranerne ble pågrepet av politiet i forrige uke..

VG - 14 nov. 19 kl. 09:29

Seks nordmenn på seiltur overfalt og ranet i Panama

De seks var på seiltur da de i helgen skal ha blitt utsatt for et brutalt overfall og ran..

NRK - 06 jan. 20 kl. 14:47

To arrestert etter mogeleg overfall

To 17-åringar er arresterte etter det politiet trur er eit overfall på ein gut på Økern i Oslo i ettermiddag. Vitne har opplyst at guten blei overfallen av inntil ti andre gutar, og at det skal ha blitt brukt jernrøyr og andre slagvåpen..

NRK - 14 nov. 19 kl. 13:18

Pirater fremstilles for fengsling

De seks personene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet nordmenn på seiltur i Panama, fremstilles for varetektsfengsling i Panama by i dag, etter det NRK kjenner til. Gjerningsmennene risikerer mellom 10 og 18 års fengsel, ifølge politiet..

P4 - 02 juni 20 kl. 23:04

Siktet etter brutal pågripelse

I Atlanta i USA er seks politifolk siktet etter en brutal pågripelse under demonstrasjonene etter George Floyds dødsfall. To unge personer ble dratt ut av en bil. Fem av de seks politfolkgene er blant anent siktet for kroppskrenkelse, og to av dem har fått sparken.

Dagbladet - 14 nov. 19 kl. 20:50

- Fikk pistol mot hodet

Seks menn varetektsfengslet i Panama. Nordmennene som ble ranet på Panama skal ha blitt utsatt for grove trusler..

VG - 04 juni 20 kl. 12:43

Manuel Ellis døde etter pågripelse - ropte «I can’t breathe»

Obduksjonsrapporten konkluderer med at afrikansk-amerikanske Manuel Ellis (33) ble drept i forbindelse med en pågripelse i Tacoma i mars..

Aftenposten - 17 jan. 20 kl. 06:05

Barn funnet i massegrav i Panama

Levningene etter seks barn og en gravid kvinne er funnet i en massegrav i Panama. Myndighetene mener de har blitt torturert og drept i et religiøst ritual..

Dagbladet - 06 des. 19 kl. 21:01

Artister i dramatisk pågripelse: - Mistet en del av synet

Artistene Rafael og Paulo Domingos i rapgruppa «Snow Boyz» mener de ble utsatt for en voldsom og grunnløs pågripelse utenfor utested i Oslo..

P4 - 26 jan. 20 kl. 13:30

Etterforsker mulig overfall

Politiet i Øst etterforsker et mulig overfall av en kvinne i Moss i går kveld. Ingen er foreløpig pågrepet i saken. Den fornærmede meldte fra om overfallet i dag tidlig og er nå avhørt.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Maxwell får ikke kausjon

Ghislaine Maxwell nektes kausjon, og må sitte i fengsel frem til rettssaken begynner i juni neste år. Det har en domstol i New York bestemt. Hun er tiltalt for å ha rekruttert mindreårige jenter til overgrepsanklagede Jeffrey Epstein gjennom flere år, før han døde i fjor sommer.

P4 - 1 time siden

Kan bli lange køer ved Svinesund

Tollerne ved grensestasjonen på Svinesund sier folk må være forberedt på lange køer i morgen. For da åpnes det for karantenefrie reiser til mange land. Selv om det meste fra Sverige er rød sone, vil trolig mange ta seg gjennom landet, på vei til andre reisemål.

P4 - 1 time siden

Lite norske jordbær å få

Det er lite norske jordbær på markedet i sommer. Manglende arbeidskraft og tropevarme i juni har gått hardt utover produksjonen. Gartnerhallen, som er Norges største aktør innen produksjon av frukt, bær og grønnsaker, opplyser til NRK at produksjonen av norske jordbær har falt med rundt 30 prosent.

P4 - 1 time siden

- USA trekker visumregel

Amerikanske myndigheter trekker regelen som ville ført til at utenlandske studenter hadde mistet sitt visum. Det melder Reuters. 17 delstater saksøkte Trump-administrasjonen for regelendringen, som ville trådt i kraftom all undervisning i høstsemesteret blir digital..

P4 - 1 time siden

- Ekstremt farlig med utbrudd

Et koronautbrudd i Lofoten vil være ekstrem farlig for helsetjenesten. Det sier kommuneoverlege i Vågan, Jan Håkon Juul. Mange turister har tatt turen til Lofoten nå i sommer.

P4 - 1 time siden

Fengslet etter drapsforsøk

De to mennene som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i Laksevåg i Bergen i helgen, er varetektsfengslet i fire uker. En mann ble knivstukket natt til lørdag. De to siktede nekter straffskyld, melder NTB..

P4 - 2 timer siden

Uavgjort i toppoppgjør

Det er spilt en kamp i OBOS-ligaen i kveld. Den endte uavgjort 1-1 mellom Sandnes Ulf og Lillestrøm. Laget fra Romerike er nummer tre på tabellen etter tre kamper, Ulf ligger på sjetteplass..

P4 - 2 timer siden

Hagen får ikke flytte hjem

Drapssiktede Tom Hagen får fortsatt ikke flytte hjem. Etter at han ble løslatt 8. mai, har politiet nektet ham å flytte tilbake til boligen i Lørenskog, fordi politiet ser på huset som et drapsåsted.

P4 - 2 timer siden

Demmer opp elva

Redningsmannskapene i Geiranger forsøker nå å demme opp elva der en gutt på under to år forsvant i ettermiddag. Det gjøres for å få ned vannføringen, som skal gjøre søket lettere, opplyser politiet. Redningsmannskaper skal etter planen foreta en finsøk lands elva nå i kveld.

P4 - 2 timer siden

Maxwell må i retten neste år

Gihslaine Maxwell må møte i retten i juni neste år. Nå er datoen for rettssaken mot 58-åringen klar. Hun er tiltalt for å ha rekruttert mindreårige jenter til Jeffrey Epstein gjennom flere år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt