P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 07:35

P4 - 11 May 19 kl. 22:36

Ny nedtur for Norge

Det ble en ny nedtur for Norge i ishockey-VM i kveld.
Det tsjekkiske laget ble altfor sterke, og kampen endte 2-7.
Norge tapte også åpningskampen mot Russland i går..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, VM, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny nedtur, for, Norge
P4 - 21 Apr 20 kl. 16:34

Koronaepidemien er på nedtur

Koronaepidemien er på nedtur i Norge. Det skriver FHI i en fersk rapport. Smittetallet er nå godt under 1, noe som betyr at det per dags dato ikke er økende smitte i befolkningen.

P4 - 06 May 20 kl. 11:23

Spår kraftig nedtur i Norge

EU-kommisjonen forventer en kraftig økonomisk nedtur for Norge i år. I vårprognosene deres spår de at Norges bruttonasjonalprodukt, BNP, vil falle med 5,5 prosent i år, melder NTB. Men de tror skadevirkningene etter koronaviruset vil avta i løpet av høsthalvåret, og at det blir økonomisk vekst igjen i 2021..

NRK - 12 May 20 kl. 05:58

Verste nedtur på 300 år

Storbritannias sentralbank sier koronakrisen er verste nedtur på over 300 år. Man må tilbake til vinteren 1709 for å finne en økonomisk nedtur ligner på koronakrisen..

Aftenposten - 03 Jan 20 kl. 19:59

Norge-nedtur i første kamp i EM-oppkjøringen

Norge tapte mot Danmark igjen..

NRK - 15 Apr 20 kl. 15:42

Mot største nedtur på 50 år

Afrikanske land sør for Sahara er på veg mot sin største økonomiske nedtur på minst 50 år på grunn av koronakrisa, i fylgje Det internasjonale pengefondet (IMF). Dei reknar med at regionen sin økonomi kjem til å krympe med 1,6 prosent i år..

E24 - 06 May 20 kl. 11:05

EU-kommisjonen spår kraftig nedtur i Norge

EU-kommisjonen venter at Norges bruttonasjonalprodukt (BNP) vil falle med 5,5 prosent i 2020, men ta seg opp igjen i 2021..

VG - 23 Mar 19 kl. 12:06

Nedtur i hopp: Norge knust i Planica

Norge var sjanseløs på pallen under lagkonkurransen i Planica og ble nummer seks. Polen vant etter en dramatisk avslutning på rennet..

Aftenposten - 15 Feb 20 kl. 23:41

VM-nedtur for Norge: – Jeg er fly forbanna

Sverre Lunde Pedersen, Håvard Bøkko og Hallgeir Engebråten fikk det tøft på VM-lagtempoen..

VG - 30 Oct 19 kl. 20:53

Nedtur for Ødegaard og Real Sociedad

(Real Sociedad - Levante 1–2) Martin Ødegaard (20) kunne innta assist-toppen sammen med Lionel Messi, men isteden endte hjemmekampen mot Levante i nedtur..

P4 - 28 Jan 20 kl. 23:05

Opptur for amerikanske børser

Etter en kraftig nedtur i går, endte dagen i dag med en opptur på de amerikanske børsene. Frykt for at coronaviruset skal påvirke den globale økonomiske veksten har preget børsene, og gårsdagens nedtur var den største på tre måneder. Men etter at lederen for Verdens helseorganisasjon sa at han er trygg på at Kina kan begrense viruset, har markedet steget igjen og stabilisert seg..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Mange flere vil leie bobil

Aldri før har så mange nordmenn hatt lyst til å leie bobil. I år byttes strender og parasoller i syden ut med norgesferie, og den er det mange som har lyst til å bruke til å oppleve norsk natur - og norske veier. Ifølge Finn Reise er interessen for bobilleie fire ganger så høy som i fjor, skriver Finansavisen.

P4 - 30 minutter siden

Mindre tro på økonomien

Nordmenns forventninger til egen og landets økonomi faller krafig, men mindre enn først fryktet. Det viser Forventningsbarometeret for 2. kvartal i år fra Finans Norge.

P4 - 2 timer siden

12 nye koronatilfeller

Det er registrert 12 nye tilfeller av koronasmitte i Norge siste døgn. Det er dobbelt så mange som døgnet før, men fortsatt betydelig lavere enn dagstallet de siste ukene. I alt 40 personer får nå behandling på sykehus for covid-19, ifølge tallene fra Folkehelseinstuttet..

P4 - 1 time siden

Tror på stigende boligpriser

Flere meglertopper tror boligprisene skal opp. Flere sier boligprisene i Norge har steget i mai, etter en overraskende prisvekst, tross koronakrisen, i april. Ifølge DNB vil boligprisene stige med rundt en prosent i mai, og de sier antallet salg nå kun er fem prosent under normalen, skriver Finansavisen.

P4 - 1 time siden

Varsler lenger arbeidsgiverperiode

Perioden arbeidsgiver er ansvarlig for å lønne permitterte kan igjen bli lenger. Et av krisetiltakene de siste månedene har vært at den perioden er redusert fra 15 til to dager. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Finansavisen at han mener det var helt riktig, selv om flere har tatt til orde for at det ble for lett å permittere.

P4 - 1 time siden

Støre forlanger nye svar

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre krever at olje- og energiminister Tina Bru kommer til Stortinget for å svare for seg i Equinor-saken. Han vil ha svar på om departementet fungerer som eier. Dagens Næringsliv har avdekket at Equinor har tapt 200 milliarder kroner over 20 år på selskapets USA-virksomhet.

P4 - 1 time siden

Ungdommer kjørte hjullaster

Politiet stanset i natt to ungdommer på 14 og 15 år som var ute og kjørte med en hjullaster. De to hadde kjørt fra Arna stasjon i Bergen, til Haukeland, en strekning på rundt seks kilometer. Politiet sier de følger opp saken..

P4 - 1 time siden

- Kan bli et enormt nederlag for Krf i dag

- Det vil være et knusende nederlag for Krf om det blir flertall for den nye bioteknologiloven i dag. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen Arne Strand. Det ligger an til å bl en jevn avstemning når Stortinget i dag skal votere over den nye loven:.

P4 - 1 time siden

Kortbruken over fjorårets nivå

Nordmenns kortbruk er nå over fjorårets nivå. Kortbruken stupte med 30 prosent da koronakrisen slo inn, men ligger nå to prosent over fjorårets nivå, viser tall fra DNB som Dagens Næringsliv har fått. Økningen skjer til tross for at man ikke bruker penger på utenlandsreiser, klær og sko.

P4 - 2 timer siden

Bor i lite aldersvennlige boliger

Over halvparten av de mellom 60 og 75 år bor i en bolig som lite aldersvennlig. Det viser en undersøkelse forskere ved NOVA har gjort på oppdrag for Husbanken, skriver Aftenposten. Det betyr at drøyt 300.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt