P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:19

P4 - 11 May 19 kl. 22:36

Ny nedtur for Norge

Det ble en ny nedtur for Norge i ishockey-VM i kveld.
Det tsjekkiske laget ble altfor sterke, og kampen endte 2-7.
Norge tapte også åpningskampen mot Russland i går..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, VM, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny nedtur, for, Norge
VG - 23 Mar 19 kl. 12:06

Nedtur i hopp: Norge knust i Planica

Norge var sjanseløs på pallen under lagkonkurransen i Planica og ble nummer seks. Polen vant etter en dramatisk avslutning på rennet..

E24 - 23 Jul 19 kl. 07:07

Nedtur for Norsk Hydro

Norsk Hydro fikk en nedtur i andre kvartal. Justert driftsresultat falt med 68 prosent fra samme tid i fjor, men var likevel noe bedre enn ventet..

Aftenposten - 17 Sep 19 kl. 09:00

Stor rapport gir Vålerenga en etterlengtet opptur: På ett viktig område er de best i Norge

For Rosenborg og Brann er imidlertid vurderingen av norsk fotballs talentarbeid en nedtur..

VG - 04 Jul 19 kl. 21:07

Suksess-Østberg: Aner ikke hvordan hun skal takle en nedtur

Ingvild Flugstad Østberg (28) har knapt opplevd en nedtur. Om hun ikke forsetter å sanke pallplasser og seirer til vinteren vet hun ikke hvordan hun reagerer..

VG - 09 Sep 19 kl. 13:07

Tariks nedtur: – Jeg forstår ikke valget

STOCKHOLM (VG) Det var spesielt én EM-kvalifiseringskamp Tarik Elyounoussi (31) hadde lyst å spille: Sverige-Norge på sin egen hjemmebane Friends Arena..

Hegnar.no - 20 May 19 kl. 22:18

Ny nedtur på børsene i New York

Hegnar.no - 07 May 19 kl. 08:21

- Kan gi videre nedtur i aksjemarkedet

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 10 minutter siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 45 minutter siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 1 time siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 21 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 2 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.

P4 - 2 timer siden

Rekordmye bjørn i Norge

Det blir stadig flere bjørner her i landet. I fjor ble det registrert 138 ulike bjørner, ifølge Norsk institutt for bioøkonomi. Det er 13 flere enn året før.

P4 - 3 timer siden

Advarer om tilstanden til Sivilforsvaret

I en ny rapport advares det om tilstanden til Sivilforsvaret. Sivilforsvaret har som hovedoppgave å verne sivilbefolkningen i krig, og stiller også med forsterkninger i kriser, som ved skogbrann, flom og ras. Men gammelt utstyr, gamle biler og lite øving gjør at Sivilforsvaret har store utfordringer, ifølge rapporten VG har fått innsyn i.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt