P4 > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:57

P4 - 11 May 19 kl. 22:36

Ny nedtur for Norge

Det ble en ny nedtur for Norge i ishockey-VM i kveld.
Det tsjekkiske laget ble altfor sterke, og kampen endte 2-7.
Norge tapte også åpningskampen mot Russland i går..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, VM, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny nedtur, for, Norge
VG - 23 Mar 19 kl. 12:06

Nedtur i hopp: Norge knust i Planica

Norge var sjanseløs på pallen under lagkonkurransen i Planica og ble nummer seks. Polen vant etter en dramatisk avslutning på rennet..

VG - 04 Jul 19 kl. 21:07

Suksess-Østberg: Aner ikke hvordan hun skal takle en nedtur

Ingvild Flugstad Østberg (28) har knapt opplevd en nedtur. Om hun ikke forsetter å sanke pallplasser og seirer til vinteren vet hun ikke hvordan hun reagerer..

Hegnar.no - 20 May 19 kl. 22:18

Ny nedtur på børsene i New York

Hegnar.no - 07 May 19 kl. 08:21

- Kan gi videre nedtur i aksjemarkedet

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 12:04

Norwegian-comeback etter tirsdagens nedtur

Hegnar.no - 11 Feb 19 kl. 08:38

Nedtur for InterOil

Produksjonen falt i januar..

Hegnar.no - 11 Jul 19 kl. 12:19

Nedtur for Interoil

Produksjonen falt i juni..

Hegnar.no - 01 Mar 19 kl. 08:59

Nedtur for norsk PMI

Men PMI viser fortsatt økt aktivitet..

Hegnar.no - 10 Apr 19 kl. 10:33

Rapporten som senket Norwegian

Nedtur for flyaksjene tirsdag. .

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Krekar pågrepet

PST har i kveld pågrepet mulla Krekar. Årsaken skal være den internasjonale etterlysningen av ham, og besluttningen om pågripelse fra italienske myndigheter, opplyser PST. Krekar ble i ettermiddag dømt til 12 års fengsel i italiensk rett for å ha ledet et nettverk som hadde tilknytning til ekstremistgruppen IS.

P4 - 6 timer siden

Har byttet navn på Boeing-fly

Ordet «MAX» er borte fra Ryanairs Boeing-fly. Nye bilder viser at Boeing har byttet navn på den ulykkesutsatte flymodellen Boeing 737 Max-8. Flyene ble satt på bakken i vår etter to ulykker med flytypen der det i begge tilfellene var en feil med datasystemet ombord..

P4 - 7 timer siden

Jente savnet i Vestfold

En ni år gammel jente er savnet i Re i Vestfold. Jenta har vært borte siden klokken 14 i ettermiddag. Politiet har kalt inn Røde Kors og Norsk Folkehjelp til å bistå i søket og ber om tips..

P4 - 7 timer siden

Brann etterforskes som mistenkelig

Politiet etterforsker nå dødsbrannen på Vollene i Agder natt til fredag som mistenkelig. Det skriver Arendals Tidende. Én mann fra Arendal døde i brannen, foreløpig obduksjonsrapport er ventet i morgen.

P4 - 8 timer siden

Gjerningsperson tatt på Holmlia

En 15 år gammel gutt er anholdt av politiet for knivstikkingen av en jevnaldrende gutt på Holmlia i Oslo i kveld. Den fornærmede guttten ble knivstukket i skulderen og sendt til Ullevål sykehus, men skal ikke være alvorlig skadd, melder politiet..

P4 - 8 timer siden

Assange spionerte fra ambassade

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange forsøkte å påvirke det amerikanske presidentvalget i 2016 fra Ecuadors ambassade i London. Det avslører dokumenter CNN har fått tilgang på. Assange ble pågrepet i ambassaden i april.

P4 - 8 timer siden

Flere tar avstand fra Trump

Både Boris Johnson og Jeremy Hunt tar sterk avstand fra Donald Trumps utspill om at fire kongresskvinner burde reise tilbake til dit de kom fra. Johnson og Hunt møttes i kveld til den siste debatten før en av de to skal velges til ny leder for det konservative partiet i Storbritannia, og med det sannsynligvis også bli landets neste statsminister etter Theresa May. Johnson mener utspillet fra USAs president er totalt uakseptabelt..

P4 - 8 timer siden

Bjørn skutt i Selbu

En ung hannbjørn på 68,5 kilo ble skutt i Selbu i Trøndelag i kveld. Bjørnen ble skutt av et jaktlag, melder Nea Radio. Det kan fortsatt være ytterligere to bjørner i Selbu..

P4 - 8 timer siden

Delvis måneformørkelse i morgen

En delvis måneformørkelse vil være synlig på himmelen over store deler av landet i morgen kveld. Den delvise måneformørkelsen varer fra klokken 20.42 tirsdag kveld til litt etter klokken 2 natt til onsdag.

P4 - 8 timer siden

- Iran har ikke brutt avtalen

- Atomavtalen med Iran fremdeles er i live. Det sier EUs utenriksministre etter et møte i dag. Iran bekreftet for en uke siden at de har gått over det maksimale anrikingsnivået for uran som det ble enighet om i atomavtalen i 2015.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt