NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 00:15

NRK - 09 Nov 19 kl. 14:21

Ny metoo-undersøkelse

To år etter at metoo-bølgen traff norske mediehus, samler presseorganisasjonene hele bransjen for en ny kartlegging av seksuell trakassering. Resultatet av den nye kartleggingen kommer i januar, melder Medier24..
Les mer på NRK


Les mer om:
Medier24

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny metoo-undersøkelse
Aftenposten - 09 Nov 19 kl. 16:00

Ny metoo-undersøkelse i mediebransjen

To år etter at metoo-bølgen traff norske mediehus, samler presseorganisasjonene hele bransjen for en ny kartlegging av seksuell trakassering..

NRK - 16 Sep 19 kl. 11:21

Store metoo-forskjeller

I svenske aviser fikk metoo-kampanjen fire ganger så stor oppmerksomhet som i danske aviser, ifølge en undersøkelse fra Nordicom. I Sverige ble kampanjen omtalt som en folkebevegelse, mens danskene i større grad omtaler det som en «heksejakt»..

Aftenposten - 18 Nov 19 kl. 06:33

Slår Metoo-alarm før julebordsesongen

Nesten åtte av ti svarer at de opplever at ledelsen på egen arbeidsplass har lite fokus på seksuell trakassering opp mot julebordsesongen, ifølge undersøkelse..

NRK - 18 Nov 19 kl. 04:28

Få metoo-grep før julebordsesongen

Åtte av ti svarer at det er lite fokus på seksuell trakassering før julebordsesongen starter, ifølge en undersøkelse. – Det er nedslående. Ledere har et soleklart ansvar for å beskytte sine ansatte, sier arbeidsminister Anniken Hauglie til Dagbladet..

NRK - 30 Mar 20 kl. 10:09

Stor undersøkelse om smitteveier

Siden fredag kveld har over 80.000 svart på en ny undersøkelse som skal kartlegge smitteveiene til koronaviruset. Hensikten er å sammenligne vanene til folk med og uten koronasmitte..

Aftenposten - 22 Apr 20 kl. 10:35

Ny undersøkelse: Farlig å senke skuldrene for mye

Den høye tilliten mellom mennesker i Norge kan være en sårbarhet i koronabekjempelsen, og ikke utelukkende en styrke, viser ny undersøkelse..

Klartale - 18 Nov 19 kl. 09:50

Mener ledelsen snakker for lite om metoo før julebordene

Ledelsen gjør lite mot seksuell trakassering på julebordene. Det mener åtte av ti i en ny undersøkelse..

NRK - 30 Dec 19 kl. 10:40

Full undersøkelse av Fay

Havarikommisjonen har besluttet å iverksette en full undersøkelse av forliset til fiskebåten «Fay». Det skriver VG. Det var på lørdag at fiskebåten fikk generatorstans nord for Honningsvåg.

NRK - 22 May 20 kl. 01:17

Fornøyd med koronatiltak i Bergen

Hele 90 prosent av bergenserne svarer i en ny undersøkelse at de er fornøyde med regjeringens håndtering av koronakrisen. Det er en økning fra 82 prosent da samme undersøkelse ble gjort i mars, skriver Bergens Tidende..

NRK - 30 Dec 19 kl. 10:40

Full undersøkelse av «Fay»

Havarikommisjonen har besluttet å iverksette en full undersøkelse av forliset til fiskebåten , skriver VG. Det var på lørdag at fiskebåten fikk generatorstans nord for Honningsvåg. 12 personer ble reddet ut av den synkende båten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

USA forbereder seg mere uroligheter

Flere byer i USA forbereder seg på nye sammenstøt søndag etter å ha brukt dagen på å rydde opp etter de voldsomme opptøyene som har herjet i dagevis. Stemningen har vært svært amper etter at George Floyd døde etter en pågripelse i Minneapolis mandag..

NRK - 1 time siden

Kunstneren Christo er død

Kunstneren Christo, som var mest kjent for å pakke inn store byggverk og landskaper, er død, 84 år gammel. Bulgarskfødte Christo Vladimirov Javacheff, som han egentlig het, døde av naturlige årsaker i hjemmet sitt i New York søndag..

NRK - 1 time siden

Get og TV 2 fremdeles ikke enige

Søndag kveld tyder mye på at TV 2 og Telia-eide Get ikke blir enige om en ny distribusjonsavtale innen fristen ved midnatt. Om de ikke blir enige mister 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler fra i morgen..

NRK - 2 timer siden

10 drept i angrep i Burkina Faso

Ti mennesker ble lørdag drept i et angrep i Burkina Faso, melder AFP. En konvoi ble angrepet på vei tilbake etter å ha levert nødhjelp nord i landet. Dette er det tredje angrepet i Burkina Faso på to dager hvor jihadister anklages for å stå bak..

NRK - 12 timer siden

Forhandlingsfristen går ut midnatt

Avtalen mellom TV 2 og Telia-eide Get om distribusjon går ut ved midnatt. Dersom selskapene ikke finner enighet, mister rundt 480.000 Get-kunder TV 2s kanaler.

NRK - 2 timer siden

Politiet stanset fotballkamp

Jentene i årets og neste års russekull skulle avholde fotballkamp på Raumyr på Kongsberg søndag kveld. Ifølge politiet ble det slåssing og utagering allerede tidlig i første omgang. Alle ble bortvist av politiet..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på skogbrann i Folldal

Brannmannskapene har kontroll etter at det brøt ut en skogbrann i Folldal i Østerdalen søndag, men jobber fortsatt på stedet. Det opplyser politiet til NTB. Både helikoptre og sivilforsvaret har deltatt i slokkingsarbeidet..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i bilulykke på Hadeland

En mann i 60-årene omkom etter å ha kjørt av veien i Lunner på Hadeland, opplyser politet. De fikk melding om ulykken like før halv åtte søndag kveld. Pårørende er varslet..

NRK - 2 timer siden

En omkom i bilulykke på Hadeland

En person omkom i en bilulykke ved Grua på Hadeland, opplyser politet søndag kveld..

NRK - 3 timer siden

Ber ansatte om å bli hjemme

Ansatte i Det hvite hus blir bedt om unngå å komme på jobb søndag om det er mulig, melder CNN. Det har vært demonstrasjoner også i Washington D.C.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt