P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 07:30

P4 - 07 Apr 20 kl. 11:55

Ny mann siktet for drapsforsøk

Politiet har siktet en tredje mann for drapsforsøk etter at en 19 år gammel mann ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld.
Fra før av er to menn i 20- og 30-årene siktet i saken.
Mennene fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett i dag..
Les mer på P4


Les mer om:
Vigrestad, , Rogaland, Jæren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny mann, siktet, for, drapsforsøk
Aftenposten - I førrgår: 18:14

Mann siktet for drapsforsøk på 88 år gammel mann i Bærum

En 88 år gammel mann ble onsdag ettermiddag knivstukket i Sandvika i Bærum. En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk, opplyser politiet..

Aftenposten - I førrgår: 18:14

Mann i 30-årene siktet for drapsforsøk på 88 år gammel mann i Bærum

En 88 år gammel mann ble onsdag ettermiddag knivstukket i Sandvika i Bærum. En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drapsforsøk, melder politiet..

Dagbladet - 18 Feb 20 kl. 00:43

Nå er han siktet for drapsforsøk

En mann i 30-åra er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket i Brugata i Oslo i januar. Mandag møtte han i Drammen tingrett i forbindelse med en annen sak, hvor han og en annen står tiltalt for frihetsberøvelse av en 14-åring..

NRK - 07 Apr 20 kl. 10:26

Siktet for drapsforsøk på 19-åring

En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To menn i 20- og 30-årene er allerede siktet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett tirsdag..

NRK - 11 May 20 kl. 12:01

Mann siktet for drapsforsøk i Oslo

Politiet i Oslo har siktet en mann for drapsforsøk eller medvirkning til dette, etter at en mann i 30-åra ble påført stikkskader i Osterhaus gate i Oslo sentrum. Fornærmede fikk livreddende behandling på sykehus og ble utskrevet etter noen dager..

NRK - 02 Jan 20 kl. 09:34

Kvinne siktet for drapsforsøk

En mann ble funnet alvorlig skadet utendørs på Haugenstua i Oslo onsdag kveld. En kvinne er nå siktet for drapsforsøk etter å trolig ha knivstukket mannen. Politiet behandler saken som drapsforsøk.

P4 - 10 Apr 20 kl. 17:41

Mann siktet for drapsforsøk på sin far

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk på sin egen far etter en voldshendelse på Åssiden i Drammen i natt. Faren i 70-årene er påført hodeskader og er i dag operert ved Ullevål sykehus ifølge NTB. Mannen vil bli fremstilt for varetekstfengsling i morgen i Drammen tingrett..

Aftenposten - Igår: 08:56

Mann siktet for drapsforsøk på taxisjåfør i Stavanger

En taxisjåfør er ifølge politiet alvorlig skadd etter å ha blitt stukket med en spiss gjenstand. Politiet har pågrepet og siktet en mann for drapsforsøk..

NRK - 05 Apr 20 kl. 23:43

To siktet for drapsforsøk på Jæren

En mann er skadd etter å ha blitt knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk, ifølge politiet i Sør-Vest. Mannen er fraktet til sykehus med uavklarte stikkskader..

P4 - 11 May 20 kl. 11:55

Siktet for drapsforsøk

En 26 år gammel mann er nå siktet for drapsforsøk eller medvirkning til dette, etter at en mann i 30-årene ble knivstukket på St. Hanshaugen i Oslo i mars. Fornærmede fikk livreddende behandling ved Ullevål sykehus, og ble utskrevet etter noen dager.

Fler nyheter fra P4

P4 - 7 timer siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 8 timer siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 8 timer siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 8 timer siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 9 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 9 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 9 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 9 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 9 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 10 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt