P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 14:58

P4 - 17 Jul 19 kl. 08:47

Ny manet skaper trøbbel

Den amerikanske lobemaneten som har dukket opp i norske farvann skaper problemer.
Maneten setter seg fast i trålere, og spiser enorme mengder plankton. Den har også tidligere fått skyld for massedød av oppdrettslaks på Vestlandskysten.
Maneten ble observert i Norge første gang i 2007, og kom trolig til Norge som blindpassasjer fra store skip..
Les mer på P4


Les mer om:
Vestlandskysten, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny manet, skaper, trøbbel
Hegnar.no - 22 May 19 kl. 22:24

Qualcomm-skrell og Tesla-smell sendte Wall Street i rødt

Frykten for handelskrigen økte ytterligere, Feds Minutes manet til tålmodighet og Tesla kan være trøbbel..

Klartale - 29 Aug 19 kl. 08:49

Lyn og torden skaper trøbbel på Østlandet

Over 18.000 lyn slo ned over Østlandet natt til torsdag. Uværet har skapt mye trøbbel for togtrafikken..

NRK - 15 Mar 20 kl. 23:39

Kong Harald manet til samhold

Kong Harald ba i en tale i kveld alle nordmenn om å lytte til rådene fra helsemyndighetene. Han manet til samhold og sa at vi sammen skal komme oss gjennom krisen..

NRK - 29 Aug 19 kl. 06:36

Lyn og torden skaper togkaos

Natt til torsdag er det registrert over 18.000 lyn over Østlandet. Uværet skaper trøbbel for togtrafikken.

NRK - 29 Aug 19 kl. 06:36

Kraftig lyn og torden skaper kaos

Natt til torsdag er det registrert over 18.000 lyn over Østlandet. Uværet skaper trøbbel for togtrafikken.

Aftenposten - 16 May 19 kl. 13:05

Tåke skaper full stans i helikoptertrafikken

Tåke i Nordsjøen skaper trøbbel for helikoptertrafikken til og fra oljeplattformer. Mange arbeidere risikerer å ikke komme seg hjem til 17. mai..

VG - 23 Nov 19 kl. 13:18

Istrøbbel for Børge Ouslands polekspedisjon

Børge Ousland (57) og sørafrikanske Mike Horn (53) forsøker å krysse Polhavet fra Alaska til Svalbard på ski. Uvanlig tynn is skaper trøbbel for de to..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 13:05

Tåke skaper problemer for helikoptertrafikken i Nordsjøen

Tåke i Nordsjøen skaper trøbbel for helikoptertrafikken til og fra oljeplattformer, men noe lettere vær fører til rom for flyginger torsdag..

VG - 15 Jan 20 kl. 00:12

Ekstremværet «Didrik» skaper togforsinkelser

Ekstremværet «Didrik» sørget for høy vannstand flere steder og rødt farenivå i Stavanger. I Halden skaper vannstanden trøbbel for togtrafikken..

P4 - 08 Jan 20 kl. 21:42

Uvær skaper trøbbel

Uvær skaper nå problemer flere steder i Trøndelag. Dolmsundbrua på fylkesvei 714 er stengt til i morgen på grunn av kraftig vind. Og politiet opplyser at det er dårlige kjøreforhold og sikt på stedet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Tilakekaller frosne bær

Norgesgruppen tilbakekaller nå fryste Eldorado Bringebær etter funn av glassbiter i produktet. Dette gjelder produkter med holdbarhetsdato 9.mai 2022, og forbrukere bes om å kaste produktet eller returnere det i butikk for refusjon.

P4 - 30 minutter siden

Ønsker sju års fengsel for narkosmugling

Aktor la i dag ned påstand om sju års fengsel for en mann fra Litauen som smuglet 13,6 kilo amfetamin til Norge. Dette var det største beslaget av amfetamin i Innlandet i fjor. Mannen har tilstått smuglingen, han hadde rollen som kurér.

P4 - 45 minutter siden

-Amerikanske statsborgere må være på vakt

USAs ambassade har sendt e-post til amerikanske statsborgere i Norge der de ber dem holde lav profil i forbindelse med demonstrasjoner i Oslo. Både ved ambassaden og foran Stortinget er det varslet demonstrasjoner mot politivold og rasisme i ettermiddag i forlengelsen av saken om George Floyd som døde under en pågripelse i USA. I epostene står det i følge VG at demonstrasjonene er planlagt fredlige, men at de kan utvikle seg til å bli voldelige.

P4 - 30 minutter siden

77 nye dødsfall i Sverige

Det siste døgnet er det registrert 77 nye dødsfall som følge av koronaviruset i Sverige. Det bekrefter svenske helsemyndigheter i ettermiddag. Over 1000 personer har fått smitten bekreftet det siste døgnet, likevel ser man en avtagende trend om at det sakte går nedover med smittetall og døde.

P4 - 45 minutter siden

Mange tatt i fartskontroll

Mange har fått en litt lei inngang til helgen denne ettermiddagen. Over hele landet melder Utrykningspolitiet at de har tatt nordmenn i å kjøre for fort, bruke mobil eller droppet bilbelte. Blant annet mistet en taxisjåfør førerkortet etter å ha blitt målt i 150 kilometer i timen i 100 sonen i Borgen i Øst politidistrikt.

P4 - 1 time siden

Flere ofre for menneskehandel kan få oppholdstillatelse

Regjeringen endrer nå regelverket slik at flere ofre for menneskehandel som har avgitt forklaring for retten eller politiet, kan få opphold i Norge. Endirngen vil gi ofrene en økt trygghet samtidig som man legger til rette for straffeforfølging av bakmenn sier justisminister Monica Mæland..

P4 - 1 time siden

Kollektivselskap tapte stort på hjemmekontor

Kollektivselskapene har tapt stort på at folk har benyttet seg av hjemmekontor under koronapandemien. Selskapene Skyss og Ruter tapte 592 milioner kroner i denne perioden, melder NRK. I mars anslo Kollektivforeningen at tapet på landsbasis var 760 millioner kroner hver måned..

P4 - 1 time siden

Politiet forbereder demonstrasjoner

Politiet i Oslo forbereder seg på demonstrasjoner mot politivold og rasisme i hovedstaden i ettermiddag. Sørkedalsveien stenges for all trafikk for ikke å lage trafikkaos. I tillegg melder de om åat dagens demonstrasjon kan få følger for kapasiteten på t-banen på linje 2.

P4 - 2 timer siden

Eksplosjon på norsk skip i Florida

Det har vært en eksplosjon ombord på det norske skiipet Höegh Xiamen som ligger ved kysten av Florida. Ni brannfolk er innlagt på sykehus som følge av ulykken. Ingen av mannaskapet på 21 ble skadet.

P4 - 2 timer siden

22 pasienter innlagt på sykehus med korona

22 pasienter er i dag innlagt på sykehus i Norge med koronaviruset. Det er en nedgang på sju personer fra i går. Tre av pasientene ligger i respirator.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt