NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 22:40

NRK - 23 Feb 20 kl. 23:30

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.
Les mer på NRK


Les mer om:
qaida, Jemen, Qasim, raymi, Khaled Batarfi, USAs, Al-Qaida

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny leder, for, Al-Qaidai , Jemen
P4 - 07 Feb 20 kl. 05:31

Al-Qaida-leder drept

USAs president Donald Trump bekrefter at amerikanske styrker har drept Al-Qaida-lederen Qasim al-Rimi. Terror-toppen ble drept på i en antiterroroperasjon i Jemen. Ifølge Trump var Al-Rimi med og startet Al Qaida på 90-tallet og at han står bak vold mot sivile i Jemen samt at han har inspirert til mange angrep rettet mot USA og amerikanske styrker..

VG - 07 Feb 20 kl. 00:35

USA bekrefter drap på al-Qaida-topper i Jemen

Qasim al-Raymi, sjef for al-Qaida på Den arabiske halvøy, er ifølge Det hvite hus drept i et amerikansk angrep i Jemen..

Aftenposten - 07 Feb 20 kl. 05:53

Trump: USA har drept Al-Qaida-topp i Jemen

USAs president Donald Trump bekrefter at amerikanske styrker har drept lederen av Al-Qaida på den arabiske halvøy (Aqap), Qasim al-Rimi, i Jemen..

NRK - 01 Feb 20 kl. 23:25

Trump tvitret om angrep på al-Qaida

USAs president Donald Trump har viderebrakt flere Twitter-meldinger som tilsynelatende bekrefter at en al-Qaida-topp ble drept i et droneangrep i Jemen..

VG - 07 Feb 20 kl. 00:35

USA bekrefter drap på al-Qaida-topp i Jemen

På oppdrag fra Donald Trump er Qasim al-Raymi, sjef for al-Qaida på Den arabiske halvøy, drept i et angrep..

NRK - 07 Feb 20 kl. 00:25

Bekrefter drap på Al-Qaida-topp

USAs president Donald Trump bekrefter at amerikanske styrker har drept en al-Qaida-topp i Jemen, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 01 Feb 20 kl. 03:39

Al-Qaida-leder arrestert i USA

Amerikansk politi har arrestert en 45 år gammel mann i Phoenix i delstaten Arizona som de mistenker for å ha drept to menn mens han var en leder i terrorgruppa Al-Qaida i Irak. USA har startet prosessen for å utlevere ham til Irak..

Aftenposten - 02 Feb 20 kl. 20:24

Al-Qaida i Jemen hevder å stå bak angrep på militærbase i USA

Al-Qaida på den arabiske halvøy (Aqap) hevder å stå bak angrepet der en saudiaraber drepte tre personer på en militærbase i Florida i desember, ifølge Site..

Dagbladet - 24 Dec 19 kl. 09:16

- Al-Qaida på steroider

Terrorgruppa IS styrker seg i Irak og trener på nye angrep, hevder kurdisk etterretning. - De er som al-Qaida på steroider, sier Lahul Talabany, leder av den ene kurdiske etterretningstjenesten i irakisk Kurdistan..

VG - 01 Feb 20 kl. 23:00

Trump deler Twitter-meldinger om angrep på al-Qaida-topp

USAs president Donald Trump deler lørdag flere Twitter-meldinger som tilsynelatende bekrefter at en al-Qaida-topp ble drept i et droneangrep i Jemen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skudd avfyrt i Sandnes

Politiet i Sør-Vest politidistrikt har fredag kveld rykket ut til en hendelse i Sandnes der det har blitt løsnet skudd. Det opplyser politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Portforbud for unge tyrkere

Som del av nye koronatiltak i Tyrkia, bes alle under 20 år om å holde seg inne. Samtidig blir det ulovlig for kjøretøy å forlate eller ankomme 31 byer, inkludert Istanbul og Ankara. Det blir også påbudt å bruke ansiktsmasker på markeder og butikker..

NRK - 30 minutter siden

Sveriges regjering ber om økt makt

Den svenske regjeringen jobber med en ny lov for at de skal kunne iverksette koronatiltak raskere, melder Expressen. Loven skal gi mer makt til regjeringen, slik at de kan ta beslutninger om koronatiltak uten at det skal gå gjennom Riksdagen..

NRK - 1 time siden

New York-ordfører om korona

NRK - 1 time siden

Høyeste antall døde på én dag

Ni personer har dødd som følge av covid-19 i Norge i dag. Dette er det så langt høyeste antallet døde registrert på én dag..

NRK - 2 timer siden

Russland stanser alle flyvninger

Russland stanser alle flyvninger inn og ut av landet fra midnatt, melder Reuters. Det betyr at russere som vil hjem og utlendinger som vil ut ikke kan reise, med mindre de fyller ut et skjema som ifølge myndighetene gjøres tilgjengelig lørdag..

NRK - 2 timer siden

588 døde på franske sykehus

Det siste døgnet har 588 personer dødd av covid-19 på franske sykehus, opplyser landets helsemyndigheter ifølge France24. I tillegg rapporteres det om ytterligere 532 dødsfall på sykehjem. Totalt har 6507 dødd av covid-19 i landet..

NRK - 2 timer siden

Sier nei til påskeåpne butikker

Fylkesmannen i Oslo og Viken har avslått Oslo kommunes søknad om utvidede åpningstider for butikker i påsken, skriver VG. Tidligere fredag sendte kommunen en søknad om å få ha åpne dagligvarebutikker og apotek i påsken..

NRK - 2 timer siden

Rundt 500 utskrevet i Danmark

Av de 1173 personene med covid-19 som har blitt lagt inn på danske sykehus, har rundt halvparten blitt skrevet ut, opplyser danske helsemyndigheter. Fredag er 517 smittede personer på sykehus..

NRK - 2 timer siden

Over tusen nye dødsfall i Frankrike

Antall døde av covid-19 har økt fra 5387 i går til 6507 i dag i Frankrike, ifølge Reuters. Dette er dødsfall registrert på sykehus og sykehjem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt