NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 14:08

NRK - 04 mars 21 kl. 00:34

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nord-Irland, EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny krangelom , nordirsk, grense
Dagbladet - 27 mars 21 kl. 11:26

Påskens mest sjokkerende tvist

Hvis du bare blir med på leken, er «Bloodlands» et nervepirrende stykke nordirsk noir..

VG - 03 april 21 kl. 11:35

TV-anmeldelse «Bloodlands»: Blodig lapskaus

Sint James Nesbitt i passe usannsynlig nordirsk konfliktkaos..

NRK - 03 mars 21 kl. 05:33

Vil bygge mur mot Haiti

Regjeringen i Den dominikanske republikk planlegger å bygge mur langs landets grense mot Haiti for å redusere ulovlig innvandring. De to landene deler øya Hispaniola. En 380 kilometer lang grense går på tvers av øya..

VG - 15 mars 21 kl. 05:59

Staten tjente seks milliarder på coronastengt grense: Krever kutt i avgifter

Stengt grense har gitt staten seks milliarder i økte inntekter, fordi vi handler i Norge. Nå presses regjeringen til å bidra til at du dropper grensehandel når grensene åpnes..

Klartale - 08 april 21 kl. 15:53

Raja tror det blir vanskelig å ha fulle tribuner i år

I fjor var det er grense hvor mange som fikk se fotballkamper i Norge. Den var på mellom 200 og 600 personer per kamp. Abid Raja sier folk må være forberedt på en grense også i år..

VG - 03 feb. 21 kl. 04:12

USA: Ektepar skutt og drept etter snøkrangel

Et ektepar måkte snø fra oppkjørselen sin i Pennsylvania mandag, det utløste en dødelig krangel med en nabo..

Aftenposten - 11 feb. 21 kl. 07:00

De ville ha en krangel med Bent Høie. Og så fikk de bare omsorg.

De ville ha en krangel. Og så fikk de bare omsorg..

Aftenposten - 08 jan. 21 kl. 09:19

Hovedindeksen på Oslo Børs passerte magisk grense

Til tross for pandemi og krise i verdensøkonomien, har den viktigste indeksen på Oslo Børs bikket rekordhøye 1..

Aftenposten - 10 jan. 21 kl. 07:28

Personangrep og trusler om atomkrig har fått passere. Hvor går Twitters grense?

Donald Trump har brutt retningslinjene på Twitter i årevis. – Nedsidene ved å kaste ham ut er mange, kanskje flere enn….

Dagbladet - 11 jan. 21 kl. 16:12

Slår full alarm om grense-testing

Nye tall, møtereferater og en bekymringsmelding fra Oslo kommune belyser kaoset knyttet til tiltaket om obligatorisk testing. Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen, slår full alarm..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

– Bør oppheve tiltaka i området

Kommunar i Grenland og Vestfold har hatt eit møte med Statsforvaltaren som råder til at dei ekstra koronatiltaka i området ikkje vert vidareførte. Desse kommunane har tiltaksnivå B innført etter koronaforskrifta..

NRK - 15 minutter siden

Mange helsearbeidere ikke vaksinert

I FHIs ukesrapport heter det at om lag 58 prosent av de ansatte i helse - og omsorgstjenesten med «pasientnært arbeid» har mottatt første dose av koronavaksinen, per 18. april. Andelen i Oslo er 63 prosent..

NRK - 30 minutter siden

Milan og Juventus på veg ut

Dei italienske klubbane AC Milan og Juventus har lagt ut pressemeldingar som kan tyda på at også dei trekkjer seg frå den omstridde superligaen. Om det skulle stemma, vil det berre vera Real Madrid og Barcelona att i prosjektet..

NRK - 30 minutter siden

Engelsk virusvariant dominerer

I FHIs ukesrapport fremgår det at den engelske virusvarianten anslagsvis står for 82 prosent av de bekreftede smittetilfellene de siste 4 ukene. Andelen er høyest i Vestland (98 prosent). Den sørafrikanske varianten står for rundt 1 prosent..

NRK - 1 time siden

Smitten nesten halvert siden toppen

I forrige uke ble det registrert 3.717 koronasmittede i Norge. Det er 43 prosent færre enn i toppuken (uke 11), viser Folkehelseinstituttets siste ukesrapport.

NRK - 1 time siden

Stengte ikke dører før evakuering

Mannskapet på KNM «Helge Ingstad» stengte ikke nødvendige dører og luker før fregatten ble evakuert. Det ble avgjørende for at båten etter hvert sank og gikk tapt, slår Havarikommisjonen fast i sin rapport..

NRK - 1 time siden

– Kunne ha berga fregatten

KNM «Helge Ingstad» kunne vore berga etter kollisjonen med eit tanksskip. Det slår Statens havarikommisjon fast. Men mannskapet måtte hatt betre teknisk forståing av fregatten og betre opplæring enn dei hadde for å klara det, slår rapporten fast..

NRK - 1 time siden

Nedgang i koronapasientar

Det er 212 pasientar innlagde på norske sjukehus med covid-19 onsdag. Dette er 6 færre enn i går, syner tal frå Helsedirektoratet. 44 av pasientane får respiratorbehandling, 3 færre enn dagen før.

NRK - 1 time siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så langt tilbake som veke 5..

NRK - 1 time siden

Fortsatt nedgang i smittetilfeller

I uke 15 fortsetter nedgangen i antall meldte tilfeller siden toppen i uke 11, skriver FHI i ukesrapporten. Det er foreløpig meldt 3 717 tilfeller med prøvedato i uke 15, en nedgang på 23 % siden uke 14 og 43 % siden uke 11..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt