VG > Nyheter

Tuesday, 16 October, 03:11

VG - 19 Jul 18 kl. 12:51

Ny israelsk lov kritiseres for å være rasistisk og udemokratisk

Både palestinske israelere og jøder i USA reagerer sterkt på en ny lov som definerer Israel som en stat for jøder der jødisk språk og kultur har fortrinn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Israel

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny israelsk, lov, kritiseres, forå , være, rasistiskog , udemokratisk
NRK - 26 May 18 kl. 19:30

Israelsk soldat døydde

Ein israelsk soldat som vart skada på Vestbreidda på torsdag har i dag mista livet. Det melder det israelske militæret, ifølge AFP..

NRK - 08 Aug 18 kl. 19:27

Raketter fra Gaza traff israelsk by

To raketter som er skutt ut fra Gaza har truffet en by i Israel. Det melder israelsk politi. Det er ikke klart om noen er skadet i angrepet..

Aftenposten - 30 Jul 18 kl. 16:05

Fem norske aktivister fengslet for forsøk på å bryte israelsk blokade

De norske aktivistene som ble stanset av israelsk marine da de var på vei til Gazastripen, er fengslet i byen Ramla i Israel..

NRK - 16 Sep 18 kl. 12:39

Israelar drepen på Vestbreidda

Ein israelsk mann døydde etter at han blei knivstukken av ein palestinsk tenåring på den okkuperte Vestbreidda søndag, melder israelsk media. Hæren seier gjerningspersonen blei skoten av ein sivilperson. Tilstanden til guten er ikkje kjent..

Dagbladet - 09 Jul 18 kl. 03:06

Syriske styrker skal ha truffet israelsk kampfly

Syriske styrker har truffet et israelsk fly og skutt ned flere raketter som var ment å treffe en flybase nær byen Homs, melder det statlige nyhetsbyrået SANA..

NRK - 12 Jun 18 kl. 17:16

Politiet rydda ulovleg utpost

Israelsk politi har byrja å rydde ein ulovleg utpost, oppretta av ytterleggåande jødar på den okkuperte Vestbreidda. Israelsk høgsterett slo i september 2016 fast at utposten er ulovleg bygd på privateigd palestinsk eigedom..

NRK - 19 Jul 18 kl. 17:25

Palestinar drepen i israelsk angrep

Ein Hamas-medlem vart drepen i eit israelsk angrep mot ei gruppe personar som var i ferd med å sende brannballongar over grensa frå Gazastripa til Israel. Tre andre vart såra i angrepet, opplyser den israelske hæren..

NRK - I førrgår: 09:59

- Palestinsk kvinne drept

En palestinsk kvinne døde da hun ble truffet av en stein kastet av en israelsk bosetter på Vestbredden, opplyser kvinnens slektninger. En gruppe bosettere ble sett ved åstedet, forteller kvinnens fetter. Israelsk politi sier de etterforsker saken..

NRK - 02 Sep 18 kl. 10:55

Eksplosjoner på syrisk flybase

Minst to personer ble drept da en rekke eksplosjoner rammet en militær flyplass utenfor Damaskus. Det opplyser SOHR, ifølge AP. Eksilgruppen sier det muligens er et israelsk angrep som traff våpenlageret.

Aftenposten - 29 Jul 18 kl. 08:26

Israel løslot 17-åring som dyttet og fiket til israelsk soldat

Israel har løslatt 17 år gamle Ahed Tamimi, som har sonet en dom på åtte måneders fengsel for å ha skjelt ut og fiket til en israelsk soldat..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Microsoft-grunnlegger Paul Allen er død

Paul Allen, som grunnla sammen med Bill Gates datagiganten Microsoft, er død. Den amerikanske forretningsmannen ble 65 år..

VG - 5 timer siden

Bekrefter knivdrap på Majorstuen - ingen mistenkt

Da romkameraten kom hjem til kollektivet på Majorstuen i Oslo, fant han kameraten med knivskader. Politiet vet ikke hvem som står bak drapet..

VG - 12 timer siden

Regjeringen iverksetter full gransking av Tolga-saken

Regjeringen har bedt Fylkesmannen i Hordaland om å granske alle sider av Tolga-saken. De vil i tillegg undersøke om noen kommuner misbruker ordningen som gir dem ekstra midler for psykisk utviklingshemmede..

VG - 8 timer siden

Hareide på heimebane – møter både jubel og motstand

BERGEN (VG) Skjebneturnéen til KrF-leiar Knut Arild Hareide har måndag kveld partileiaren sitt heimfylke som stoppestad. Likevel er skepsisen stor også her, ifølgje fylkesleiaren..

VG - 11 timer siden

KrF reagerer på oppfordring om å «kuppe» møter: - Ufint

BERGEN (VG) KrF-ledelsen sier de følger utviklingen nøye, etter flere oppfordringer om å melde inn folk og påvirke lokale skjebnevalg..

VG - 12 timer siden

Regjeringen iverksetter full granskning av Tolga-saken

Regjeringen har bedt fylkesmannen i Hordaland om å granske alle sider av Tolga-saken. De vil i tillegg undersøke om noen kommuner misbruker ordningen som gir dem ekstra midler for psykisk utviklingshemmede..

VG - 11 timer siden

KrF reagerer på oppfordring om å «kuppe» møter

KrF-ledelsen sier de følger utviklingen nøye, etter flere oppfordringer om å melde seg inn for å påvirke lokale skjebnevalg..

VG - 15 timer siden

Sauebonde i Levanger fikk 19 øre kiloen for sauekjøtt

Forbrukeren bryr seg ikke om sauekjøtt. Alle vil ha lammekjøtt. Sauebonden Bjørn Pettersen fra gården Slengen i Levanger fikk betalt fire kroner per sau..

VG - 17 timer siden

Bayern-valg får dominoeffekt for Merkel

Angela Merkels søsterparti, CSU, forventes å gjøre et historisk dårlig valg i Bayern. Innvandringsskeptikerne ligger an til å stjele stemmer fra det tidligere eneveldende partiet..

VG - 19 timer siden

Flomtoppen trolig nådd: Advarer evakuerte mot å vende hjem

Selv om flommen virker å være på retur i Sogn og Fjordane og Oppland, bes de evakuerte beboerne vente med å vende hjem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt