VG > Nyheter

Wednesday, 12 December, 05:49

VG - 19 Jul 18 kl. 12:51

Ny israelsk lov kritiseres for å være rasistisk og udemokratisk

Både palestinske israelere og jøder i USA reagerer sterkt på en ny lov som definerer Israel som en stat for jøder der jødisk språk og kultur har fortrinn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USA, Israel

Dele artikeln

4 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny israelsk, lov, kritiseres, forå , være, rasistiskog , udemokratisk
NRK - 12 Nov 18 kl. 16:20

Israelsk buss rammet

En israelsk buss er ifølge det israelske militæret rammet av et angrep med en bombekaster fra Gaza-stripen. Israelske medier melder at en 19 år gammel israeler ble såret. Vitner nord i Gaza melder om israelsk angrep, skriver avisa Haaretz..

NRK - 26 May 18 kl. 19:30

Israelsk soldat døydde

Ein israelsk soldat som vart skada på Vestbreidda på torsdag har i dag mista livet. Det melder det israelske militæret, ifølge AFP..

NRK - 08 Aug 18 kl. 19:27

Raketter fra Gaza traff israelsk by

To raketter som er skutt ut fra Gaza har truffet en by i Israel. Det melder israelsk politi. Det er ikke klart om noen er skadet i angrepet..

NRK - 04 Dec 18 kl. 07:09

Israelsk militæraksjon ved Libanon

Det israelske forsvaret bekrefter at de startet en militær operasjon mandag kveld i grenseområdet til Libanon, melder AFP. Målet skal være ødeleggelse av Hizbollah-tuneller som går inn i israelsk territorium, og som skulle brukes til angrep på Israel..

Aftenposten - 30 Jul 18 kl. 16:05

Fem norske aktivister fengslet for forsøk på å bryte israelsk blokade

De norske aktivistene som ble stanset av israelsk marine da de var på vei til Gazastripen, er fengslet i byen Ramla i Israel..

NRK - 16 Sep 18 kl. 12:39

Israelar drepen på Vestbreidda

Ein israelsk mann døydde etter at han blei knivstukken av ein palestinsk tenåring på den okkuperte Vestbreidda søndag, melder israelsk media. Hæren seier gjerningspersonen blei skoten av ein sivilperson. Tilstanden til guten er ikkje kjent..

Dagbladet - 09 Jul 18 kl. 03:06

Syriske styrker skal ha truffet israelsk kampfly

Syriske styrker har truffet et israelsk fly og skutt ned flere raketter som var ment å treffe en flybase nær byen Homs, melder det statlige nyhetsbyrået SANA..

NRK - 12 Jun 18 kl. 17:16

Politiet rydda ulovleg utpost

Israelsk politi har byrja å rydde ein ulovleg utpost, oppretta av ytterleggåande jødar på den okkuperte Vestbreidda. Israelsk høgsterett slo i september 2016 fast at utposten er ulovleg bygd på privateigd palestinsk eigedom..

NRK - 19 Jul 18 kl. 17:25

Palestinar drepen i israelsk angrep

Ein Hamas-medlem vart drepen i eit israelsk angrep mot ei gruppe personar som var i ferd med å sende brannballongar over grensa frå Gazastripa til Israel. Tre andre vart såra i angrepet, opplyser den israelske hæren..

NRK - 13 Oct 18 kl. 09:59

- Palestinsk kvinne drept

En palestinsk kvinne døde da hun ble truffet av en stein kastet av en israelsk bosetter på Vestbredden, opplyser kvinnens slektninger. En gruppe bosettere ble sett ved åstedet, forteller kvinnens fetter. Israelsk politi sier de etterforsker saken..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Morgenoppdatering 12.12.2018

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 1 time siden

Mann henrettet i Texas for 25 år gammelt drap

Alvin Braziel var i slutten av tenårene da han ranet et ungt ektepar og skjøt og drepte mannen. Onsdag måtte Braziel bøte med livet i et fengsel i Texas..

VG - 1 time siden

Siktelse kobler påstått Frode Berg-spionasje til UD-reise

Dagen Frode Berg ble tatt, ble han blant annet siktet for å drive spionvirksomhet 20. november 2015. VG får bekreftet at han den samme uken var i Russland på oppdrag for Utenriksdepartementet..

VG - 4 timer siden

Huawei-direktør løslatt mot kausjon

En domstol i Vancouver har løslatt Huaweis finansdirektør Meng Wanzhou mot kausjon..

VG - 5 timer siden

Fransk avis: Antatt gjerningsmann skulle pågripes på morgenen før angrepet

Den 29 år gamle mannen som er mistenkt for å ha skutt og og drept minst fire personer i Strasbourg sentrum, skulle etter planen pågripes av politiet morgenen samme dag. Han var imidlertid ikke hjemme..

VG - 5 timer siden

Le Figaro: Strasbourg-gjerningsmenn skulle pågripes på morgenen før angrepet – var ikke hjemme

Den 29 år gamle mannen som er mistenkt for å ha skutt og og drept minst fire personer i Strasbourg sentrum, skulle etter planen pågripes av politiet morgenen samme dag. Han var imidlertid ikke hjemme..

VG - 8 timer siden

Mann knivstukket i Mandal sentrum

MANDAL (VG) En mann ble tirsdag kveld knivstukket i sentrum av Mandal. Politiet jakter to gjerningsmenn etter hendelsen..

VG - 9 timer siden

Skyting ved julemarked i Frankrike

Én person skal være drept og minst tre skadet etter at det ble avfyrt skudd i Strasbourg..

VG - 8 timer siden

Pedagog etterlyser bedre retorikk fra julenissen

En pedagogisk-psykologisk rådgiver fra Vestfold utfordrer julenissens mest kjente sitat: «Er det noen snille barn her?». – Det bidrar til skam, sier hun..

VG - 9 timer siden

Meldinger om skyting ved julemarked i Frankrike

Det er løsnet skutt ved et julemarked i Strasbourg i Frankrike og en person er drept, opplyser lokalt brannvesen, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt