P4 > Nyheter

Tirsdag, 22 September, 16:54

P4 - 26 mars 20 kl. 20:45

Ny gründerpakke

Regjeringen legger i morgen fram en ny tiltakspakke for vekstbedrifter og gründere på rundt 2,5 milliarder kroner.
Totalt skal pakken for næringslivet være verdt nesten fem milliarder kroner, melder TV2..
Les mer på P4


Les mer om:
TV2

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny gründerpakke
E24 - 26 mars 20 kl. 19:55

Nær fem milliarder i ny gründerpakke

Regjeringen legger fredag fram en ny tiltakspakke for næringslivet verdt nærmere fem milliarder kroner. Halvparten skal gå til vekstbedrifter og gründere..

Aftenposten - 22 juni 20 kl. 15:20

Gründere ville dyrke norsk ruccola med ny teknologi: – Nye aktører slipper ikke til i grøntmarkedet

Vertikalt landbruk kan revolusjonere matproduksjon. Grøntsektoren har mål om mer norsk grønt. Men gründere mener Bama og deres verdikjede står i veien for konkurransedyktig innovasjon..

Aftenposten - 22 juni 20 kl. 15:20

Gründere ville dyrke norsk rucola med ny teknologi: – Nye aktører slipper ikke til i grøntmarkedet

Vertikalt landbruk kan revolusjonere matproduksjon. Grøntsektoren har mål om mer norsk grønt. Men gründere mener Bama og deres verdikjede står i veien for konkurransedyktig innovasjon..

P4 - 15 jan. 20 kl. 06:13

Vil stoppe felles grønt lys

Rødts Eivor Evenrud vil ha slutt på at flere veikryss lar både bilister og fotgjengere ha grønt lys samtidig. Uttalelsen kommer at en to år gammel gutt ble påkjørt og drept i et slikt kryss i Oslo på mandag, skriver Aftenposten. Bilisten hadde grønt lys da han kjørte på gutten som var på vei over fotgjengerfeltet med sine foreldre.

P4 - 24 jan. 20 kl. 09:57

Nærmere svar på hvorfor stress gir grått hår

Amerikanske forskere kan nå være nærmere et svar på hvorfor stress kan gi grått hår. Ved Harvard University har forskere utsatt mus for ulike stressende situasjoner, og etterhvert fikk de stressede musene gråhvit pels, skriver forskning.no.

VG - 20 feb. 20 kl. 20:51

Sjokktap for Oilers på Grünerløkka: 4–3

(Grüner-Stavanger 4–3) Stavanger Oilers fikk merke at Grünerløkka er mer enn kaffe latte. Bunnlaget Grüner sjokkerte med å slå den suverene seriemesteren onsdag kveld..

P4 - 30 mars 20 kl. 07:27

Slik skal vi spise mer grønt

Nordmenn skal spise mer grønt. Det regjeringsoppnevnte utvalget for vekst i grøntsektoren mener norskandelen kan øke med 50 prosent. Leder av utvalget Anita Krohn Traaseth sier til Nationen at produktutvikling og nytenking blir viktig for å få til en vekst i grøntsektoren.

E24 - 22 juni 20 kl. 15:19

Ville dyrke norsk ruccola med ny teknologi: – Nye aktører slipper ikke til i grøntmarkedet

Vertikalt landbruk kan revolusjonere matproduksjon. Grøntsektoren har mål om mer norsk grønt. Men gründere mener Bama og deres verdikjede står i veien for konkurransedyktig innovasjon..

P4 - 13 juli 20 kl. 07:57

Unge spiser for lite frukt og grønt

Bare en tredel av unge mellom 13 og 15 år har frukt og grønt som del av det daglige kostholdet. Det viser en fersk rapport fra Universitetet i Bergen. Helsedirektoratets anbefaling har i mange år vært å spise minst fem porsjoner med frukt eller grønnsaker i løpet av dagen.

P4 - 13 juli 20 kl. 09:44

-Bekymringsfullt at unge ikke spiser frukt og grønt

-Det kan være alvorlig for folkehelsen blant nordmenn at barn og unge ikke spiser nok frukt og grønt. Det sier Iselin Bogstrand Sagen i Opplysningskontoret for frukt og grønt. I en rapport fra Universitetet i Bergen kommer det frem at kun en tredel av unge mellom 13 og 15 år har frukt og grønt som del av det daglige kostoholdet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Kunngjør kandidat på lørdag

Det blir på lørdag at president Donald Trump kunngjør sin kandidat til å overta den ledige plassen som høyesterettsdommer. Det bekrefter presidenten på Twitter nå i etetrmiddag. Tidligere i dag ble det kjent at Trump har møtt dommer Amy Coney Barrett, som blir sett på som hans favoritt-kandidat.

P4 - 45 minutter siden

Hellas og Tyrkia vil forhandle

Hellas og Tyrkia skal være enige om å forhandle for å løse konflikten i Middelhavet. Det opplyser tyrkiske myndigheter, men enigheten er ikke bekreftet fra gresk hold. Landene er uenige om sjøgrensene øst i Middelhavet, der det kan være store gassforekomster, og det har vært frykt for at de steile frontene skulle utvikle seg til en regelrett krig..

P4 - 1 time siden

Reagerer sterkt på lederlønninger

Det er provoserende at bussjåfører blir bedt om å vise moderasjon samtidig som lederne tar ut millionlønninger. Det sier Fellesforbundet leder Jørn Eggum. En gjennomgang TV2 har gjort viser at lederlønningene hos flere av landets største busselskap ligger mellom 1,2 og 3,1 millioner kroner.

P4 - 1 time siden

Grande får ny jobb

Trine Skei Grande har fått seg ny jobb etter at hun jo har sagt opp jobben som statsråd og partileder for Venstre. Hun blir nå styreleder i den nye stiftelsen Oslo Middelalderby. Grande er selv bosatt i Gamlebyen i Oslo og sier til Dagbladet at det å ta vare på og gi kunnskap om byens historie er en viktig jobb.

P4 - 1 time siden

Sørloth tok farvel med fansen

Det er ventet at Alexander Sørloth om kort tid blir presentert som ny RB Leipzig-spiller. I en video publisert på Twitter-kontoen til hans nåværende klubb, Trabzonspor, tar landslagsspissen farvel med fansen. 24-åringen hadde stor suksess i klubben sist sesong.

P4 - 2 timer siden

Dømt for å ha bestilt overgrep

En mann i 30-årene er dømt til 7 års fengsel for å ha betalt foreldre for å begå overgrep mot deres egne barn via Skype. Mannen fra Gudbrandsdalen er dømt for flere overgrep mot barn under 14 år .Det yngste var bare tre år gammelt.

P4 - 2 timer siden

3800 færre ledige

Flere permitterte kommer seg tilbake i jobb - og det er mye av grunnen til at ledighetstallet falt med 3.800 sist uke Det er nå registrert 200.000 arbeidsledige hos Nav.

P4 - 2 timer siden

Siktet for drapsforsøk i Sandnes

En mann er siktet for drapsforsøk mot en kvinne i Sandnes i formiddag. Kvinnen er sendt til sykehus, men skadene skal ikke være livstruende. Politiet er svært tilbakeholdne med opplysninger og viser til at etterforskningen er i en tidlig fase.

P4 - 3 timer siden

Gresvig og Sport1 får slå seg sammen

Gresvig og Sport1 får lov til å slå seg sammen. Det har Konkurransetilsynet nå vedtatt. De mener en sammenslåing ikke i betydelig grad vil hindre effektiv konkurranse i sportsmarkedet..

P4 - 3 timer siden

Fant person i grunnstøtt båt

Et redningshelikopter har nettopp gjort funn av en person om bord en seilbåt som hadde drevet på grunn på en holme utenfor Flatanger i Trøndelag. Helsetilstanden er foreløpig ukjent, opplyser Hovedredningssentralen til NRK. De fikk melding om seilbåten - som skal være nederlandsregistrert - fra en tilfeldig forbipasserende båt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt