NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 05:51

NRK - 24 sep. 20 kl. 10:20

Ny generalsekretær i NOAS

Pål Nesse blir ny generalsekretær i NOAS (Norsk organisasjon for asylsøkere). Nesse har erfaring fra Flyktninghjelpen, både i inn- og utland. Han kommer fra stilling som seniorrådgiver i Flyktninghjelpen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nesse, NOAS, Flyktninghjelpen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny generalsekretæri , NOAS
E24 - 06 okt. 20 kl. 18:00

Avviser Motvind-styrets avsettelse: – Jeg er fortsatt generalsekretær

Styret i anti-vindkraftorganisasjonen Motvind sier at det ikke har tillit til generalsekretær Rune Haaland, og at han er ute. – Jeg er fortsatt generalsekretær til det er gjennomført et landsmøte, sier Haaland..

NRK - 27 sep. 20 kl. 21:04

FN: Generalsekretær «ekstremt uroa»

Generalsekretæren i FN, General Antonio Guterres, seier søndag at han er «ekstremt uroa» over at konflikten har blussa opp mellom Armenia og Aserbajdsjan i enklaven Nagorno-Karabakh, melder AFP. Han ber begge partar om å stoppe åtaka umiddelbart..

E24 - 05 okt. 20 kl. 14:22

Full splid i Motvind Norge. Rune Haaland skal ha blitt forsøkt avsatt som generalsekretær, men nekter å gå av: Frykter konkurs om få uker

Rune Haaland skal være avsatt som generalsekretær i Motvind, men nekter å gå. Han hevder at styret i anti-vindkraftorganisasjonen ikke har gjort jobben sin, og frykter konkurs. – Det er kanskje litt voksesmerter, sier Haaland..

NRK - 22 sep. 20 kl. 17:30

Xi advarer mot kald krig

– Kina har ikke noe ønske om en kald krig, sa Kinas president Xi Jinping i sin tale til FNs hovedforsamling i dag. FNs generalsekretær António Guterres sa i sin tale tidligere på dagen at det er fare for en kald krig mellom USA og Kina..

P4 - 24 sep. 20 kl. 22:07

1 av 10 sliter med å betale regninger

En av ti nordmenn sliter med å betale regningene. Det viser en undersøkelse fra Oslo Met. 270.

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 15:16

«It’s free-luftz-leev». Det norske friluftslivet vekker fascinasjon i utlandet.

Lasse Heimdal, generalsekretær i Norsk Friluftsliv, er overrasket over den plutselig interessen. – Man blir jo litt stolt, sier han..

Aftenposten - 28 sep. 20 kl. 19:43

Kampene i Nagorno-Karabakh fortsetter. 84 armenske soldater skal være drept.

Kampene mellom Armenia og Aserbajdsjan fortsetter mandag. 84 armenske separatister er drept, ifølge armenske myndigheter. FNs generalsekretær ber om våpenhvile..

NRK - 30 sep. 20 kl. 01:30

Krever stans i krigshandlingene

FNs sikkerhetsråd krever umiddelbar stans i krigshandlingene i Nagorno-Karabakh etter tre dager med harde kamper. Alle Sikkerhetsrådets 15 medlemmer ga sin enstemmige støtte til generalsekretær António Guterres' appell om stans i krigshandlingene..

P4 - 30 sep. 20 kl. 23:48

Krever stans i «krigen mot naturen»

- Menneskehetens krig mot naturen baner vei for fremvekst av sykdommer som koronaviruset som det ikke finnes et forsvar mot. Det sier FNs generalsekretær António Guterres. Han viser til at 60 prosent av alle sykdommer og 75 prosent av alle nye infeksjonssykdommer overføres fra dyr til mennesker.

NRK - 01 okt. 20 kl. 05:56

FN trenger 15 milliarder dollar

FN trenger umiddelbart 15 milliarder dollar til et globalt vaksinefond for å kjøpe inn og distribuere covid-19-vaksiner, ifølge FNs generalsekretær Guterres. Så langt har det fått inn rundt 3 milliarder dollar av totalbeløpet på 38 milliarder dollar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Anklager Trump for å ha gitt opp

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden anklager president Donald Trump for å ha gitt opp kampen mot koronaviruset. Det skjer etter en uttalelse fra Trumps stabssjef Mark Meadows om at de ikke kommer til å kunne kontrollere pandemien..

NRK - 1 time siden

Mann alvorlig skadd i haiangrep

Tilstanden er kritisk for en 59 år gammel mann som ble angrepet av en hai mens han snorklet langt kysten nordøst i Australia søndag. Mannen ble ifølge lokale medier bitt i låret mens han fisket med spyd langs Britomart Reef i Queensland..

NRK - 1 time siden

Tror langt flere har dødd i Mexico

Mexicos helsedepartement erkjenner at antallet døde i landet som følge av koronapandemien trolig er langt høyere enn først antatt. Det nye anslaget er på 139.153 døde per 26.

NRK - 1 time siden

Minst elleve døde i båtforlis

Minst elleve migranter mistet livet i et båtforlis utenfor Libya søndag, opplyser IOM. Det er det tredje forliset med flere migranter på en uke. Til sammen 20 mennesker har allerede mistet livet i to desperate forsøk på å komme seg til Europa..

NRK - 17 timer siden

Demonstrasjonar i Polen

I Polen blei i alt 278 personar arresterte etter demonstrasjonar i hovudstaden Warszawa mot dei nye koronatiltaka i går. Det opplyser polsk politi i dag. Ifølgje politiet gjekk fleire demonstrantar til åtak på politifolk, som svarte med tåregass..

NRK - 2 timer siden

Flere har forhåndsstemt enn i 2016

Ni dager før valgdagen har flere amerikanerne avlagt stemme enn ved presidentvalget i 2016. 59 millioner har avlagt stemme, viser en opptelling gjort av Election Project, som gjøres i regi av University of Florida. I 2016 forhåndsstemte 57 millioner..

NRK - 3 timer siden

Hastemøte i den finske regjeringen

Finlands innenriksminister Maria Ohisalo kalte inn til hastemøte søndag, etter et omfattende hackerangrep mot pleiesentre for psykisk syke. Tusenvis kan være rammet. Ministere skriver på Twitter at myndighetene raskt vil tilby de rammede krisehjelp..

NRK - 4 timer siden

Flere i staben koronasmittet

Minst fem personer i staben til USAs visepresident Mike Pence har de siste dagene fått påvist koronasmitte, opplyser kilder til CNN. Det skal blant annet dreie seg om Zach Bauer, en av hans nærmeste medhjelpere, og rådgiver Marty Obst..

NRK - 5 timer siden

160 nye koronasmittede i Norge

Det var ved midnatt registrert 17.908 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall. Det er en økning på 160 meldte tilfeller siste døgn.

NRK - 5 timer siden

Opposisjonen vant valget i Litauen

Den konservative opposisjonen ligger an til å vinne valget i Litauen. Konservative Hjemlandsenhet har fått 49 mandater, mens det regjerende Litauens forbund for bønder og grønne har tatt 32, viser foreløpige resultater søndag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt