NRK > Nyheter

Saturday, 21 September, 13:55

NRK - 18 Aug 19 kl. 09:29

Ny forsvarer i Vereino-saken

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet ut advokat Christian Lundin som forsvarer etter dommen i Follo tingrett. John Christian Elden tar over før ankebehandlingen. Enger ble i fjor dømt til fengsel i ett år og tre måneder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veireno, Jonny Enger, Christian Lundin, Follo, Christian Elden, Vereino

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny forsvareri , Vereino-saken
NRK - 11 Aug 19 kl. 14:14

Forsvarer: – Trenger mer tid

Advokat Unni Fries, forsvarer for 21-åringen som er oppnevnt som er siktet for drap og terrorforsøk, sier til NRK at hun er på vei for å møte klienten. – Det er for tidlig for oss å si noe om saken eller hans helsetilstand, sier Fries til NRK..

P4 - 23 May 19 kl. 12:29

Ukjent hvordan far stiller seg til tiltale

Det er fremdeles usikkert hvordan faren til 18-åringen som er tiltalt for drapet på en 13 år gammel jente på Varhaug i Rogaland stiller seg til tiltalen mot seg selv. Forrige uke ble det kjent at faren er tiltalt for å ha unndratt bevis i saken. Hans forsvarer har ikke snakket med mannen ennå, og vil ikke kommentere saken utover at den er usedvanlig trist, skriver VG.

P4 - 15 Jul 19 kl. 12:30

Dobbeltdrapsdømt skifter forsvarer

Den 44 år gamle kvinnen fra Kristiansand som er dømt for å ha drept sin far og sin ekssamboer bytter forsvarer. Kvinnen ble i lagmannsretten dømt til 21 års forvaring for de to overlagte drapene, men hun har anket til Høyesterett. Nå har John Christian Elden tatt over som hennes forsvarer, skriver Fædrelandsvennen..

P4 - 07 Aug 19 kl. 05:27

Høyesterett avviser anker i Funcom-saken

Høyesterett avviser ankene fra Økokrim og de to domfeldte i den såkalte Funcom-saken. Dermed er dommene fra lagmannsretten, for innsidehandel og markedsmanipulasjon, rettskraftige. Advokat Frode Sulland, som forsvarer mannen som ble dømt til 21 dagers betinget fengsel for ett tilfelle av markedsmanipulasjon, sier til Dagens Næringsliv at avvisningen fra ankeutvalget ikke var overraskende..

Dagbladet - 15 Jul 19 kl. 13:19

Drapsdømt sjubarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 13:13

Drapsdømt syvbarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

Aftenposten - 15 Jul 19 kl. 13:13

Drapsdømt sjubarnsmor bytter forsvarer

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand..

P4 - 25 Jun 19 kl. 12:36

Mener fornærmet har brukt saken til å hindre utreise

Forsvareren til Svein Ludvigsen mener en av de tre fornærmede i overgrepssaken har brukt saken for å hindre utvisning fra Norge. Det sa forsvarer Kai Vaag i sin prosedyre i Nord-Troms tingrett i dag. Den tidligere Høyre-statsråden og fylkesmannen er tiltalt for å ha utnyttet sin stilling til å skaffe seg sex med tre asylsøkere.

P4 - 03 Sep 19 kl. 05:51

Skal ha påvirke nøkkelvitne

Den tidligere advokaten Amir Mirmotahari, som blant annet er tiltalt for avtale om drap og kidnapping, er også tiltalt for vitnepåvirkning. Ifølge den utvidede tiltalen mot Mirmotahari skal han ha kommet med trusler mot et nøkkelvitne i saken, etter at han var løslatt fra varetekt, skriver VG. Saken mot den tidligere advokaten starter i dag, og ifølge hans forsvarer nekter Mirmotahari for å ha sagt noe truende..

NRK - 15 Jul 19 kl. 13:12

Elden skal forsvare sjubarnsmor

John Christian Elden har tatt over som forsvarer for 44-åringen som i begynnelsen av måneden ble dømt til 21 års forvaring for to drap i Kristiansand. Den drapsdømte sjubarnsmoren vil anke saken til Høyesterett..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Atomkraftverk stengt for godt

Den siste fungerande reaktoren i atomkraftverket Three Mile Island i Pennsylvania i USA er stengt for godt. Atomkraftverket kom i drift i 1974, men berre fem år seinare råka ei stor ulukke anlegget som førte til at 14.000 menneske blei evakuerte..

NRK - 15 minutter siden

Brann i einebustad i Bærum

Brannvesenet held på å sløkke ein brann i ein einebustad på Slependen i Bærum. Brannvesenet kan ikkje bekrefte at huset er tomt. Dei har førebels ikkje kontroll på brannen, og den skal ha starta i andre etasje..

NRK - 30 minutter siden

Over 50 arrestert i Kasakhstan

Minst 57 personar skal vere arresterte i Kasakhstan etter protestar mot regjeringa, melder nyheitsbyrået AP. Det er ei opposisjonsgruppe som stod bak demonstrasjonen, som dei ikkje skal ha fått lov til å ha..

NRK - 1 time siden

Jordras tok garasje i Trøndelag

Eit jordras har tatt med seg ei garasje ved fylkesvei 7104 ved Kolvereid i Trøndelag, melder politiet. Eit bustadhus er også i nærleiken. Naudetatane er på veg..

NRK - 1 time siden

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 1 time siden

Flyet har landet

Flyet som måtte returnere til Oslo Lufthavn har landet, ifølge Avinor. Det var indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret, og de 176 passasjerene som var på vei til Mallorca vil bli flydd ned i et annet fly..

NRK - 2 timer siden

Fly må returnere til Gardermoen

Et Norwegian fly som var på vei til Mallorca må returnere tilbake til Oslo Lufthavn etter indikasjoner på at det er noe i veien med fuel filteret, skriver VG. De 176 passasjerene på flight DY 1736 vil bli fløyet ned med et annet fly..

NRK - 2 timer siden

Ny leiar for danske Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er den nye leiaren i Venstre, som er Danmark sitt største borgarlege parti, melder NTB. Han avløyser Lars Løkke Rasmussen, som trakk seg førre månad..

NRK - 2 timer siden

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

NRK - 2 timer siden

Stort reisebyrå kan gå konkurs

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook har bede regjeringa om ein redningspakke på 2,4 milliardar kroner. Det skjer etter långjevarane til selskapet har trua med å trekke seg frå planen om korleis selskapet kan gå i pluss att, skriv Reuters..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt