NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 14:37

NRK - 18 Aug 19 kl. 09:29

Ny forsvarer i Vereino-saken

Tidligere Veireno-sjef Jonny Enger har byttet ut advokat Christian Lundin som forsvarer etter dommen i Follo tingrett. John Christian Elden tar over før ankebehandlingen. Enger ble i fjor dømt til fengsel i ett år og tre måneder..
Les mer på NRK


Les mer om:
Veireno, Jonny Enger, Christian Lundin, Follo, Christian Elden, Vereino

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny forsvareri , Vereino-saken
VG - 04 Dec 19 kl. 18:19

Morens forsvarer: Saken blir henlagt

TROMSØ/OSLO (VG) Den avdøde moren i 20-årene er siktet for ett drap og to drapsforsøk. Onsdag fikk hun oppnevnt en forsvarer..

NRK - 11 Aug 19 kl. 14:14

Forsvarer: – Trenger mer tid

Advokat Unni Fries, forsvarer for 21-åringen som er oppnevnt som er siktet for drap og terrorforsøk, sier til NRK at hun er på vei for å møte klienten. – Det er for tidlig for oss å si noe om saken eller hans helsetilstand, sier Fries til NRK..

NRK - 13 Dec 19 kl. 10:56

Forsvarer: Stopp hysteriet

Jakob Lund Poulsen forsvarer en av de fem som må måte i et forlenget fengslingsmøte, siktet for terrorplanlegging i Danmark. Han mener pressen må dempe hysteriet om saken. – Det er behov for saklig og nøktern informasjon, sier Poulsen til Ritzau..

P4 - 04 Nov 19 kl. 07:16

Vil ha Cappelens forsvarer som vitne

Eirik Jensens forsvarere har stevnet Cappelens forsvarer Benedict de Vibe som vitne. Onsdag begynner den nye rettssaken etter at fagdommerne satte til side juryens kjennelse i forrige runde. Juryen ville frikjenne Jensen for narkotika-delen av saken men dømme ham for korrupsjon.

NRK - 11 Dec 19 kl. 21:23

Siktet knytter seg til saken

En av de tre siktede i drapssaken på Sola erkjenner delvis de faktiske forholdene i saken. Han har knyttet seg til handlingene som er begått, men det er ikke avklart om han erkjenner straffeskyld. Det sier hans forsvarer Stavanger Aftenblad..

P4 - 08 Feb 20 kl. 19:30

50 vitner i Bertheussen-saken

Aktoratet varsler at 50 personer skal vitne i saken mot samboeren til tidligere justisminister Tor Mikkel Wara. Det er satt av ti uker til saken mot Laila Anita Bertheussen som blant annet er tiltalt for å stå bak trusler mot sin egen familie, mot medlemmer av regjeringen og Stortinget. Vitnene er hovedsaklig ansatte i politiet og Politiets sikkerhetstjeneste, melder NRK.

P4 - 29 Jan 20 kl. 10:30

- Helt unødvendig med ny DNA-vurdering

- Viggo Kristiansen vil bli frifunnet når deler av Baneheia-saken nå skal vurderes på nytt. Det sier hans forsvarer, Arvid Sjødin. I dag ble det kjent at Gjenopptakelseskommisjonen oppnevner en ny sakkyndig som skal vurdere DNA-bevisene i dobbeldrapssaken.

P4 - 23 May 19 kl. 12:29

Ukjent hvordan far stiller seg til tiltale

Det er fremdeles usikkert hvordan faren til 18-åringen som er tiltalt for drapet på en 13 år gammel jente på Varhaug i Rogaland stiller seg til tiltalen mot seg selv. Forrige uke ble det kjent at faren er tiltalt for å ha unndratt bevis i saken. Hans forsvarer har ikke snakket med mannen ennå, og vil ikke kommentere saken utover at den er usedvanlig trist, skriver VG.

P4 - 15 Jul 19 kl. 12:30

Dobbeltdrapsdømt skifter forsvarer

Den 44 år gamle kvinnen fra Kristiansand som er dømt for å ha drept sin far og sin ekssamboer bytter forsvarer. Kvinnen ble i lagmannsretten dømt til 21 års forvaring for de to overlagte drapene, men hun har anket til Høyesterett. Nå har John Christian Elden tatt over som hennes forsvarer, skriver Fædrelandsvennen..

P4 - 18 Jan 20 kl. 14:35

Tiltalt for å ha voldtatt stedatter

En 51 år gammel mann er tiltalt for å ha voldtatt sin ti år gamle stedatter i 2009. Saken er blitt henlagt to ganger før, men påtalemyndigheten mener nå å ha fått et nytt gjennombrudd, melder NRK. 51-åringens forsvarer har ingen kommentar til tiltalen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To nye smittet av korona i Oman

To nye tilfeller av det nye koronaviruset er konstatert i Oman. Det sier myndighetene i landet. De to siste tilfellene skal være knyttet til reiser til Iran.

NRK - 45 minutter siden

Korona-smitte i Østerrike

Også Østerrike melder om at landet har fått sitt første tilfelle av korona-smitte. Tidligere i dag meldte også nabolandet Kroatia om sitt første tilfelle. Begge land advarer sine innbyggere mot å reise over grensa til Italia..

NRK - 1 time siden

Norwegian stuper på børsen

For andre dag på rad stuper Norwegian-aksjen på Oslo børs. Fra mandag morgen har kurset sunket fra 36,05 til 27,62 kroner, en nedgang på 23 prosent. Kursen er den laveste siden 2009, og analytikere imener et skyldes koronafrykt, skriver DN..

NRK - 1 time siden

Dømt for datainnbrudd hos vegvesen

En mann i 30-årene er i Bergen tingrett dømt til 14 dagers betinget fengsel for datainnbrudd hos Statens vegvesen. Mannen sier han ville utvikle en app. Han ble også dømt til å gi fra seg to harddisker og en SSD-disk, skriver BT..

NRK - 1 time siden

Mattilsynet refser oppdrettsfirmaer

Oppdrettsnæringa får knusende kritikk av Mattilsynet for manglende kontroll med rensefisken, skriver DN. Hvert år blir det satt ut 50–60 millioner rensefisk som fjerner lakselus. En ny rapport fra Mattilsynet viser at 40 prosent av rensefisken dør..

NRK - 1 time siden

Netanyahu lover 3500 bosetterhjem

Israels statsminister Benjamin Netanyahu lover å bygge 3500 nye jødiske hjem på okkupert området som i praksis kan dele Vestbredden i to. Løftet kommer bare en uke før valget. FN, EU og USA har tidligere protestert mot byggingen..

NRK - 1 time siden

Erna Solberg minnes Jahn Teigen

Statsminister eRna Solberg minnes den avdøde artisten Jahn Teigen og kaller det «utrolig trist». – Sangene hans har vært lydsporet i livet til mange av oss, skriver hun på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sju døde i sammenstøt i India

Sju mennesker døde da tilhengere og motstandere av en ny statsborgerskapslov støtte sammeni New Delhi mandag og tirsdag. Blant de døde er det én politimann, melder AP. Flere butikker og eiendommer ble ødelagt i steinkasting..

NRK - 1 time siden

Korona-smitte i Kroatia

Kroatia har fått sin første tilfelle av koroniaviruset covid-19. det bekrefter statsminister Plentovic, melder Reuters. Dermed er viruset spredt til i alt 35 lanf utenom Kina..

NRK - 1 time siden

– Irans visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på det nye koronaviruset, melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt