NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 11:44

NRK - 11 Oct 19 kl. 04:14

Ny folkeavstemning i Ny-Caledonia

Ny-Caledonia skal igjen ha folkeavstemning om hvorvidt de skal forbli en del av Frankrike. Det er bare ett knapt år siden innbyggerne stemte over spørsmålet om løsrivelse, og da stemte 57 prosent i favør av å forbli en del av Frankrike..
Les mer på NRK


Les mer om:
caledonia, Frankrike, Ny-Caledonia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny folkeavstemningi , Ny-Caledonia
P4 - 09 Jul 19 kl. 12:49

Vil ha folkeavstemning om Brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn vil ha en ny folkeavstemning om Brexit. Corbyn vil at britenes nye statsminister, som skal være klar om to uker, skal gå inn for en ny folkeavstemning, det skriver han i et brev til partimedlemmene, melder Sky News..

NRK - 09 Jul 19 kl. 13:04

Corbyn ber om ny folkeavstemning

Labour-leder Jeremy Corbyn skriver i et brev til partiets medlemmer at Storbritannias neste statsminister bør holde en folkeavstemning om Brexit-avtalen, ifølge Reuters..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:47

Krever skotsk folkeavstemning

Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon, som også leder Det skotske nasjonalistpartiet, krever en ny folkeavstemning om skotsk løsrivelse, hvis SNP skal støtte en mindretallsregjering med Labour etter valget 12. desember. Det melder The Guardian..

NRK - 18 Sep 19 kl. 13:59

Corbyn ønsker ny folkeavstemning

Labour-leder Jeremy Corbyn gjentar at han ønsker en ny folkeavstemning om brexit og antyder at han ikke vil velge side før en slik avstemning. Om Corbyn vinner det neste valget i Storbritannia vil han forhandle frem en mykere utmelding med EU..

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 09:10

Mange tror en ny EU-folkeavstemning kan få britene til å snu. Da har de ikke vært i denne byen.

WIGAN (Aftenposten): – Hvis vi blir bedt om å stemme i ny folkeavstemning, tør jeg ikke tenke på hva som vil skje. Nord England kommer til å eksplodere i opptøyer..

VG - 23 Sep 19 kl. 15:43

Labour forblir nøytrale om brexit frem til ny folkeavstemning er på plass

Labour vil verken kjempe for å bli i EU eller for en brexit, men vil likevel la britene få en ny mulighet til å ta stilling til EU-spørsmålet ved en folkeavstemning..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 16:41

Corbyn vil gå til valg på ny folkeavstemning om brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn sier han vil gå til valg på å holde en ny folkeavstemning om brexit når det blir enighet om nyvalg i Storbritannia..

VG - 09 Jul 19 kl. 13:41

Corbyn vil ha ny folkeavstemning om Brexit

Labour-leder Jeremy Corbyn utfordrer nå Storbritannias neste statsminister til å utlyse ny folkeavstemning om Brexit..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Lippestad vil ha mer likhet i loven

Advokat Geir Lippestad mener trygdeskandalen er et typisk eksempel på hvordan urettferdighet fortsatt rammer dem som har falt utenfor, skriver Velferd.no. Lippestad er ny styreleder i ASVL og mener det er behov for et mer inkluderende samfunn..

NRK - 30 minutter siden

Dømt for trusler

Romsdal tingrett har dømt en mann i slutten av 20-årene til fengsel i 20 dager for å ha truet en annen mann med kniv etter en krangel om skyss. Mannen er også tidligere dømt for trusler og vold. Han får inndratt flere kniver og et balltre..

NRK - 45 minutter siden

NTNU ber studenter reise hjem

Ledelsen på NTNU oppfordrer studenter til i Hongkong til å forlate byen, skriver VG. Skolen opplyser at de fem studentene de for tiden har i byen, har det bra. – På grunn av utrygge forhold er det best de forlater byen, skriver NTNU til avisen..

NRK - 1 time siden

Minst to drept i Bagdad

Minst to personer er drept under nye sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Bagdad, opplyser kilder i helsevesenet. Den siste måneden har tusenvis av mennesker demonstrert i protest mot korrupsjon og arbeidsledighet..

NRK - 1 time siden

Dømt for machete-angrep

En 35 år gammel mann fra Kristiansand er dømt til fengsel i ett år og en måned etter å ha angrepet en annen mann med machete. Offeret ble påført flere kuttskader, og tiltalte er dømt til å betale ham 60.000 kroner i oppreisningserstatning..

NRK - 1 time siden

Norges Bank kaster ut selskap

Norges Bank har bestemt seg for å utelukke det britiske sikkerhetsselskapet G4S Plc fra Oljefondet. Dette er besluttet på bakgrunn av at Etikkrådet frykter «uakseptabel risiko» for brudd på menneskerettighetene. Det skriver E24..

NRK - 1 time siden

Ønsker lik foreldrepermisjon

I Norden tar fedre bare ut 20 prosent av foreldrepermisjonen i gjennomsnitt, men nå mener 70 prosent av nordiske foreldre at permisjonen skal deles likt. Det viser rapporten State of Nordic Fathers. I Norge tar fedre ut 20 prosent foreldrepermisjon..

NRK - 1 time siden

Økt støtte til seksualundervisning

Norge øker støtten til seksualundervisning i utviklingsland med 75 millioner kroner fordelt over tre år. Med det øker Norge støtten til arbeidet gjennom FN-organisasjonen UNESCOs globale arbeid og seksualundervisning i skolen i blant annet Mali..

NRK - 1 time siden

Regjeringen kutter 100 millioner

Regjeringspartiene på Stortinget skal kutte 100 millioner i riksveiinvesteringene til prioriterte formål i 2020-budsjettet. Det viser budsjettavtalen partiene presenterte denne uken. Totalt skal Stortinget bruke 200 millioner på prioriterte formål..

NRK - 2 timer siden

Hauglie må svare om brilleutgifter

Sosialminister Anniken Hauglie må sørge for at barn med særskilte behov får dekket sine utgifter i god tid før nye satser for barnebriller trer i kraft. Regjeringen forventer at nye satser er klare i god tid før de innføres 1. mars 2020..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt