P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 10:44

P4 - 18 Jan 20 kl. 07:48

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly.
En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA.
Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.
For ti dager siden ble det også avdekket en kritisk feil med flyet, ifølge New York Times..
Les mer på P4


Les mer om:
Boeing, Max, USA, New York Times

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny feil, funnet, Boeing-fly
NRK - 07 Jan 20 kl. 03:20

Ny feil funnet på MAX-fly

Flyprodusenten Boeing har funnet en mulig feil på 737 MAX-flyene etter at USAs luftfartsmyndighet beordret ny gjennomgang. Bunter med ledninger plassert for tett kan føre til kortslutning som gjør at flyverne mister kontroll, opplyser Boeing..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 07:21

SAS har funnet feil i to Boeing-fly

SAS har oppdaget feil i to av de 31 Boeing 737 NG-flyene som er undersøkt etter at det ble funnet sprekker ved flyets vinger på denne flytypen i Kina..

P4 - 10 Oct 19 kl. 19:53

Har funnet feil i Boeing-fly

SAS har oppdaget feil i to av 31 Boeing 737 NG-fly. Undersøkelsene ble beordret av USAs luftfartsmyndigheter i forrige uke etter at det ble funnet sprekker ved flyets vinger på denne flytypen i Kina. De to flyene er nå tatt ut av drift.

Aftenposten - 07 Jan 20 kl. 05:50

Boeing kan ha oppdaget nok en feil på deres 737 MAX-fly. Feilen kan i teorien føre til at pilotene mister kontroll over flyet.

Flyprodusenten Boeing har funnet en mulig feil på MAX 737-flyene, etter at USAs luftfartsmyndighet FAA beordret gjennomgang av flyets systemer..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 23:41

Boeing har funnet ny 737 Max-feil

Flyprodusenten Boeing jobber for å løse et nyoppdaget problem med programvaren til den ulykkesrammede flytypen 737 Max..

P4 - 18 Oct 19 kl. 22:34

Kan ha oppdaget Boeing-feil i 2016

En Boeing-pilot kan ha oppdaget feil ved 737-Max-flyene i 2016 - To år før 346 mennesker mistet livet i to ulike flystyrter med denne flytypen. Det antyder meldinger mellom piloten og en annen Boeing-ansatt, skriver The New York Times. Piloten klaget over problemer med manøvreringssystemet, som trolig sviktet i ulykkesflyene.

E24 - 07 Jan 20 kl. 06:07

Ny feil kan være funnet på MAX-flyene

Flyprodusenten Boeing har funnet en mulig feil på MAX 737-flyene, etter at USAs luftfartsmyndighet FAA beordret gjennomgang av flyets systemer..

E24 - 17 Jan 20 kl. 23:22

Boeing har funnet ny 737 Max-feil

Under en teknisk gjennomgang skal Boeing har oppdaget et problem når flyet starter opp. Det kan forsinke 737 Max-returen ytterligere..

P4 - 06 Feb 20 kl. 22:12

Flere feil funnet på 737 Max-fly

Det har blitt oppdaget nok en feil ved Boeing 737 Max flyene. Et indikatorlys som hører til stabiliseringssytemet som er med på å heve og senke flyet lyser for lenge, melder CNN. Men flyselskapet tror ikke det vil føre til ta det tar lenger tid å få flyene tilbake i drift.

NRK - 10 Oct 19 kl. 07:08

Boeing 737-fly satt på bakken

Flere flyselskap må sette nye Boeing 737-fly på bakken etter at det er funnet sprekker ved vingene. Sprekkene er funnet ved strukturen som blant annet skal forsterke vingenes feste til flykroppen. Også 38 fly i Skandinavia skal undersøkes..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Svinesundbrua stengt i timesvis

Svinesundbroen på E6 er fortsatt stengt og vil være det i flere timer fremover etter en ulykke i dag morges. En lastebil kjørte inn i autovernet på broen, og det ligger mellom 50 til 100 liter diesel i veibanen. Ifølge svensk politi var det svært glatt på stedet da ulykken oppsto.

P4 - 1 time siden

Jahn Teigen er død

Den folkekjære sangeren og musikeren Jahn Teigen er død, 70 år gammel. Han sovnet stille inn på Ystad sykehus i Sverige i går kveld. Artisten har vært åpen om at han har strevd med sykdom den siste tiden, og han har levd et tilbaketrukket liv i Sverige de siste årene.

P4 - 1 time siden

Dømt til 10 års fengsel for voldtekt

En mann er er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i 10 år for voldtekt for seksuell omgang og over 100 voldtekter av et familiemedlem. Den fornærmede var mindreårig da overgrepene skjedde. Mannen og offeret er opprinnelig fra Kosovo.

P4 - 1 time siden

Nordmenn forbruker nest mest

Nordmenn er et svært kjøpekraftig folkeslag. Norge hadde i 2018 Europas nest høyeste konsumnivå per innbygger, ifølge den europeiske kjøpekraftsundersøkelsen. Bare luxembourgerne kjøpte mer.

P4 - 1 time siden

Koronaviruset kan endre reiservaner

Utbruddet av det nye koronaviruset kan gjøre at folk endrer reiseplanene sine. Frykt for koronaviruset og fall i oljeprisen bidro i går til den verste dagen på Oslo Børs hittil i 2020. Norwegian falt med 14,6 prosent og var en av dagens store tapere.

P4 - 3 timer siden

- Antiklimatisk Nav-dom fra Kontrollkomitéen

Stortingets gransking av Nav-skandalen er mindre slagkraftig nå som det er en ny arbeids- og soalialminister ved roret. Det sier politisk kommentator i VG, Astrid Meland. I dag legger Kontroll- og konstitusjonskomitéen på Stortinget frem sin innstilling om Nav-skandalen.

P4 - 1 time siden

Kvinne som tente på hus hadde øks

Kvinnen som er pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i Troms og Finnmark i natt gikk rundt i et boligområde i forkant av brannen med en øks. Det opplyser politiet i en pressemelding . Ifølge politiet brøt kvinnen seg inn i en enebolig og tente på huset hvor det lå en kvinne og et barn og sov.

P4 - 2 timer siden

Verdens eldste mann er død

Verdens eldste mann er død. Japaneren Chitetsu Watanabe ble hele 112 år gammel, og ble for bare to uker siden innlemmet i Guinness rekordbok. Watanabe etterlater seg hele fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn..

P4 - 2 timer siden

18 barn skadd i angrepet i Tyskland

18 av ofrene etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Volkmarsen i Tyskland i går er barn. I alt ble 35 mennesker innlagt på sykehus med skader. Bilføreren pågrepet og siktet for drapsforsøk.

P4 - 2 timer siden

Skipper dømt etter at inspektør falt i sjøen

En skipper på en fiskebåt må betale 38.000 kr i bot etter at en inspektør fra Kystvakten falt i sjøen og ble skadd på grunn av en dårlig taustige om bord. Hendelsen skjedde under en inspeksjon i 2018, skriver Fiskeribladet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt