NRK > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:03

NRK - 12 Sep 19 kl. 08:42

Ny direktør i Norsk filminstitutt

Kjersti Mo blir ny direktør i Norsk filminstitutt fra 1. november. Hun tar over etter Sindre Guldvog, som avslutter sitt åremål. Mo har 23 års erfaring fra ulike medier, blant annet som journalist, programleder, ansvarlig redaktør og direktør..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mo, Norsk, Sindre Guldvog

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny direktøri , Norsk, filminstitutt
Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 10:25

Ny filmdirektør i Norsk filminstitutt

Kjersti Mo blir ny direktør i Norsk filminstitutt fra 1. november. Hun tar over etter Sindre Guldvog, som avslutter sitt åremål..

VG - 09 Jan 20 kl. 10:17

Direktør tiltalt for drap på norsk kvinne

En svensk direktør i 50-årene er nå tiltalt for drap etter at en norsk kvinne ble funnet død i Stockholm i august..

VG - 23 Aug 19 kl. 09:19

Norsk kvinne funnet død i Stockholm – direktør drapssiktet

En kvinne i 40-årene som ble funnet død i en leilighet i Stockholm sentrum onsdag er norsk statsborger, bekrefter politiet. En svensk direktør er pågrepet..

E24 - 15 Aug 19 kl. 15:52

Norsk Industri-direktør: – Herlig schizofrent fra Norges Bank

Norsk Industri-direktør Knut Sunde mener sentralbanken tar for lett på det globale bildet og er «umulig å angripe»..

VG - 02 Jul 19 kl. 12:53

Norsk Rikstoto-direktør Dørum går av

Rikstoto-direktør Harald Dørum har sagt opp sin stilling onsdag..

NRK - 03 Sep 19 kl. 14:16

Norges Oscar-kandidat klar

Hans Petter Molands film «Ut og stjæle hester» er Norges Oscar-kandidat til kategorien beste ikke-engelskspråklige film, opplyser Norsk filminstitutt. Like før jul blir det kjent hvilke ti filmer som kommer med på den såkalte kortlista..

P4 - 23 Aug 19 kl. 13:45

Direktør fremstilles for fengsling

Den svenske direktøren i 50-årene som er siktet for drap på en norsk kvinne i Stockholm fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Kvinnen ble funnet død onsdag. Mannens advokat vil ikke si hvordan han stiller seg til siktelsen..

P4 - 23 Aug 19 kl. 16:16

Svensk direktør varetektsfengslet

Den svenske direktøren som er siktet for knivdrap på en norsk kvinne i Stockholm har blitt varetetksfengslet i to uker. Kvinnen ble funnet død i parets leilighet onsdag. Mannens advokat vil ikke si om han erkjenner straffskyld eller ikke.

P4 - 04 Dec 19 kl. 05:43

Sjømat blir viktig for fremtiden

Norsk sjømat er en viktig del av løsningen på flere av de globale utfordringene fremover. Det sier administrerende direktør i Sjømatrådet, Renate Larsen. Denne uka kommer kommer den årlige eksporten av norsk sjømat for første gang til å passere 100 milliarder kroner.

E24 - 15 Dec 19 kl. 11:20

Fra cateringassistent til IT-direktør: Nå er Equinor-toppen kåret til Europas beste

Åshild Hanne Larsen spøker med at hun omtrent ble IT-direktør «ved et uhell». Men etter mange års hardt arbeid får hun nå anerkjennelse for å ha løftet teknologinivået i Equinor og hele norsk IT-bransje..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Drapssiktet kan straffes

Mannen som er siktet for drap på en kvinne i Moss er strafferettslig tilregnelig. Det er konklusjonen i rapporten fra sakkyndig psykiater skriver Moss Avis. Mannen har tidligere erkjent de faktiske forholdene, men ikke tatt stilling til straffskyld.

NRK - 15 minutter siden

Tønsberg minnes Jahn Teigen

Artisten Jahn Teigens liv og musikk skal minnes i hjembyen Tønsberg på lørdag. Teigen døde mandag 70 år gammel. På torve blir det allsang og artister kommer.

NRK - 15 minutter siden

Første brasilianer koronasmittet

En brasiliansk statsborger er isolert etter å ha fått påvist smitte av det nye koronaviruset etter nylig å ha vært på reise i Italia. Pasienten er en 61 år gammel brasiliansk mann som reiste til Lombardia i Nord-Italia mellom 9. og 21.

NRK - 30 minutter siden

Nordmenn etterforskes i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever svindlet fem franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner, skriver Stavanger Aftenblad. Mennene er tidligere etterforsket for økonomisk kriminalitet..

NRK - 45 minutter siden

Forbereder seg på virussmitte

De forente arabiske emirater sier de er «Utstyrt for verst tenkelige scenario» etter flere tilfeller av det nye koronaviruset i Midtøsten. Flyselskapet i Qatar Airways, varsler færre flyvninger til Iran, som er hardt rammet av viruset..

NRK - 1 time siden

94 flypassasjerer i karantene

I alt 94 reisende med et fly fra Sør-Korea til Kina er satt i karantene etter at det ble vakt mistanke koronavirus-smitte hos tre av passasjerene. Tre kinesiske turister hadde feber da de ankom den kinesiske byen Nanjing onsdag..

NRK - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbana mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland er igjen åpnet for trafikk, melder Bane Nor. Flåmsbana har vært stengt siden lørdag ettermiddag på grunn av et snøskred mellom Blomheller og Berekvam. Skredet rev ned ledningen og gjorde stor skade..

NRK - 2 timer siden

Amerikansk soldat virussmittet

En 23 år gammel amerikansk soldat har testet positivt på koronavirus i Sør-Korea. Han er stasjonert i Camp Caroll nær Daegu og besøkte tidligere i uka Camp Walker, som er i Daegu..

NRK - 2 timer siden

Rivalene til angrep på Sanders

Bernie Sanders fikk gjennomgå av rivalene for sin plan om et offentlig helsevesen i USA i den siste store debatten blant de demokratiske presidentkandidatene. Debatten var den siste før e før valget i Sør-Carolina lørdag og «supertirsdag» neste uke..

NRK - 2 timer siden

Hotell ranet i Stavanger

En maskert mann truet natt til onsdag til seg penger fra et hotell i Stavanger. Like før ble et annet hotell i byen forsøkt ranet. En mann i 20-årene er pågrepet i saken.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt