NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:26

NRK - 12 Sep 19 kl. 08:42

Ny direktør i Norsk filminstitutt

Kjersti Mo blir ny direktør i Norsk filminstitutt fra 1. november. Hun tar over etter Sindre Guldvog, som avslutter sitt åremål. Mo har 23 års erfaring fra ulike medier, blant annet som journalist, programleder, ansvarlig redaktør og direktør..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mo, Norsk, Sindre Guldvog

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny direktøri , Norsk, filminstitutt
Aftenposten - 12 Sep 19 kl. 10:25

Ny filmdirektør i Norsk filminstitutt

Kjersti Mo blir ny direktør i Norsk filminstitutt fra 1. november. Hun tar over etter Sindre Guldvog, som avslutter sitt åremål..

VG - 23 Aug 19 kl. 09:19

Norsk kvinne funnet død i Stockholm – direktør drapssiktet

En kvinne i 40-årene som ble funnet død i en leilighet i Stockholm sentrum onsdag er norsk statsborger, bekrefter politiet. En svensk direktør er pågrepet..

E24 - 15 Aug 19 kl. 15:52

Norsk Industri-direktør: – Herlig schizofrent fra Norges Bank

Norsk Industri-direktør Knut Sunde mener sentralbanken tar for lett på det globale bildet og er «umulig å angripe»..

VG - 02 Jul 19 kl. 12:53

Norsk Rikstoto-direktør Dørum går av

Rikstoto-direktør Harald Dørum har sagt opp sin stilling onsdag..

NRK - 03 Sep 19 kl. 14:16

Norges Oscar-kandidat klar

Hans Petter Molands film «Ut og stjæle hester» er Norges Oscar-kandidat til kategorien beste ikke-engelskspråklige film, opplyser Norsk filminstitutt. Like før jul blir det kjent hvilke ti filmer som kommer med på den såkalte kortlista..

P4 - 23 Aug 19 kl. 13:45

Direktør fremstilles for fengsling

Den svenske direktøren i 50-årene som er siktet for drap på en norsk kvinne i Stockholm fremstilles for varetektsfengsling i ettermiddag. Kvinnen ble funnet død onsdag. Mannens advokat vil ikke si hvordan han stiller seg til siktelsen..

P4 - 23 Aug 19 kl. 16:16

Svensk direktør varetektsfengslet

Den svenske direktøren som er siktet for knivdrap på en norsk kvinne i Stockholm har blitt varetetksfengslet i to uker. Kvinnen ble funnet død i parets leilighet onsdag. Mannens advokat vil ikke si om han erkjenner straffskyld eller ikke.

NRK - 25 Jun 19 kl. 13:02

Direktør får med seg millionlønn

Bjørn Erikstein som i går trakk fra seg som direktør for Oslo universitetssykehus, får med seg 80 prosent av direktørlønnen. Han går nå over i en stilling som spesialrådgiver i Oslo sykehusservice, skriver VG..

Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 13:06

Direktøren fikk mistillit mot seg fra tillitsvalgte for nær 20.000 ansatte – er sikret 1,7 mill. i lønn ved avgang

Avtroppende OUS-direktør får beholde 80 prosent av direktørlønnen, melder VG..

Aftenposten - 25 Jun 19 kl. 13:06

Direktøren fikk mistillit mot seg fra tillitsvalgte for nær 20.000 ansatte - er sikret 1,7 mill. i lønn ved avgang

Avtroppende OUS-direktør får beholde 80 prosent av direktørlønnen, melder VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt