NRK > Nyheter

Onsdag, 21 Oktober, 23:09

NRK - 08 sep. 20 kl. 22:50

Ny dag med nedgang på Wall Street

Fallet på børsen i New York fortsatte tirsdag, ledet an av et bredt fall blant teknologigigantene. Nasdaq-indeksen endte ned 4,1 prosent. Industritunge Dow Jones falt 2,3 prosent, og den bredere S&P 500-indeksen endte ned 2,8 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, Dow Jones, Wall Street

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny dagmed , nedgang, Wall, Street
E24 - 09 sep. 20 kl. 05:35

Bred nedgang i Asia etter teknologismell på Wall Street

Etter en ny teknologinedtur på Wall Street tirsdag, følger Asia-børsene etter og faller bredt. På de kinesiske børsene er nedgangen markant..

NRK - 10 sep. 20 kl. 23:44

Nedgang på Wall Street

Børsen i USA falt torsdag, blant annet som følge av nedgang for Apple og Microsoft. S&P 500-indeksen falt med 1,8 prosent, mens industriindeksen Dow Jones gikk ned 1,5 prosent. Verst gikk det ut over teknologindeksen Nasdaq, som falt 2 prosent..

E24 - 04 sep. 20 kl. 22:00

Store svingninger på Wall Street: Nasdaq falt videre

Wall Street fortsatte nedover på ukens siste dag med handel..

E24 - 09 okt. 20 kl. 20:03

Oppgang på Wall Street etter forslag om ny krisepakke

Det ble nok en dag med oppgang på Wall Street fredag..

E24 - 12 okt. 20 kl. 22:35

Apple-lansering ga tek-opptur på Wall Street

Teknologi-aksjene ledet an i en meget sterk start på uken for Wall Street. Ryktene om Iphone-slipp tirsdag formiddag ga Apple-aksjen beste dag siden slutten av juli..

E24 - 15 okt. 20 kl. 22:03

Wall Street hentet inn mye av fallet etter tredje røde dag på rad

Skuffende arbeidsledighetstall, en krisepakke i det blå og EUs kamp mot teknologikjempene tynget Wall Street torsdag. Men en uttalelse fra Trump ga markedet et løft..

E24 - 08 sep. 20 kl. 13:15

Går mot nytt kraftig teknologifall på Wall Street

Etter at de amerikanske børsene har hatt langhelg er det tirsdag klart for en ny handelsdag på Wall Street. Noen timer før åpning ligger det an til at utviklingen fra før helgen vil fortsette..

E24 - 08 sep. 20 kl. 22:01

Ny teknologismell på Wall Street

Christian Lie i Danske Bank tror ikke teknologinedturen på Wall Street vil føre til en bred korreksjon i aksjemarkedet..

E24 - 09 sep. 20 kl. 08:20

Urolig på Oslo Børs etter nytt børsras på Wall Street

Oslo Børs har en urolig start på handelsdagen etter tirsdagens teknologismell på Wall Street. DNB faller tungt etter at Finansdepartementet igjen ber bankene om å droppe utbytte..

E24 - 09 sep. 20 kl. 08:20

Oslo Børs trosser børsras på Wall Street

Oslo Børs ser ut til å trosse oljeprisfall og Wall Street-smell. Kort tid inn i handelsdagen er Hovedindeksen opp 0,40 prosent. DNB faller tungt etter at Finansdepartementet igjen ber bankene om å droppe utbytte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Bolivia

Det har vært demonstrasjoner i flere byer i Bolivia i forbindelse med søndagens valg, som etter alle solemerker gir venstresidepartiet MAS en klar seier. Landet har vært preget av splittelse og uro siden det omstridte valget i fjor høst..

NRK - 45 minutter siden

Forvirring rundt koronaregler

I England er det mye sinne rundt koronareglene regjeringen har innført, med tre forskjellige kategorier av nedstenging. I den lille kystbyen Staithes i Yorkshire er det full forvirring etter at byen er delt i to kategorier, melder Sky News..

NRK - 1 time siden

Drapstrusler mot Biden og Harris

En mann i den amerikanske delstaten Maryland er siktet for drapstrusler mot presidentkandidat Joe Biden og visepresidentkandidat Kamala Harris. Truslene ble fremmet i et brev som 42-åringen la på trappa til naboen som støtter Biden..

NRK - 1 time siden

Velykket gorillafødsel i Boston

Ved en dyrehage i Boston har den 39 år gamle gorillaen Kiki, av den kritisk truede arten vestlig lavlandsgorilla, hatt en vellykket fødsel. Alt er bra med mor og den lille gorillagutten, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Krever at regjeringa rydder opp

Arbeiderpartiet og Senterpartiet er svært kritiske til at de nye helikoptrene ikke kan lande på norske sykehus. Testlandinger viser at de skaper enorme lufttrykk under landing. Flere helseregioner vil ha mer testing..

NRK - 2 timer siden

Mange er ensomme under pandemien

Hver fjerde nordmann er ensom, viser en undersøkelse av Opinion i oktober. Men for de under 30 er tallet høyere. Her svarer nesten halvparten at de er ensomme og sju av ti ønsker mer kontakt med andre mennesker..

NRK - 2 timer siden

Brann i elbiler slukket

Brannvesenet har slukket brannene i to elbiler på Tiller i Trondheim. Brannårsaken er ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Elbiler brenner i Trondheim

To elbiler brenner onsdag kveld ved en lagerbygning på Torggårdsletta på Tiller i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på stedet..

NRK - 2 timer siden

Biler brenner i Trondheim

To biler brenner onsdag kveld ved en lagerbygning på Torggårdsletta på Tiller i Trondheim..

NRK - 2 timer siden

Beruset sjåfør koliderte med flere

Flere bilister på Sinsen i Oslo ble onsdag kveld påkjørt av en sjåfør som fremstod som beruset og tilbød folk penger for å ikke ringe politiet. Politiet har kontroll på mannen som ikke passerte blåsetesten, melder politiet. Bilen hans er totalvrak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt