E24 > Økonomi

Torsdag, 26 November, 13:05

E24 - 20 sep. 20 kl. 16:08

Ny coronatest av passasjeren på MS Finnmarken var negativ

Passasjeren om bord på MS Finnmarken som torsdag testet positivt for covid-19, har i et nytt prøvesvar søndag testet negativt, melder Åndalsnes Avis..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
MS Finnmarken, Åndalsnes Avis

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny coronatestav , passasjerenpå MS , Finnmarkenvar , negativ
VG - 23 sep. 20 kl. 09:32

Marca: Ødegaards andre coronatest negativ

Den spanske avisen Marca melder at Martin Ødegaards andre coronatest var negativ..

VG - 23 sep. 20 kl. 09:32

Ødegaards andre coronatest negativ

Landslagets pressesjef Svein Graff bekrefter overfor VG at Martin Ødegaards andre coronatest var negativ. 21-åringen fikk svaret på testen onsdag morgen..

VG - 24 sep. 20 kl. 10:42

Ødegaards tredje coronatest var negativ

Martin Ødegaards tredje coronatest var også negativ. Dermed kan både Real Madrid og landslaget puste lettet ut..

NRK - 19 sep. 20 kl. 18:45

Koronasmitte på MS Finnmarken

Ein person på hotellskipet til Hurtigruta, MS Finnmarken, har testa positivt for koronavirus. Det melder VG. MS Finnmarken blir leigt ut og brukt som hotellskip i samband med «Mission Impossible»-innspelinga..

NRK - 14 nov. 20 kl. 11:53

Må vise negativ test i Spania

Fra neste mandag må alle reisende til Spania fra land med høy smitte legge frem negativ covid-19-test. Den spanske grensen er åpen for reisende fra EU/Schengen-land. Når det gjelder Norge, er det bare folk fra Oslo som må legge frem negativ test..

E24 - 13 nov. 20 kl. 10:09

Musk fikk negativ og positiv coronatest samme dag

Tesla-sjefen tok hurtigtester for covid-19, men skal nå teste seg på nytt..

VG - 17 nov. 20 kl. 15:44

Bråtveit med negativ test – kan fly til Wien onsdag

WIEN/OSLO (VG) Det norske nødlandslaget har landet i den østerrikske hovedstaden Wien, men kun med én keeper. Komplikasjoner med Per Kristian Bråtveits coronatest gjorde at han måtte bli igjen i Oslo. Sent onsdag kveld fikk han klarsignal til å dra..

P4 - 20 sep. 20 kl. 14:05

Ny test av passasjer var negativ

Personen på MS Finnmarken som testet positivt for koronaviruset torsdag, har i en kontrollprøve i dag testet negativt for viruset. Det bekrefter kommuneoverlegen i Rauma til Åndalsnes avis. Og det er trolig en tidligere infeksjon som gjorde at den første testen var positiv.

NRK - 20 sep. 20 kl. 13:46

Testa negativt

Kontrollprøven av personen om bord på Hurtigrutens hotellskip MS «Finnmarken» var negativ for koronaviruset. I går blei det kjent at ein gjest om bord i skipet testa positivt for smitte, men den nye testen var negativ..

Aftenposten - 23 sep. 20 kl. 09:47

Marca: Ødegaards andre koronatest er negativ

Tirsdag kveld meldte flere spanske medier at Martin Ødegaard (21) hadde avlagt en positiv koronatest. Nå skriver avisen Marca at nordmannens andre test er negativ..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Vekterstreiken kan ramme norsk gasseksport

Gassco bekrefter at prosessanlegget Nyhamna kan bli stengt ned fra lørdag, noe som i så fall vil ramme norsk gasseksport. Årsaken er opptrappingen av vekterstreiken..

E24 - 30 minutter siden

Elektrifisering sikrer og skaper arbeidsplasser

Elektrifisering av sokkelen vil gi reelle utslippsreduksjoner og bidra til betydelig verdiskaping i leverandørindustrien..

E24 - 45 minutter siden

Danske Bank sier opp 257 ansatte – 26 rammes i Norge

Den danske storbanken har besluttet å si opp 257 ansatte på tvers av organisasjonen i forbindelse med planen om å kutte rundt 1.600 jobber. I tillegg har 261 ansatte i Danmark valgt å ta sluttpakke.

E24 - 1 time siden

Jensen: Må kutte avgiftene ordentlig

Avgiftene på grensehandelsutsatte varer må kuttes skikkelig for at Frp skal kunne inngå en budsjettavtale med regjeringen, ifølge partileder Siv Jensen..

E24 - 1 time siden

Avinor gikk 856 millioner i minus før statlig krisehjelp: Varsler behov for enda mer kapital

Selskapet har ikke tatt nedskrivninger ennå, men varsler at milliardtap kan komme hvis pandemien utvikler seg i gal retning..

E24 - 1 time siden

Roper varsku om at vekterstreik kan gi oljestans: – Blir veldig hardt rammet

Norsk olje og gass advarer om at oljeselskapene kan måtte stenge ned produksjonen på flere felt om 1–2 uker. Årsaken er opptrappingen av vekterstreiken som rammer helikoptertrafikken til norsk sokkel..

E24 - 1 time siden

Avinor gikk 856 millioner i minus før statlig krisehjelp: Varsler at de trenger enda mer kapital

Det er ikke bare flyselskapene som er hardt rammet av corona, men også de som driver flyplassene. Selskapet har ikke tatt nedskrivninger ennå, men varsler at milliardtap kan komme hvis pandemien utvikler seg i gal retning..

E24 - 1 time siden

NBBL tror boligprisene vil fortsette å øke neste år

Tross pandemien har boligprisene i Norge steget med 7 prosent i årets ti første måneder. NBBL regner med en prisvekst på 3 prosent neste år..

E24 - 2 timer siden

DFDS vil drive danskebåten med hydrogen fra 2027

DFDS og flere partnere vil utvikle en hydrogendrevet ferge som skal gå på ruten Oslo-Frederikshavn-København. Hydrogenet skal produseres med havvind fra Ørsted..

E24 - 2 timer siden

Start forberedelsene før jul

I midten av januar åpner den nye kompensasjonsordningen for kriserammede bedrifter som trenger akutt pengehjelp. Jeg oppfordrer alle bedrifter som skal søke å starte forberedelsene i god tid før jul. Da får du raskere penger utbetalt når ordningen er på plass i januar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt