Aftenposten > Nyheter

Wednesday, 03 June, 09:10

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 18:34

Ny bok: Ap-sekretær Stenseng ba Giske om ikke å trekke seg etter varsel-bråk

Hadia Tajik jobbet i kulissene for å skape uro rundt Trond Giske, og Aps partisekretær forsøkte å få ham til å bli værende i nestledervervet. Det er noen av påstandene i en ny bok fra Haddy Njie, som er gift med Giske..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tajik, Trond Giske, Aps, Haddy Njie, Giske, Stenseng

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny bok, Ap-sekretær, Stensengba , Giskeom , ikkeå , trekke seg etter varsel-bråk
P4 - 03 Oct 19 kl. 16:32

Hevder andre enn varslerne meldte inn varsler mot Giske

- Flere av kvinnene i metoo-varslene mot Trond Giske varslet ikke om sakene selv. Det hevder Giskes kone Haddy Njie i ei bok hun gir ut i dag, melder TV2. I boka hevdes det at Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng mente det var den andre nestlederen i partiet, Hadja Tajik, som sto bak de første anklagene mot Giske.

P4 - 23 Sep 19 kl. 23:19

- Interne strider bidro til valgnederlag

Partisekretær Kjersti Stenseng i Arbeiderparitet mener interne strider har bidratt til det dårlig valgresultatet i høst. I morgen møtes Aps landsstyre for å diskutere valgnederlaget, som ble det dårligste for partiet noen sinne. Stenseng sier til TV 2 at striden etter valget i 2017 har gått utover politikkutvikling, og trekker frem striden rundt Trond Giske..

P4 - 09 Aug 19 kl. 22:26

Økt tillit til Giske

Tilliten til Aps Trond Giske ser ut til å øke. I en spørreundersøkelse svarer 44 prosent at de mener Giske gjør en god jobb for Arbeiderpartiet, skriver Trønder-Avisa. I mars svarte 38 prosent det samme.

VG - 10 Sep 19 kl. 11:22

Stenseng om Aps nederlag: – Vi betaler en høy pris for regjerings-forlik

Partisekretær Kjersti Stenseng (Ap) varsler at partiet neppe vil delta i brede forlik med regjeringen de neste to årene..

P4 - 31 Jan 20 kl. 22:41

Kan åpne for Giske

Veien kan ligge åpen for at Trond Giske kan bli ny fylkesleder i Trøndelag Arbeiderparti. Fylkesleder Per Ove Skurdal Hopsø tar ikke gjenvalg, det har han meddelt valgkomiteen i dag, melder NTB. Adresseavisen skrev før jul at Giske er en favoritt til å ta over vervet, dersom han går inn for det.

VG - 20 Nov 19 kl. 12:13

Stenseng: – Regjeringen er kronisk utro

GOL (VG) Aps-partisekretær Kjersti Stenseng legger samarbeid med Solberg-regjeringen dødt: – Regjeringen er en kronisk utro forlikspartner, sier hun..

P4 - 17 Jun 19 kl. 20:17

Giske valgt til styrelederverv

Trond Giske er valgt til ny styreleder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon, som blant annet eier Folkets Hus i Trondheim. Det ble fremsatt benkeforslag til fordel for sittende styreleder, men Giske vant voteringen med 36 stemmer for mot 29 i mot, skriver Adresseavisen. To styremedlemmer har nå valgt å trekke seg etter at Giske ble valgt..

Dagbladet - 03 Oct 19 kl. 11:53

Grillet Giske om fortida

I boka «Dagbok 13. desember - 13. februar» beskriver Haddy Njie hvordan hun og ektemannen Trond Giske har snakket sammen om ryktene rundt Giske allerede tidlig i forholdet..

P4 - 23 Sep 19 kl. 07:53

– Ap skal bli et råere opposisjonsparti

Arbeiderpartiet skal bli et råere opposisjonsparti. Det sier partisekretær Kjersti Stenseng i et intervju med Dagbladet. Denne uka samles både sentralstyret og landsstyret til partiet for å startet gjennomgangen av tidenes dårligste kommunevalg, og meisle ut veien videre.

P4 - 18 Nov 19 kl. 18:44

VG retter i tre Giske-saker

VG retter nå tre saker om Trond Giske. Det skriver Dagens Næringsliv. VG har nå i kveld publisert en kommentar signert redaktør Gard Steiro.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 10 minutter siden

La unge komme inn på boligmarkedet | Mari Løyte Harboe

For hvorfor skal egentlig noen ha fem leiligheter når andre sliter med å kunne få seg én?.

Aftenposten - 1 time siden

AaFKs nye spiss måtte lære på den harde måten for å lykkes. I Sogndal ble han straffet knallhardt.

Da Sigurd Haugen forsov seg til trening i Sogndal, etter å ha scoret i generalprøven i 2018, måtte Eirik Bakke ta grep for å få Haugen til å lære. Det er AaFK-spissen glad for i dag..

Aftenposten - 2 timer siden

Slik endte blåbæreventyret opp på brystet til Braut Haaland

I dag er det nøyaktig 20 år siden Sjur Svaboe startet blåbæreventyret Medox i Sandnes. Jubileumsgaven var å se Erling Braut Haaland i aksjon med en helt spesiell logo på drakten..

Aftenposten - 1 time siden

To av Norges beste badmintonspillere prøvde nyvinningen. Her er deres dom.

Badminton er en fin måte å mosjonere og trene på, men akk så ergerlig når vinden tar tak i ballen. Det skal det bli slutt på..

Aftenposten - 1 time siden

Tegnell erkjenner at Sverige burde valgt annerledes i kampen mot koronaviruset

Da Norge stengte ned, holdt Sverige igjen. Statsepidemiologen ville ikke løst problemet på samme måte om han fikk sjansen igjen..

Aftenposten - 1 time siden

Altfor mye våpen | Therese Sollien

Overføringen av utstyr fra militæret til politiet i USA skaper store problemer..

Aftenposten - 2 timer siden

Grødem gleder seg til å spille for Landro og Sandnes Ulf

Etter en samtale med trener Steffen Landro var det ingen tvil. Magnus Grødem gleder seg til å spille for Sandnes Ulf..

Aftenposten - 1 time siden

Vil bygge treningshall på Tangen for å hjelpe Vipers

En ny treningshall på Tangen etter OPS-modell er Venstre-politiker Petter Benestads løsning på Vipers´ ønske om å bygge om Aquarama..

Aftenposten - 12 timer siden

Vinmonopol-krangel mellom Høyre og Frp før votering om åpningstid

Vinmonopolet får etter alt å dømme senere åpningstid på lørdager. Men før voteringen onsdag er det munnhoggeri mellom de tidligere regjeringspartnerne..

Aftenposten - 13 timer siden

Øygarden FK henter Liverpool-legende

Den mangeårige Liverpool-keeperen Bruce Grobbelaar (62) skal jobbe som konsulent og keepertrener i 1. divisjonsklubben Øygarden, melder Bergensavisen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt