Aftenposten > Nyheter

Monday, 18 November, 15:53

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 18:34

Ny bok: Ap-sekretær Stenseng ba Giske om ikke å trekke seg etter varsel-bråk

Hadia Tajik jobbet i kulissene for å skape uro rundt Trond Giske, og Aps partisekretær forsøkte å få ham til å bli værende i nestledervervet. Det er noen av påstandene i en ny bok fra Haddy Njie, som er gift med Giske..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tajik, Trond Giske, Aps, Haddy Njie, Giske, Stenseng

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny bok, Ap-sekretær, Stensengba , Giskeom , ikkeå , trekke seg etter varsel-bråk
P4 - 03 Oct 19 kl. 16:32

Hevder andre enn varslerne meldte inn varsler mot Giske

- Flere av kvinnene i metoo-varslene mot Trond Giske varslet ikke om sakene selv. Det hevder Giskes kone Haddy Njie i ei bok hun gir ut i dag, melder TV2. I boka hevdes det at Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng mente det var den andre nestlederen i partiet, Hadja Tajik, som sto bak de første anklagene mot Giske.

P4 - 23 Sep 19 kl. 23:19

- Interne strider bidro til valgnederlag

Partisekretær Kjersti Stenseng i Arbeiderparitet mener interne strider har bidratt til det dårlig valgresultatet i høst. I morgen møtes Aps landsstyre for å diskutere valgnederlaget, som ble det dårligste for partiet noen sinne. Stenseng sier til TV 2 at striden etter valget i 2017 har gått utover politikkutvikling, og trekker frem striden rundt Trond Giske..

P4 - 09 Aug 19 kl. 22:26

Økt tillit til Giske

Tilliten til Aps Trond Giske ser ut til å øke. I en spørreundersøkelse svarer 44 prosent at de mener Giske gjør en god jobb for Arbeiderpartiet, skriver Trønder-Avisa. I mars svarte 38 prosent det samme.

VG - 10 Sep 19 kl. 11:22

Stenseng om Aps nederlag: – Vi betaler en høy pris for regjerings-forlik

Partisekretær Kjersti Stenseng (Ap) varsler at partiet neppe vil delta i brede forlik med regjeringen de neste to årene..

P4 - 17 Jun 19 kl. 20:17

Giske valgt til styrelederverv

Trond Giske er valgt til ny styreleder i Arbeidernes Økonomiske Fellesorganisasjon, som blant annet eier Folkets Hus i Trondheim. Det ble fremsatt benkeforslag til fordel for sittende styreleder, men Giske vant voteringen med 36 stemmer for mot 29 i mot, skriver Adresseavisen. To styremedlemmer har nå valgt å trekke seg etter at Giske ble valgt..

Dagbladet - 03 Oct 19 kl. 11:53

Grillet Giske om fortida

I boka «Dagbok 13. desember - 13. februar» beskriver Haddy Njie hvordan hun og ektemannen Trond Giske har snakket sammen om ryktene rundt Giske allerede tidlig i forholdet..

P4 - 23 Sep 19 kl. 07:53

– Ap skal bli et råere opposisjonsparti

Arbeiderpartiet skal bli et råere opposisjonsparti. Det sier partisekretær Kjersti Stenseng i et intervju med Dagbladet. Denne uka samles både sentralstyret og landsstyret til partiet for å startet gjennomgangen av tidenes dårligste kommunevalg, og meisle ut veien videre.

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:14

Giske i metoo-debatt

Arbeiderpartipolitiker Trond Giske er kritisk til måten pressen dekket metoo-sakene mot ham i 2017. Han deltar nå i en debatt om temaet i Tromsø. Giske sier at ingen har gått inn i sakene som gjaldt ham og spurt om hva det handlet om og hva slags dokumentasjon som fantes, melder Dagbladet.

NRK - 28 Oct 19 kl. 20:33

Kobling SIAN – Demokratene

Partilederen i Demokratene avviser at partiet samarbeider med den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. Samtidig er en nyvalgt fylkesleder i Demokratene leder i SIAN fram til i år. En sekretær i Demokratene er også sekretær i SIAN..

NRK - 08 Nov 19 kl. 12:52

Giske snakker om metoo

Trond Giske skal debattere metoo offentlig for første gang siden han gikk av som nestleder i Arbeiderpartiet. Den nordnorske mediekonferansen Svarte Natta har invitert Giske for å fortelle om sine erfaringer da varslene mot ham kom..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Disse kan bli «Årets trener»

Moldes Erling Moe, Bodø/Glimts Kjetil Knutsen og Vikings Bjarne Berntsen kjemper om gjev tittel..

Aftenposten - 1 time siden

Politikerbefaring på Romsås: Skeptiske til overnatting og kjønnsdeling

Oslo-politikerne var mest opptatt av kjønnssegregering og overnatting under befaring der Det Islamske Kultursenter vil åpne omdiskutert SFO-tilbud..

Aftenposten - 2 timer siden

To regjeringer ba henne om innvandringshjelp. Mener politikere tar ting ut av kontekst.

To regjeringer ba om hennes hjelp til å forstå følgene av innvandring. Men få lyttet da Grete Brochmann advarte mot Nav-skandalen..

Aftenposten - 2 timer siden

Klepps nye trener: – Dette er en attraktiv jobb

Nick Lofthus rykker (29) opp som hovedtrener..

Aftenposten - 3 timer siden

Jente omkom da bru kollapset i Frankrike

En 15 år gammel jente mistet livet da en bro kollapset sørvest i Frankrike mandag. Minst to kjøretøy havnet i elven Tarn..

Aftenposten - 3 timer siden

Ungdomsskole evakuert i Eidsberg

Elever og ansatte ved Eidsberg ungdomsskole i Østfold meldte om pustebesvær og sviende øyne. Skolen er evakuert..

Aftenposten - 4 timer siden

Nord-Korea med kjølig respons til Trump toppmøte-hint

Nord-Korea er ikke er interessert i et nytt toppmøte som ifølge landet ikke vil føre til annet enn at den amerikanske presidenten får noe å skryte av..

Aftenposten - 5 timer siden

Norske elever får en mer praktisk skole

Fagene blir mer praktiske og utforskende, og det blir mer læring gjennom lek for de yngste barna. Men sidemålskarakteren beholdes for avgangselevene i ungdomsskolen..

Aftenposten - 15 timer siden

Kinesisk redaktør vil bruke snikskyttere mot demonstranter i Hongkong. Røde Kors har sluppet inn på området.

Sjefredaktøren i den kinesiske avisen Global Times tar til orde for at politiet i Hongkong må bruke snikskyttere og skyte med skarpt mot demonstrantene. Røde Kors har fått lov å gå inn på universitetet hvor mange skal være alvorlig skadet..

Aftenposten - 5 timer siden

Denne uken møter granskerne åtte nye vitner. En av dem har fått noe alvorlig å gruble på.

NEW YORK/WASHINGTON (Aftenposten): Hvor godt husker Gordon Sondland nå sommeren 2019, og hvor lojal er han overfor Donald Trump? Det lurer Kongressens Trump-granskere på..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt