NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:38

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:51

Ny arktisk forum

Arctic Mayors Forum ble stiftet på Island onsdag. Dette blir en ny plattform for samarbeid i Arktis og målrettet arbeid for å påvirke den arktiske agendaen internasjonalt. Tromsø har ledet arbeidet med etablering av dette forumet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mayors Forum, Island, Arktis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny arktisk, forum
NRK - 10 Oct 19 kl. 15:51

Nytt arktisk forum

Arctic Mayors Forum ble stiftet på Island onsdag. Dette blir en ny plattform for samarbeid i Arktis og målrettet arbeid for å påvirke den arktiske agendaen internasjonalt. Tromsø har ledet arbeidet med etablering av dette forumet..

E24 - 25 Sep 19 kl. 16:27

Arnold Schwarzenegger til Oslo Business Forum

– Vi er utrolig stolte over å kunne melde om vår beste lineup så langt, sier Christoffer Omberg, daglig leder i Oslo Business Forum, i en uttalelse..

E24 - 22 Oct 19 kl. 20:21

Aker og World Economic Forum etablerer havteknologisenter

Kjell Inge Røkkes industrikonglomerat Aker går sammen med Verdens økonomiske forum for å samle sammen et nettverk som skal jobbe for en bærekraftig utvikling til havs og utveksle data..

NRK - 02 Jan 20 kl. 06:40

Trump ikke til World Economic Forum

President Donald Trump er ikke på listen over USAs delegasjon til den årlige konferansen World Economic Forum i Davos. På listen er blant annet finansminister Steven Mnuchin, handelsminister Wilbur Riss, Trumps datter Ivanka Trump og svigersønnen..

E24 - 02 Jan 20 kl. 06:37

Trump ikke på listen over USAs delegasjon til World Economic Forum

Navnet til president Donald Trump er ikke på listen over USAs delegasjon til årets World Economic Forum i Davos..

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 10:12

Kartlegger fem øyer funnet av russisk student

Et arktisk ekspedisjonsteam har kartlagt fem små øyer i Nordishavet, etter at de ble oppdaget av en russisk student som analyserte en isbre-retrett gjennom satellittbilder..

VG - 15 Dec 19 kl. 20:58

Ny norsk oppdagelse: Molekyl kan bli ny medisin mot brystkreft

Forskere ved Universitetet i Tromsø har funnet et molekyl fra et arktisk havdyr som dreper brystkreftceller..

NRK - 15 Aug 19 kl. 16:17

Mikroplast funnet i arktisk snø

Forskere har funnet store mengder mikroplast i snøen som faller i Arktis. Snøprøver fra Svalbard viser at mikroplast suges opp av vind og blåser til klodens fjerneste steder. Forskerne hadde ventet å finne plast, men er overrasket over mengdene..

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 22:00

«Incels» åpner opp: - Hater kvinner

På Internetts mørkeste forum, forenes ensomme og sinte menn i sitt hat mot kvinner..

Dagbladet - 02 Nov 19 kl. 16:35

Hyllet Breivik i 2012 - arrestert i dag

Under arrangementet Scandza Forum lørdag ble amerikanske Greg Johnson arrestert. - Han har hatt en radikaliseringsrolle, sier PST..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Rødgrønn valgseier i Hamburg

Vinnerne i lokalvalget i Hamburg er De grønne med 24 prosent og Sosialdemokratene med 39 prosent. De rødgrønne fortsetter dermed å styre byen. Statsminister Angela Merkels kristenkonservative CDU fikk kun 11 prosents oppslutning..

NRK - 15 minutter siden

Israel angrep jihad-anlegg i Syria

Det israelske militæret bekrefter at de har skutt raketter mot det de kaller palestinske jihad-grupper i Syria. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana bekrefter angrepet som de sier aktiverte luftvernforsvaret rundt Damaskus..

NRK - 10 minutter siden

Østerrike opphever togforbud

Østerrike opphevet ved midnatt forbudet mot å la italienske tog passere grensa. To passasjerer som var mistenkt for å være korona-smittet på et tog fra Venezia, har testet negativt, melder det østerrikske TV-kanalen ORF ifølge AP..

NRK - 15 minutter siden

Tre til sykehus etter utforkjøring

Tre personer er kjørt til sykehusetter en trafikkulykke i Rendalen i Innlandet søndag kveld. Det satt en voksen og to barn i bilen. De ble først sjekket av ambulanse, før de ble kjørt til Hamar sykehus.

NRK - 30 minutter siden

Dårlig valg for Merkel i Hamburg

Velgerne i Hamburg ga statsminister Angela Merkels CDU en nesestyver da de søndag ga den rødgrønne koalisjonen grønt lys til å fortsette å styre bystaten. Ifølge prognosene til TV-kanalene ARD og ZDF fikk CDU bare litt over 11 prosent..

NRK - 1 time siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt