NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 09:11

NRK - 10 Oct 19 kl. 15:51

Ny arktisk forum

Arctic Mayors Forum ble stiftet på Island onsdag. Dette blir en ny plattform for samarbeid i Arktis og målrettet arbeid for å påvirke den arktiske agendaen internasjonalt. Tromsø har ledet arbeidet med etablering av dette forumet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mayors Forum, Island, Arktis

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny arktisk, forum
NRK - 10 Oct 19 kl. 15:51

Nytt arktisk forum

Arctic Mayors Forum ble stiftet på Island onsdag. Dette blir en ny plattform for samarbeid i Arktis og målrettet arbeid for å påvirke den arktiske agendaen internasjonalt. Tromsø har ledet arbeidet med etablering av dette forumet..

E24 - 25 Sep 19 kl. 16:27

Arnold Schwarzenegger til Oslo Business Forum

– Vi er utrolig stolte over å kunne melde om vår beste lineup så langt, sier Christoffer Omberg, daglig leder i Oslo Business Forum, i en uttalelse..

Dagbladet - 31 Aug 19 kl. 10:12

Kartlegger fem øyer funnet av russisk student

Et arktisk ekspedisjonsteam har kartlagt fem små øyer i Nordishavet, etter at de ble oppdaget av en russisk student som analyserte en isbre-retrett gjennom satellittbilder..

NRK - 15 Aug 19 kl. 16:17

Mikroplast funnet i arktisk snø

Forskere har funnet store mengder mikroplast i snøen som faller i Arktis. Snøprøver fra Svalbard viser at mikroplast suges opp av vind og blåser til klodens fjerneste steder. Forskerne hadde ventet å finne plast, men er overrasket over mengdene..

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 22:00

«Incels» åpner opp: - Hater kvinner

På Internetts mørkeste forum, forenes ensomme og sinte menn i sitt hat mot kvinner..

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 15:00

Arkitekturens helg i Oslo

Oslo arkitekturtriennale 2019 er Nordens største arkitekturfestival. Den er åpen for alle og et sentralt forum for fagfolk. Triennalen starter torsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brexitavtale fortsatt mulig

En brexitavtale er fortsatt mulig denne uken, sier EUs sjefforhandler Michel Barnier før et ministermøte i Luxembourg. Barnier skal informere de 27 øvrige EU-medlemmene om fremdriften i samtalene med britene..

NRK - 45 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 1 time siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 1 time siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 2 timer siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 2 timer siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt