Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 19 July, 13:38

Hegnar.no - 24 Jun 18 kl. 18:39

Norwegians flyforhandlinger med Russland utsatt

Forhandlingene mellom Norge og Russland for å få tillatelse til at Norwegian kan fly over Sibirkorridoren, er nok en gang utsatt..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Norge, Russland, Norwegian, Sibirkorridoren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegians, flyforhandlingermed , Russland, utsatt
E24 - 24 Jun 18 kl. 15:08

Norwegians «Sibir-nekt»: Nye forhandlinger med Russland er utsatt et halvt år

Uten en ny flyavtale med Russland får ikke Norwegian fly over Sibirkorridoren, noe som gjør det umulig for flyselskapet å åpne ruter til Kina, Japan og Korea. Egentlig skulle norske myndigheter igjen forhandle med russerne i disse dager, men forhandlingene er utsatt til november..

Dagbladet - 08 Jul 18 kl. 22:51

Kvinne døde etter å ha blitt utsatt for nervegift i England

Storbritannia beskylder Russland for å stå bak..

VG - 05 Jul 18 kl. 19:19

Par forgiftet med nervegass: – Russland bruker Storbritannia som avfallsplass for gift

Storbritannias innenriksminister, Sajid Javid, beskylder Russland for å bruke landet som avfallsplass for gift, etter at to briter ble utsatt for den svært dødelige giften Novitsjok..

P4 - 18 May 18 kl. 11:31

Skripal skrevet ut

Den russiske eksspionen Sergei Skripal er nå skrevet ut av sykehus etter giftangrepet i Salisbury i England i mars. Det bekrefter sykehuset i byen i dag. Skripals tilstand var lenge kritisk etter at han og datteren ble utsatt for angrepet.

NRK - 01 Mar 18 kl. 21:34

Hevder Russland bryter våpenavtale

USA anklager Russland for å bryte atomvåpenavtalen, etter at president Putin i dag opplyste at Russland har utviklet nye atomvåpen. Utenriksdepartementet kritiserer også Russland for å ha laget en animasjon som skildrer et mulig angrep på USA..

NRK - 13 Mar 18 kl. 11:37

Russland krever bevis

Russlands utenriksminister, Sergej Lavrov krever at den britiske regjeringen må gi landet tilgang til prøver av nervegiften eks-spionen Skripal og datteren ble utsatt for i Salisbury i England..

NRK - 11 Apr 18 kl. 16:28

Russland utstasjonerer i Douma

Det russiske militæret skal stasjonere styrker i den syriske byen Douma fra torsdag, melder AFP. Byen var forrige helg utsatt for et mistenkt kjemisk angrep..

P4 - 04 Jul 18 kl. 23:08

Samboerpar utsatt for nervegiften Novitsjok

Paret i 40-årene som ble funnet bevisstløse i et hus i Amesbury, nær Salisbury, lørdag har blitt utsatt for nervegiften Novitsjok. Det opplyser britisk anti-terrorpoliti nå i kveld. Begge de to er på sykehus med kritiske skader.

P4 - 06 Mar 18 kl. 14:18

Advarer Russland i spionsak

Storbritannias utenriksminister advarer nå om at de vil komme med en kraftig reaksjon om det viser seg at Russland står bak kollapsen til en tidligere spion. Det melder BBC. En 66 år gammel mann som er dømt i Russland for spionasje og datteren hans er kritisk syke etter at de ble funnet bevisstløse på et kjøpesenter i England søndag.

P4 - 08 Jul 18 kl. 07:34

Ikke utsatt for novitsjok

Den britiske politibetjenten som i går ble innlagt på sykehus i Salisbury i England, var ikke utsatt for nervegiften novitsjok. Mannen ble lagt inn etter mistanke om at han var utsatt for nervegiften. Tidligere i uken ble et ektepar i Amesbury forgiftet av nervegiften - og begge ligger kritisk skadd på sykehus..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 15 minutter siden

Høyere opptakskrav ved NHH

Kravet for å komme inn på siviløkonomstudiet ved NHH er stabilt høye, viser tall fra Samordna Opptak..

Hegnar.no - 30 minutter siden

Mot ny utbytterekord i Coop

Coop ligger an til rekordstort kjøpeutbytte..

Hegnar.no - 1 time siden

Nordea-sjefen: - Det viktigste er på plass

Nordea la frem bedre kvartalstall enn ventet torsdag. CEO Casper von Koskull er fornøyd med utviklingen. - Det viktigste er på plass og vi vet hva vi driver med, sier han blant annet i dette intervjuet med Bloomberg..

Hegnar.no - 1 time siden

Japansk stålgigant tiltalt for datajuks

Den japanske stålgiganten Kobe Steel tiltales for å ha forfalsket informasjon om styrken og kvaliteten på sine egne produkter..

Hegnar.no - 1 time siden

Hva er det viktigste hos en leder?

Steve Ballmer var en av de første Bill Gates ansatte i Microsoft, og jobbet i selskapet i 34 år og ledet det i 14 år. Han sier at han var veldig beskjeden, men at noe skjedde på Harvard og ikke minst etter at han begynte i Microsoft. Han sier her at lederskap handler om to ting..

Hegnar.no - 1 time siden

Senterpartiet ber regjeringen fikse krisepakke til bøndene

Krisen i landbruket bør håndteres slik man har gjort under krise i industrien. Mat er helt primært for samfunnet, sier Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum..

Hegnar.no - 1 time siden

98.000 søkere har fått tilbud om studieplass

98.000 søkere har fått tilbud om studieplass i årets hovedopptak til høyere utdanning, 4.176 flere enn i fjor.

Hegnar.no - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse hvis USA innfører «katastrofal» toll på biler

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt