NRK > Nyheter

Monday, 30 March, 08:05

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:17

Norwegian ned 25 prosent

Aksjekursen til flyselskapet Norwegian har falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag, melder Dagens Næringsliv..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norwegian, Oslo Børs, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegian, ned25 , prosent
NRK - 12 Mar 20 kl. 15:27

Norwegian falt med 25 prosent

Oslo Børs har stupt over ni prosent i dag, der Norwegian har falt med rundt 25 prosent. Samtidig faller alle de toneangivende børsene på Wall Street med over syv prosent fra start..

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:17

Norwegian fell nesten 25 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med nesten 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:17

Norwegian fell meir enn 20 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

P4 - 25 Feb 20 kl. 16:56

Norwegian sank ytterligere

Flyselskapet Norwegian fortsatte å falle kraftig på børsen gjennom dagen. Ved stenging var selskapet ned nesten 14 prosent. Siden i går morges har kursen sunket med over 25 prosent.

NRK - 16 Mar 20 kl. 14:21

Avlyser 85% av flygningene

Norwegian kansellerer 85 prosent av sine flygninger, og permitterer rundt 7.300 ansatte, omtrent 90 prosent av deres arbeidsstyrke. Det kommer frem i en børsmelding fra Norwegian..

NRK - 06 Mar 20 kl. 16:39

Fortsatt børs-fall for Norwegian

Norwegian hadde en ny tung dag på børsen, og falt over 20 prosent fredag. Flyselskapet har mistet nesten 70 prosent av markedsverdien siden begynnelsen av februar, i forbindelse med utbruddet av det nye koronaviruset..

NRK - 25 Feb 20 kl. 16:53

Norwegian ned på børsen tirsdag

Flyselskapet Norwegian fortsatte å falle kraftig på børsen tirsdag. Ved stenging var selskapet nesten 14 prosent, og siden mandag morgen har kursen sunket med over 25 prosent. Oslo Børs hadde en svak nedgang på 0,38 prosent tirsdag..

NRK - 05 Dec 19 kl. 08:28

Færre flyr med Norwegian

Nesten 2,3 millioner passasjerer fløy med Norwegian i november i år. Det er ned 20 prosent fra samme måned i fjor. Samtidig tjente selskapet mer per passasjer.

NRK - 16 Mar 20 kl. 14:21

Avlyser nesten alle flyvninger

Norwegian kansellerer 85 prosent av sine flyvninger, og permitterer rundt 7.300 ansatte. Det utgjør omtrent 90 prosent av deres arbeidsstyrke.

NRK - 09 Mar 20 kl. 09:11

Norwegian ned 30 prosent

Norwegian-aksjem går ned 30 prosent frå start på børsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Intensivkapasiteten nesten sprengt

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp. Ahus har i alt 62 pasienter som er innlagt med koronasmitte, 24 av dem i intensivbehandling..

NRK - 30 minutter siden

Kokainsmugler fikk korona-rabatt

Spanjolen ble tatt med 248 gram kokain på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge dommen er vanlig straff ett års fengsel. Men siden hun har en sønn og barnevernet i Spania ikke fungerer normalt i koronapandemien, er fire måneder av straffen gjort betinget..

NRK - 30 minutter siden

Øker produksjonen raskere enn vente

Første fase av Johan SVerdrup-feltet vil nå full produksjon allerede tidlig i mai, som er raskere enn ventet, melder Equinor. Den første delen av Johan Sverdrup-feltet vil fra mai produsere 470.000 fat olje om dagen..

NRK - 2 timer siden

Forlenger «søringkarantenen»

Kommuneoverlegene i Lofoten og Vesterålen viderefører lokale smittevernregler. Nå må også de på besøk fra Trøndelag i karantene. Dette skjer etter at Kommuneoverlegene søndag kveld har evaluert effektene av reglene de har hatt de siste to ukene.

NRK - 1 time siden

Fire personer pågrepet

Oslo-politiet har pågrepet fire personer etter bilbrannen på Hovseter i Oslo, skriver på Twitter i 06.00-tiden. Det var ved 04.

NRK - 1 time siden

Laveste oljepris 17 år

Oljeprisen fortsetter å falle, og et fat olje blir nå solgt for 23,50 dollar fatet. Det er den laveste prisen siden slutten av april 2003. Oljeprisen har falt med 65 prosent siden nyttår, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Fall for de asiatiske børsene

De asiatiske børsene åpnet uka med fall. Nikkei-indeksen i Tokyo var ned 2,7% like før klokken 7 mandag morgen, og andre viktige børser falt også på starten av handelsdagen. Oljeprisen fortsatte også å falle mandag morgen..

NRK - 2 timer siden

Operasanger innlagt på sykehus

Operasangeren Plácido Domingo er innlagt på sykehus i Mexico etter at han forrige uke fikk påvist koronaviruset. Det bekrefter 79-åringens talsperson til CNN. – Han har det bra og behandlingen virker, sier talspersonen..

NRK - 2 timer siden

Mistenker at bilbrann var påsatt

Politiet mistenker at brannen i en bil på Hovseter i Oslo natt til mandag, var påtent. Flere biler på stedet har fått ruten knust og har fått sprutet det som trolig er bensin sprutet inn i kupeen, melder politiet. To biler fikk skader i brannen..

NRK - 3 timer siden

4227 koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 4227 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 125 tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 387 tilfeller..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt