NRK > Nyheter

Monday, 30 March, 07:43

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:17

Norwegian fell nesten 25 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med nesten 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norwegian, Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegian, fell, nesten25 , prosent
NRK - 09 Mar 20 kl. 07:48

Børsane i Midtausten stupar

For andre dag på rad fell børsane i Midtausten. Hovudindeksen i Kuwait fell med 9,5 prosent, før handelen blei stoppa. I Dubai fell børsen med 9 prosent, medan hovudindeksen i Abu Dhabi fell med 7,1 prosent, skriv NTB..

NRK - I førrgår: 09:29

Europeiske aksjar fell to prosent

Aksjemarknadene i Europa fell med meir enn to prosent ved opninga fredag morgon. Det skjer etter tre dagar med oppgang som kom etter at verda har sett i gang tiltak for å motverke den økonomiske krisa. Marknaden i London fell mest, med 2,7 prosent..

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:17

Norwegian fell meir enn 20 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - 26 Mar 20 kl. 09:03

Oslo Børs fell nesten to prosent

Oslo Børs fell nesten to prosent frå start torsdag..

NRK - 12 Mar 20 kl. 09:18

Kraftige børsfall i Europa

Børsane i Frankfurt og Paris fell over 5 prosent like etter opning, melder AFP. Også den viktige FTSE 100-indeksen i London fell med over 5 prosent frå start..

NRK - 09 Mar 20 kl. 09:11

Norwegian ned nesten 30 prosent

Norwegian-aksjen går ned nesten 30 prosent frå start på børsen. Aksjen har ikkje vore så låg på 15 år, skriv E24. Aksjen har no ein kurs på 8,80 kroner..

P4 - 25 Feb 20 kl. 16:56

Norwegian sank ytterligere

Flyselskapet Norwegian fortsatte å falle kraftig på børsen gjennom dagen. Ved stenging var selskapet ned nesten 14 prosent. Siden i går morges har kursen sunket med over 25 prosent.

NRK - 06 Mar 20 kl. 16:39

Fortsatt børs-fall for Norwegian

Norwegian hadde en ny tung dag på børsen, og falt over 20 prosent fredag. Flyselskapet har mistet nesten 70 prosent av markedsverdien siden begynnelsen av februar, i forbindelse med utbruddet av det nye koronaviruset..

NRK - 05 Dec 19 kl. 08:28

Færre flyr med Norwegian

Nesten 2,3 millioner passasjerer fløy med Norwegian i november i år. Det er ned 20 prosent fra samme måned i fjor. Samtidig tjente selskapet mer per passasjer.

NRK - 25 Feb 20 kl. 16:53

Norwegian ned på børsen tirsdag

Flyselskapet Norwegian fortsatte å falle kraftig på børsen tirsdag. Ved stenging var selskapet nesten 14 prosent, og siden mandag morgen har kursen sunket med over 25 prosent. Oslo Børs hadde en svak nedgang på 0,38 prosent tirsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kokainsmugler fikk korona-rabatt

Spanjolen ble tatt med 248 gram kokain på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge dommen er vanlig straff ett års fengsel. Men siden hun har en sønn og barnevernet i Spania ikke fungerer normalt i koronapandemien, er fire måneder av straffen gjort betinget..

NRK - 15 minutter siden

Øker produksjonen raskere enn vente

Første fase av Johan SVerdrup-feltet vil nå full produksjon allerede tidlig i mai, som er raskere enn ventet, melder Equinor. Den første delen av Johan Sverdrup-feltet vil fra mai produsere 470.000 fat olje om dagen..

NRK - 1 time siden

Forlenger «søringkarantenen»

Kommuneoverlegene i Lofoten og Vesterålen viderefører lokale smittevernregler. Nå må også de på besøk fra Trøndelag i karantene. Dette skjer etter at Kommuneoverlegene søndag kveld har evaluert effektene av reglene de har hatt de siste to ukene.

NRK - 1 time siden

Fire personer pågrepet

Oslo-politiet har pågrepet fire personer etter bilbrannen på Hovseter i Oslo, skriver på Twitter i 06.00-tiden. Det var ved 04.

NRK - 1 time siden

Laveste oljepris 17 år

Oljeprisen fortsetter å falle, og et fat olje blir nå solgt for 23,50 dollar fatet. Det er den laveste prisen siden slutten av april 2003. Oljeprisen har falt med 65 prosent siden nyttår, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 45 minutter siden

Fall for de asiatiske børsene

De asiatiske børsene åpnet uka med fall. Nikkei-indeksen i Tokyo var ned 2,7% like før klokken 7 mandag morgen, og andre viktige børser falt også på starten av handelsdagen. Oljeprisen fortsatte også å falle mandag morgen..

NRK - 2 timer siden

Operasanger innlagt på sykehus

Operasangeren Plácido Domingo er innlagt på sykehus i Mexico etter at han forrige uke fikk påvist koronaviruset. Det bekrefter 79-åringens talsperson til CNN. – Han har det bra og behandlingen virker, sier talspersonen..

NRK - 2 timer siden

Mistenker at bilbrann var påsatt

Politiet mistenker at brannen i en bil på Hovseter i Oslo natt til mandag, var påtent. Flere biler på stedet har fått ruten knust og har fått sprutet det som trolig er bensin sprutet inn i kupeen, melder politiet. To biler fikk skader i brannen..

NRK - 2 timer siden

4227 koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 4227 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 125 tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 387 tilfeller..

NRK - 2 timer siden

Bilbrann på Hovseter i Oslo

I Oslo har nødetatene rykket ut etter mange meldinger om en brann i en bil på Hovseter i den vestlige delen av byen. Flere har hørt en bil kjøre raskt fra stedet like før det tok fyr. Politiet fikk melding om brannen ved 4-tiden i natt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt