NRK > Nyheter

Monday, 30 March, 09:32

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:17

Norwegian fell meir enn 20 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norwegian, Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegian, fell, meir, enn20 , prosent
NRK - 27 Feb 20 kl. 13:17

Norwegian fell nesten 25 prosent

I kjølvatnet av koronaviruset har aksjekursen til flyselskapet Norwegian falt med nesten 25 prosent på Oslo Børs i dag. Norwegian har no meir enn halvvert børsverdien sin på ei knapp veke..

NRK - I førrgår: 09:29

Europeiske aksjar fell to prosent

Aksjemarknadene i Europa fell med meir enn to prosent ved opninga fredag morgon. Det skjer etter tre dagar med oppgang som kom etter at verda har sett i gang tiltak for å motverke den økonomiske krisa. Marknaden i London fell mest, med 2,7 prosent..

NRK - 09 Mar 20 kl. 07:48

Børsane i Midtausten stupar

For andre dag på rad fell børsane i Midtausten. Hovudindeksen i Kuwait fell med 9,5 prosent, før handelen blei stoppa. I Dubai fell børsen med 9 prosent, medan hovudindeksen i Abu Dhabi fell med 7,1 prosent, skriv NTB..

NRK - 12 Mar 20 kl. 09:18

Kraftige børsfall i Europa

Børsane i Frankfurt og Paris fell over 5 prosent like etter opning, melder AFP. Også den viktige FTSE 100-indeksen i London fell med over 5 prosent frå start..

NRK - 11 Jan 20 kl. 12:39

To som seg ut før taket raste

Det var to personar inne i bygninga kor taket raste i Stavanger, ifølgje politiet. Desse kom seg ut før bjelken i taket knakk. To personbilar stod igjen inne.

NRK - 11 Jan 20 kl. 12:39

To kom seg ut før taket raste

Det var to personar inne i bygninga kor taket raste i Stavanger, ifølgje politiet. Desse kom seg ut før bjelken i taket knakk. To personbilar stod igjen inne.

NRK - 26 Mar 20 kl. 09:03

Oslo Børs fell nesten to prosent

Oslo Børs fell nesten to prosent frå start torsdag..

NRK - 16 Jan 20 kl. 09:16

Anrikar meir uran enn før

Irans president Hassan Rouhani seier Teheran anrikar meir uran no enn før dei inngjekk atomavtalen i 2015. Det melder Reuters..

P4 - 29 Jan 20 kl. 16:20

Norwegian klar med ekstra beredskap

Norwegian har ekstra beredskap i forbindelse med Corona-viruset. Det uttalte Norwegian-sjef Jacob Schram til NRK i dag. Han sier de har et team klart hvis noe skulle skje.

NRK - 13 Nov 19 kl. 16:11

Må gjere meir for mindre utslepp

Verda må gjere mykje meir for å skifte ut olje med fornybar energi. Det slår det internasjonale energibyrået IEA fast. Dei konkluderer med at den planlagde klimapolitikken til politikarar i verda ikkje er nok til å sikre ei berekraftig framtid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brudd på miljøvernloven

Vest politidistrikt har gitt et forelegg på kr 550 000 til Osland Havbruk AS i Høyanger for brudd på loven som forbyr bruk av miljøgifter som kan skade reker og andre skalldyr. Osland Havbruk AS har den 20. mars 2020 vedtatt forelegget..

NRK - 30 minutter siden

Kollektivtrafikken kan stoppe

På grunn av pengemangel kan kollektivtrafikken i Norge stanse opp. – Uten statlige garantier, blir det umulig å opprettholde tilbudet, sier daglig leder Olov Grøtting i Kollektivtrafikkforeningen..

NRK - 18 timer siden

Éin av tre synest reglane er uklåre

Ei undersøking gjort av Norsk koronamonitor i Opinion syner at éin av tre nordmenn synest koronareglane er uklåre - at det er vanskeleg å vite om retningslinene gjeld dei sjølv. 47 prosent svarar at det ikkje er vanskeleg..

NRK - 1 time siden

Australia lanserer krisepakke

Australia lanserte mandag en krisepakke for å sikre jobber under koronakrisen, melder Reuters. Statsminister Scott Morrison sier at staten vil gi nesten 10.000 kroner i støtte hver andre uke til bedrifter for hver ansatt de har som inngår i ordningen.

NRK - 1 time siden

Prøvde UV-lys mot lakselus

Forskere har undersøkt om ultrafiolette stråler ville hjelpe, men det gikk ikke helt som de hadde håpet, skriver Havforskningsinstituttet. Strålingen fungerte på lakselusens egg, men laksen ble «solbrent» og forsøket måtte avsluttes..

NRK - 1 time siden

Geriljagruppe erklærer våpenhvile

Geriljagruppa ELN i Colombia har erklært våpenhvile, ifølge Utenriksdepartementet. Bakgrunnen er FNs oppfordring om å stanse konflikter under koronakrisen. Erklæringen om den ensidige våpenhvilen kom mandag morgen norsk tid..

NRK - 1 time siden

Finansdirektøren i SAS sier opp

Torbjørn Wist, finansdirektør i flyselskapet SAS, slutter i jobben og blir finansdirektør i rederiet Wallenius Wilhelmsen. Wist sier at prosessen startet før koronaviruset ble en global krise, og han blir sittende til en etterfølger er klar..

NRK - 1 time siden

Intensivkapasiteten nesten sprengt

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp. Ahus har i alt 62 pasienter som er innlagt med koronasmitte, 24 av dem i intensivbehandling..

NRK - 2 timer siden

Kokainsmugler fikk korona-rabatt

Spanjolen ble tatt med 248 gram kokain på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge dommen er vanlig straff ett års fengsel. Men siden hun har en sønn og barnevernet i Spania ikke fungerer normalt i koronapandemien, er fire måneder av straffen gjort betinget..

NRK - 2 timer siden

Øker produksjonen raskere enn vente

Første fase av Johan SVerdrup-feltet vil nå full produksjon allerede tidlig i mai, som er raskere enn ventet, melder Equinor. Den første delen av Johan Sverdrup-feltet vil fra mai produsere 470.000 fat olje om dagen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt