NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:45

NRK - 12 Jan 19 kl. 20:51

Norwegian belastet kunder for mye

Tekniske problemer på nettsidene til Norwegian torsdag førte til at kunder ble trukket for mye for flyreiser. En kunde ble belastet 73.000 kroner, skriver Dagbladet. Norwegian forsikrer at de som er berørte kommer til å få pengene sine tilbake..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norwegian, Dagbladet

Dele artikeln

5 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegian, belastet, kunder, for, mye
Hegnar.no - 13 Jan 19 kl. 07:48

Norwegian belastet kunde 73.000 kroner som følge av teknisk feil

Tekniske problemer på nettsidene til Norwegian førte til at kunder ble trukket for mye for flyreiser. En kunde ble belastet 73.000 kroner..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 20:49

Norwegian belastet kunde 73.000 kroner som følge av teknisk feil

Tekniske problemer på nettsidene til Norwegian førte til at kunder ble trukket for mye for flyreiser. En kunde ble belastet 73.000 kroner..

Dagbladet - 12 Jan 19 kl. 19:40

Kundene raser mot Norwegian: Therese (46) ble trukket for nesten 73 000 kr

Flere kunder raser mot Norwegian etter tekniske problemer på selskapets nettside i sluttspurten av nyttårssalget..

NRK - 07 Dec 18 kl. 10:25

Bank Norwegian vil satse i Europa

Bank Norwegian tar steget fra Norden til Europa. Dette skal skje gjennom kjøp av minst 40 prosent av det irske selskapet Lilienthal Finance som eies av blant annet Norwegian-gründer Bjørn Kjos selv. Bank Norwegian-aksjen stiger kraftig på nyheten..

NRK - 12 Dec 18 kl. 17:27

Norwegian vant i Høyesterett

Arbeidstakerorganisasjonen Parat tapte på alle punkter i saken mot Norwegian i Høyesterett. Der ble det konkluderte med at Norwegian ikke har det formelle arbeidsgiveransvaret for pilotene og de kabinansatte..

Hegnar.no - 25 Oct 18 kl. 15:11

Telenor-kunder flere steder i landet rammet av SMS-feil

Mange av Telenors kunder fikk verken sendt eller mottatt SMS i en periode torsdag. Også BankID på mobil var omfattet..

Hegnar.no - 10 timer siden

Nordea-medarbeidere hjalp kunder med skatteunndragelser

Nordea har spilt en mye mer aktiv rolle i å hjelpe kunder med skatteunndragelseri forbindelse med de lekkede Panama-papirene enn banken så langt har sagt..

Hegnar.no - 08 Dec 18 kl. 08:25

Nå haster det for Norwegian

Norwegian fløy inn i kraftig turbulens på Oslo Børs denne uken. Nå haster det med å få inn mer kapital, enten med salg av flere fly eller at Bank Norwegian igjen får skikkelig luft under vingene igjen..

Dagbladet - 06 Oct 18 kl. 07:10

500 strømmålernektere kan miste strømmen

Lyse Elnett vurderer å si opp kunder som ikke går med på å bytte strømmåler. 500 kunder har fått brev med en advarsel..

Hegnar.no - 06 Oct 18 kl. 08:08

Strømmålernektere kan miste strømmen

Lyse Elnett vurderer å si opp kunder som ikke går med på å bytte strømmåler. 500 kunder har fått brev med en advarsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 15 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 30 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 45 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt