P4 > Nyheter

Saturday, 04 April, 11:22

P4 - 24 Feb 20 kl. 08:46

Norwegian: - Vi vet like lite som andre

Samtlige flyplasser på Kanariøyene er nå gjenåpnet.
Det opplyser den spanske flyplassoperatøren Aena.
Over 2000 nordmenn er værfaste på Kanariøyene etter en sandstorm og det er uklart når flytrafikken kommer i gang igjen.
Norwegian opplyser at de vet like lite om når flyene kan ta av, som det reisende gjør.
Folk blir nå bedt om å sjekke status for flyet de skal reise med.
Les mer på P4


Les mer om:
Kanariøyene, Aena

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: NorwegianVi , vet, like, litesom , andre
E24 - 02 Dec 19 kl. 18:16

Norwegian bekrefter Heathrow-tider – ekspert uttrykker undring: – Lite sannsynlig at de vil bruke slotsene

Norwegian fikk tilslag på seks såkalte slots på en av verdens travleste flyplasser. Men hva de skal med dem, er det få som vet..

E24 - 05 Mar 20 kl. 10:50

Norwegian kaster årets overskuddsmål: – Det gir vel en idé om hva man kan vente

Norwegian gjør et lite kutt i antall avganger, men flyr fortsatt til Nord-Italia. Analytikerne hadde håpet på mer detaljer fra selskapet, og ser flere ulike scenarioer fremover..

E24 - 28 Feb 20 kl. 14:01

Tross kurskollaps i Norwegian og SAS merker reisebyråene lite coronanedgang: – Overraskende normalt

Reisebyråene merker få endringer i nordmenns reiseplaner på grunn av virusfrykt. Analytikerene mener at SAS og Norwegian har fått for mye juling på Børsen. – Jeg syns det er litt overdrevet, sier Pareto-analytiker Kenneth Sivertsen..

P4 - 29 Jan 20 kl. 16:20

Norwegian klar med ekstra beredskap

Norwegian har ekstra beredskap i forbindelse med Corona-viruset. Det uttalte Norwegian-sjef Jacob Schram til NRK i dag. Han sier de har et team klart hvis noe skulle skje.

E24 - 12 Mar 20 kl. 14:07

Norwegian-aksjonær om kurskollaps: – Bare å ta på seg fallskjermen

Norwegian-aksjen er i fritt fall på børsen, men Norwegian-aksjonær Asbjørn Abrahamsen har fortsatt troen på Norwegian. Analysesjef tror flyselskapet vil klare å skaffe penger hvis det får kniven på strupen..

NRK - 05 Dec 19 kl. 08:28

Færre flyr med Norwegian

Nesten 2,3 millioner passasjerer fløy med Norwegian i november i år. Det er ned 20 prosent fra samme måned i fjor. Samtidig tjente selskapet mer per passasjer.

NRK - 24 Feb 20 kl. 09:57

Norwegian set opp ekstra fly

Norwegian set opp ekstra fly for å få nordmenn heim frå Gran Canaria, skriv dei i ei pressemelding. Dei første flya kan lette i ettermiddag. Dei reisande vil få direkte beskjed så fort som mogleg, ifølge Norwegian..

NRK - 17 Mar 20 kl. 19:30

Norwegian ber om milliardgaranti

Norwegian ber regjeringen om samme milliardgaranti som SAS har fått i Danmark og Sverige, skriver NTB. – Vi håper nå at det raskt kommer tilsvarende tiltak for Norwegian i form av en kredittfasilitet, sier konsernsjef i Jacob Schram..

NRK - 16 Feb 20 kl. 18:38

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..

NRK - 05 Nov 19 kl. 17:41

Norwegian trenger nye lån

Flyselskapet Norwegian vurderer å skaffe mer penger ved å utstede nye aksjer og et nytt obligasjonslån. Dersom det blir gjennomført vil det gi Norwegian rundt 3 milliarder kroner, melder E24. Flyselskapet har i lang tid slitt med høy gjeld..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Nok en god Høyre-måling

Høyre har hatt kraftig fremgang på flere meningsmålinger den siste uken. Og må fosser partiet frem på en ny mpling, gjort for avisene Klassekampen og Nationen. Der går Høyre frem 5,3 prosentpoeng, og blir Norges største parti, med en oppslutning på 25,9 prosent..

P4 - 5 minutter siden

OPEC utsetter krisemøte

Organisasjonen for oljeproduserende land, OPEC, utsetter et krisemøte som skulle vært holdt mandag. Det utsettes i første omgang til torsdag eller fredag, fordi de trenger mer tid. På mløtet skal landene diskutere kutt i produksjonen for å hindre et ytterligere fall i oljeprisen..

P4 - 5 minutter siden

Kan nekte smittede med demens å gå ut

Koronasmittede med demens kan bli sperret inne på rommene sine. En institusjon på Skedsmo rapporterte nylig om en dement beboer som var smittet, og som ikke klarer å følge retningslinjene for å unngå smitte. Løsningen var å låse vedkommende inne på rommet, skriver Aftenposten.

P4 - 45 minutter siden

- Fire av fem uten symptomer

- Ifølge en kinesisk studie har fire av fem koronmasmittede ikke hatt symptomer i det hele tatt. Av 166 nye tilfeller som ble påvist onsdag, var 130 symptomfire, skriver tidsskriftet Biritsh medical journal. Forsker ved universitetet i Oxford, Tom Jefferson, sier dette er en liten stikkprøve, men at viruset kan være overalt, dersom dette viser seg å være tilfellet.

P4 - 1 time siden

Siktet for uforsiktig omgang med våpen

Mannen i 50-årene som ble skutt av politiet i Sandnes i går kveld, er siktet for uforsiktig omgang med skytevåpen. Det opplyser politiet nå. Mannen er kjent for politiet fra før.

P4 - 1 time siden

Fester flere steder i natt

Politiet flere steder i landet melder at det i natt har vært fester med mange folk. I Nordland sier politiet at det har vært fest i både garasjer og uteboder. Operasjonsleder Kjetil Kaalaas sier til Dagbladet at ti til 15 personer har vært samlet samtidig, hovedsaklig yngre mennesker, der foreldrene ikke har vært hjemme.

P4 - 2 timer siden

Ber folk gå eller sykle

Kollektivselskapet Ruter ber folk i Oslo om å gå eller sykle hvis de skal ut på tur i påsken. Mange vil være hjemme i hovedstaden i påsken, og da kan det bli trangt på buss, trikk og t-bane. Ruter opplyser at kollektivtrafikken nå primært er for de med oppgaver som er viktige for samfunnet..

P4 - 2 timer siden

Vil gi frisører og folk i varehandel mer utdanning

Ansatte i varehandel, reiseliv og frisører skal få økt kompetanse. Regjeringen gir nå 100 millioner kroner til nye bransjeprogrammer, slik at ansatte i seks ulike bransjer skal få mulighet til kompetanseheving. Koronakrisen har ført til en kraftig økning i antall arbeidsledige og permitterte.

P4 - 2 timer siden

Vil ikke anbefale maske

Folkehelseinsituttet vil ikke anbefale nordmenn å gå med munnbind for å hindre koronasmitte. Verdens helseorganisasjon har så langt ikke anbefalt dette som et tiltak, men sier de nå vurderer det. Avdelingsdirektør i Folkehelseinsituttet, Hanne-Merete Eriksen-Volle sier til NRK at de ikke tror det vil ha effekt ute i samfunnet, men at det er viktig i helsetjenesten..

P4 - 3 timer siden

Klessalget har stupt

Salget av klær fra butikker i Norge falt med 80 prosent de to siste ukene i mars. Det viser en oversikt fra 40 norske kjøpesentre, skriver Finansavisen. 70 prosent av klesbutikkene i Norge ligger i kjøpesentre, og mange har stengt på grunn av sviktende salg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt