E24 > Økonomi

Onsdag, 21 April, 22:35

E24 - 03 mars 21 kl. 12:06

Norwegian-datterselskap søker domstolen om rekonstruksjon

Et av de norske datterselskapene i Norwegian-konsernet har søkt Asker og Bærum tingrett om forhandlinger om rekonstruksjon på samme måte som morselskapet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Norwegian, Asker, Bærum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegian-datterselskap, søker, domstolenom , rekonstruksjon
NRK - 03 mars 21 kl. 12:11

Norwegian-selskap til domstolen

Eit av dei norske dotterselskapa i Norwegian-konsernet har bede Asker og Bærum tingrett om forhandlingar om rekonstruksjon på same måte som morselskapet. Norwegian Air Resources Shared Service Center har 574 administrativt tilsette i sju land..

NRK - 19 jan. 21 kl. 08:02

Norwegian-datterselskap avvikles

Norwegians irske datterselskap Torskefjorden Leasing avvikles. Selskapet har fungert som operatør for 24 Boeing-fly. Selskapet er det første av de konkursbeskyttede Norwegian-selskapene i Irland som avvikles, skriver E24.

E24 - 14 mars 21 kl. 17:05

Overkjørte Norwegian-kreditorer med krav på 6,1 milliarder: Kan få igjen 306 millioner

Stadig flere brikker faller på plass i Norwegians rekonstruksjon. I påvente av at kreditorer og aksjonærer stemmer over redningsplanen har fire motvillige kreditorer fått fastsatt kravet de har mot flyselskapet..

Aftenposten - 14 mars 21 kl. 17:26

Norwegian-kreditorer: Krav på 6,1 mrd – kan få 306 mill.

Stadig flere brikker faller på plass i Norwegians rekonstruksjon. I påvente av at kreditorer og aksjonærer stemmer over….

E24 - 16 feb. 21 kl. 07:51

Axxis Geo Solutions søker om konkursbeskyttelse

Det kriserammede seismikkselskapet ble ikke enig med alle kreditorene om en refinansieringsløsning, og selskapet vil derfor søke om en rekonstruksjon. Selskapet meldte i januar at det kunne komme til å ta dette grepet..

NRK - 27 jan. 21 kl. 20:01

Stoggar arbeid i Ungarn

Grensebyrået til EU, Frontex, stiller inn alt sitt arbeid i Ungarn etter at EU-domstolen før jol kritiserte asylsystemet der. Domstolen kritiserte at det i praksis er umogeleg for migrantar som har kryssa grensa frå Serbia å levere inn asylsøknadar..

NRK - 23 feb. 21 kl. 11:21

Klagar Russland til EMD

Ukraina har klaga Russland inn for Den europeiske menneskerettsdomstolen, EMD, opplyser domstolen. Den ukrainske regjeringa skuldar Russland for å ta livet av kritikarar. _Det er fjerde gong Ukraina klagar Russland inn for domstolen..

NRK - 25 mars 21 kl. 16:27

Klimasøksmål avvist i EU-domstolen

Et gruppesøksmål fra familier i EU, Kenya og Fiji med krav om skjerpede klimamål i unionen er avvist i EU-domstolen for andre gang. Familiene driver med landbruk eller turisme og mener de ville lide tap på grunn av for lave klimaambisjoner i EU..

E24 - 18 mars 21 kl. 08:41

Nye skjebnedager for Norwegian: Aksjonærer og kreditorer skal stemme over redningsplanen

Før den irske og norske domstolen kan ta endelig stilling til om Norwegian får leve videre må det stemmes. Torsdag og fredag er det innkalt til møter for både aksjonærer og kreditorer..

NRK - 21 jan. 21 kl. 09:39

Norwegian tar av på børsen

Norwegian tar av på Oslo Børs etter at næringsministeren torsdag morgen sa at regjeringen er positiv til å bidra med penger til et rekonstruert Norwegian. Like etter åpning har Norwegian-aksjen steget med rundt 13 prosent..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Oljefondet om noteringsbølgen i USA: – Vi deltar litt selektivt

Det er en bølge av børsnoteringer i USA, og Oljefondet ser det som et tegn på stor optimisme i markedet. – Vi deltar, men vi deltar litt selektivt, sier nestleder Trond Grande i Oljefondet..

E24 - 1 time siden

Solberg vil ikke verne Bergen Engines. Ap åpner for delvis statlig eierskap.

Staten kan ikke ha et spesielt ansvar hver gang sikkerheten må vurderes, sier statsminister Erna Solberg om fremtiden for motorfabrikken. Arbeiderpartiets Terje Aasland åpner for at staten kan bli eier..

E24 - 3 timer siden

Oslo kommune tapte kostbar kaffekamp

Oslo kommune er i Borgarting lagmannsrett dømt til å betale flere millioner i erstatning til Selecta etter at selskapet tapte en ugyldig anskaffelsesprosess..

E24 - 3 timer siden

Skal pusse opp 127 år gammelt hotell for en kvart milliard

Etter å ha stått tomt i ett år, skal Scandic-hotellet i Holmenkollen gjennom en omfattende renovering. Prislapp: 280 millioner. – Så dyrt har vi aldri bygget om noen gang, sier gårdeier Christian Ringnes..

E24 - 3 timer siden

Tre sentrale Norwegian-profiler slutter: Tore Østby fortsetter på oppdrag

Flere nøkkelpersoner har sluttet i Norwegian de siste årene. Nå skriver også Astrid Mannion-Gibson, Tomas Hesthammer og Tore Østby seg opp på listen, men Østby har ikke forlatt Norwegian-kontoret på Fornebu for siste gang..

E24 - 3 timer siden

Medier: Krever over 400 millioner av Apple etter hackerangrep

En russisk gruppe har tatt på seg skylden for et hackerangrep mot taiwanske Quanta. Nå vil gruppen ha penger fra Apple for å slutte og publisere stjålet informasjon..

E24 - 5 timer siden

Innrømmer regelbrudd i anbudsdrama på Romerike

Nedre Romerike Avløpsselskap innrømmer regelbrudd i avlyst biogassanbud, men avviser klage fra portugisisk selskap som ble disket i siste liten..

E24 - 5 timer siden

Del av firemannsbolig gikk mer enn tre mill. over prisantydning

Leiligheten ble kjøpt for 10,8 millioner i 2016. Megleren sier de aldri hadde forventet at resultatet skulle bli så høyt..

E24 - 7 timer siden

Wall Street snur til grønt

Strømmegigantens aksje faller tungt ved inngangen til en ny handelsdag. Etter en svak start har samtlige indekser snudd til pluss..

E24 - 6 timer siden

Sverige vil bygge kraftnett raskere: Mener Norge bør gjøre det samme

Svenskene vil bygge ut kraftlinjer raskere for å kunne takle kraftig økt strømforbruk. Den norske kraftbransjen mener Norge bør gjøre det samme..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt