P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 05:01

P4 - 06 Nov 19 kl. 10:46

Norwegian-aksjen raser

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen i dag etter gårsdagens nyhet om at selskapet har måttet hente inn nye milliarder.
Nå i formiddag er aksjen ned rundt 8,5 prosent.
I går kveld hentet flyselskapet inn 2,5 milliarder kroner gjennom utstedelse av nye aksjer i selskapet..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegian-aksjen, raser
NRK - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian raser på børsen

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder. På onsdag falt Norwegian-aksjen rundt 8,5 prosent på Oslo Børs sammenlignet med sluttkursen tirsdag..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian raser på børsen

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder..

P4 - 19 Aug 19 kl. 09:44

Norwegian tar av på Oslo Børs

Norwegian-aksjen skyter til værs på Oslo børs i morgentimene i dag, etter nyheten om at selskapet selger seg ut av Bank Norwegian. Før børsåpning meldte Norwegian at de selger alle aksjene i forbrukslånsbanken for drøyt 2,2 milliarder kroner. Ti minutter etter børsåpning er Norwegian-aksjen opp over 9 prosent..

P4 - 27 Aug 19 kl. 16:45

Tredje beste børsdag noensinne for Norwegian

Norwegian-aksjen fløy til værs i dag og kan notere seg for sin tredje beste børsdag noensinne. Den kraftige oppgangen på over 20 prosent kommer etter at Danske Bank Markets har oppgradert sin anbefaling om å kjøpe aksjen Norwegian Air Shuttle. Selv etter en sterk dag på børsen, er fremdeles Norwegian-aksjen ned 62,5 prosent så langt i år..

E24 - 17 Oct 19 kl. 12:09

Norwegian og Jetblue vil inngå rutesamarbeid

Snart kan man bestille en tur hos Norwegian og fly rett videre med amerikanske Jetblue. Norwegian-aksjen stiger på nyheten..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 15:20

Twitter-aksjen raser etter dårlig kvartalsnytt

Mikrobloggtjenesten Twitter fikk et dårligere resultat i tredje kvartal enn det som var forventet. Aksjemarkedet svarte med å dumpe aksjen..

E24 - 25 Oct 19 kl. 09:58

Meglerhus ser solid oppside i Norwegian – aksjen klatrer på Børsen

Etter rakettferden på Oslo Børs torsdag fortsetter Norwegian å klatre..

E24 - 05 Nov 19 kl. 18:25

Sissener om kapitalpåfyll i Norwegian: – En nødvendighet

Forvalteren har vært ute av Norwegian-aksjen, men tegner seg i emisjonen som skal sikre finansene før den tøffe vintersesongen. Der blir også selskapets hovedeiere Bjørn H. Kise og Bjørn Kjos med..

E24 - 17 Sep 19 kl. 14:38

Store utslag i Norwegian-aksjen etter oppslag i avis

Den spanske avisen Okdiario skriver at Norwegian «pynter seg for» IAG etter å ha fått orden på gjeldsproblemene sine..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian-grunnleggere går inn med 115 millioner etter børsfall

Norwegian-aksjen falt kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder. Grunnleggerne går nå inn med 115 millioner..

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Skyting ved Stockholm

Det foregår en aksjon med tungt væpnet politi i Sundbyberg ved Stockholm. En mann skal ha barrikadert seg i en leilighet og har løsnet flere skudd, melder Aftonbladet. Blant annet skal han ha fyrt av skudd mot politiet gjennom ytterdøren til leiligheten..

P4 - 11 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 11 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 10 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 10 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 13 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 13 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 13 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 13 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 13 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt