P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 13:45

P4 - 06 Nov 19 kl. 10:46

Norwegian-aksjen raser

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen i dag etter gårsdagens nyhet om at selskapet har måttet hente inn nye milliarder.
Nå i formiddag er aksjen ned rundt 8,5 prosent.
I går kveld hentet flyselskapet inn 2,5 milliarder kroner gjennom utstedelse av nye aksjer i selskapet..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegian-aksjen, raser
NRK - 06 Mar 20 kl. 09:11

Norwegian-ras på Oslo børs

Norwegian-aksjen raser 17,92 prosent etter få minutters handel i dag, skriver E24. Norwegian-aksjen handles nå for 13,16 kroner. Det er det laveste nivået for aksjen siden juli 2005.

NRK - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian raser på børsen

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder. På onsdag falt Norwegian-aksjen rundt 8,5 prosent på Oslo Børs sammenlignet med sluttkursen tirsdag..

E24 - 27 Feb 20 kl. 13:16

Norwegian-aksjen raser videre – halvert denne uken

Forsøket på å berolige aksjonærene hadde ingen effekt. Norwegian-aksjen har aldri tidligere falt mer enn nå..

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:27

Norwegian-aksjen i fritt fall

Norwegian-aksjen har falt 23 prosent på Oslo Børs torsdag. På en uke er aksjeverdien mer enn halvert. Ifølge E24 er Norwegian-aksjen nå på sitt laveste nivå siden desember 2008..

NRK - 18 May 20 kl. 09:54

Norwegian-aksjen stuper

Norwegian-aksjen faller tungt etter at selskapet mandag morgen i en børsmelding offentliggjorde fordelingen av aksjen under emisjonen. Etter 40 minutters handel er aksjen ned rundt 50 prosent..

P4 - 06 Mar 20 kl. 09:34

Ny nedtur for Norwegian

Også i dag raser Norwegian på børsen. Aksjen hadde et fall på nesten 18 prosent etter åpning på Oslo børs. Nå handles den for vel 13 kroner.

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian raser på børsen

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder..

P4 - 20 Mar 20 kl. 10:11

Norwegian-aksjen til himmels

En time etter børsåpning hadde Norwegian-aksjen gått opp hele 28 prosent. Akjsen ble pauset ved åpning av børsen klokken ni, fordi Oslo Børs måtte undersøke forholdene rundt prisingen av aksjen. Etter pausen har aksjen svingt mye, og har beveget seg i intervallet mellom 10 og 25 prosent.

E24 - 20 Mar 20 kl. 09:01

Norwegian-aksjen snur til minus

Norwegian-aksjen ble pauset ved børsåpning klokken 09. Aksjen dundret opp 28 prosent, før utviklingen snudde nedover..

P4 - 19 Aug 19 kl. 09:44

Norwegian tar av på Oslo Børs

Norwegian-aksjen skyter til værs på Oslo børs i morgentimene i dag, etter nyheten om at selskapet selger seg ut av Bank Norwegian. Før børsåpning meldte Norwegian at de selger alle aksjene i forbrukslånsbanken for drøyt 2,2 milliarder kroner. Ti minutter etter børsåpning er Norwegian-aksjen opp over 9 prosent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Under 30 innlagte

Antallet pasienter som er innlagt på norske sykehus med koronasmitte fortsetter å gå ned og har ikke vært lavere siden Norge stengte ned 12. mars. 28 er innlagt en nedgang på to fra i går, viser nye tall fra Helsedirektoratet.

P4 - 45 minutter siden

Alvorlig skadd etter ulykke

En motorsyklist er livstruende skadd skadet etter en kollisjon med en bil og en MC på Reshjemsvegen mellom Notodden og Bø. Det skriver Telemarksavisa. Bakgrunnen for ulykken er uklar..

P4 - 1 time siden

Biden ut mot rasisme

Joe Biden, som ligger an til å bli demokratenes presidentkandidat, mener USA nå må ta et oppgjør med systematisk rasisme i landet. Det brutale pågripelsen som førte til at afroamerikaneren George Floyd døde i Minneapolis, har utløst voldsomme demonstrasjoner mot politivold og rasisme i USA. Fire politimenn har fått sparken, og en av dem er siktet for forsettlig drap..

P4 - 1 time siden

Oftere ute enn før

Folk i Oslo har brukt naturen tre ganger mer i koronakrisen enn til vanlig. Det viser en undersøkelse fra Norsk institutt for naturforskning ved hjelp av mobile sporingsdata i treningsappen Strava. Undersøkelsen viser økning i løping, fotturer og sykling.

P4 - 1 time siden

Kraftig brann i rekkehus

Det brenner nå kraftig i et rekkehus på Haugenstua i Oslo. Det er fare for at det kan spre seg og store brannmannskaper jobber nå med å få kontroll på brannen. Beboere blir nå evakuert og politiet tror de har kontroll på alle som har vært i boligene.

P4 - 1 time siden

Flere vil endre reisevanene

Flere nordmenn sier de vil endre reisevanene sine permanet etter koronakrisen. I en undersøkelse Norstat har utført for Vy svarer 15 prosent at de vil forandre reisemåte for godt. Samtidig svarer én av fem som pleide å reise kollektivt til og fra jobb, at de ikke gjør det lenger, melder NRK..

P4 - 2 timer siden

Utslippsrekord i Longyearbyen

Kullkraftverket i Longyearbyen på Svalbard slapp ut rekordmye karbondioksid i fjor. Kraftverket slapp ut 77.000 tonn Co2, melder NRK.

P4 - 2 timer siden

Advarer mot kosttilskudd

Mattilsynet advarer nå mot at kosttilskuddet Muscletech fra USA kan føre til leversvikt og dødsfall. Flere norske forbrukere har bestilt produktet fra utenlandske nettsider, opplyser tilsynet..

P4 - 2 timer siden

Tror pandemien gir klimaeffekt

To av tre nordmenn tror koronapandemien vil redusere de globale klimautfordringene på kort sikt. Det viser en undersøkelse fra Opinion, melder NTB. Men over halvparten av de spurte mener viruset ikke vil ha en langvarig effekt på klimaet.

P4 - 3 timer siden

Digitalbruk har skutt i været

Flere nordmenn bruker digitale tjenester i dag enn før koronapandemien brøt ut. 92 prosent av de spurte i McKinseys undersøkelse sier at de bruker digitale tjenester nå mot 78 prosent før utbruddet. Samtidig svarer rundt 80 prosent av førstegangsbrukerne at de vil opprettholde sine digitale vaner etter at samfunnet åpner igjen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt