NRK > Nyheter

Sunday, 05 April, 17:53

NRK - 27 Feb 20 kl. 15:27

Norwegian-aksjen i fritt fall

Norwegian-aksjen har falt 23 prosent på Oslo Børs torsdag. På en uke er aksjeverdien mer enn halvert. Ifølge E24 er Norwegian-aksjen nå på sitt laveste nivå siden desember 2008..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs, E24, Norwegian

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norwegian-aksjeni , fritt, fall
P4 - 27 Feb 20 kl. 14:47

Mener markedet overreager

Det et Norwegian har høy gjeld, forsterker nå den negative effekten koronaviruset har på flyselskapet. Det sier flyanalytiker i Winair, Hans Jørgen Elnæs. Koronaviruset har sendt Norwegian-aksjen i fritt fall denne uken.

E24 - 12 Mar 20 kl. 14:07

Norwegian-aksjonær om kurskollaps: – Bare å ta på seg fallskjermen

Norwegian-aksjen er i fritt fall på børsen, men Norwegian-aksjonær Asbjørn Abrahamsen har fortsatt troen på Norwegian. Analysesjef tror flyselskapet vil klare å skaffe penger hvis det får kniven på strupen..

NRK - 06 Mar 20 kl. 09:11

Norwegian-ras på Oslo børs

Norwegian-aksjen raser 17,92 prosent etter få minutters handel i dag, skriver E24. Norwegian-aksjen handles nå for 13,16 kroner. Det er det laveste nivået for aksjen siden juli 2005.

E24 - 12 Mar 20 kl. 08:12

Oslo Børs faller kraftig - Norwegian-aksjen stuper

Oslo Børs noterer nok en dag med kraftige fall, mens Donald Trumps innreiseforbud preger europeiske flyaksjer. Norwegian-aksjen faller mer enn 20 prosent..

P4 - 20 Mar 20 kl. 10:11

Norwegian-aksjen til himmels

En time etter børsåpning hadde Norwegian-aksjen gått opp hele 28 prosent. Akjsen ble pauset ved åpning av børsen klokken ni, fordi Oslo Børs måtte undersøke forholdene rundt prisingen av aksjen. Etter pausen har aksjen svingt mye, og har beveget seg i intervallet mellom 10 og 25 prosent.

E24 - 20 Mar 20 kl. 09:01

Norwegian-aksjen snur til minus

Norwegian-aksjen ble pauset ved børsåpning klokken 09. Aksjen dundret opp 28 prosent, før utviklingen snudde nedover..

P4 - 06 Mar 20 kl. 09:34

Ny nedtur for Norwegian

Også i dag raser Norwegian på børsen. Aksjen hadde et fall på nesten 18 prosent etter åpning på Oslo børs. Nå handles den for vel 13 kroner.

NRK - 06 Nov 19 kl. 10:44

Norwegian raser på børsen

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen etter tirsdagens nyhet om at selskapet måtte hente inn nye milliarder. På onsdag falt Norwegian-aksjen rundt 8,5 prosent på Oslo Børs sammenlignet med sluttkursen tirsdag..

P4 - 06 Nov 19 kl. 10:46

Norwegian-aksjen raser

Norwegian-aksjen faller kraftig på børsen i dag etter gårsdagens nyhet om at selskapet har måttet hente inn nye milliarder. Nå i formiddag er aksjen ned rundt 8,5 prosent. I går kveld hentet flyselskapet inn 2,5 milliarder kroner gjennom utstedelse av nye aksjer i selskapet..

NRK - 09 Mar 20 kl. 09:11

Norwegian ned nesten 30 prosent

Norwegian-aksjen går ned nesten 30 prosent frå start på børsen. Aksjen har ikkje vore så låg på 15 år, skriv E24. Aksjen har no ein kurs på 8,80 kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Slår ned på konspirasjonsteorier

Youtube vil fjerne videoer med konspirasjonsteorier om en sammenheng mellom 5G-nett og korona-pandemien. Minst to master i det britiske mobilnettet er forsøkt påtent. Selv om video fjernes, kan den være delt flere steder, skriver the Guardian..

NRK - 15 minutter siden

Tyskland skal forske på mørketall

Forskere i den tyske delstaten Bayern skal besøke tilfeldige husholdninger og ta blodprøver fra i morgen. Blodet skal testes for koronavirus, slik at man kan anslå hvor mange som er eller har vært smittet uten å bli syke, melder Sveriges Radio..

NRK - 1 time siden

FHI retter: likevel ikke munnbind

Folkehelseinstiuttet retter meldingen om en ny anbefaling om munnbind. De ber ikke alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind generelt, bare under transport til og fra helsetjenesten. Det går fram av FHIs anbefalinger om hygiene..

NRK - 30 minutter siden

Forsiktig optimisme i New York

Det var langt færre sykehusinnleggelser for covid-19 i delstaten New York siste døgn enn i de siste dagene, Guvernør Andrew Cuomo sier han ikke vet om staten har nådd toppen av utbruddet, og avventer tallene også fra dagene som kommer..

NRK - 1 time siden

To personer i havsnød i Troms

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden i Troms. Flere båter og redningshelikopter søkte etter båten. De to om bord får hjelp til å komme seg i land, melder Hovedredningssentralen Nord-Norge.

NRK - 45 minutter siden

Veien over Kvænangsfjellet stengt

E6 over Kvænangsfjellet er stengt på grunn av et vogntog som kjørte seg fast under kolonnekjøring. Fram til vegen åpnes igjen, er det umulig å kjøre bil fra Finnmark og sørover..

NRK - 1 time siden

To personer trenger hjelp

To personer i en mindre båt er i nød på Ullsfjorden. Flere båter og redningshelikopter er på vei..

NRK - 1 time siden

Tre koronadødsfall i Oslo lørdag

Tre beboere med påvist koronasmitte døde ved to ulike sykehjem i Oslo lørdag. Det melder Sykehjemsetaten i Oslo kommune i en pressemelding.I alt ti beboere ved sykehjem i Oslo er døde etter å ha blitt smittet av koronavirus..

NRK - 1 time siden

FHI: Smittede bør bruke munnbind

Folkehelseinstiuttet har oppdatert anbefalingen om hygiene, og ber alle med mistenkt eller bekreftet covid-19 om å bruke munnbind. Tidligere var anbefalingen å bruke munnbind i møte med primærhelsetjenesten og såkalt prehospital tjeneste..

NRK - 1 time siden

Vil stenge norske kjøpesentre

Tidligere smittevernoverlege Bjørg Marit Andersen ved Oslo universitetssykehus sier det er inkonsekvent at kjøpesentre får holde åpent. – Det er en invitasjon til å ta på ting uten at man har tenkt over konsekvensene, sier hun til Nettavisen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt