VG > Økonomi

Onsdag, 15 Juli, 14:15

VG - 19 sep. 19 kl. 18:12

Northug roser Halfvarsson: – Skal ha kred for å ha vært så tøff

Petter Northug gjester Skavlan på lørdag, og der omtaler han Calle Halfvarsson sin største erkerival i Sverige gjennom tidene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Northug, Skavlan, Calle Halfvarsson, Sverige, Halfvarsson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Northug, roser, Halfvarsson, Skalha , kred, forå ha , vært så tøff
Aftenposten - 06 juli 19 kl. 18:42

Halfvarsson slo Northug, men måtte se en annen nordmann foran seg

Emil Iversen og Petter Northug har lokket Calle Halfvarsson til Kristiansand Skifestival. Etter rulleskirennet bærer det rett på Palmesus..

VG - 09 mai 20 kl. 10:07

Calle Halfvarsson: Vil klare seg uten mammas mat

Sveriges langrennsstjerne Calle Halfvarsson (31) har slitt i sporet. Nå innrømmer han at han også har gjort det i matveien. Derfor skal han lære seg å skjøtte sitt eget kosthold - og klare seg uten mammas oppvarting..

VG - 06 aug. 19 kl. 19:24

Halfvarsson om løpet mot Johaug: – Hun knuste meg totalt

Den svenske langrennsløperen Calle Halfvarsson minnes med gru den ene gangen han løp mot Therese Johaug..

VG - 21 mai 20 kl. 03:56

Halfvarsson: – Kunne skrevet bok om alt dumt jeg har gjort

Den svenske langrennsstjernen Calle Halfvarsson (31) innrømmer at han har vært så distré tidligere i karrieren at han flere ganger har glemt å møte til start..

VG - 30 april 20 kl. 03:57

Frustrert Halfvarsson: Klæbo-samtale «avslørte» smøreproblemene

Calle Halfvarsson (31) snakker i et intervju med Aftonbladet om frustrasjonen blant flere løpere etter en sesong hvor skiene nesten hver helg var dårlige..

P4 - 16 aug. 19 kl. 15:07

Northug skal sponse landslaget

Etter å ha kranglet med Norges Skiforbund gjennom store deler av karrieren skal Petter Northug nå sponse landslaget i langrenn. Han skal blant annet være mentor for unge, lovende skitalenter og levere solbriller til utøverne. Northug sier i en pressemelding at det er artig å igjen være sammen med Skiforbundet..

VG - 18 april 20 kl. 05:40

Halfvarsson vil ta VM-medalje på 5-mila med sykkeltrener

Calle Halfvarsson (32) gir seg ikke, tross mye motgang. Nå har den svenske langrennsveteranen bestemt seg for å satse på VM-medalje på femmila i Oberstdorf neste år – ved hjelp av den kjente sykkeltreneren Mattias Reck..

Aftenposten - 21 juni 19 kl. 12:57

Da den svenske skistjernen hørte hvem som skulle stille, ville også han til Kristiansand

Duellene dem imellom har krydret internasjonal skisport. Snart møtes Calle Halfvarsson (30) og Petter Northug i Kristiansand Skifestival..

P4 - 02 feb. 20 kl. 20:15

Northug skal i retten

Tidligere langresstjerne Petter Northug skal i morgen forklare seg i Oslo tingrett, etter at han har blitt saksøkt av Aylar Lie. Lie krever 100.000 kroner av Northug fordi hun fikk private opplysninger om seg gjengitt i Northugs biografi, som kom ut i 2018.

P4 - 22 nov. 19 kl. 16:27

Northug gjør comeback

Petter Northug gjør comeback som langrennsløper under ett år etter at han la opp. 33-åringen skal denne vinteren gå langløp sammen med blant andre Anders Aukland i Team Ragde Eiendom, skriver VG. Northug innrømmer at formen er dårlig..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Knivangrepene i Sarpsborg: Slik var den dramatiske timen

I løpet av ti minutter tirsdag kveld fikk politiet melding om tre knivstikkinger i Sarpsborg. Ifølge vitner kjørte den drapssiktede mannen fra sted til sted, før han til slutt ble pågrepet..

VG - 30 minutter siden

Virgil van Dijk kan tangere 24 år gammel rekord

Om han spiller også de tre resterende kampene, har Virgil van Dijk (29) spilt hvert eneste minutt med ligafotball da Liverpool ble mester for første gang på 30 år..

VG - 1 time siden

Snowboardikonet Tom «Tommen» Bjerkenæs er død

Tom «Tommen» Bjerkenæs var en av de første i Norge som kjørte snowboard. Han ble 70 år gammel..

VG - 2 timer siden

ABBA-Björn saksøker bygg- og anleggs-gigant

Björn Ulvaeus saksøker Peab for nesten 900.000 kroner etter at selskapet under gravearbeider i 2018 skal ha kuttet av vann- og strømledningen til huset hans..

VG - 2 timer siden

Venstres bitre pille

Venstremannen Erling Moe har fått et leit anfall av mageknip av at partilederen i Senterpartiet lar seg inspirere av den politiske arven fra Sverdrup og Castberg. Parlamentarismen, konsesjonslovene og De castbergske barnelover ønsker dagens Venstre å ha for seg selv..

VG - 3 timer siden

Dette må du vite når du skal campe med telt og hengekøye

De som skal på norgesferie i år, er det greit å vite at det ikke er lov til å sette opp telt og hengekøye hvor du vil. Ifølge Friluftsloven er det heller ikke lov å bli værende på ett sted så lenge man vil. Her er reglene..

VG - 13 timer siden

Tre knivstukket i Sarpsborg: Gjerningsmann har relasjon til to av ofrene

SARPSBORG (VG) Tre kvinner ble natt til onsdag knivstukket på tre ulike steder i Sarpsborg. Et av ofrene er bekreftet omkommet. En tidligere voldsdømt 31-åringen er pågrepet og vil bli siktet for drap og drapsforsøk..

VG - 3 timer siden

Eric Saade: Har bodd på hotell siden bruddet

Eric Saade (29) har ikke hatt et eget sted å bo siden bruddet med influencer Nicole Falciani (23). – Jeg har ikke hatt et hjem, sier den svenske artisten..

VG - 3 timer siden

Sarpsborg-ordføreren om knivstikkingen: – Grufullt

SARPSBORG (VG) Forferdelig, rystende og grufullt. Slik opplever ordfører Sindre Martinsen-Evje nattens tre knivstikkinger i Sarpsborg, hvor en kvinne har mistet livet og en annen er kritisk skadet..

VG - 4 timer siden

Koomson forklarer feiringen: – Hun gjør meg mer besluttsom

Livet smiler for Gilbert Koomson – både på og utenfor banen. Vingen skal snart bli far, noe han mener bidrar til flere mål for Brann..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt