NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 07:58

NRK - 10 Oct 19 kl. 21:02

Norskstøttet sykehus ute av drift

Et norskstøttet sykehus i byen Tell Abiad i Syria ble stengt to timer før invasjonen startet i går. – Krigshandlingene i disse områdene kan føre til en humanitær katastrofe, sier Erik Fosse i hjelpeorganisasjonen Norwac..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tell Abiad, Syria, Erik Fosse, Norwac

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norskstøttet, sykehus, uteav , drift
VG - 19 Sep 19 kl. 08:42

Afghansk sykehus rammet av kraftig lastebilbombe

En kraftig bombe har rammet et sykehus sør i Afghanistan. Minst 20 personer meldes drept. Øst i landet skal et USA-støttet droneangrep ha drept 30 sivile..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 07:20

Afghansk sykehus rammet av kraftig lastebilbombe – mange drept og såret

En kraftig bombe har rammet et sykehus sør i Afghanistan. Minst 20 personer meldes drept. Øst i landet skal et USA-støttet droneangrep ha drept 30 sivile..

P4 - 04 Sep 19 kl. 13:49

Togskjermer ute av drift

Informasjonsskjermer for togtrafikken over hele landet er nå ute av drift. Det melder Bane Nor som nå jobber med å rette feilen..

NRK - 04 Sep 19 kl. 13:07

Togskjermer ute av drift

Informasjonsskjermer for togtrafikken over hele landet er ute av drift, opplyser Bane Nor. Selskapet jobber med å rette opp feilen..

NRK - 11 Oct 19 kl. 12:13

Sykehus åpent i al-Hol-leiren

Etter en dag med redusert drift fortsetter Røde Kors feltsykehus arbeidet i nord i Syria. Fremdeles er situasjonen i området uavklart samtidig som nye nødhjelpsbehov oppstår..

Hegnar.no - 22 Jun 19 kl. 09:40

Flere rigger i drift

Baker Hughes' riggtelling viser flere enheter i drift i Nord-Amerika..

P4 - 06 Aug 19 kl. 15:08

Nytt redningshelikopter i drift

Det første av de nye redningshelikoptrene er nå tilbake i drift, etter at det veltet på Sola lufthavn ved Stavanger i november 2017. Teknisk Ukeblad får opplyst at helikopteret brukes til opplæring. Norge nå mottatt sju helikoptre av typen AW101..

NRK - 06 Aug 19 kl. 14:58

Nytt redningshelikopter i drift

Det første av de nye redningshelikoptrene av typen AW101 er nå tilbake i drift, etter at det veltet på Sola lufthavn ved Stavanger i november 2017. Teknisk Ukeblad får opplyst at helikopteret brukes til opplæring. Norge nå mottatt sju AW101..

NRK - 07 Jul 19 kl. 15:35

Flere skadd under okseløp

Tre personer ble spiddet under okseløpet på San Fermín-festivalen i Pamplona, en av dem i halsen. To andre personer er innlagt på sykehus med hodeskader, melder AP. Røde Kors-personell skal ha måttet se til ytterligere 48 personer med mindre skader..

P4 - 06 Jul 19 kl. 16:24

Nødnummer oppe igjen

Nødnummer 110 er i drift igjen. Det melder Oslo 110-sentral på twitter. De tekniske problemene rammet innbyggere i Oslo, Bærum og Asker, men nå er feilen rettet og nødnummeret er i drift igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 15 minutter siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 15 minutter siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 1 time siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..

NRK - 2 timer siden

Tjuv klatret opp stillas

Politiet i Haugesund lette i natt etter en ung mann med kniv, som brøt seg inn i en leilighet og stjal kontanter, visakort og gjenstander. Mannen klatret opp et stillas og brøt seg inn i leiligheten i 4. etasje.

NRK - 2 timer siden

67 døde i Japan

Antallet døde etter tyfonen «Hagibis» fortsetter å øke. Ifølge den nasjonale kringkasteren NHK er 67 personer nå bekreftet omkommet..

NRK - 3 timer siden

Vurderer nytt krisemøte om brexit

EU vurderer å kalle inn til et nytt krisemøte om brexit. Det skriver BBC. Målet med møtet er å komme i havn med en avtale mellom EU og Storbritannia, innen britenes planlagte utgang av unionen den 31.

NRK - 4 timer siden

Stopper el-motorsykkel-produksjon

Motorsykkelprodusenten Harley-Davidson har stanset produksjonen av den elektriske modellen Livewire, melder WSJ. Selskapet sier til avisa at man ikke bør lade motorsykkelen hjemme, men går ikke nærmere inn på hvorfor de har stanset produksjonen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt