NRK > Nyheter

Sunday, 23 February, 23:17

NRK - 10 Oct 19 kl. 21:02

Norskstøttet sykehus ute av drift

Et norskstøttet sykehus i byen Tell Abiad i Syria ble stengt to timer før invasjonen startet i går. – Krigshandlingene i disse områdene kan føre til en humanitær katastrofe, sier Erik Fosse i hjelpeorganisasjonen Norwac..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tell Abiad, Syria, Erik Fosse, Norwac

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norskstøttet, sykehus, uteav , drift
Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 10:07

Flertall i Oslo bystyre for å utrede Ullevål sykehus og sette Gaustad-byggingen på vent

Flertallet i Oslo bystyre krever en utredning av fortsatt drift ved Ullevål sykehus og ber om at byggingen av et nytt sykehus på Gaustad settes på vent..

VG - 19 Sep 19 kl. 08:42

Afghansk sykehus rammet av kraftig lastebilbombe

En kraftig bombe har rammet et sykehus sør i Afghanistan. Minst 20 personer meldes drept. Øst i landet skal et USA-støttet droneangrep ha drept 30 sivile..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 07:20

Afghansk sykehus rammet av kraftig lastebilbombe – mange drept og såret

En kraftig bombe har rammet et sykehus sør i Afghanistan. Minst 20 personer meldes drept. Øst i landet skal et USA-støttet droneangrep ha drept 30 sivile..

P4 - 04 Sep 19 kl. 13:49

Togskjermer ute av drift

Informasjonsskjermer for togtrafikken over hele landet er nå ute av drift. Det melder Bane Nor som nå jobber med å rette feilen..

NRK - 04 Sep 19 kl. 13:07

Togskjermer ute av drift

Informasjonsskjermer for togtrafikken over hele landet er ute av drift, opplyser Bane Nor. Selskapet jobber med å rette opp feilen..

P4 - 17 Dec 19 kl. 18:38

Venter normal drift denne uken

Alle ambulanselyene i Nord-Norge er ventet å være tilbake i normal drift denne uken. I dag er 14 fly i beredskap, mot ni til vanlig. Og ekstraflyene skal være i beredskap frem mot helgen.

P4 - 29 Jan 20 kl. 20:45

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

NRK - 11 Oct 19 kl. 12:13

Sykehus åpent i al-Hol-leiren

Etter en dag med redusert drift fortsetter Røde Kors feltsykehus arbeidet i nord i Syria. Fremdeles er situasjonen i området uavklart samtidig som nye nødhjelpsbehov oppstår..

Aftenposten - 17 Dec 19 kl. 17:46

Trolig er alle ambulanseflyene tilbake i normal drift i løpet av uken

To av Babcocks ambulansefly som fikk innført værrestriksjoner, er trolig tilbake i normal drift i løpet av uken. Da vil alle flyene være tilbake i normal drift..

P4 - 17 Nov 19 kl. 18:13

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 15 minutter siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 30 minutter siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 1 time siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 1 time siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 2 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..

NRK - 2 timer siden

To til sykehus etter møteulykke

To personer er skadet etter et trafikkuhell på riksvei 120 i Våler i Østfold. De to var sjåfører i hver sin bil som kolliderte, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt