P4 > Nyheter

Lørdag, 04 Juli, 01:21

P4 - 15 nov. 19 kl. 05:15

Norske laksefirmaer etterforskes av USA

USA etterforsker norske laksefirmaer for mulig prissamarbeid.
Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.
Firmaene benekter beskyldningene, og sier de vil samarbeide med justisdepartementet og konkurransetilsynet i USA..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, EU

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, laksefirmaer, etterforskesav , USA
NRK - 15 nov. 19 kl. 00:06

Norske laksefirmaer etterforskes

Det amerikanske justisdepartementet starter etterforskning om mulig prissamarbeid mellom flere norske laksefirmaer. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.

P4 - 10 aug. 19 kl. 18:51

Epsteins dødsfall skal etterforskes

Dødfallet til overgrepstiltalte Jeffery Epstein skal etterforskes. Justisminister William Barr sier at han er forferdet over at Epstein ble funnet død i fengselscellen sin. Ifølge AP skal dødsfallet etterforskes av justisdepartementet og FBI..

E24 - 26 feb. 20 kl. 06:26

Norske finansmenn etterforskes for bedrageri i Frankrike

Fransk politi undersøker om fem norske finansmenn og en pengeinnkrever var med på å svindle franske bedrifter for nærmere 23 millioner kroner..

Aftenposten - 06 feb. 20 kl. 05:50

Bil kjørte inn i folkemengde i Israel – etterforskes som terrorangrep

Minst 14 personer er fraktet til sykehus med skader etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Jerusalem natt til torsdag. Hendelsen etterforskes som terror..

NRK - 04 april 20 kl. 17:36

Knivangrep etterforskes som terror

Mannen som i dag drepte to mennesker og skadde fem med kniv i en fransk småby, var en sudaner med asyl i Frankrike. Gjerningen etterforskes som et mulig terrorangrep, sa Frankrikes innenriksminister da han besøkte Romans-sur-Isère etter angrepet..

NRK - 06 juni 20 kl. 10:16

Ny politivold etterforskes i USA

Politiet i Indianapolis i USA etterforskes etter at en video viser politifolk som slår en svart kvinne gjentatte ganger. Filmen ble tatt opp 31. mai, melder the Independent.

Dagbladet - 30 juli 19 kl. 20:01

Arrangørene etterforskes for uaktsomt drap

En norsk kvinne døde lørdag etter at hun ble truffet av lynet under et ekstremløp i Italia. Nå etterforskes det om arrangørene har opptrådt riktig..

Dagbladet - 30 juli 19 kl. 20:01

Arrangørene etterforskes for mulig uaktsomt drap

En norsk kvinne døde lørdag etter at hun ble truffet av lynet under et ekstremløp i Italia. Nå etterforskes det om arrangørene har opptrådt riktig..

Klartale - 02 sep. 19 kl. 14:06

Helikopter-selskapet skal etterforskes

Selskapet Helitrans skal etterforskes etter ulykken i Alta. Det har statsadvokaten bestemt..

P4 - 28 feb. 20 kl. 20:50

Politimann etterforskes for kroppskrenkelse

En politimann i Vest politidistrikt etterforskes nå for kroppskrenkesle ved et badeanlegg. Bakgrunnen er at politimannen skal ha tatt tak i flere av guttene som oppholdt seg i bassenget skriver Bergens Tidende. Saken får foreløpig ikke noen konsekvenser for politimannens jobb..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 juni 20 kl. 07:12

Arbeidsledige og permitterte tilbys nettkurs

Arbeidsledige og permitterte over hele landet tilbys nå nettkurs. Det opplyser regjeringen. Prislappen er på 85 millioner kroner, og 235 nettbaserte kurs tilbys ved 46 utdanningsinstitusjoner.

P4 - 30 juni 20 kl. 07:22

Det hvite hus ble informert om skuddpremie

Det hvite hus visste allerede i fjor om rapportene som fortalte at Russland tilbød belønning til Taliban for å drepe amerikanske soldater. Det er ett år tidligere enn det som tidligere er opplyst, sier offisielle kilder med kunnskap om saken til nyhetsbyrået AP. Donald Trump nekter for å ha visst om informasjonen om skuddpremier..

P4 - 30 juni 20 kl. 07:50

Ap vil ha rasismeplan i skolen

Ap vil ha nulltoleranse mot rasisme og mobbing i skolen. Partiet vil til høsten på nytt legge fram for Stortinget en rekke forslag som regjeringen har stemt imot tidligere, skriver Dagsavisen. Grunnen til at Ap nå legger fram forslaget på nytt er at rasismedebatten har blitt løftet i Norge etter drapet på George Floyd i USA.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:09

Korrupsjonssiktede får ikke dokumenter

Ordfører Hilde Thorkildsen og de tre andre som er siktet i korrupsjonssaken i Nittedal vil først i august få innsyn i dokumenter om sin egen sak. Det sier advokaten til en av de siktede til Aftenposten. Økokrim har ikke villet dele etterforskningsdokumentene med de siktede.

P4 - 30 juni 20 kl. 08:10

Advarer mot sandaler i bil

Sandaler i bil kan få alvorlige konsekvenser. Det advarer nå NAF som ber deg skifte fra flipflops og sandaler før du kjører bil i sommer. Uegnet fottøy kan kan henge fast i gulvmattene og skape farlige situasjoner melder medlemsorganisasjonen..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:16

SAS får krisehjelp

Flyselskapet SAS får nå krisehjelp fra de største eierene i selskapet Sverige, Danmark og Wallenberg-familien. Sammen gi de flyselskapet 14,3 milliarder svenske kroner melder Dagens Næringsliv. Norge står utenfor den nye redningspakken til det kriserammede selskapet..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:34

Søk etter savnet kvinne i Troms

Det pågår nå søk etter en savnet kvinne i 30-årene på Tjeldøya i Troms. Den savnede ble sist observert på Myklebostad i 2 tiden natt til mandag opplyser Troms politidistrikt..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:35

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å spørre

Frivillige kan ha senket terskelen for å tørre å stille spørsmål under koronakrisen. Det tror generalsekretær Mina Gerhardsen i Nasjonalforeningen for folkehelsen. I dag overleverer de en rapport til Helsedirektør Bjørn Guldvog som oppsummerer tiden hvor frivillige på Koronalinjen har besvart spørsmål om koronaviruset siden Norge stengte ned..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:44

Livreddende førsthjelp etter ulykke på E6

Nødetatene jobber med livreddende førstehjelp på en person etter en ulykke på E6 i Saltdal i Nordland. Det skal være snakk om en bil som har kjørt ut av veien og det var kun denne personen involvert. Trafikken stanses på stedet på grunn av ulykken..

P4 - 30 juni 20 kl. 08:56

Telenor får milliardbot

Telenor får nå en bot på 1,2 milliarder kroner for å ha misbrukt sin markedsmakt til å presse marginene hos andre operatører. ESA gir selskapet boten for å prise tjenester slik at utfordrere ville tape penger på å selge mobilt bredbånd til nettbrett og bærbare PCer fra 2008 til 2012..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt