P4 > Nyheter

Tuesday, 10 December, 03:13

P4 - 15 Nov 19 kl. 05:15

Norske laksefirmaer etterforskes av USA

USA etterforsker norske laksefirmaer for mulig prissamarbeid.
Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.
Firmaene benekter beskyldningene, og sier de vil samarbeide med justisdepartementet og konkurransetilsynet i USA..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, EU

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, laksefirmaer, etterforskesav , USA
NRK - 15 Nov 19 kl. 00:06

Norske laksefirmaer etterforskes

Det amerikanske justisdepartementet starter etterforskning om mulig prissamarbeid mellom flere norske laksefirmaer. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no.

P4 - 10 Aug 19 kl. 18:51

Epsteins dødsfall skal etterforskes

Dødfallet til overgrepstiltalte Jeffery Epstein skal etterforskes. Justisminister William Barr sier at han er forferdet over at Epstein ble funnet død i fengselscellen sin. Ifølge AP skal dødsfallet etterforskes av justisdepartementet og FBI..

Dagbladet - 30 Jul 19 kl. 20:01

Arrangørene etterforskes for uaktsomt drap

En norsk kvinne døde lørdag etter at hun ble truffet av lynet under et ekstremløp i Italia. Nå etterforskes det om arrangørene har opptrådt riktig..

Dagbladet - 30 Jul 19 kl. 20:01

Arrangørene etterforskes for mulig uaktsomt drap

En norsk kvinne døde lørdag etter at hun ble truffet av lynet under et ekstremløp i Italia. Nå etterforskes det om arrangørene har opptrådt riktig..

Klartale - 02 Sep 19 kl. 14:06

Helikopter-selskapet skal etterforskes

Selskapet Helitrans skal etterforskes etter ulykken i Alta. Det har statsadvokaten bestemt..

NRK - 01 Dec 19 kl. 13:15

Politimenn etterforskes for snoking

Flere politimenn etterforskes for mulig snoking i trusselsaken med Mazyar Keshvari, melder Nettavisen. Keshvari anmeldte i februar Øst politidistrikt til Spesialenheten på grunn av lekkasjer til pressen..

P4 - 18 Nov 19 kl. 22:52

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng etterforskes nå for to nye voldtekter. Det skriver Dagbladet. Han ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner, og har fra før en rettskraftig forvaringsdom på seg for å ha forgrepet seg på 19 kvinner.

NRK - 18 Nov 19 kl. 22:15

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 08:10

Drap på journalist på Malta skal etterforskes uavhengig

Drapet på den maltesiske anti-korrupsjonsjournalisten og bloggeren Daphne Caruana Galizia i 2017 skal etterforskes uavhengig, opplyser Maltas regjering..

NRK - 21 Sep 19 kl. 06:35

Skal etterforskes uavhengig

Drapet på den maltesiske anti-korrupsjonsjournalisten og bloggeren Daphne Caruana Galizia i 2017 skal etterforskes uavhengig. Maltas statsminister har utnevnt en pensjonert dommer til å lede etterforskningen av drapet på Galizia..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

- Alle pasientoppdrag ble gjennomført

Alle pasientoppdrag Babcock fikk i Nord-Norge i dag ble gjennomført. Det opplyser selskapet selv i en pressemelding i kveld. Babcock sier de har satt inn to ekstra fly, og har et tredje i beredskap etter problemene i helgen hvor fire fly ble satt på bakken på grunn av tekniske problemer.

P4 - 3 timer siden

Ber om tips etter funn av død person

Politiet ber om tips etter at en død mann ble funnet i en sanddyne på Rægestranden i Sola kommune i Rogaland av forbipasserende i ettermiddag. Politiet omtaler dødsfallet som mistenkelig og har igangsatt kriminaltekniske undersøkelser. Det er ukjent hvem den avdøde er.

P4 - 4 timer siden

Klagesak mot Norge etter utvisningsvedtak

EFTAs tilsynsorgan ESA oppretter klagesak mot Norge etter at Utlendingsnemda nekter å innvilge en alenemor opphold fordi sønnen på 12 år ikke har inntekt. Det melder TV2. Nemda ser bort fra at moren har to jobber, og krever i stedet at det er sønnen som må forsørge henne.

P4 - 4 timer siden

Gisler løslatt i Nigeria

De ni personene som ble tatt som gisler om bord et norsk lasteskip utenfor kysten av Benin i begynnelsen av november er løslatt av gisseltakerne. De ni som satt 35 dager i fangenskap, har gått gjennom medisinske undersøkelser og ble flydd hjem til hjemlandet sitt Filippinene lørdag, melder rederiet. Det er uklart om det ble gitt et løsepengekrav..

P4 - 5 timer siden

Død person funnet i Hammerfest

En kvinne i 40-årene er funnet død i en leilighet i Hammerfest i Finnmark. Politiet sier det ikke er en åpenbar dødsårsak, og opplyser at de har igangsatt undersøkelser. De understreker at det er tidlig i etterforskningsfasen, og vil komme med mer informasjon når det foreligger..

P4 - 6 timer siden

Mener norsk ferielov er ulovlig

Den norske ferieloven bryter trolig med EØS-avtalen. Det mener flere norske juseksperter Aftenposten har snakket med. Mange nyutdannede har ikke råd til ferie fordi de ikke har tjent opp feriepenger i sin første jobb.

P4 - 6 timer siden

FBI får støtte for Trump-granskning

FBI gjorde ingenting galt da de gransket koblinger mellom Donald Trumps valgkampstab og Russland. Det fastslår en rapport fra generalinspektøren for USAs justisdepartmentet. Konklusjonen motsier president Trumps påstander om at han var offer for en heksejakt.

P4 - 6 timer siden

Fredsprisvinneren har ankommet Norge

Årets fredsprisvinner, Etiopias statsminister Abiy Ahmed, ankom i kveld Norge i forkant av fredsprisutdelingen i morgen. Ahmed fikk prisen for å ha sluttet fred med nabolandet Eritrea, men det siste halvåret har prosessen gått i stå og uroen i hans eget land har økt. Til pressen i kveld sa Ahmed at han er svært glad for prisen, men la også til at situasjonen i hjemlandet for tiden er en stor utfordring...

P4 - 6 timer siden

Vurderer å leie inn fly fra Luftransport

Helse Nord og helseminister Bent Høie vurderer å leie inn fly fra Lufttransport for å bøte på situasjonen i Nord-Norge. Selskapet opplyser til TV2 at de har fem fly stående i Tromsø, og at de kan være operative i løpet av få timers varsel. Siden Babcock tok over beredskapen 1.

P4 - 7 timer siden

Død person funnet på strand

En død person er funnet på Rægestranden like sør for Solastranden i Rogaland. Det bekrefter politiet til NRK. Politiet sier de betegner dødsfallet som mistenkelig, og er på stedet og foretar undersøkelser..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt