NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:04

NRK - 25 feb. 21 kl. 02:27

Norske kraftselskaper rammet

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor. Et tosifret antall norske kraftselskaper ble rammet av hackingen i desember i fjor, skriver Dagens Næringsliv..
Les mer på NRK


Les mer om:
Solarwinds, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, kraftselskaper, rammet
E24 - 25 feb. 21 kl. 05:43

Norske kraftselskaper berørt av Solarwinds-hacking

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 10 mars 21 kl. 16:10

Norske universiteter rammet

Flere norske kommuner og universiteter er rammet etter storbrann i et datasenter i Strasbourg. Selskapet Ramsalt, som utvikler nettsider for norske selskaper, er rammet og har Utdanningsdirektoratet, Tromsø kommune og flere universiteter som kunder.

E24 - 25 jan. 21 kl. 14:01

Kraftselskaper investerer 50 millioner i teknologibedrift

Lyse og Haugaland Kraft blir medeier i Datek, som blant annet leverer teknologi til smarthus, smartbyer og helsevesenet..

NRK - 22 feb. 21 kl. 06:30

Strømregninger fryses i Texas

Delstatsmyndighetene i Texas forbyr kraftselskaper å koble kunder fra strømnettet på grunn av manglende betaling. Også fakturering blir utsatt, melder Reuters. Kuldesjokket har gitt enkelte kunder skyhøye regninger på opptil 10.

NRK - 26 jan. 21 kl. 23:30

250.000 rammet av syklon i Mosambik

Syklonen Eloise som rammet Mosambik i helgen, har rammet 250.000 personer. Minst ni personer er døde.

NRK - 16 feb. 21 kl. 05:38

Rammet også for tre år siden

Oppdrettsanlegget som ble rammet av snøskred i går, ble rammet av skred også for tre år siden. Derfor er det planlagt å flytte anlegget ved Stjernøya i løpet av dette året. Det sier samfunnskontakt Roger Pedersen i Grieg Seafoods.

E24 - 11 mars 21 kl. 09:12

NSM: Et titalls norske bedrifter kan være rammet av dataangrepet

Et titalls norske virksomheter er rammet av dataangrepet mot Norge, opplyser avdelingsdirektør Bente Hoff i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) torsdag klokken 9..

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 10:14

Et titall norske bedrifter er rammet av dataangrep – kommune, høyskole og busselskap også berørt

En høyskole, en kommune og et kollektivselskap er noen av virksomhetene som er rammet av det samme dataangrepet som kan….

NRK - 10 jan. 21 kl. 05:48

Sentralbank rammet av hackerangrep

Sentralbanken på New Zealand har søndag blitt rammet av et cyberangrep mot en fildelingstjeneste der det er lagret «sensitiv informasjon». Sentralbanksjef Adrian Orr sier banken har fått demmet opp om angrepet og at systemet er stengt ned..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 30 minutter siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 45 minutter siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..

NRK - 2 timer siden

Kjendisstøtte til Navalnyj

70 kjendiser fra flere land ber i et åpent brev Russlands president Vladimir Putin om å gi legehjelp til den fengslede regimekritikeren Aleksej Navalnyj. Han sultestreiker i fengselet for å få bedre legebehandling.

NRK - 2 timer siden

61 ordensforstyrrelser i Bergen

I Vest politidistrikt er det i natt loggført 61 ordensforstyrrelser og bråk. De fleste er i Bergen kommune, hvor politiet avsluttet rundt 20 fester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt