Dagbladet > Kultur

Lørdag, 26 September, 03:31

Dagbladet - 08 des. 19 kl. 16:15

Norske klimaresultater er bedre enn sitt rykte

Her er klimastatistikken som ikke får oppmerksomhet..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, klimaresultaterer , bedre, enn, sitt, rykte
VG - 04 sep. 19 kl. 15:27

Vi trenger klimaresultater

Det haster med å få resultater for klima- og miljø i Oslo. Byrådet har lite å vise til foruten medieutspill, kronikker, fest og feiring. Oslo trenger at vi handler nå og faktisk leverer resultater fordi klimakrisen er her allerede..

Nyhetspressen - 18 juli 20 kl. 22:19

Gaming blir stadig mer populært

Gaming blir stadig mer populært bant nordmenn. Den innovative teknologien gjør at det kontinuerlig utvikles spennende utstyr som kan benyttes når du spiller i din egen stue. De globale trendene gjør at det norske markedet byr på et stort utvalg av gamingutstyr, som garantert vil gjøre spillopplevelsen bedre.

P4 - 06 nov. 19 kl. 08:07

Gutter gjør det litt bedre

Gutter i ungdomsskolen gjør det fortsatt bedre enn jentene i regning, mens jentene er bedre enn guttene i lesing. Det viser resultatet av de nasjonale prøvene - og det resultatet er som det alltid har vært ifølge disse prøvene. Men tross få store endringer, viser årets prøver en viss utvikling i retning av at jentene samlet sett gjør det noe svakere enn tidligere og guttene noe bedre..

P4 - 07 sep. 20 kl. 06:14

Sverige bedre enn Norge

For første gang ligger Sverige bedre an enn Norge når det gjelder koronasmitte. Etter flere store utbrudd her i landet den siste tiden, hadde Sverige lavere tall på smittetilfeller enn Norge i helgen. Trenden er også klart synkende for Sverige, mens den er økende for Norge og Danmark.

P4 - 16 des. 19 kl. 11:36

Obama: - Kvinner er bedre enn menn

-Levestandarder og resultater ville vært mye bedre hvis kvinner styrte alle land i verden. Det sa tidligere president i USA Barac Obama på et arrangement i Singapore i følge BBC. I sin tale fastslo han at problemer i verden ofte skyldes gamle menn som ikke vil tre til side.

VG - 03 des. 19 kl. 08:57

Ny PISA-test: Norske elever sliter i lesing - Finland presterer vesentlig bedre

Det er en nedgang for norske 15-åringer i både lesing og naturfag siden sist, viser den nyeste PISA-undersøkelsen. Finske elever presterer nok en gang vesentlig bedre enn de norske..

P4 - 28 jan. 20 kl. 16:05

Go-Ahead mer punktlige enn Vy

Go-Ahead har vært mer punktlig enn Vy på to av de tre strekningen det britiske selskapet to over ansvaret for i fjor. Det viser beregninger Bane Nor har gjort for Dagsavisen i en periode på fem uker. Både på Sørlandsbanen og Arendalsbanen var punktligheten henholdsvis 1,9 og 1,7 prosent bedre enn Vy.

E24 - 26 feb. 20 kl. 08:06

Subsea 7 leverer et bedre justert resultat enn ventet på 168 millioner dollar, men snur til minus på bunnlinjen etter nedskrivninger

Undervannsentreprenøren Subsea 7 melder om et noe sterkere justert resultat i fjerde kvartal enn ventet, og bedre enn på samme tid året før, men bunnlinjen er negativ etter nedskrivninger..

P4 - 21 juli 20 kl. 15:05

Tegnell: - Kan klare oss bedre enn Norge i høst

- Sverige kan klare seg bedre enn Norge i høst, og begge land rammes av nye koronabølger. Det sier Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell. Han viser da til at antall immune spiller en rolle ved en andre bølge, og at SVerige har flere som er immune enn Norge, siden langt flere har blitt smittet..

P4 - 03 des. 19 kl. 09:44

Norske elever gjør det dårligere enn før

Norske 15-åringen gjør det dårligere i lesing og naturfag enn før. Det viser den nye PISA-undersøkelsen for 2018 som ble lagt fram i formiddag. Spesielt gutter gjør det dårligere i lesing sammenlignet med tre år siden, og ligger på et så lavt nivå at det kan få konsekvenser for videre utdanning og jobb.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

På grensen til galskap

Ingvar Ambjørnsen briljerer i Ellings balansekunster..

Dagbladet - 10 timer siden

Fikk 200 000 følgere på én time

- Jeg tar dette skrittet fordi, som vi alle vet, er verden i trøbbel..

Dagbladet - 13 timer siden

Teigens triumf

«Fra null til gull – Jahn Teigen '78» handler om året Jahn Teigen fikk sitt store gjennombrudd. Boka viser fram alle Jahn Teigens gode sider. Og kanskje litt for få av hans dårlige..

Dagbladet - 13 timer siden

Hyller gigabøter

- All honnør til Konkurransetilsynet, sier Juritzen etter varsel om 500 mill. i bøter til fire forlagsgiganter..

Dagbladet - 14 timer siden

Dansk nederlag: - Hjerteskjærende

Skuespiller Thue Ersted Rasmussen mister sentral rolle i storserien «The Witcher»..

Dagbladet - 16 timer siden

Slik kjemper Broadway mot Trump

Unionen for skuespillere på Broadway erklærer sin støtte til Demokratenes presidentkandidat..

Dagbladet - 18 timer siden

Roper varsko til Oslo

Bjarte Hjelmeland er glad for at Bergens kulturliv får invitere tilbake til 200 publikummere, men advarer Oslo mot å innføre like strenge tiltak. Kulturminister Abid Raja mener Bergen gjorde helt rett i å stenge ned..

Dagbladet - Igår: 13:53

- Alt har røket

Den danske skuespilleren Mads Mikkelsen avslører at han ikke har hatt én skuespillerjobb siden coronakrisa inntraff..

Dagbladet - Igår: 11:48

Aldri vært mer fengende

Du har aldri hørt Fleet Foxes mer «popfiksert» enn på denne overraskende utgivelsen..

Dagbladet - Igår: 09:13

- Fullstendig absurd

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. De fire forlagene bestrider saken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt