E24 > Økonomi

Mandag, 26 Oktober, 10:40

E24 - 01 okt. 20 kl. 10:00

Norske innkjøpssjefer tror industrifallet er over – høyeste PMI siden før coronakrisen

September-undersøkelsen blant norske innkjøpssjefer (PMI) tyder på at det verste nå er over, og signaliserer vekst i industriaktiviteten fremover..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
PMI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, innkjøpssjefer, tror, industrifalleter , over, høyeste, PMI, siden, før coronakrisen
NRK - 08 okt. 20 kl. 09:23

Store forskjeller i innkjøpspriser

Norske dagligvarekjeder opplever fremdeles store forskjeller i innkjøpspriser, viser en fersk undersøkelse fra Konkurransetilsynet. Konkurransetilsynet har undersøkt forskjellene i norske dagligvarekjeders innkjøpspriser for 2018 og 2019.

E24 - 03 okt. 20 kl. 13:15

Odd Reitan synes tilsynet overdrev innkjøpsforskjellene

Odd og Ole Robert Reitan har trukket seg mer og mer tilbake fra offentligheten. I et sjeldent intervju omtaler Rema-eierne de kontroversielle forskjellene i innkjøpsbetingelser. – Det var grelle eksempler som ble lagt frem.

E24 - 06 okt. 20 kl. 20:17

Astrup med budsjettlekkasje: Vil la offentlige innkjøpskroner drysse over gründere

Kommunal- og moderniseringsministeren har latt seg inspirere av Silicon Valley. I statsbudsjettet har han fått med et program som skal hjelpe oppstartsbedriftene til å nå frem i kampen om de 560 milliardene i årlige offentlige innkjøp.

NRK - 07 okt. 20 kl. 14:54

Dyrere kampflyprosjekt

En svak kronekurs gjør innkjøp av nye kampfly dyrere, opplyser Forsvarsdepartementet. En oppdatert analyse anslår at innkjøp av fly og utrustning vil koste 98,8 milliarder kroner, skriver BT. Det er 10 milliarder mer enn den opprinnelige kostnadsrammen..

Aftenposten - 08 okt. 20 kl. 08:55

Norgesgruppen fikk langt lavere innkjøpspriser over flere år

En fersk rapport fra Konkurransetilsynet viser at de høye innkjøpsforskjellene i dagligvarebransjen ikke var et engangstilfelle..

E24 - 08 okt. 20 kl. 08:55

Norgesgruppen fikk langt lavere innkjøpspriser over flere år

En fersk rapport fra Konkurransetilsynet viser at de høye innkjøpsforskjellene i dagligvarebransjen ikke var et engangstilfelle..

P4 - 08 okt. 20 kl. 09:17

Ulike innkjøpsbetingelser i dagligvarebransjen

Norgesgruppen, som blant annet eier Kiwi og Meny, får bedre innkjøpsbetingelser enn konkurrentene i dagligvaremarkedet. Det viser en ny kartlegging fra Konkurransetilsynet, et knapt år etter at tilsynet innledet etterforskning av konkurransesituasjonen. De følger nå opp leverandørene for å finne ut mer om årsakene..

E24 - 08 okt. 20 kl. 14:06

Norgesgruppen refser tilsynet: – Det dårligste tidspunktet i hele året for en slik rapport

Norgesgruppen forsvarer innkjøpsforskjellene som et «ikke unaturlig» resultat av tøffe leverandør-forhandlinger – men sier Konkurransetilsynet nå selv risikerer å påvirke neste års innkjøpspriser..

Aftenposten - 08 okt. 20 kl. 14:06

Norgesgruppen refser tilsynet: – Det dårligste tidspunktet i hele året for en slik rapport

Norgesgruppen forsvarer innkjøpsforskjellene som et «ikke unaturlig» resultat av tøffe leverandør-forhandlinger – men sier Konkurransetilsynet nå selv risikerer å påvirke neste års innkjøpspriser..

NRK - 29 sep. 20 kl. 10:49

Amerikanske fly trener på Andøya

Andøya har besøk av tre amerikanske P8 overvåkingsfly. Fra Forsvarets operative hovedkvarter får NRK opplyst at de driver rutinemessig øving og trening utenfor Norskekysten. P8 er for øvrig flytypen norske myndigheter har gått til innkjøp av..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Regjeringen legger fram nye coronatiltak

Mandag klokken 16 vil regjeringen legge fram nye nasjonale coronatiltak. Også i Oslo varsles det mandag strengere tiltak for å bekjempe smittespredning..

E24 - 30 minutter siden

Regjeringen legger frem nye coronatiltak

Klokka 16 mandag legger regjeringen frem nye coronatiltak på en pressekonferanse med Erna Solberg, Bent Høie, Guri Melby og Kjell Ingolf Ropstad..

E24 - 45 minutter siden

Bergensselskap har tapt 90 millioner på to år. Nå er også eierne i trøbbel.

Norwegian Electric Systems gikk fra offshore til elferger. Så smalt det hos eieren og hovedkunden..

E24 - 1 time siden

Kinas ledelse legger ny femårsplan for økonomien

Kinesiske ledere innledet mandag et fire dager langt møte der de skal utarbeide en femårsplan for økonomien og sette opp utviklingsmål for de neste 15 årene..

E24 - 1 time siden

Japan setter nytt klimamål

Japans nye statsminister Yoshihide Suga har presentert et nytt og mer ambisiøst klimamål: Klimanøytralitet innen 2050..

E24 - 1 time siden

Krangler om hvem som sinker grønne investeringer

Norge henger etter andre land når det kommer til ventureinvesteringer i «grønne» selskaper. Investorene og bedriftene er uenig om hvem sin skyld dette er..

E24 - 2 timer siden

Equinors gassanlegg på Melkøya blir stengt i inntil ett år

Skadene på produksjonsanlegget utenfor Hammerfest er så omfattende at selskapet ikke tror de kan starte opp igjen før 1.oktober neste år..

E24 - 3 timer siden

I denne byen har Petter Stordalen tapt over 400 millioner

Pengene fortsetter å renne ut fra hotellene til Petter Stordalen i Stavanger. I fjor tapte hotellkongen 69 millioner i oljebyen. Og det var altså før koronaen....

E24 - 4 timer siden

Nordea-strateger: Nye nedstengninger truer resultatveksten

Nye coronarestriksjoner verden over lover dårlig for selskapers bunnlinje de neste kvartalene, tror Nordea-strategene Erik Bruce og Joachim Bernhardsen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt