NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 16:11

NRK - 18 Aug 19 kl. 10:20

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Landbruksdirektoratet, Vestlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, eplerog , plommeri , butikker
NRK - 18 Aug 19 kl. 10:20

Norske epler og plommer til butikk

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 10:05

Snart norske epler og plommer i butikk

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet..

NRK - 02 Oct 19 kl. 18:56

Flere tyverier av verdifulle varer

I 2018 var det en økning i tyverier og grove tyverier i norske butikker på 3 prosent sammenlignet med året før. Mange av sakene ble henlagt av politiet. 7.

P4 - 13 Jun 19 kl. 07:41

Færre butikker

Det blir stadig færre butikker å gå inn i i Norge. Antallet fysiske butikker har gått ned med hele 10,6 prosent de ti siste årene, melder NRK. At vi heller handler på nett anses som årsaken..

P4 - 23 Aug 19 kl. 07:45

Flamberte plommer med havrekjeks og vaniljeis

Høstsnadder!.

P4 - 23 Aug 19 kl. 07:45

Flamberte plommer med karamellisert havrekjeks

Høstsnadder!.

E24 - 14 Oct 19 kl. 13:50

Nå er 9 av 10 norske Superdry-butikker konkurs

Mandag kom meldinger om at fire nye Superdry-butikker er konkurs..

P4 - 21 Jul 19 kl. 20:19

Platekompaniet legger ned butikker

Platekompaniet legger ned nesten alle sine butikker i Norge. Buttikkjeden har tapt 55 millioner kroner på fem år, og fem av deres åtte butikker blir nå lagt ned, skriver Dagens Næringsliv. Så sent som i 2014 hadde Platekompaniet 27 butikker i Norge.

P4 - 14 Jul 19 kl. 13:27

Går mot en bra eplehøst

Det går mot en bra eplehøst. Produsentene kan regne med et resultat på rundt 8.000 tonn, skriver Forskning.

E24 - 24 Dec 19 kl. 09:24

Norske butikker ut mot nye tollregler: – Torpederer næringen

På nyåret innføres regjeringens nye tollregler. Norske butikkeiere er bekymret for hva dette vil bety for den norske varehandelen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Krona på sitt svakeste mot euroen

En euro koster torsdag ettermiddag 10,31 kroner. Så svak har den norske krona ikke vært siden euroen ble opprettet i 1999. Ifølge E24 forklares utviklingen med fall i oljeprisen og frykt for det nye koronaviruset..

NRK - 15 minutter siden

Kraftig fall i oljeprisen

Oljeprisen falt torsdag over 4 prosent som følge av virusfrykten. Også børsene og verdien av norske kroner synker markant. Ved 15.

NRK - 30 minutter siden

Barna fraktes til skolen

De 23 barna som var involvert i ulykken da en buss veltet øst for Honnemyr i Vennesla, fraktes tilbake til skolen for videre oppfølging. Barna er elever ved Samkom skole..

NRK - 15 minutter siden

– Får mange korona-henvendelser

Forsikringsselskapene har mottatt flere hundre henvendelser fra kunder som er bekymret for det nye koronaviruset. Både Gjensidige og Storebrand sier de har mottatt flere henvendelser, særlig knyttet til situasjonen i Nord-Italia..

NRK - 30 minutter siden

Får ikke bygge ny rullebane

En britisk ankedomstol har satt foten ned for en ny rullebane på Heathrow-flyplassen. Domstolen mener regjeringen burde ha tatt i betraktning Storbritannias forpliktelser om utslippskutt i Parisavtalen. Heathrow lufthavn varsler at den vil anke..

NRK - 30 minutter siden

Oslo Børs i fritt fall

Oslo Børs har falt 4,5 prosent torsdag..

NRK - 30 minutter siden

WHO ber land ta umiddelbare grep

Sju nye land har meldt om koronasmitte det siste døgnet, deriblant Norge. Verdens helseorganisasjon (WHO) ber landene om å ta umiddelbare grep. – Vi befinner oss nå ved et avgjørende punkt, sier WHO-direktør Tedros Adhanom Ghebreyesus..

NRK - 45 minutter siden

– Dødsraten kan være feilaktig høy

Dødsraten for det nye koronaviruset kan være lavere enn de internasjonale tallene viser, mener Folkehelseinstituttet. Internasjonalt opererer Verdens helseorganisasjon med en rate på rundt 3,4 prosent. I Norge regner FHI med en rate på 0,4 prosent..

NRK - 45 minutter siden

Norwegian-aksjen i fritt fall

Norwegian-aksjen har falt 23 prosent på Oslo Børs torsdag. På en uke er aksjeverdien mer enn halvert. Ifølge E24 er Norwegian-aksjen nå på sitt laveste nivå siden desember 2008..

NRK - 1 time siden

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt