NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 11:55

NRK - 18 aug. 19 kl. 10:20

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Landbruksdirektoratet, Vestlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, eplerog , plommeri , butikker
NRK - 18 aug. 19 kl. 10:20

Norske epler og plommer til butikk

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

Hegnar.no - 18 aug. 19 kl. 10:05

Snart norske epler og plommer i butikk

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet..

NRK - 02 okt. 19 kl. 18:56

Flere tyverier av verdifulle varer

I 2018 var det en økning i tyverier og grove tyverier i norske butikker på 3 prosent sammenlignet med året før. Mange av sakene ble henlagt av politiet. 7.

NRK - 17 mars 20 kl. 19:17

H&M stenger butikker i flere land

Klesgiganten H&M stenger midlertidig alle sine 460 butikker i Tyskland og nærmere 600 butikker i USA på grunn av koronakrisen. Det samme gjør alle H&M-butikker i Canada, Portugal og Belgia. Kleskjeden har fra før stengt sine butikker i en rekke land..

P4 - 23 aug. 19 kl. 07:45

Flamberte plommer med havrekjeks og vaniljeis

Høstsnadder!.

P4 - 23 aug. 19 kl. 07:45

Flamberte plommer med karamellisert havrekjeks

Høstsnadder!.

P4 - 13 juni 19 kl. 07:41

Færre butikker

Det blir stadig færre butikker å gå inn i i Norge. Antallet fysiske butikker har gått ned med hele 10,6 prosent de ti siste årene, melder NRK. At vi heller handler på nett anses som årsaken..

P4 - 04 mars 20 kl. 06:51

Mange butikker selger alkohol til mindreårige

Vil ha legitimasjonsplikt for alle. Mange butikker selger alkohol til mindreårige helt ned i 13-årsalderen. Hver femte mindreårige kontrollør fra rusorganisasjonen Juvente fikk kjøpt alkohol i norske butikker i fjor, viser en gjennomgang fra organisasjonen.

E24 - 14 okt. 19 kl. 13:50

Nå er 9 av 10 norske Superdry-butikker konkurs

Mandag kom meldinger om at fire nye Superdry-butikker er konkurs..

P4 - 21 juli 19 kl. 20:19

Platekompaniet legger ned butikker

Platekompaniet legger ned nesten alle sine butikker i Norge. Buttikkjeden har tapt 55 millioner kroner på fem år, og fem av deres åtte butikker blir nå lagt ned, skriver Dagens Næringsliv. Så sent som i 2014 hadde Platekompaniet 27 butikker i Norge.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Sykehusansatt smittet – tre isolert

Tre pasienter er isolert etter kontakt med smittet ansatt ved Oslo universitetssykehus, melder NTB..

NRK - 15 timer siden

Smittet gikk på treningssenter

Tre personer i Halden er smittet med koronaviruset. En av dem trente på et treningssenter i kommunen før vedkommende visste om smitten. Et av tilfellene ble trolig smittet i Askim der et koronautbrudd ble kjent denne uken, opplyser kommunen..

NRK - 45 minutter siden

Minst åtte drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd i en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Ber festdeltakere gå i karantene

Oslo kommune ber alle de som har deltatt på de samme festene som de 35 koronasmittede personene i Oslo vest om å gå i ti dagers karantene. – Det er cirka 190 nærkontakter fra fire fester i Bydel Vestre Aker, opplyser kommunen ifølge NTB..

NRK - 45 minutter siden

Minst 8 drept i Mogadishu

Minst 8 personer er drept og 14 skadd etter en eksplosjon like ved en militærbase i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Ifølge lokale kilder er det snakk om en bilbombe. Det melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 2 timer siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 2 timer siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 2 timer siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt