NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 11:13

NRK - 18 Aug 19 kl. 10:20

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Landbruksdirektoratet, Vestlandet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, eplerog , plommeri , butikker
NRK - 18 Aug 19 kl. 10:20

Norske epler og plommer til butikk

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

Hegnar.no - 18 Aug 19 kl. 10:05

Snart norske epler og plommer i butikk

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet..

P4 - 13 Jun 19 kl. 07:41

Færre butikker

Det blir stadig færre butikker å gå inn i i Norge. Antallet fysiske butikker har gått ned med hele 10,6 prosent de ti siste årene, melder NRK. At vi heller handler på nett anses som årsaken..

P4 - 23 Aug 19 kl. 07:45

Flamberte plommer med havrekjeks og vaniljeis

Høstsnadder!.

P4 - 23 Aug 19 kl. 07:45

Flamberte plommer med karamellisert havrekjeks

Høstsnadder!.

P4 - 21 Jul 19 kl. 20:19

Platekompaniet legger ned butikker

Platekompaniet legger ned nesten alle sine butikker i Norge. Buttikkjeden har tapt 55 millioner kroner på fem år, og fem av deres åtte butikker blir nå lagt ned, skriver Dagens Næringsliv. Så sent som i 2014 hadde Platekompaniet 27 butikker i Norge.

P4 - 14 Jul 19 kl. 13:27

Går mot en bra eplehøst

Det går mot en bra eplehøst. Produsentene kan regne med et resultat på rundt 8.000 tonn, skriver Forskning.

E24 - 09 Jun 19 kl. 12:07

Elkjøp utvider solcelle-samarbeid med norske Otovo

Etter en test i utvalgte butikker ruller Elkjøp og Otovo ut solceller til konsernets butikker over hele Norge og Sverige..

Hegnar.no - 27 Jun 19 kl. 11:09

H&M åpner færre butikker

Omsetningen stiger, men overskuddet faller for den svenske kleskjeden H&M, som nå vil etablere færre butikker enn opprinnelig planlagt..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 07:56

Nedgang i antall butikker

Antallet fysiske butikker har gått ned med 10,6 prosent de ti siste årene. Netthandel pekes på som årsaken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Savnet jeger funnet i god behold

En jeger i 60-årene som har vært savnet i Namdal i Trøndelag, er funnet i god behold. Det var et redningshelikopter som fant ham. Mannen ble meldt savnet av sine jaktkamerater i området Storvatnet i Nærøy kommune da han ikke møtte opp på avtalt sted..

NRK - 30 minutter siden

Mange drept i angrep i Afghanistan

Ifølge den afghanske radio- og TV-stasjonen ShamshadNews ble minst 20 mennesker ifølge en lokal kilde drept og 30 såret da eksplosjoner rammet Ghanis valgkampmøte. 1TVNews melder at minst 24 mennesker er drept og 31 er såret i angrepet. ..

NRK - 30 minutter siden

Brexit-saker i britisk høyesterett

Storbritannias høyesterett starter torsdag en felles ankebehandling av flere søksmål mot regjeringens fremgangsmåte i brexitsaken. Det er satt av tre dager til ankebehandlingen i London, så en kjennelse er ikke ventet før tidligst torsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Kardinal anker til høyesterett

Kardinal George Pell ber australsk høyesterett omgjøre dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep. 78-åringen ble i desember funnet skyldig i voldtekt og andre seksuelle overgrep mot to mindreårige altergutter i Melbourne 1996 og 1997..

NRK - 30 minutter siden

Sju nye meldinger om syke hunder

Siden mandag har to nye hunder dødd av de pågående sykdomsutbruddet, ifølge Mattilsynet. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker. Fem øvrige hunder har blitt meldt syke, opplyser Mattilsynet i en oppdatering tirsdag.

NRK - 45 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 2 timer siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt