VG > Sport

Lørdag, 08 August, 08:42

VG - 01 aug. 20 kl. 22:06

Norske Monica i Värmland: Frykter økt smitte etter grenseåpning

VÄRMLAND (VG) I en uke har nordmenn igjen fått lov til å krysse grensen til Sverige uten å sitte i karantene ved hjemkomst. Nå frykter norske Monica Jakobsen økt smitte i grensekommunen Eda..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Vrmland, Sverige, Monica Jakobsen, Eda, Monica, Värmland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, Monicai , Värmland, Frykter, økt, smitte, etter, grenseåpning
NRK - 22 juli 20 kl. 22:49

VG: Värmland kan bli grønt

Det svenske länet Värmland kan bli «grønt» og dermed åpent for nordmenn å dra til uten innreisekarantene, viser en kartlegging VG har gjort. Värmland har 10,27 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, skriver VG..

VG - 29 juli 20 kl. 11:18

Her går de inn i hytta i Värmland for første gang på syv måneder: – Det er blandede følelser

VÄRMLAND (VG) Eva Karin (64) og Per Gunnar (62) har ikke vært i boligen i Sverige på syv måneder. Nå frykter de hva som venter på andre siden av grensen..

VG - 29 juli 20 kl. 11:18

Her går de inn i boligen i Värmland for første gang på syv måneder: – Det er blandede følelser

VÄRMLAND (VG) Eva Karin (64) og Per Gunnar (62) har ikke vært i boligen i Sverige på syv måneder. Nå frykter de hva som venter på andre siden av grensen..

VG - 29 juli 20 kl. 11:18

Drar til boligen i Värmland for første gang på syv måneder: – Det er blandede følelser

VÄRMLAND (VG) Eva Karin (64) og Per Gunnar (62) har ikke vært i boligen i Sverige på syv måneder. Nå frykter de hva som venter på andre siden av grensen..

NRK - 17 juli 20 kl. 16:32

Norske dykkere kalt inn i søk

Det er satt i gang en større leteaksjon nord i Värmland etter to små barn som forsvant ved Kindsjön. Norske dykkere er kalt inn i søket, ifølge lokale medier. Barna er fem og åtte år gamle, skriver Expressen..

P4 - 27 mai 20 kl. 05:57

Frykter for tilbudet til barn

Norske kommuner frykter at koronakostnadene vil ramme tilbudet til barn, unge og eldre. Flere mener det blir konsekvensen av at staten ikke tar hele koronaregningen, skriver Dagsavisen. Ordfører i Drammen, Monica Myrvold Berg, sier koronaen koster kommunen rundt 50 millioner kroner ekstra i måneden, og at prislappen så langt har passert 100 millioner.

P4 - 26 juli 20 kl. 16:38

Markant kundeøkning i Värmland

Kjøpesentrene i Värmland melder om kraftig kundeøkning etter at deler av Sverige ble åpnet for oss nordmenn i går. Sentersjef ved kjøpesenteret i Charlottenberg sier til E24 at de hadde rundt 11.500 besøkende på senteret i går.

P4 - 17 april 20 kl. 07:45

Frykter oppbluss av falske nyheter

Koronapandemien kan gi et oppbluss av falske nyheter. Det advarer Nasjonal sikkerhetsmyndighet i risikorapporten for 2020, skriver NRK. Justisminister Monica Mæland frykter at feilinformasjon kan påvirke demokratiet vårt.

P4 - 17 juli 20 kl. 16:25

To barn savnet ved sjø like ved grensen

To barn på fem og åtte år er savnet ved en sjø i Södra Finnskoga i Värmland i Sverige. Flere politipatruljer har rykket ut, og et helikopter med norske dykkere er ifølge Aftonbladet også på vei for å bistå. Redningstjenesten er allerede på stedet..

NRK - 05 aug. 20 kl. 02:21

Nordmenn strømmer til Töksfors

På kjøpesentrene i Töcksfors økte besøket med 33 prosent i den første uken etter at norske myndigheter åpnet grensen til Värmland, ifølge SVT. Hovedårsaken til rekordene er trolig at Svinesund fortsatt er stengt, mener sentersjef Madeleine Ward..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 minutter siden

– Vi vil ikke at Stina Nilsson skal komme og slå oss

KVITÅVATN (VG) Ingrid Landmark Tandrevold (23) mener at Stina Nilsson (27) har mange av kvalitetene som trengs for å bli en god skiskytter..

VG - 9 timer siden

Les dagens VG her!

Anne-Elisabeth Hagen har vært forsvunnet siden 31. oktober 2018. Ektemannen Tom Hagen har forklart at han fant et trusselbrev i en hvit konvolutt.

VG - 9 timer siden

Juventus-nedtur tross historisk Cristiano Ronaldo-bragd – Lyon til kvartfinale

(Juventus - Lyon 2–1, 2–2 sammenlagt) Etter to mål fra Cristiano Ronaldo har ingen spillere scoret flere mål i én sesong for Juventus, men Lyon gikk likevel videre på bortemål. Det skjedde ikke uten kontroverser..

VG - 11 timer siden

Iversen slakter seg selv: – Er her for å bli ydmyket

Emil Iversen (28) røk ut allerede i åttedelsfinalen av den spesielle sprinten under Blink-festivalen - og slaktet egne ferdigheter..

VG - 11 timer siden

Oljesøl truer paradisøy

Det lekker olje fra et frakteskip som gikk på grunn utenfor øya Mauritius i slutten av juli..

VG - 12 timer siden

Ny avtale for elsparkesykler – stenger ikke på natten

Elsparkesykkel-selskapene i Oslo la fredag frem en ny avtale med strakstiltak hvor de forplikter seg til å bedre sikkerheten og parkeringmulighetene for brukere..

VG - 12 timer siden

Stor variasjon i smitteverntiltak på fadderukene

Neste uke begynner årets fadderuker. På noen studiesteder er faddergruppene på 20 personer, mens hos andre er de så store som 100..

VG - 13 timer siden

Terminerte kontrakt etter 48 minutter på banen - klar for dansk toppklubb

Malin Sunde (20) fikk kontrakten med Sandviken terminert på onsdag. Nå er hun klar for den danske Champions League-klubben Brøndby..

VG - 16 timer siden

Benedictes ukjente Beirut-drama: - Blodet silte nedover ansiktet mitt

Det er tirsdag etter jobb. Benedicte Hafskjold står og ser ned mot havnen gjennom verandavinduet. Så bli hun blåst overende inne i leiligheten, og blir liggende i en haug av knust glass..

VG - 17 timer siden

TikTok-forbud: – Kan få voldsomme konsekvenser for norske brukere

Donald Trump forbyr amerikanere å gjennomføre transaksjoner med de kinesiske eierne av TikTok. Teknologi-journalist Ståle Grut i NRK Beta tror et TikTok-forbud kan få store konsekvenser for resten av det globale TikTok-nettverket..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt