VG > Sport

Thursday, 21 February, 07:16

VG - 13 Feb 18 kl. 10:49

Norske Magnus Kim er stjerne i Sør-Korea: røk ut etter sekundstrid i sprinten

PYEONGCHANG/OSLO (VG) Sør-Koreas norske langrennshåp, Magnus Kim (19), var fem sekunder unna å ta seg videre fra sprint-prologen tirsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Pyeongchangoslo, koreas, Kim, Magnus Kim, Sør-Korea

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, Magnus, Kimer , stjernei , Sør-Korea, røkut , etter sekundstrid i sprinten
NRK - I førrgår: 19:27

To Michelin-stjerner til Trondheim

Restaurantene Credo og Fagn fikk mandag stjerner fra den prestisjetunge franske matguiden. Credo fikk også en pris for bærekraft. Credos kjøkkensjef Heidi Bjerkan er første norske kvinne med stjerne.

VG - 11 Jun 18 kl. 16:12

Hysteri da Carlsen lanserte nytt spill: – Magnus er en stjerne

BEKKESTUA (VG) Magnus Carlsen (27) fortsetter å utvide merkevaren sin. Mandag ga 25-åringen ut dataspillet Magnus’ Kingdom of Chess..

VG - 18 Nov 18 kl. 21:26

Analyse: Dette er noe helt annet enn Anand og Karjakin

LONDON (VG) (Magnus Carlsen – Fabiano Caruana 3,5-3,5) Det norske folket har i løpet av Magnus Carlsens VM-kamper lært ordet «bukk». Det ordet har vi hoppet elegant bukk over så langt her i London..

Aftenposten - I førrgår: 19:26

Fagn og Credo i Trondheim får 1 Michelin-stjerne hver

«The Double» til Trondheim: Kjøkkensjef Heidi Bjerkan og Credo i Trondheim mottar Michelins første pris for bærekraft ved siden av en stjerne i guiden, mens Fagn får sin første stjerne..

Aftenposten - I førrgår: 19:26

Fagn og Credo i Trondheim får én Michelin-stjerne hver

«The Double» til Trondheim: Kjøkkensjef Heidi Bjerkan og Credo i Trondheim mottar Michelins første pris for bærekraft ved siden av en stjerne i guiden, mens Fagn får sin første stjerne..

VG - 04 May 18 kl. 12:45

Magnus Moan vraket fra landslaget

Kombinertveteranen Magnus Moan (34) har som følger av en skuffende sesong blitt utelatt fra den norske landslagstroppen..

Aftenposten - 26 Aug 18 kl. 21:00

Vi undres over at andre norske medieledere ser seg tjent med å forsøke å bygge ned NRK | Birger Magnus og Thor Gjermund Eriksen

Vi advarer mot ensidige og aggressive angrep på NRK og tar til orde for at norske medieledere samarbeider til beste for det norske mediemangfoldet..

VG - 06 Nov 18 kl. 20:50

Sjokktap for Liverpool mot Røde Stjerne

(Røde Stjerne – Liverpool 2–0) Etter 4–0-seier hjemme mot Røde Stjerne i motsatt oppgjør i Champions League, reiste Jürgen Klopps menn til Serbia med lave skuldre. Det skulle de få svi for av en serbisk 24-åring..

VG - 06 Nov 18 kl. 20:50

Sjokktap for Liverpool mot Røde Stjerne: – Vi må prestere bedre

(Røde Stjerne – Liverpool 2–0) Etter 4–0-seier hjemme mot Røde Stjerne i motsatt oppgjør i Champions League, reiste Jürgen Klopps menn til Serbia med lave skuldre. Det skulle de få svi for av en serbisk 24-åring..

VG - 04 May 18 kl. 12:45

Magnus Moan vraket fra landslaget – satser videre på egen hånd

ULLEVAAL STADION (VG) Kombinertveteranen Magnus Moan (34) har som følger av en skuffende sesong blitt utelatt fra den norske landslagstroppen..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Kan Arsenal ryke mot en «traktorfabrikk»?

Arsenal gikk på et ydmykende 1–0 tap i Hviterussland, men bør snu det på Emirates. De kan vel ikke ryke ut av Europa League mot en «traktorfabrikk»?.

VG - 2 timer siden

Her legger Klæbo og sprinterne gullplanen

SEEFELD (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) tok føringen da han og lagkameratene gjorde de siste avgjørende forberedelsene før kampen om VM-gullet. Nå varsler sprinttrener Arild Monsen at løperne må være topp tre inn på oppløpet for å vinne sprinten..

VG - 8 timer siden

Her sikrer Atlético-stopperne drømmeutgangspunkt mot Juventus

(Atlético Madrid – Juventus 2–0) Atlético-spissene klarte ikke få nettsus mot Juventus. Da var det godt å ha to midtstoppere med nese for mål..

VG - 8 timer siden

Her sikrer Atlético-midtstopperne drømmeutgangspunkt mot Juventus

(Atlético Madrid – Juventus 2–0) Antoine Griezmann traff tverrliggeren, Diego Costa bommet grovt og Álvaro Morata fikk en scoring annullert. Atlético-spissene klarte ikke få nettsus mot Juventus. Da var det godt å ha to midtstoppere med nese for mål..

VG - 8 timer siden

Her sikrer midtstopperne Atlético drømmeutgangspunkt mot Juventus

(Atletico Madrid – Juventus 2–0) Antoine Griezmann traff tverrliggeren, Diego Costa bommet grovt og Álvaro Morata fikk en scoring annullert. Atlético-spissene klarte ikke få nettsus mot Juventus. Da var det godt å ha to midtstoppere med nese for mål..

VG - 8 timer siden

Sterling reddet Manchester City på overtid

(Schalke – Manchester City 2-3) Etter to straffer på sju minutter, VAR-drama og rødt kort så det ut til å bli en marerittkveld for Manchester City. Men på overtid ble Raheem Sterling (24) den store helten..

VG - 8 timer siden

Midtstopperne sikret Atletico drømmeutgangspunkt mot Juventus

(Atletico Madrid - Juventus 2–0) Antoine Griezmann traff tverrliggeren, Deigo Costa bommet grovt og Alvaro Morata fikk mål annullert. Atletico-spissene klarte ikke få nettsus mot Juventus. Da var det godt å ha to midtstoppere med nese for mål..

VG - 8 timer siden

Sterling reddet Manchester City på overtid med ti mann

(Schalke - Manchester City 2–3) Etter to straffer på sju minutter, VAR-drama og rødt kort så det ut til å bli en marerittkveld for Manchester City. Men på overtid ble Raheem Sterling den store helten..

VG - 8 timer siden

Emil (20) reddet av hjertestarter – faren lovpriser hockeyklubbene

– Uten deres snarrådighet ville han ikke vært i live i dag, sier Jon Westmark om støtteapparatet i VIF Hockey og Stjernen etter at sønnen fikk hjertestans på kamp denne uken..

VG - 9 timer siden

Molid og Riegelhuth bøttet inn mål da Larvik og Storhamar delte poengene

Det ble nærmest en ren duell mellom Larviks Mari Molid og Storhamars Betina Riegelhuth i eliteserien håndball onsdag. De to scoret ti mål hver i 28-28-kampen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt