VG > Sport

Friday, 16 November, 23:57

VG - 13 Feb 18 kl. 10:49

Norske Magnus Kim er stjerne i Sør-Korea: røk ut etter sekundstrid i sprinten

PYEONGCHANG/OSLO (VG) Sør-Koreas norske langrennshåp, Magnus Kim (19), var fem sekunder unna å ta seg videre fra sprint-prologen tirsdag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Pyeongchangoslo, koreas, Kim, Magnus Kim, Sør-Korea

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norske, Magnus, Kimer , stjernei , Sør-Korea, røkut , etter sekundstrid i sprinten
VG - 11 Jun 18 kl. 16:12

Hysteri da Carlsen lanserte nytt spill: – Magnus er en stjerne

BEKKESTUA (VG) Magnus Carlsen (27) fortsetter å utvide merkevaren sin. Mandag ga 25-åringen ut dataspillet Magnus’ Kingdom of Chess..

VG - 04 May 18 kl. 12:45

Magnus Moan vraket fra landslaget

Kombinertveteranen Magnus Moan (34) har som følger av en skuffende sesong blitt utelatt fra den norske landslagstroppen..

Aftenposten - 26 Aug 18 kl. 21:00

Vi undres over at andre norske medieledere ser seg tjent med å forsøke å bygge ned NRK | Birger Magnus og Thor Gjermund Eriksen

Vi advarer mot ensidige og aggressive angrep på NRK og tar til orde for at norske medieledere samarbeider til beste for det norske mediemangfoldet..

VG - 06 Nov 18 kl. 20:50

Sjokktap for Liverpool mot Røde Stjerne

(Røde Stjerne – Liverpool 2–0) Etter 4–0-seier hjemme mot Røde Stjerne i motsatt oppgjør i Champions League, reiste Jürgen Klopps menn til Serbia med lave skuldre. Det skulle de få svi for av en serbisk 24-åring..

VG - 06 Nov 18 kl. 20:50

Sjokktap for Liverpool mot Røde Stjerne: – Vi må prestere bedre

(Røde Stjerne – Liverpool 2–0) Etter 4–0-seier hjemme mot Røde Stjerne i motsatt oppgjør i Champions League, reiste Jürgen Klopps menn til Serbia med lave skuldre. Det skulle de få svi for av en serbisk 24-åring..

VG - 04 May 18 kl. 12:45

Magnus Moan vraket fra landslaget – satser videre på egen hånd

ULLEVAAL STADION (VG) Kombinertveteranen Magnus Moan (34) har som følger av en skuffende sesong blitt utelatt fra den norske landslagstroppen..

P4 - 04 May 18 kl. 14:15

Moan vraket fra landslaget

Veteranen Magnus Moan er vraket fra kombinertlandslaget kommende sesong. 34-åringen fikk det ikke til å stemme i vinter, og landslagsledelsen har tidligere uttalt at Moan var i grenseland med tanke på å få være med videre. De som er tatt ut er Espen Andersen, Jarl Magnus Riiber, Jørgen Graabak, Jan Schmid og Magnus Krog..

Hegnar.no - 06 Dec 17 kl. 15:32

Gatebod i Bangkok tildelt Michelin-stjerne

I over 40 år har 72 år gamle Supinya Junsuta drevet en matbod i en gate i gamlebyen i Bangkok. Onsdag fikk hun Michelin-stjerne..

Dagbladet - 28 Jun 18 kl. 11:19

Magnus Carlsen ber om 38 millioner

Play Magnus er på pengejakt. Sjakkeventyret lugger..

Hegnar.no - 02 Aug 18 kl. 12:59

Blodrødt for Play Magnus

Millionene renner ut av spillselskapet til Magnus Carlsen..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Redningsmannen Maars Johnsen forlot intervju i smerter

LJUBLJANA (VG) (Slovenia – Norge 1–1) Bjørn Maars Johnsen (27) reddet poenget som kan bli forskjellen mellom EM-sluttspill og ikke for Norge. Etter kampen klarte han ikke stille til intervju med VG..

VG - 1 time siden

Effektiviteten må opp, Lagerbäck

LJUBLJANA (VG) (Slovenia-Norge 1–1) Bjørn Maars Johnsens utligning fem minutter før slutt kan være nok til at Norge vinner sin pulje i Nations League. Men Lars Lagerbäck har fått et stort problem med effektiviteten..

VG - 1 time siden

Magnus Carlsen reddet såvidt remis: – Jeg misset på så mye

LONDON (VG) (Magnus Carlsen-Fabiano Caruana 1/2–1/2, totalt 3–3) Magnus Carlsen (27) rotet seg fullstendig bort da han skulle slå til med hvite brikker. Han sloss febrilsk i det sjette partiet mot Fabiano Caruana (26) - og klarte på mirakuløst vis å redde remis..

VG - 1 time siden

Maars Johnsen reddet livsviktig poeng for Norge

LJUBLJANA (VG) (Slovenia – Norge 1–1) Bjørn Maars Johnsen (27) reddet poenget som kan bli forskjellen mellom EM-sluttspill og ikke for Norge..

VG - 1 time siden

Vg-bØrsen: slik spilte norge mot slovenia

LJUBLJANA (VG) (Slovenia - Norge 1–1) Bjørn Maars Johnsen (27) reddet Norge med en sen utligning på et smart hodestøtet. Men det var Ole Kristian Selnæs (24) som var Norges beste spiller..

VG - 3 timer siden

Pris for nytt X Games i Norge: 36 millioner

De norske brett- og skistjernene Marcus Kleveland (19) og Birk Ruud (18) er klare for X Games nummer fire på hjemmebane neste år – støttet av 18 millioner fra staten og fem millioner fra boliggiganten Obos..

VG - 5 timer siden

Tråkker på sine trofaste

En gjennomsnittsarbeider i Stoke-on-Trent må jobbe i mer enn 119 år for å tjene det samme som agent Jim Solbakken ligger an til å få ut av én overgang og én kontraktsforlengelse..

VG - 5 timer siden

Monaco rystes av korrupsjonsdrama. Prins Albert kaller situasjonen «ubehagelig»

I et 50 minutter langt intervju med det europeiske medienettverket EIC, der VG er med, snakker prins Albert II om kaoset i fotballklubben AS Monaco..

VG - 6 timer siden

Van Dijk prøver å lokke landsmann til Liverpool

Virgil van Dijk mener at Ajax-spiller og lagkamerat på det nederlandske landslaget, Matthijs de Ligt (19), bør stå på Liverpools liste..

VG - 7 timer siden

Lagerbäcks Norge – sterkere dag for dag

LJUBLJANA (VG) Det har skjedd mye med det norske herrelandslaget i fotball siden Lars Lagerbäck sendte ut 11 desillusjonerte spillere ut på Windsor Park i Belfast, mot Nord-Irland, 26. mars 2017. Pessimismen er blitt erstattet med realisme – og optimisme..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt