Aftenposten > Nyheter

Saturday, 06 June, 02:06

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 19:15

Norsk politi skal hente drapssiktet i Ungarn i løpet av kort tid

Den drapssiktede 20-åringen som torsdag ble pågrepet i Ungarn, kan være tilbake i Oslo i løpet av noen dager. Samtidig bruker politiet store ressurser på forebyggende tiltak i Søndre Nordstrand..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ungarn, Oslo, Søndre Nordstrand

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, politi, skal, hente, drapssikteti , Ungarni , løpet, av kort tid
VG - 26 Sep 19 kl. 13:56

MDG vil hente hjem syk norsk gutt, og hans IS-tilknyttede mor

Miljøpartiet De Grønne vil ha en hasteavstemning om å hente hjem en norsk IS-kvinne og hennes syke 4-åring. Ap vil at gutten skal hjem, men vil ikke svare om moren. Nå skal Stortinget avgjøre..

NRK - 20 Dec 19 kl. 23:40

Skal lete etter norsk student

Norsk politi drar til Sør-Afrika for å etterforske forsvinningen til Marie Sæther Østbø som forsvant på Myoli Beach i Sør-Afrika i fjor. Sørafrikansk politi mener hun ble tatt av havet. Norsk politi er ikke like sikker, skriver Stavanger Aftenblad..

P4 - 26 Sep 19 kl. 14:34

MDG vil hente hjem syk norsk gutt

Miljøpartiet De Grønne vil ha en hasteavstemning i Stortinget om å hente hjem en norsk IS-kvinne og hennes syke 4-åring fra Al-Hol-leien i Syria. Det skriver VG. Talsperson i MDG Une Bastholm sier til avisen at Arbeiderpartiet nå sitter på nøkkelen for om det blir flertall.

NRK - 20 Dec 19 kl. 23:40

Skal lete etter savnet student

Norsk politi drar til Sør-Afrika for å etterforske forsvinningen til Marie Sæther Østbø som forsvant på Myoli Beach i Sør-Afrika i fjor. Sørafrikansk politi mener hun ble tatt av havet. Norsk politi er ikke like sikker, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 12 Nov 19 kl. 11:10

Ber norsk politi etterforske

Den norske Helsingforskomité ber norsk politi opprette etterforskning mot syriske torturister. – Når ofrene er flyktninger i Norge åpner Norsk lov for at de ansvarlige kan etterforskes her, selv om de er i Syria, skriver komitéen i en pressemelding..

P4 - 20 Dec 19 kl. 21:22

Norsk politi vil undersøke forsvinningssak i Sør-Afrika

Norsk politi ønsker å reise tilbake til Sør-Afrika for å få svar på hva som skjedde med 21 år gamle Marie Sæther Østbø. Hun ble sist observert på en strand i Sedgfield i april i fjor. Sørafrikansk politi mener hun mest sannsynlig ble tatt av havet, men det vil ikke norsk politi konkludere med, skriver Stavanger Aftenblad.

P4 - 09 Oct 19 kl. 14:19

- Norsk politi kan hente hjem IS-kvinner

Norske IS-kvinner i Syria kan hentes hjem til Norge dersom politiet ønsker å straffeforfølge dem. Det sier justisminister Jøran Kallmyr NRK. Dermed kaster Kallmyr ballen over til påtalemyndigheten, ettersom den norske regjering nekter å hente hjem mye omtalte IS-moren og hennes syke sønn i Al-hol-leiren i Syria.

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 22:07

Norsk politi vil tilbake til Sør-Afrika for å få svar i forsvinningssak

Sørafrikansk politi holder det som mest sannsynlig at Marie Sæther Østbø (21) fra Hundvåg i Stavanger ble tatt av havet da hun forsvant i april i fjor. Norsk politi vil ikke konkludere..

P4 - 30 Dec 19 kl. 10:44

Avhøres av norsk politi i dag

59-åringen som er siktet for drapet på en 74 år gammel mann i Hokksund lille julaften, avhøres for første gang av norsk politi i fengselet i Sverige nå i formiddag Det opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt til P4-nyhetene. Den 59 år gamle mannen ble pågrepet i Arvika 1.juledag.

P4 - 05 Dec 19 kl. 05:48

Skal prøve å hente ned skadde

Redningsmannskaper skal i dag gjøre et nytt forsøk på å hente ned de fire arbeiderne som sitter fast til fjells ved Hansfinnvatnet i Nordland. De fire ble skadd i en arbeidsulykke i går, og to av dem burde hatt helsehjelp, men sterk vind og skodde har hindet redningsarbeidet. Vi skal ta en ny vurdering når det blir lyst, sier operasjonsleder Kjetil Kaalaas..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 5 timer siden

Solberg om at tusenvis trosset smittevern: - Ikke tiden for å sette egne ønsker foran felles sikkerhet

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad er redd for at demonstrasjonen foran Stortinget, der flere tusen mennesker sto tett i tett, i verste fall kan utløse et koronautbrudd..

Aftenposten - 2 timer siden

Jordan donerer nærmere en milliard kroner til rasismekampen

Michael Jordan og hans varemerke «The Jordan Brand» skal hjelpe organisasjoner som kjemper for å utjevne raseforskjellene..

Aftenposten - 4 timer siden

Etter 400 år med systematisk rasisme er det to grunner til at George Floyd kan endre verden

Motstanden til Donald Trumps presidentskap og en ny generasjon unge aktivister kan skape varige endringer. Utenrikskommentator Christina Pletten omtaler dem som en ny 68-generasjon..

Aftenposten - 3 timer siden

5500 Facebook-ansatte stilte ett krav til sjefen: Faktasjekk politikerne

Interne dokumenter viser massiv motstand mot Facebooks retningslinjer overfor politikere, skriver The Washington Post..

Aftenposten - 4 timer siden

Aftenposten mener: Gode nyheter at alkoholsalget øker

Det betyr nemlig ikke at nordmenn drikker mer..

Aftenposten - 5 timer siden

Østigård lagde straffe og fikk gult kort i St. Pauli-tap

Leo Østigård hadde en dårlig dag på jobben for sitt St. Pauli i borteoppgjøret mot Bochum. Han lagde straffe og fikk gult kort i 0-2-tapet..

Aftenposten - 10 timer siden

Flere tusen demonstrerte mot rasisme i Oslo: – Må gjøre ord til handling

Tusenvis av demonstranter markerte George Floyds dødsfall foran Stortinget. Så kom flere tusen til gående 5,4 kilometer fra den amerikanske ambassaden. Folkemengden sammenlignes med et 17.

Aftenposten - 7 timer siden

Høie med dyster beskjed til mosjonsløpene. Arrangørene: – Det er fryktelige nyheter.

– Kravet om å legge til rette for minst en meters avstand på alle større arrangementer vil trolig gjelde hele 2020, sier helseminister Bent Høie. Det lover dårlig for store løp rundt om i Norge..

Aftenposten - 7 timer siden

N-ordet. Bli tatt på håret. Fordommer. Forskjellsbehandling. Dette skjer hver dag, i Norge.

I tillegg til å støtte opp om protestene i USA kan vi kanskje reflektere over våre egne handlinger og utsagn?.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt