VG > Nyheter

Saturday, 06 June, 05:59

VG - 07 Apr 20 kl. 03:35

Norsk politi bekymret: Nedgang i antall anmeldelser av vold i nære relasjoner

Norsk politi tror flere voldsutsatte sliter med å be om hjelp, samtidig som det er vanskeligere å varsle om vold og overgrep på vegne av andre når samfunnet er stengt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, politi, bekymret, Nedgangi , antall, anmeldelserav , vold, i nære relasjoner
P4 - 07 Apr 20 kl. 08:08

Færre anmelder vold i nære relasjoner

Politiet er bekymret fordi det nå er en nedgang i antall anmeldelser av vold i nære relasjoner. Påtroppende Kripos-sjef Kristin Ottesen sier til VG at hun tror nedgangen illustrerer en økning i mørketall. Norsk politi tror flere voldsutsatte sliter med å be om hjelp, samtidig som det er vanskeligere å varsle om vold og overgrep på vegne av andre når samfunnet er stengt..

NRK - 03 Apr 20 kl. 05:18

Stor nedgang i grensepasseringer

Koronapandemien har ført til en kraftig nedgang i passeringer over den norsk-russiske grensa i Finnmark. Ifølge politiet ble det registrert litt over 8.000 grensepasseringer i mars, en nedgang på over 60 prosent sammenlignet med samme måned i fjor..

NRK - 06 May 20 kl. 07:47

Nedgang for norsk sjømateksport

For første gang siden september 2018 går eksporten av sjømat ned. Det ble eksportert 183.000 tonn norsk sjømat til en verdi av 8,2 milliarder kroner i april.

NRK - 20 Dec 19 kl. 23:40

Skal lete etter norsk student

Norsk politi drar til Sør-Afrika for å etterforske forsvinningen til Marie Sæther Østbø som forsvant på Myoli Beach i Sør-Afrika i fjor. Sørafrikansk politi mener hun ble tatt av havet. Norsk politi er ikke like sikker, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 03 May 20 kl. 08:30

Nedgang i kreftprøver

Flere av de største sykehusene i Norge melder om nedgang i kreftprøver, skriver VG. Flere kilder avisen har snakket med er bekymret for at folk ikke går til legen for henvisning til undersøkelser som kan avdekke kreft..

P4 - 20 Dec 19 kl. 21:22

Norsk politi vil undersøke forsvinningssak i Sør-Afrika

Norsk politi ønsker å reise tilbake til Sør-Afrika for å få svar på hva som skjedde med 21 år gamle Marie Sæther Østbø. Hun ble sist observert på en strand i Sedgfield i april i fjor. Sørafrikansk politi mener hun mest sannsynlig ble tatt av havet, men det vil ikke norsk politi konkludere med, skriver Stavanger Aftenblad.

P4 - 17 May 20 kl. 08:15

Nedgang i kreftpasienter

Antall nye kreftpasienter til behandling har falt kraftig under koronakrisen. Færre nye kreftpasienter ble henvist til sykehusbehandling fra mars til april, og alle helseforetakene melder om markant nedgang i gjennomførte kreftpakkeforløp, ifølge Helsedirektoratet. Kreftforeningen sier det ikke btyr at det har vært mindre kreftsykdom.

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 22:07

Norsk politi vil tilbake til Sør-Afrika for å få svar i forsvinningssak

Sørafrikansk politi holder det som mest sannsynlig at Marie Sæther Østbø (21) fra Hundvåg i Stavanger ble tatt av havet da hun forsvant i april i fjor. Norsk politi vil ikke konkludere..

P4 - 09 Mar 20 kl. 16:41

Grunn til å være bekymret for norsk økonomi

- Det er mange faktorer som gir grunn til å være bekymret for norsk økonomi. Det sier sjeføkonom i Norges Handelsorganisasjon, NHO, Øystein Dørum. I dag åpnet Oslo Børs ned 12 prosent, SAS kansellerer 2000 avganger i mars og stadig flere nordmenn blir smittet av koronavirus..

NRK - 20 Dec 19 kl. 23:40

Skal lete etter savnet student

Norsk politi drar til Sør-Afrika for å etterforske forsvinningen til Marie Sæther Østbø som forsvant på Myoli Beach i Sør-Afrika i fjor. Sørafrikansk politi mener hun ble tatt av havet. Norsk politi er ikke like sikker, skriver Stavanger Aftenblad..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Kan ha funnet skoen til savnede Maja Herner (25)

Maja Herner (25) forsvant sporløst fra Ørsta i Sunnmøre høsten 2018. Nå har politiet gjort funn av levninger som kan knyttes til 25-åringen..

VG - 7 timer siden

Solberg om at tusenvis trosset smittevernreglene: – Det ble vanskelig

Flere tusen demonstranter trosset smittevernreglene da de samlet seg foran Stortinget fredag ettermiddag. Men statsminister Erna Solberg sier hun er glad arrangørene forsøkte å overholde dem..

VG - 14 timer siden

Tusenvis av demonstranter er samlet utenfor Stortinget

Et enormt folkehav har møtt opp for å demonstrere mot rasisme i Oslo fredag ettermiddag. Foran Stortinget ble George Floyd hedret med stillhet..

VG - 14 timer siden

Demonstrasjoner mot politivold i Oslo

Allerede før demonstrasjonene i Oslo egentlig skal begynne, har flere samlet seg utenfor Stortinget, USAs ambassade og på Youngstorget..

VG - 16 timer siden

Amerikanske statsborgere i Norge: Bedt om å være på vakt

USAs ambassade har sendt e-post til amerikanske statsborgere i Norge der de ber dem vise aktsomhet i forbindelse med demonstrasjoner i Oslo, forteller mottagere av e-posten til VG..

VG - 20 timer siden

Twitter fjerner video fra Trump-kampanje

En video lagt ut på Twitter av president Donald Trumps team, er nå fjernet av hensyn til opphavsretten. Trump-kampanjen anklager sosiale medier-giganten for sensur..

VG - 21 timer siden

Trump deler brev der demonstranter kalles terrorister

Donald Trump har delt et brev på Twitter der demonstrantene som ble jaget bort fra en park ved Det hvite hus tidligere i uka, blir omtalt som terrorister..

VG - Igår: 03:29

Politibetjenter suspendert: 75 år gammel mann alvorlig skadet

For tiende dag på rad fortsetter protestene mot politivold i USA. I byen Buffalo i New York er to politibetjenter suspendert etter at en 75 år gammel mann ble alvorlig skadet under demonstrasjonene torsdag kveld..

VG - Igår: 03:29

Nye sammenstøt under demonstrasjoner i New York

For tiende. dag på rad fortsetter protestene mot politivold i USA. I byen Buffalo i New York er to politibetjenter suspendert etter at en eldre mann ble alvorlig skadet under demonstrasjonene torsdag kveld..

VG - Igår: 03:29

Demonstranter møtt av mindre politi i gatene

Etter en minneseremoni for George Floyd i Minneapolis, fortsatte protestene i USA for 10. natt på rad..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt