P4 > Nyheter

Monday, 24 July, 12:32

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:33

Norsk par ranet i Danmark

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland i dag tidlig.
Gjerningsmennene tvang seg inn i teltet til ekteparet og stjal blant annet ekteparets mobiltelefoner, opplyser dansk politi.
Ranerne skal ha forsøkt å kjøre på ekteparet da de gjorde motstand. Politiet jakter nå på gjerningspersonene..
Les mer på P4


Les mer om:
Danmark, Sønderjylland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, par, raneti , Danmark
NRK - 17 Jul 17 kl. 09:55

Landeveisrøvere ranet norsk ektepar

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland mandag morgen. Gjerningsmennene fikk med seg ekteparets mobiltelefoner etter å ha tvunget seg inn i teltet deres. Gjerningsmennene stakk fra stedet i to sølvfargede biler..

P4 - 21 Apr 17 kl. 06:09

Norsk seier over Danmark i VM-oppkjøring

Norge slo Danmark 3–0 i en oppkjøringskamp til VM i ishockey i Vojens torsdag. Norge har vært storebror i VM-sammenheng, men de to siste mesterskapene er det danskene som har dratt det lengste strået. Men i går kveld ble det altså norsk seier etter scoringer av Jørgen Karterud, Jonas Holøs og Johannes Johannessen..

P4 - 06 Mar 17 kl. 05:28

Mann ranet med pistol i Oslo

Tre personer er pågrepet etter at en mann ble ranet med pistol i Oslo nå i morgentimene. Ranet skjedde i en bakgård i Niels Juels gate på Frogner. Mannen som ble ranet skal ha fått skader i ansiktet etter å ha blitt slått med pistolen, men er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet til VG.

P4 - 10 Jun 17 kl. 13:31

Spania er vår feriefavoritt

Det er ikke lenger deiligst å være norsk i Danmark. Spania har nå passert Danmark som nordmenns mest populære ferieland. En halv million nordmenn reiser til Spania på ferie i år, ifølge en undersøkelse Respons Analyse har gjennomført for SpareBank1.

P4 - 25 Jun 17 kl. 19:17

Kiosk ranet i Oslo

Politiet søker etter to menn i alderen mellom 17 og 19 år etter at en kiosk ble ranet på St.Hanshaugen i Oslo i kveld. De to skal ha vist frem kniv under ranet.

VG - 06 Jun 17 kl. 15:55

Norsk 67-åring siktet i Danmark - skal ha utpresset Frimurerlosjen for 33 millioner kroner

67-åringen skal ha tatt skjulte opptak av rituelle seremonier i Frimurerlosjen i Norge og Danmark, og deretter presset losjen for millioner..

P4 - 15 Mar 17 kl. 22:12

Ranet bensinstasjon i Oslo

En Esso-stasjon på Kalbakken i Oslo ble i kveld ranet av en mann som truet de ansatte med kniv. Ingen kom fysisk til skade i ranet, og det er uvisst hva mannen fikk med seg. Flere politipatruljer med støtte fra helikopter har i kveld lett etter gjerningsmannen..

NRK - 04 Jul 17 kl. 21:42

Ulvevalper registrert i Danmark

Tidligere i uka ble tre ulvevalpene som fanget opp av et viltkamera i Vest-Jylland i Danmark. Nå viser det seg at de tilhører et kull med hele åtte valper. Det er mer enn 200 år siden den siste ulven ble skutt i Danmark..

P4 - 28 Mar 17 kl. 11:25

Uber slutter i Danmark

Sjåførtjenesten Uber slutter å kjøre i Danmark. Det opplyste selskapet på en pressekonferanse i dag. Det har blitt langt strengere regler for Uber-sjåfører i Danmark, der myndighetene krever at de blant annet har taksameter og seteføler.

NRK - 16 Mar 17 kl. 04:38

Politijakt i Oslo etter væpnet ran

Politiet leter etter to unge menn som ranet en bensinstasjon i Oslo natt til torsdag. Mennene brukte pistoler under ranet, sier politiet. Politiet ble varslet om ranet rundt klokken 01.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mener mye sviktet etter Turøy-ulykken

Det var for dårlig kommunikasjon mellom aktørene som deltok i redningsarbeidet etter helikopterulykken på Turøy 29. april i fjor. Det viser en bacheloroppgave av ingeniørstudenter på Høgskolen på Vestlandet.

P4 - 45 minutter siden

Brannvesenet: – Vann over alt og hus er evakuert

Det er mye vann over alt, og hus er evakuert, sier Joar Flølo i brannvesenet i Gloppen kommune. Kraftig regnvær natt til mandag har ført til en dramatisk situasjon i Breim i Sogn og Fjordane. – Elvene går rett mot flere hus, og mange kjellere er fulle med vann, forteller Flølo..

P4 - 1 time siden

Jørgen Kosmo er død

Tidligere forsvarsminister og stortingspresident Jørgen Kosmo er død. Det bekrefter arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre nå og takker samtidig Kosmo for hans innsats for det norske samfunnet og Arbeiderpartiet. Kosmo var på Stortinget for Arbeiderpartiet i perioden 1985 til 2005..

P4 - 1 time siden

Polens president vil stanse omstridt rettsreform

Polens president sier han vil legge ned veto mot to lover som kan true uavhengigheten til landets rettsvesen. Nasjonalforsamlingen har godkjent forslagene som ville ført til at høyesterettsdommerne ville fått sparken og nye skulle utnevnes av øverste politiske ledelse. Det har vært flere demonstrasjoner mot dette, og nå går Polens president ut og sier han vil stanse lovforslagene..

P4 - 2 timer siden

Trolig ulykke bak skade

Mannen som ble funnet bevisstløs i et smug i Trondheim sentrum natt til søndag, ble trolig ikke utsatt for noe kriminelt. Politiet i Trøndelag understreker at de fortsatt holder alle muligheter åpne, men at mye nå tyder på at det har vært en ulykke. Omstendighetene rundt den mulige ulykken er ikke kjent..

P4 - 2 timer siden

Ap lanserte tiltakspakke mot unge

Arbeiderpartiet lanserer i dag en tiltakspakke for å få flere unge mennesker i jobb. Partiet mener sju tiltak kan sikre at unge får kompetanse og hjelp til å komme i arbeid. Aps tiltakspakke inneholder flere lærere per elev, mer penger til yrkesfag, flere studieplasser og finansiering av flere tiltaksplasser i bedriftene..

P4 - 2 timer siden

Krever ID-merking av katter

Veterinærforeningen og en samlet dyrevernbevegelse ønsker påbud om ID-merking av katter. Sommeren er høysesong for forlatte og bortkomne dyr, og akkurat nå er rundt 1400 katter etterlyst, skriver Dagsavisen. Med ID-merking kan dyr og eier bli gjenforent effektivt, og man slipper å avlive dyr som kunne vært reddet, ifølge Veterinærforeningen.

P4 - 4 timer siden

Kuttet støtte til Rørosbanen

- Dramatisk..

P4 - 3 timer siden

Taliban tar på seg bombeskyld

Dødstallet i Kabul har steget til minst 35 døde etter et selvmordsangrep i dag tidlig. Taliban hevder de sto bak terroraksjonen, melder nyhetsbyrået AFP. Angrepet skjedde i et nabolag vest i byen.

P4 - 3 timer siden

PST varslet om 22. juli-vitser

Nasjonal støttegruppe etter 22. juli reagerer på vitser om terrorangrepet på Utøya på sosiale medier. Vitsene som er publisert på Facebook-siden til Mannegruppa Ottar, er meldt til Politiets sikkerhetstjeneste, melder NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt