P4 > Nyheter

Saturday, 23 September, 11:16

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:33

Norsk par ranet i Danmark

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland i dag tidlig.
Gjerningsmennene tvang seg inn i teltet til ekteparet og stjal blant annet ekteparets mobiltelefoner, opplyser dansk politi.
Ranerne skal ha forsøkt å kjøre på ekteparet da de gjorde motstand. Politiet jakter nå på gjerningspersonene..
Les mer på P4


Les mer om:
Danmark, Sønderjylland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, par, raneti , Danmark
NRK - 17 Jul 17 kl. 09:55

Landeveisrøvere ranet norsk ektepar

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland mandag morgen. Gjerningsmennene fikk med seg ekteparets mobiltelefoner etter å ha tvunget seg inn i teltet deres. Gjerningsmennene stakk fra stedet i to sølvfargede biler..

P4 - 05 Sep 17 kl. 15:46

Ranssiktet tatt i Danmark

En av to siktede menn etter et gullsmedran i Trysil i Hedmark i fjor er pågrepet i København. Den litauiske 34-åringen ble hentet av norsk politi i dag, og han framstilles for varetektsfengsling i morgen, ifølge NRK. Den andre personen som antas å ha stått bak ranet av gullsmedforretningen, er fortsatt på frifot..

P4 - 21 Apr 17 kl. 06:09

Norsk seier over Danmark i VM-oppkjøring

Norge slo Danmark 3–0 i en oppkjøringskamp til VM i ishockey i Vojens torsdag. Norge har vært storebror i VM-sammenheng, men de to siste mesterskapene er det danskene som har dratt det lengste strået. Men i går kveld ble det altså norsk seier etter scoringer av Jørgen Karterud, Jonas Holøs og Johannes Johannessen..

P4 - 06 Mar 17 kl. 05:28

Mann ranet med pistol i Oslo

Tre personer er pågrepet etter at en mann ble ranet med pistol i Oslo nå i morgentimene. Ranet skjedde i en bakgård i Niels Juels gate på Frogner. Mannen som ble ranet skal ha fått skader i ansiktet etter å ha blitt slått med pistolen, men er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet til VG.

P4 - 10 Jun 17 kl. 13:31

Spania er vår feriefavoritt

Det er ikke lenger deiligst å være norsk i Danmark. Spania har nå passert Danmark som nordmenns mest populære ferieland. En halv million nordmenn reiser til Spania på ferie i år, ifølge en undersøkelse Respons Analyse har gjennomført for SpareBank1.

P4 - 16 Sep 17 kl. 23:49

Butikk ranet i Oslo

En gjerningsperson ranet en butikk i Gamlebyen i Oslo med kniv i kveld. Ingen skal være skadet. Politiet leter etter mistenkt, som er rundt 1.

P4 - 25 Jun 17 kl. 19:17

Kiosk ranet i Oslo

Politiet søker etter to menn i alderen mellom 17 og 19 år etter at en kiosk ble ranet på St.Hanshaugen i Oslo i kveld. De to skal ha vist frem kniv under ranet.

NRK - 6 timer siden

To ran i Oslo sentrum

En person i Stortingsgata ble ranet med kniv i 04.00-tiden. Fornærmede, som skal være uskadd, ble fraranet en mobil.

VG - 06 Jun 17 kl. 15:55

Norsk 67-åring siktet i Danmark - skal ha utpresset Frimurerlosjen for 33 millioner kroner

67-åringen skal ha tatt skjulte opptak av rituelle seremonier i Frimurerlosjen i Norge og Danmark, og deretter presset losjen for millioner..

P4 - 15 Mar 17 kl. 22:12

Ranet bensinstasjon i Oslo

En Esso-stasjon på Kalbakken i Oslo ble i kveld ranet av en mann som truet de ansatte med kniv. Ingen kom fysisk til skade i ranet, og det er uvisst hva mannen fikk med seg. Flere politipatruljer med støtte fra helikopter har i kveld lett etter gjerningsmannen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Unge sliter med store søvnproblemer

Stress, følelsen av å ikke rekke skolearbeidet og mobilbruk gjør at unge sliter med store søvnproblemer, ifølge ny forskning..

P4 - 1 time siden

Orkanen Maria på vei bort fra Bahamas

Orkanen Maria er i ferd med å forlate Bahamas og vil etter alt å dømme svekkes gradvis de neste dagene, ifølge den nasjonale værvarslingen i USA. Det melder NTB. Dødstallet etter det voldsomme uværet fortsetter å stige.

P4 - 1 time siden

Kurdisk leder utsetter kunngjøring om folkeavstemning

En pressekonferanse om den planlagte folkeavstemningen om kurdisk uavhengighet i Irak er utsatt. Dermed vokser usikkerheten rundt planene. Den siste tiden har det internasjonale presset mot president Massoud Barzani i den delvis selvstyrte irakiske regionen Kurdistan økt.

P4 - 1 time siden

Mener ny pensjonsordning vil øke forskjellene

De økonomiske forskjellene mellom pensjonistene vil bli enda større når en ny spareordning med skattefradrag innføres, mener LO, Unio og Pensjonistforbundet. Ordningen blir etter planen innført 1. november.

P4 - 2 timer siden

To til sykehus etter gasslekkasje

To personer er fløyet med luftambulanse til Lillehammer sykehus etter å ha pustet inn gass på en hytte på Eidsbugarden i Valdres i dag tidlig. De to kom seg selv ut av hytta etter gasslekkasjen. Skadeomfanget er så langt ikke kjent, opplyser Innlandet politidistrikt..

P4 - 3 timer siden

Bosniere i Norge løst fra «slavekontrakt»

22 bosniere som bygger kraftlinje for Statnett mellom Tonstad i Vest-Agder og Lyse/Duge i Rogaland, er løst fra en svært streng kontrakt de har hatt med et bosnisk utleiebyrå, skriver Stavanger Aftenblad. NRK avslørte at montørene måtte gi fra seg 50 prosent av lønn til en konto i Bosnia, arbeidskontrakten var uoppsigelig, og i tillegg kunne kontraktsbrudd føre til at utleiebyrået tok beslag i arbeidernes hjem..

P4 - 3 timer siden

Iran har skutt opp en missil

Iran har i dag gjennomført en testoppskyting av en rakett, det melder landets statlige TV-kanal, ifølge nyhetsbyrået AFP. Det skjer bare dager etter at USA har advart mot slik testing. Trump-administrasjonen har også skjerpet retorikken overfor landet og atomavtalen som er inngått.

P4 - 2 timer siden

Undersøkelse: Én av fire har prøvd cannabis

En firedel av Norges befolkning har prøvd cannabis. 3 prosent bruker det jevnlig, viser en ny undersøkelse. Det er YouGov som har utført en landsdekkende undersøkelse for Rustelefonen for nordmenn mellom 16 og 74 år.

P4 - 4 timer siden

Norske lærerlønninger relativt sett lavest i Norden

Lærerlønninger i Norge er relativt sett lavest i Norden, og lærerne tjener under gjennomsnittet for arbeidstakere med høyere utdanning, viser OECD-rapport. Størst er forskjellen på de laveste trinnene i skolen, ifølge Klassekampen. En førskolelærer i Norge tjener 66 prosent av gjennomsnittslønnen til arbeidstakere med høyere utdanning, mens snittet for en førskolelærer i OECD er 78 prosent..

P4 - 4 timer siden

Demning i Puerto Rico svikter

De enorme nedbørsmengdene som kom med orkanen "Maria" har ført til at en demning nordvest på Puerto Rico er i ferd med å kollapse. Omtrent 70.000 mennesker som bor i områdene rundt demningen har blitt evakuert etter at store vannmengder begynte å strømme nedover mot to landsbyer, ifølge AFP.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt