P4 > Nyheter

Monday, 23 April, 19:00

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:33

Norsk par ranet i Danmark

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland i dag tidlig.
Gjerningsmennene tvang seg inn i teltet til ekteparet og stjal blant annet ekteparets mobiltelefoner, opplyser dansk politi.
Ranerne skal ha forsøkt å kjøre på ekteparet da de gjorde motstand. Politiet jakter nå på gjerningspersonene..
Les mer på P4


Les mer om:
Danmark, Sønderjylland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, par, raneti , Danmark
NRK - 17 Jul 17 kl. 09:55

Landeveisrøvere ranet norsk ektepar

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland mandag morgen. Gjerningsmennene fikk med seg ekteparets mobiltelefoner etter å ha tvunget seg inn i teltet deres. Gjerningsmennene stakk fra stedet i to sølvfargede biler..

P4 - 05 Sep 17 kl. 15:46

Ranssiktet tatt i Danmark

En av to siktede menn etter et gullsmedran i Trysil i Hedmark i fjor er pågrepet i København. Den litauiske 34-åringen ble hentet av norsk politi i dag, og han framstilles for varetektsfengsling i morgen, ifølge NRK. Den andre personen som antas å ha stått bak ranet av gullsmedforretningen, er fortsatt på frifot..

NRK - 04 Jan 18 kl. 09:51

Norsk kvinne siktet i Danmark

En 42 år gammel norsk kvinne er varetektsfengslet i Danmark, siktet for vold med døden til følge, melder VG. Offeret, en 52 år gammel mann, ble funnet død med stikkskader i ansiktet i Hillerød i desember..

P4 - 21 Apr 17 kl. 06:09

Norsk seier over Danmark i VM-oppkjøring

Norge slo Danmark 3–0 i en oppkjøringskamp til VM i ishockey i Vojens torsdag. Norge har vært storebror i VM-sammenheng, men de to siste mesterskapene er det danskene som har dratt det lengste strået. Men i går kveld ble det altså norsk seier etter scoringer av Jørgen Karterud, Jonas Holøs og Johannes Johannessen..

P4 - 06 Mar 17 kl. 05:28

Mann ranet med pistol i Oslo

Tre personer er pågrepet etter at en mann ble ranet med pistol i Oslo nå i morgentimene. Ranet skjedde i en bakgård i Niels Juels gate på Frogner. Mannen som ble ranet skal ha fått skader i ansiktet etter å ha blitt slått med pistolen, men er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet til VG.

P4 - 10 Jun 17 kl. 13:31

Spania er vår feriefavoritt

Det er ikke lenger deiligst å være norsk i Danmark. Spania har nå passert Danmark som nordmenns mest populære ferieland. En halv million nordmenn reiser til Spania på ferie i år, ifølge en undersøkelse Respons Analyse har gjennomført for SpareBank1.

P4 - 16 Sep 17 kl. 23:49

Butikk ranet i Oslo

En gjerningsperson ranet en butikk i Gamlebyen i Oslo med kniv i kveld. Ingen skal være skadet. Politiet leter etter mistenkt, som er rundt 1.

Aftenposten - 04 Jan 18 kl. 10:07

Norsk kvinne siktet for dødsvold i Danmark

En 42 år gammel norsk kvinne er varetektsfengslet i Danmark, siktet for vold mot en 52 år gammel mann som døde av skadene. .

P4 - 25 Jun 17 kl. 19:17

Kiosk ranet i Oslo

Politiet søker etter to menn i alderen mellom 17 og 19 år etter at en kiosk ble ranet på St.Hanshaugen i Oslo i kveld. De to skal ha vist frem kniv under ranet.

VG - 12 Jan 18 kl. 21:51

Norsk kvinne varetektsfengslet fire uker i Danmark

En norsk kvinne i 40-årene er varetektsfengslet for fire uker i Danmark etter at en mann døde i desember..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Navarsete: Ryddig av Borten Moe

Liv Signe Navarsete mener det er et ryddig valg av Ola Borten Moe å trå til side. Borten Moe fratrer som nestleder i Senterpartiet inntil saken om sex-meldingen som ble sendt til Navarsete er løst. Han sier til NRK i dag at meldingen er dypt beklagelig, men at han ikke sendte den.

P4 - 30 minutter siden

10.000 flyktninger til Tyskland

Tyskland vil ta imot 10.000 flyktninger som er valgt ut av FN. Det sa Tysklands forbundskansler, Angela Merkel under et møte med FNs høykommissær for flyktninger i dag.

P4 - 1 time siden

Politiet etterlyser Østbø

Politiet i Sør-Afrika har nå gått ut med en offisiell etterlysning av den norske studenten Marie Østbø. Etterlysningen er delt på sosiale medier og til sørafrikansk presse. Et helikopter har i dag søkt i flere timer etter Østbø, uten å finne noen spor.

P4 - 1 time siden

Person funnet i sjøen i Vågsøy

En person er bragt til sykehus etter å ha falt ut av båten i Vågsøy i Sogn og Fjordane ettermiddag. Tilstanden til personen skal være uavklart. Politiet er sikre på at det var kun en person om bord i båten..

P4 - 1 time siden

Slottsforvalter trekker seg

Slottsforvalter Ragnar Osnes trekker seg etter brudd på Hoffets interne retningslinjer. Det melder Det Norske Kongehus i ettermiddag. Brudd på retningslinjene ble avdekket ved en intern gjennomgang, og tillitsbruddet er alvorlig, opplyser hoffsjef Gry Mølleskog..

P4 - 2 timer siden

Ola Borten Moe fratrer som Sp-nestleder inntil videre

Ola Borten Moe fratrer som nestleder i Senterpartiet inntil saken om meldingen til Liv Signe Navarsete er løst. Det skriver NRK. Navarsete fikk i 2016 en sjikanerende melding fra en fest på en hyttetur der ti menn deltok, hvorav åtte har sentrale verv i partiet.

P4 - 2 timer siden

Ruud videre til åttedelsfinale

Casper Ruud tok seg videre fra 1. runde i Challenger-turneringen i tennis i Italia i ettermiddag. Ruud slo belgiske Arthur de Greef 2-1 i sett, og 19-åringen er dermed klar for åttedelsfinale.

P4 - 2 timer siden

- Nytt fengslingsmøte for Berg i mai

Fengslingen av spionsiktede Frode Berg kan bli forlenget. Det opplyser hans russiske forsvarer til NRK, som sier en mulig forlenge av varetekten vil trolig komme opp for retten i Moskva i begynnelsen av mai. Berg har sittet fengslet i Moskva siden desember i fjor og i går ble det kjent at han hevder at han har vært i Russland flere ganger på oppdrag for den norske etterretningstjenesten..

P4 - 2 timer siden

Må uttale seg til FN om kritikkverdig behandling

Norge møter i dag i FNs torturkomité i Geneve for å svare på brudd på menneskerettighetene. FN har i en årrekke kritisert Norge for ulovlig bruk av isolasjon i fengsel, beltelegging i psykiatrien og elektrosjokkbehandling. Komiteen vil ha svar på om Norge gjør nok for å hindre at mennesker blir fratatt friheten og at behandlingen som gis er lovlig..

P4 - 2 timer siden

Person skal ha falt ut av en båt i Vågsøy

En person er hentet opp av vannet etter at han falt ut i sjøen fra en båt i Vågsøy nordvest i Sogn og Fjordane. Vedkommende ble heist om bord i et helikopter, og er nå fløyet til Førde sentralsykehus. Skadeomfanget er ukjent..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt