P4 > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:41

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:33

Norsk par ranet i Danmark

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland i dag tidlig.
Gjerningsmennene tvang seg inn i teltet til ekteparet og stjal blant annet ekteparets mobiltelefoner, opplyser dansk politi.
Ranerne skal ha forsøkt å kjøre på ekteparet da de gjorde motstand. Politiet jakter nå på gjerningspersonene..
Les mer på P4


Les mer om:
Danmark, Sønderjylland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, par, raneti , Danmark
NRK - 17 Jul 17 kl. 09:55

Landeveisrøvere ranet norsk ektepar

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland mandag morgen. Gjerningsmennene fikk med seg ekteparets mobiltelefoner etter å ha tvunget seg inn i teltet deres. Gjerningsmennene stakk fra stedet i to sølvfargede biler..

P4 - 05 Sep 17 kl. 15:46

Ranssiktet tatt i Danmark

En av to siktede menn etter et gullsmedran i Trysil i Hedmark i fjor er pågrepet i København. Den litauiske 34-åringen ble hentet av norsk politi i dag, og han framstilles for varetektsfengsling i morgen, ifølge NRK. Den andre personen som antas å ha stått bak ranet av gullsmedforretningen, er fortsatt på frifot..

NRK - 04 Jan 18 kl. 09:51

Norsk kvinne siktet i Danmark

En 42 år gammel norsk kvinne er varetektsfengslet i Danmark, siktet for vold med døden til følge, melder VG. Offeret, en 52 år gammel mann, ble funnet død med stikkskader i ansiktet i Hillerød i desember..

P4 - 21 Apr 17 kl. 06:09

Norsk seier over Danmark i VM-oppkjøring

Norge slo Danmark 3–0 i en oppkjøringskamp til VM i ishockey i Vojens torsdag. Norge har vært storebror i VM-sammenheng, men de to siste mesterskapene er det danskene som har dratt det lengste strået. Men i går kveld ble det altså norsk seier etter scoringer av Jørgen Karterud, Jonas Holøs og Johannes Johannessen..

P4 - 10 Jun 17 kl. 13:31

Spania er vår feriefavoritt

Det er ikke lenger deiligst å være norsk i Danmark. Spania har nå passert Danmark som nordmenns mest populære ferieland. En halv million nordmenn reiser til Spania på ferie i år, ifølge en undersøkelse Respons Analyse har gjennomført for SpareBank1.

P4 - 06 Mar 17 kl. 05:28

Mann ranet med pistol i Oslo

Tre personer er pågrepet etter at en mann ble ranet med pistol i Oslo nå i morgentimene. Ranet skjedde i en bakgård i Niels Juels gate på Frogner. Mannen som ble ranet skal ha fått skader i ansiktet etter å ha blitt slått med pistolen, men er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet til VG.

P4 - 16 Sep 17 kl. 23:49

Butikk ranet i Oslo

En gjerningsperson ranet en butikk i Gamlebyen i Oslo med kniv i kveld. Ingen skal være skadet. Politiet leter etter mistenkt, som er rundt 1.

Aftenposten - 04 Jan 18 kl. 10:07

Norsk kvinne siktet for dødsvold i Danmark

En 42 år gammel norsk kvinne er varetektsfengslet i Danmark, siktet for vold mot en 52 år gammel mann som døde av skadene. .

P4 - 25 Jun 17 kl. 19:17

Kiosk ranet i Oslo

Politiet søker etter to menn i alderen mellom 17 og 19 år etter at en kiosk ble ranet på St.Hanshaugen i Oslo i kveld. De to skal ha vist frem kniv under ranet.

VG - 12 Jan 18 kl. 21:51

Norsk kvinne varetektsfengslet fire uker i Danmark

En norsk kvinne i 40-årene er varetektsfengslet for fire uker i Danmark etter at en mann døde i desember..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Krever forklaring fra Thommessen

Dersom stortingspresident Olemic Thommessen (H) har feilinformert Stortinget før jul, er det «game over» for Thommessen. Det sier Senterpartiets Per Olaf Lundteigen til VG. Thommessen er under angrep etter at Stortingets byggeprosjekt har sprukket med en ny halv milliard.

P4 - 45 minutter siden

Gransker rådmann i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan nå bli gransket etter at han kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

P4 - 1 time siden

Så mystisk lys over Nord-Norge: – Trolig oppskytning fra SpaceX

Flere i Nord-Norge har meldt fra om et meget spesielt lys på himmelen i kveld. Norsk meteornettverk er ikke helt sikre, men tror det kan være snakk om en rakett som selskapet SpaceX sendte opp i dag, melder NRK. Raketten kom nemlig nordfra, over Kirkenes og beveget seg mot Lofoten.

P4 - 1 time siden

Mann falt mellom toget og perrongen

En mann falt mellom toget og perrongen da toget skulle kjøre fra Fetsund stasjon i dag. Mannen i 50-årene døde av ulykken. Det ble iverksatt førstehjelp på togstasjonen, men mannens liv sto ikke til å redde.

P4 - 2 timer siden

Vil ha strengere straff for å spre nakenbilder

Et flertall på Stortinget vil gå inn for en ny bestemmelse i straffeloven som skal gi strengere straff for spredning av nakenbilder uten samtykke. Arbeiderpartiet (Ap), Høyre og Frp, går inn for en ny bestemmelse i straffeloven, melder NRK. Høyre og Frp vil imidlertid at forslaget skal utredes i justisdepartementet først..

P4 - 3 timer siden

Lysbakken fikk epilepsianfall

Kort tid før valgkampen startet i høst, ble SV-leder Audun Lysbakken i hu og hast fraktet til sykehus etter epilepsianfall. SV-lederen forteller for første gang til NRK om dramatikken. Før jul gikk Lysbakken ut i sykepermisjon for å gjennomføre en operasjon.

P4 - 4 timer siden

Politiet uten nye spor etter angivelig kidnappingsforsøk

Politiet ønsker fortsatt tips i saken der ei kvinne i 20-årene skal ha blitt forsøkt dratt inn i en varebil ved Sognsvann tidligere i februar. Kvinnen har tidligere opplyst til politiet at mennene kan ha vært iført mørke, tykke bobleklær. Politiet sier de ikke har fått noen ny informasjon som de ønsker å gå ut med.

P4 - 5 timer siden

Helsetilsynet dropper undersøkelser

Statens helsetilsyn har bestemt seg for å ikke gjøre egne undersøkelser etter et pasientdødsfall ved Sentralsykehuset i Førde. Det var i slutten av januar at en pasient i 60-årene døde etter at han falt ned en trapp. Mannen trillet med en rullestol gjennom en rømningsdør da ulykken skjedde..

P4 - 5 timer siden

CNN: – Klæbo er «Norges svar på Justin Bieber»

Johannes Høsflot Klæbo blir hyllet av TV-giganten CNN i en reportasje. Den amerikanske kanalen omtaler Klæbo som Norges svar på Justin Bieber, etter at han har vunnet tre OL-gull i en alder av 21 år. Også morfaren Kåre Høsflot blir omtalt som en like stor stjerne av CNN.

P4 - 5 timer siden

Dumpet skitten snø ved Oslos drikkevannskilde

Bymiljøetaten lagret store mengder møkkete snø ved drikkevannet i Maridalen i Oslo. Det melder NTB. Vann- og avløpsetaten mener praksisen er ulovlig, og satte i dag en stopper for den.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt