P4 > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:38

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:33

Norsk par ranet i Danmark

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland i dag tidlig.
Gjerningsmennene tvang seg inn i teltet til ekteparet og stjal blant annet ekteparets mobiltelefoner, opplyser dansk politi.
Ranerne skal ha forsøkt å kjøre på ekteparet da de gjorde motstand. Politiet jakter nå på gjerningspersonene..
Les mer på P4


Les mer om:
Danmark, Sønderjylland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Norsk, par, raneti , Danmark
NRK - 17 Jul 17 kl. 09:55

Landeveisrøvere ranet norsk ektepar

Et norsk ektepar på ferie i Danmark ble ranet på en rasteplass i Sønderjylland mandag morgen. Gjerningsmennene fikk med seg ekteparets mobiltelefoner etter å ha tvunget seg inn i teltet deres. Gjerningsmennene stakk fra stedet i to sølvfargede biler..

P4 - 05 Sep 17 kl. 15:46

Ranssiktet tatt i Danmark

En av to siktede menn etter et gullsmedran i Trysil i Hedmark i fjor er pågrepet i København. Den litauiske 34-åringen ble hentet av norsk politi i dag, og han framstilles for varetektsfengsling i morgen, ifølge NRK. Den andre personen som antas å ha stått bak ranet av gullsmedforretningen, er fortsatt på frifot..

P4 - 21 Apr 17 kl. 06:09

Norsk seier over Danmark i VM-oppkjøring

Norge slo Danmark 3–0 i en oppkjøringskamp til VM i ishockey i Vojens torsdag. Norge har vært storebror i VM-sammenheng, men de to siste mesterskapene er det danskene som har dratt det lengste strået. Men i går kveld ble det altså norsk seier etter scoringer av Jørgen Karterud, Jonas Holøs og Johannes Johannessen..

P4 - 10 Jun 17 kl. 13:31

Spania er vår feriefavoritt

Det er ikke lenger deiligst å være norsk i Danmark. Spania har nå passert Danmark som nordmenns mest populære ferieland. En halv million nordmenn reiser til Spania på ferie i år, ifølge en undersøkelse Respons Analyse har gjennomført for SpareBank1.

P4 - 06 Mar 17 kl. 05:28

Mann ranet med pistol i Oslo

Tre personer er pågrepet etter at en mann ble ranet med pistol i Oslo nå i morgentimene. Ranet skjedde i en bakgård i Niels Juels gate på Frogner. Mannen som ble ranet skal ha fått skader i ansiktet etter å ha blitt slått med pistolen, men er ikke alvorlig skadd, opplyser politiet til VG.

P4 - 16 Sep 17 kl. 23:49

Butikk ranet i Oslo

En gjerningsperson ranet en butikk i Gamlebyen i Oslo med kniv i kveld. Ingen skal være skadet. Politiet leter etter mistenkt, som er rundt 1.

P4 - 25 Jun 17 kl. 19:17

Kiosk ranet i Oslo

Politiet søker etter to menn i alderen mellom 17 og 19 år etter at en kiosk ble ranet på St.Hanshaugen i Oslo i kveld. De to skal ha vist frem kniv under ranet.

NRK - 23 Sep 17 kl. 05:00

To ran i Oslo sentrum

En person i Stortingsgata ble ranet med kniv i 04.00-tiden. Fornærmede, som skal være uskadd, ble fraranet en mobil.

VG - 06 Jun 17 kl. 15:55

Norsk 67-åring siktet i Danmark - skal ha utpresset Frimurerlosjen for 33 millioner kroner

67-åringen skal ha tatt skjulte opptak av rituelle seremonier i Frimurerlosjen i Norge og Danmark, og deretter presset losjen for millioner..

P4 - 15 Mar 17 kl. 22:12

Ranet bensinstasjon i Oslo

En Esso-stasjon på Kalbakken i Oslo ble i kveld ranet av en mann som truet de ansatte med kniv. Ingen kom fysisk til skade i ranet, og det er uvisst hva mannen fikk med seg. Flere politipatruljer med støtte fra helikopter har i kveld lett etter gjerningsmannen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Leteaksjon etter kvinne (82) i Førde

Røde Kors og Norske redningshunder bistår politiet i søket etter en dement kvinne på 82 år som er savnet fra omsorgsboligen sin i Førde. Første melding om at kvinnen var savnet kom til Vest politidistrikt ved 23-tiden i går kveld. Søket pågår fortsatt, og er nå konsentrert rundt institusjonen og i sentrum av Førde.

P4 - 1 time siden

– Frykter mange ulykker på isen

Hvis du skal ut i naturen denne helgen er det klare rådet å ikke ferdes på islagte vann. Det sier Norges Livredningsselskap som frykter mange ulykker på isen i tiden som kommer. Selv om isen mange steder kan oppfattes somtrygg kan tykkelsen variere drastisk, sier president i Norges Livredningsselskap Claire Alfonso..

P4 - 1 time siden

Mener militær aksjon i Zimbabwe var lovlig

En høyesterettdommer i Zimbabwe mener at militæraksjonen som førte til president Robert Mugabes fall, var lovlig. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, melder nyhetsbyrået AP. 75 år gamle Mnangagwa ble i går tatt i ed som ny president i Zimbabwes hovedstad Harare..

P4 - 3 timer siden

Trump: Sa nei til å bli "Årets person" i Time

USAs president Donald Trump hevder at han takket nei til prisen som «Årets person», en kåring magasinet Time Magazine foretar hvert år. Grunnen skal ifølge presidenten være at han ikke ville stille opp til intervju og fotografering. Men Time Magazine avviser dette og skriver at de kommenterer hvem som er kåret før valget er publisert.

P4 - 3 timer siden

Solberg: Unnskylder aldri det Søviknes gjorde

Statsminister Erna Solberg sier hun aldri kommer til å unnskylde det Terje Søviknes gjorde, men mener folk bør få en ny sjanse. Det er i et intervju med Dagbladet i forbindelse med #metoo-kampanjen at statsministeren blir spurt om voldtektsanklagene mot Terje Søviknes i 2000. Saken ble henlagt fordi det ikke var bevist at det var begått en straffbar handling.

P4 - 3 timer siden

Over 30.000 har mistet livet i Middelhavet

Minst 33.761 flyktninger og migranter har mistet livet i Middelhavet siden 2000. Det gjør Europas sjøgrense til den farligste i verden, viser en FN-studie.

P4 - 3 timer siden

Tolvåring overfalt i Skien

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket i går kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet. Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.

P4 - 3 timer siden

Jagerfly ødela kjøretøy og våpenlagre etter moskeangrepet

Jagerfly fra det egyptiske flyvåpenet har utført flere angrep i etterkant av moskeangrepet på Sinai-halvøya der 235 mennesker ble drept. En talsmann for hæren sa at flere kjøretøy som ble brukt i moskeangrepet var ødelagt, i tillegg til at flyene angrep «terrorist» -steder der våpen og ammunisjon ble oppbevart..

P4 - 3 timer siden

Nær ni av ti minstepensjonister er kvinner

Nesten ni av ti minstepensjonister her i landet er kvinner, og de har lavere gjennomsnittspensjon enn menn. For selv om likestillingen har kommet langt, får dagens pensjonister utbetalinger basert på hva de tjente før. Dermed er kjønnsroller fra 1950- og 1960-tallet med på å skape forskjeller også i dag, skriver VG..

P4 - 3 timer siden

Frp mest fram og Sp mest tilbake i ny partimåling

Fremskrittspartiet går fram 2,4 prosentpoeng, mens Senterpartiet faller 1,4 på Vårt Lands partibarometer. Frp er det partiet som øker mest på novembermålingen, som er utført av Norstat for avisen. Partiet får en oppslutning på 16,1 prosent.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt